Ο γαμιάς μου

Δημοσιεύθηκε από pantelisk
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 18-02-2020
Μου αρέσει να γαμιέμαι από ώριμους άντρες. Όσο μεγαλύτερος τόσο το καλύτερο. Μέσω μιας αγγελίας που είχα βάλει γνώρισα τον Γ.

Αφού μιλήσαμε για το τι γουστάρουμε, κανονίσαμε να βρεθούμε. Αρχικά πήγαμε για ένα ποτό. Ήταν γύρω στα πενηνταπέντε, παχουλός. Εκείνη τη μέρα ήμουν πολύ καυλωμένος καθώς είχα καιρό να νοιώσω μια πούτσα να ανοίγει το κωλαράκι μου και όλη την ώρα στο μπαρ που είχαμε πάει σκεφτόμουν πότε θα φύγουμε για να τον νιώσω μέσα μου. Κάτσαμε για καμιά ώρα και μετά με το αμάξι του πήγαμε έξω από την πόλη σε ένα δασάκι.

Με το που βγήκαμε από το αμάξι γονάτισα μπροστά του και του άνοιξα το φερμουάρ. Μια Μαυριδερή καλοσχηματισμένη πούτσα εμφανίστηκε μεγαλούτσικη και δύο χοντρά αρχίδια από κάτω. Άρχισα να του γλείφω το κεφαλάκι με και να του το πιπιλάω ενώ αυτός μου χάιδευε το κεφάλι κι αναστέναζε. Με χέρι μου του χάιδευα τα αρχίδια.

Σίγα σιγά έσπρωχνε το κεφάλι μου μέχρι που μου την έχωσε όλη στο λαρύγγι. Μου αρέσει να κάνω βαθειά πίπα. Να μου γεμίζει μια μεγάλη πούτσα τον οισοφάγο. Είχα κάνει πολλές φορές προπόνηση μόνος μου με ένα δονητή ώστε τα αντανακλαστικά του λαιμού μου να συνηθίσουν. Και είχε πιάσει κόπο από ότι έβλεπα.

Άρχισε να μου γαμάει το στόμα δυνατά χώνοντας τον μέχρι τα αρχίδια ενώ τα σάλια έτρεχαν από το στόμα μου.

- Τι πουτανάκι είσαι… έλεγε, ούτε η γυναίκα μου δεν μου κάνει τέτοια πίπα. Έτσι αγοράκι μου παρ' τον όλο μέσα. Σου γαμάω το στοματάκι!

Τα λόγια του με καύλωναν και ήδη το καυλάκι μου είχε αρχίσει να στάζει προσπερματικά υγρά.

Με σήκωσε κόκκινος από την καύλα, πήγε από πίσω μου και μου άνοιξε τα κωλομέρια με τα χέρια του, αφήνοντας εκτεθειμένη την τρυπούλα μου. Ένιωθα να την μαστιγώνει ο αέρας και ερεθιζόμουν ακόμα περισσότερο. Σάλιωσε το ένα δάχτυλο του και άρχισε να με δαχτυλώνει. Το ένα δάχτυλο έγιναν δύο και αυτά έγιναν τρία. Όταν τη χαλάρωσε αρκετά ακούμπησε το κεφαλάκι της πούτσας του στη σαλιωμένη κωλοτρυπίδα μου και άρχισε να σπρώχνει. Ένιωθα όλο το μήκος του καυλιού του να εισχωρεί στον κώλο μου μέχρι που χτύπησε τον προστάτη μου και ένιωσα κύματα ηδονής.

Έτσι όρθιοι όπως είμαστε με αγκάλιασε από πίσω κάτω από τους ώμους και έβαλε τις παλάμες του στον αυχένα μου σαν κεφαλοκλείδωμα με αποτέλεσμα να σπάσω τη μέση μου και να τουρλώσω το κωλαράκι μου σε αυτόν σαν καλό πουτανάκι. Άρχισε να με γαμάει δυνατά και γρήγορα. Ένιωθα να φτάνω σε οργασμό και δεν είχα ακουμπήσει καν την πούτσα μου. Τα πόδια μου έτρεμαν και ξαφνικά άρχισα να χύνω χωρίς να το καταλάβω.

- Πω, πω… αγοράκι μου έχυσες μόνο από το γαμήσι! Τι καύλα είσαι εσύ; Αλλά εγώ δεν έχυσα ακόμα, θα σου ανοίξω καλά την κωλοτρυπίδα πριν σε χύσω…

μου ψιθύριζε στο αυτί ενώ συνέχιζε να με γαμάει δυνατά και ακούραστα. Η κωλοτρυπίδα μου είχε ανοίξει για τα καλά και μπαινόβγαινε όλος χωρίς δυσκολία. Είχα παραδοθεί στην καύλα. Έσκυψα πάνω στο καπό και τούρλωσα το κωλαράκι μου ακόμα πιο πολύ. μου χαστούκιζε τα κωλομάγουλα καθώς με ξέσκιζε και αυτό με ερέθιζε ακόμα περισσότερο.

- Καύλα μου, θα 'ρχεσαι σπίτι μου όταν λείπει η γυναίκα μου να σε γαμάω όποτε θες. Θα σου ανοίγω την τρυπούλα όσο πιο συχνά γίνεται. Θα είσαι το πουτανάκι μου.

Ένιωθα το πουλάκι μου παρ' όλο που δεν ήταν σκληρό να στάζει χύσια. Έτρεχε σαν βρύση μόνο από το γαμήσι που έτρωγα.

- Έλα αγοράκι μου να σε χύσω στο στοματάκι, να τα πιείς σαν καλό πουτανάκι που είσαι.

Γονάτισα μπροστά του και μου έχωσε με τη μια την καυλωμένη σαν σίδερο πούτσα του στο λαρύγγι μου βαθιά και αύτη άρχισε να φτύνε σπέρμα. Μου κράτησε το κεφάλι εκεί μέχρι που άδειασε τελείως. Τα κατάπια όλα και μετά την έγλειψα μέχρι να μη μείνει σταγόνα χύσι πάνω. Αφού τον καθάρισα καλά μπήκαμε στο αμάξι και γυρίσαμε πίσω.

Ο Γ πλέον έχει γίνει σταθερός γαμιάς μου. Όποτε θέλει με παίρνει τηλέφωνο και εγώ πάω με προθυμία να μου ανοίξει για άλλη μια φορά την κωλοτρυπίδα.

Του αρέσει άλλες φορές να με χύνει στο στόμα ενώ άλλες φορές να με γκαστρώνει χύνοντας βαθειά στο κωλαράκι μου.
Copyright protected OW ref: 174783