Όπως μπαίνει η νέα χρόνια

Δημοσιεύθηκε από Kyrikos
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 17-02-2020
Το γυμναστήριο έκλεινε 7 απόγευμα. Κατά τις 4.30 αποφάσισα να πάω ώστε να κάνω μια προπόνηση, ντους και να φύγω μετά για το ρεβεγιόν. Δεν περίμενα θα έχει πολλούς. Και όμως.

Πήγα να αλλάξω στα αποδυτήρια. Ήταν ένας τύπος που ήταν φανερέ γκέι και με κοίταζε που μπήκε στη σάουνα μόνος. Λέω στον εαυτό μου να ξεκινήσω από σάουνα. Όταν μπαίνω ήταν μόνος του. Καρφωθήκαμε… τον κοίταζα με κοίταζε. Δεν είμαι και πολύ του περίμενε. Έβγαλα την πετσέτα μου και άρχισα να τρίβομαι. Πιάνει το σύνθημα, πέφτει στα γόνατα και αρχίζει να μου κάνει ένα τέλειο τσιμπούκι. Είχα μέρες να χύσω. Σε λίγα λεπτά του φωνάζω ότι θα χύσω το στόμα σου. Είμαι έτοιμος να τον χύσω και να γεμίσω το στόμα του.

Σπάει ο διάολος το ποδάρι του κι εκείνη ακριβώς τη στιγμή ανοίγει η πόρτα. Μπαίνει ένας κύριος με σορτς, ξεκάθαρα straight. Κρύβουμε τις καύλες μας και φεύγω από το χώρο. Δεν είχα χύσει και σιχτίριζα. Αποφασίζω να αρχίσω προπόνηση. Έκανα 1 ώρα full με πολλή ενέργεια αλλά ήμουν καυλωμένος. Όταν τελείωσα, πήγα να κάνω ντους και να αλλάξω. Πριν λέω να μπω στη σάουνα. Η σάουνα είναι μικρή και ίσα που χωράει 7 καθισμένους. Ανοίγω την πόρτα και ήταν γεμάτη. 6-7 καθισμένοι και ένας όρθιος. Ένα παιδί έπιανε ξεκάθαρα το μπούτι του άλλου. Ήταν gay φαντασίωση.

Το παιδί άρχισε να πιπώνει τον άλλο. Κανένας δεν είχε αντίρρηση. Αντιθέτως όλοι έπιαναν τις πούτσες τους και σιγά-σιγά ήταν μια σάουνα γεμάτη καύλες. Ο διπλανός μου ήταν ωραίο παλικάρι και αρχίζει να με πιάνει. Δεν ήθελα και πολλά. Ανοίγω την πετσέτα και μου την παίζει ξεκάθαρα. Από την άλλη παίζει με την τρυπούλα μου.

Ένα δωμάτιο με μυώδεις που την παίζουν. Τα παιδιά απέναντι συνεχίζουν το παιχνίδι τους. Εγώ πέφτω στα τέσσερα και πιπώνω τον δίπλα μου. Ωραία πούτσα, 18 εκ, αρχίζει να βογκάει. Από πίσω μου τρίβει την τρύπα μου και με ρωτάει:

- Θες να σε γαμήσω μωράκι μου;

Έγνεψα καταφατικά και μπήκε με μια κίνηση μέσα μου. Ήταν μεγάλος. Και μες στην καύλα της στιγμής μπήκε όλος. Όλος μέσα. Ένας πούτσος στο στόμα, ένας πούτσος στον κώλο καρφωμένος και 2-3 μας κοιτούσαν και την έπαιζαν. Εμάς και τα αλλά δυο παιδιά που είχαν αρχίσει να γαμιούνται επίσης. Η σάουνα ήταν καυτή.

Ένιωθα την πούτσα μέσα στον κώλο μου να πάλλεται. Ξαφνικά, ένας τρίτος που μέχρι τότε κοιτούσε και την έπαιζε έρχεται κοντά, φωνάζει…

- παρ' τα μωρή πούστρα…

και χύνει στην πλάτη μου. Φεύγει. Ο γαμιάς μου με αλείφει με τα χύσια και κάνει νόημα στον άλλον. Βγαίνει από τον κώλο μου. Εκείνη τη στιγμή τα 2 παιδιά που γαμιόντουσαν, έχυσαν και έφυγαν. Είχαμε μείνει τέσσερις ή πέντε στη σάουνα. Ο τύπος από το στόμα μου κάθισε και μου λέει:

- Έλα κάτσε πάνω στην πούτσα μου να με αρμέξεις.

Δε θέλω και πολύ. Κάθομαι πάνω του και αρχίζω χοροπηδάω στον πούτσο του. Πιο μικρός αλλά πιο χοντρός πούτσος. Μας βλέπει ο αρχικός γαμιάς μου. Ο ατμός είχε ανοίξει την κωλάρα μου για τα καλά και με μια κίνηση μπήκε κι αυτός μέσα. "Fuck..." μπόρεσα να αρθρώσω. Είχα 2 πούτσους μέσα μου. Ήταν σκέτη απόλαυση. Κάποιος έβαλε τον πούτσο στο στόμα μου και άρχισε να μου λέει βρομόλογα. Όλα τα άξιζα.

Ο γαμιάς μου από πίσω τραβιέται και φωνάζει "χύνω παλιοπούστη, χύνω μέσα σου πουτάνα, παρ' τα..."

Χύνει μέσα στον κώλο μου ενώ ο άλλος με γαμάει ακόμα. Μου δίνει ένα σκαμπίλι στον κώλο. Μου λέει ευχαριστώ στο αυτί και φεύγει. Ο πέμπτος στη σάουνα που την έπαιζε ως τώρα ήταν πιο ντροπαλός. Με ρωτάει:

- Να στον βάλω μέσα;

Γνέφω. Είχα ένα στο στόμα, ένα στον κώλο και μπαίνει κι αυτός. Ήταν μεγάλος. Στον κώλο μου ήταν δυο πούτσοι που με γαμούσαν. Σκέτη καύλα.

Ο τύπος στο στόμα μου φώναξε "πιες τα μωρή…" και χύνει. Οι άλλοι δυο τον βλέπουν και αρχίζουν να βαράνε το κωλαράκι μου.

- Θα σε χύσουμε παλιοπουτάνα μέσα στον κώλο σου!

Σε 2 δεύτερα αισθάνομαι τους καυτούς χυμούς τους στον κώλο μου και τους 2 να φωνάζουν. Ήταν βαθιά και καυτά. Εκείνη τη στιγμή απρόσμενα έχυσα κι εγώ. Μου δίνουν ένα σκαμπίλι στον κώλο.

Ο ένας μου λέει "χρόνια πολλά". Ο άλλος… "όπως θα μπει ο νέος χρόνος, έτσι θα σου πάει όλη η χρόνια". Γέλασα. Εξουθενωμένος και ξεσκισμένος, πήγα να κάνω ντους. Είχε πάει 7 παρά 10. Καυλωτικη, απίστευτη νύχτα. Προμήνυε τη χρονιά που θα έχω.
Copyright protected OW ref: 174752