Ξεπαρθένιασμα μόνος

Δημοσιεύθηκε από pa0
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 14-02-2020
Μετά από καιρό και αφού έχω διαβάσει αρκετές ιστορίες εδώ μέσα, πήρα το θάρρος να μοιραστώ μαζί σας το "ξεπαρθένεμά μου"

Ας με πούμε Π. Είμαι 34 χρονών και το σκηνικό που θα σας εκμυστηρευτώ συνέβη όταν ήμουν 17. Σαν έφηβος κι εγώ, περνούσα τον ελεύθερο χρόνο μου όταν δεν έπαιζα μπάλα, με το να χαζεύω τσόντες στο ίντερνετ. Έτσι όπως σέρφαρα και χάζευα τις διάφορες πορνοταινίες έπεσα πάνω σε μία όπου μία τύπισσα γαμούσε έναν άνδρα με στραπόν. Χάζεψα, δεν είχα ξαναδεί ποτές μου κάτι τέτοιο και μπορώ να πω πως με καύλωσε. Άρχισα να ψάχνω και να χαζεύω τέτοιου είδους ταινίες και με τον καιρό να χαζεύω και ταινίες με άντρες να γαμιούνται μεταξύ τους.

Αφού με καύλωναν αυτού του είδους οι ταινίες άρχισα να φαντασιώνομαι τον εαυτό σε παθητικό ρόλο, να μου γαμάει το παρθένο κωλαράκι ένας μεγάλος, χοντρός, καυτός και παλλόμενος πούτσος. Επειδή ντρεπόμουν και φοβόμουν μην με κράξουν ως πουστράκι, δεν το είπα σε κανέναν και ούτε επιχείρησα να κάνω ποτές μου κάτι με άτομο του ίδιου φύλλου. Η περιέργεια όμως και η καύλα μου δε λέγανε να φύγουνε με τίποτα, οπότε μία μέρα που ήμουν μόνος στο σπίτι είπα να κάνω κάτι που είχα δει σε μία από τις τσόντες και δοκίμασα να χώσω ένα πινέλο στον κώλο μου. Το πασάλειψα με υγροσάπουνο και άρχισα σιγά-σιγά να το χώνω στο παρθένο κωλαράκι μου. Στην αρχή έτσουξε λίγο αλλά μετά από λίγο επικρατούσε μόνο το αίσθημα της ηδονής. Από εκείνη την ημέρα, όποτε ήμουν μόνος στο σπίτι γαμούσα το κωλαράκι μου με εκείνο το πινέλο.

Μετά από καιρό όμως, δε μου αρκούσε αυτό ήθελα κάτι πιο μακρύ και χοντρό! Έψαξα στο σπίτι και έπεσε το μάτι μου πάνω στο γουδοχέρι που είχαμε στην κουζίνα. Το τύλιξα με μεμβράνη, το πασάλειψα με υγροσάπουνο και ξεκίνησα σιγά-σιγά να τον χώνω στο κωλαράκι μου που πονούσε και έτσουζε στην αρχή. Μετά από λίγο μου πέρασε ο πόνος, κάθισα πάνω του και άρχισα να γαμιέμαι, αργά στην αρχή και στη συνέχεια όσο άνοιγε ο κώλος μου όλο και πιο γρήγορα, ενώ έπαιζα τον πούτσο μου μέχρι που έχυσα σκεπτόμενος ότι με γαμούσε ένας μαύρος με μεγάλο πούτσο.

Μετά από καιρό και αφού είχε ανοίξει αρκετά το κωλαράκι μου είπα να δοκιμάσω να το ανοίξω και άλλο μιας και το γουδοχέρι άρχισε να χάνει την καύλα του. Είχα και έχω ένα ρόπαλο του μπέϊζμπολ! Μία μέρα αφού είδα ότι ενώ γαμούσα το κωλαράκι μου με το γουδοχέρι δεν καύλωνα και δεν έχυνα όπως άλλες φορές, αποφάσισα πως είχε έρθει η στιγμή να δοκιμάσω το ρόπαλο μου να δω μήπως και καταφέρω να με ερεθίσω. Τύλιξα το μπροστινό μέρος του ρόπαλου που είναι χοντρό με πλαστική μεμβράνη μέχρι λίγο κάτω από τη μέση και αφού το ακούμπησα όρθιο στο πάτωμα άρχισα να κάθομαι σιγά-σιγά επάνω του. Ένιωσα το πλακουτσό μέρος του και προσπαθούσα να το κεντράρω και να ξεκινήσω να το χώνω σιγά-σιγά στην τρύπα μου. Όταν μπήκε η αρχή μέσα μου με κατέκλυσε ένας οξύς πόνος που με έκανε να κοκαλώσω.

Αφού συνήθισα στον πόνο, συνέχυσα χιλιοστό-χιλιοστό να το χώνω όλο και πιο βαθιά στην τρύπα μου, μέχρι μετά από δεκαπέντε λεπτά που μου φάνηκαν ώρες, κατάφερα να το χώσω μέχρι τον πάτο μου. Το άφησα για λίγο μέσα μου για να συνηθίσω το μέγεθος και να ανοίξει ο κώλος μου. Μετά όσο περνούσε ο πόνος άρχισα να γαμιέμαι όλο και πιο γρήγορα μέχρι που έχυσα χωρίς να αγγίξω καθόλου τον πούτσο μου. Από εκείνη την ημέρα το ρόπαλο μου έγινε ο καλύτερος γαμιάς μου.

Όσο μεγάλωνα τόσο φοβόμουν μην γίνω πουστράκι και σταμάτησα να γαμάω το κωλαράκι μου. Παρ' όλα αυτά εξακολουθώ μέχρι και σήμερα να αναρωτιέμαι πως θα ήταν να μου σκίζει το κωλαράκι ένας αληθινός πούτσος!
Copyright protected OW ref: 174719