Πίπωσα τον οικογενειάρχη μάστορα (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 12-12-2019

Προηγούμενο μέρος: Πίπωσα τον οικογενειάρχη μάστορα

Ύστερα από την πίπα που είχα κάνει λυσσασμένα στον Χ μέσα στο ασανσέρ τα πράγματα είχαν ηρεμήσει, με τους 2 μας να χαιρετιόμαστε τυπικά στο διάδρομο μπροστά στους άλλους και εγώ κατά βάση να αποφεύγω τυχαίες συναντήσεις. Παρ' όλο που τον απέφευγα, δε μπορούσα να βγάλω την ψωλάρα του από το μυαλό μου. Τον φανταζόμουν να διαλύει την τρυπούλα μου και να με χύνει παντού.

Οι μέρες περνούσαν αδιάφορα στην εταιρεία και είχα βαρετές περιπέτειες εκείνη την περίοδο. Μια μέρα που είχα την απογευματινή βάρδια (περίπου 2 φορές το μήνα), ήμουν στο γραφείο με άλλες 2 συναδέλφους και το αφεντικό σε γραφείο πιο μέσα. Λίγο νωρίτερα είχα χαλάσει η βρύση του νεροχύτη της μικρής κουζίνας που είχαμε και οι προηγούμενοι δε το είχαν δηλώσει στην τεχνική υπηρεσία για να μην καθυστερήσουν να φύγουνε. Πήραμε τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε κανείς από τους τεχνικούς οπότε οι κοπέλες ζήτησαν απο μένα να πάω να βρω κάποιον από τους τεχνικούς.

Κατέβηκα στο υπόγειο με την καρδιά μου να χτυπά δυνατά στην ιδέα και μόνο που μπορεί να είναι ο Χ που έχει απογευματινή βάρδια και όχι κάποιος άλλος. Καθώς πλησιάζω οι παλμοί ανεβαίνουν βλέποντας το Χ με τη φόρμα του και τα μπράτσα του έξω. Τον φωνάζω και του ζητάω να ανέβει να δει το νεροχύτη. Με μια δήθεν δικαιολογία με στέλνει πάνω και ανεβαίνει ξεχωριστά 5 λεπτά αργότερα. Ο Χ αμέσως άρχισε να κάνει τις εργασίες και να προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα, αλλά οι κομπλεξικές συνάδελφοι κάνανε καυστικά σχόλια εις βάρος του και του ζητούσαν εριστικά να κάνει περισσότερη ησυχία. Εγώ εκνευριζόμουν μαζί τους αλλά παράλληλα χάζευα την γυμνασμένη κορμάρα του κατά τη διάρκεια της επισκευής. Η ανάμνηση από τη γεύση του σπέρματος του στο στόμα μου ήρθε στη μνήμη μου και μια δίψα για γαμήσι με κατέκλυσε.

Ο Χ ολοκλήρωσε τη διαδικασία μετά από 40 λεπτά και οι συνάδελφοι αλλά και το αφεντικό του δηλώσαν ότι η τεχνική υπηρεσία δεν τα φτιάχνει καλά και χαλάνε όλη την ώρα. Ο Χ αποχώρησε κατακόκκινος και εκνευρισμένος. Λίγο η στεναχώρια μου για τους απαράδεκτους συναδέλφους, λίγο και η καύλα με οδήγησαν στο υπόγειο για να πάω να του ζητήσω συγγνώμη που δεν τον υποστήριξα.

Φτάνω στο δωμάτιο της τεχνικής υπηρεσίας, το οποίο είναι παντού βρώμικο με εργαλεία και πλήρη ακαταστασία. Ο Χ πέταγε τα μέρη της βρύσης που αντικατέστησε, όταν με είδε ξαφνιάστηκε και του ζήτησα αμέσως συγγνώμη για τη συμπεριφορά των συναδέλφων. Εκείνος εκνευρισμένος μου λέει ότι όλοι έτσι είμαστε και τους βλέπουμε σα δούλους. Για κάποιο λόγο θόλωσα και του φώναξα ότι υπερβάλει και τουλάχιστον εγώ πήγα να του ζητήσω συγγνώμη για όλο αυτό. Αφού του φώναξα, με πλησιάζει και αρχίζει να με κρατάει με βία.

- Σε ποιον νομίζεις ότι φωνάζει πουστράκι;

Εγώ μένω κόκκαλο εκεί. Αρχίζει να μου δαγκώνει βίαια το λαιμό και μου ψιθυρίζει στο αυτί:

- Ίδια πουτάνα με τις άλλες πάνω είσαι αι εσύ.

Εγώ άρχισα να καυλώνω παρ' όλο που τον φοβήθηκα έτσι όπως τον είδα.

- Συγγνώμη αλήθεια... του λέω εγώ χωρίς να ξέρω τι να κάνω.

- Κάτσε στην καρέκλα.

Με σπρώχνει να κάτσω και βγάζει τη φόρμα του. Απελευθερώνεται επιτέλους το παλαμάρι του και μου τρέχουν τα σάλια. Ανοίγω υπάκουα το στόμα μου και το τεράστιο κρέας του διεισδύει μέσα μου. Το στόμα μου ήταν γεμάτο από την ψωλή του και τα σάλια μου άρχισαν να τρέχουν. Μου κράταγε το κεφάλι από το πίσω μέρος με το χέρι του και μου γάμαγε το στόμα σαν ξεχειλωμένο μουνάκι.

- Έχω πολλές καύλες πουτάνα, δε θα περάσει έτσι αυτό που έγινε.

Εγώ με χαρά περιέβαλα τον κορμό της ψωλάρας του με τα χείλη μου κάνοντας το πιο απαιτητικό τσιμπούκι που έχω κάνει.

- Πάρε τα χύσια μου καριόλα!

Βγάζει την ψωλάρα και αρχίζει να μου ρίχνει πίδακες πηχτού σπέρματος στη μούρη και στο ορθάνοιχτο στόμα μου. Εγώ στέκομαι με όλη μου τη μούρη χυμένη μπροστά από το υπέρτατο αρσενικό πλήρως ικανοποιημένος από το πόσο τον καύλωσα.

- Γδύσου τώρα.

Όταν μου το λέει ξυπνάω από την καύλα μου και τον υπακούω. Με περιεργάζεται καθώς γδύνομαι. Μένω με το μποξεράκι και μου φωνάζει να το βγάλω κι αυτό.

Αφού μένω γυμνός μπροστά του, αυτός κάθεται στην καρέκλα και μου ζητάει να κάτσω σκυμμένος μπροστά του. Χωρίς να ξέρω τι με περιμένει σκύβω κρατώντας τον κώλο μου όσο πιο ψηλά γίνεται.

Από το πουθενά νιώθω την γλώσσα του στην κωλότρυπα μου και τραντάζομαι ολόκληρος από την καύλα. Αρχίζει ένα αξέχαστο γλειφοκώλι με τη μούρη του να είναι όλη ανάμεσα στα κωλομέρια μου και την τρύπα μου να ανοίγει λαίμαργα σε κάθε γλείψιμο.

- Θέλω να με σκίσεις την πουτάνα.

- Κάτσε πάνω στην ψωλάρα μου.

Καυλωμένος εγώ γυρνάω προς το μέρος του, πιάνω την ψωλάρα του και την οδηγώ στον κώλο μου καθώς κάθομαι. Ξεκινάω σιγά-σιγά να ανεβοκατεβαίνω, ενώ νιώθω τον κώλο μου να ανοίγει.

- Τι πούτσα είναι αυτή Θεέ μου;

- Είναι καύλα η στενή σου τρυπούλα!

- Είναι το πηγάδι σου, από εδώ και πέρα, σου ανήκει γαμιά μου.

Η πούτσα του βουλιάζει πιο βαθιά μέσα μου. Αρχίζει να μου ρίχνει καρπαζιές στα κωλομέρια.

- Είμαι το πουτανάκι σου!

- Γαμιέσαι καλύτερα και από τη γυναίκα μου ξεφτιλισμένη.

- Η πούτσα σου θα γίνει μόνο δικιά μου.

Κατεβαίνω μέχρι και τα αρχίδια. Ξεκινάει να με γαμάει με πολύ γρήγορο ρυθμό.

Εγώ ούρλιαζα από καύλα και πόνο.

- Έχεις λυσσάξει γαμιά μου. Θα με γαμάς όσο θέλεις. Θα εκτονώνεσαι στην κωλάρα μου.

- Πουτάνα…

- Θέλω να μου κάνεις τον κώλο μουνάκι, καλύτερο από της γυναίκας σου.

- Θα σε χύσω καργιόλα!

- Κάνε με ότι θες…

Νιώθω ένα τεράστιο κύμα από χύσια να γεμίζει την τρύπα μου. Η ζεστασιά τους με καύλωσε πλήρως, αγγίζω τον πούτσο μου και χύνω αμέσως πάνω του, ενώ η τρύπα μου συστέλλεται με το νέο ψώλο της. Ήξερα ότι ενώ ξεφτιλίστηκα, η πούτσα του μου άνηκε δικαιωματικά. Φαινόταν ότι είχε παραδοθεί σε πρωτόγνωρες καύλες και πλέον θα μπορούσα να διεκδικώ και να ευχαριστιέμαι το παλαμάρι του.

Σηκώνομαι, σκουπιζόμαστε και φεύγω άρον-άρον. Πάνω έφτασα περπατώντας με τα πόδια ανοιχτά. Η σούφρα μου έκαιγε από το γαμήσι. Το αφεντικό μου φώναξε ότι έχω εξαφανιστεί τόση ώρα και με ρωτούσε που χαζεύω. Καθώς μου φώναζε ένιωθα χύσια να βγαίνουν από τον κώλο μου και να τρέχουν αργά στα μπούτια μου και όλη η μούρη μου κόλλαγε από τα χύσια που είχα φάει.

Με τον Χ πλέον βρισκόμαστε εκτός εταιρείας, όπου εκτονώνεται στο γαμήσι όταν έχει πήξει από τα οικογενειακά προβλήματα με τα παιδιά και την γυναίκα του. Ο ρόλος μου είναι καθαρά να τον ικανοποιώ και δε με πειράζει… αρκεί να μη το μάθει ο γκόμενος που έχω τώρα.
Copyright protected OW ref: 161957