Ο ταξιτζής που με μπουκωσε

Δημοσιεύθηκε από Themiss
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 08-11-2019
Είμαι 35 τώρα, η ιστορία μου πάει χρόνια πίσω, 22 χρόνων τότε, εμφανίσιμο αγόρι, bi curious και ντροπαλό. Ήταν λοιπόν να κατέβω στο χωριό για καλοκαίρι και η θα έπαιρνα λεωφορείο η θα με κατέβαζε ένας γνωστός του πατέρα μου, ταξιτζής, μιας και πήγαινε να πάρει κούρσα από κοντινή πόλη για Αθήνα. Περνάει από το σπίτι, εγώ τον περίμενα ήδη έξω και μου γνέφει να μπω στο αμάξι. Ήταν γύρω στα 55, δεμένος με κοιλίτσα, εμφανίσιμος.

Καθ' οδών συζητάγαμε διαφορά για δουλειά, για γκόμενες, για τη γυναίκα του... που δεν του έκανε όλα τα χατίρια στο σεξ κα. Κατά διαστήματα το βλέμμα μου έπεφτε στον καβάλο του, φόραγε τζιν και φαινόταν πολύ φουσκωμένο. Το κατάλαβε ότι κοίταξα πάντως και άρχισε το ψάρεμα σε φάση ότι του την έχουν πέσει στο ταξί κάποιες φορές άντρες και ότι δίσταζε να κάνει κάτι, ρωτώντας με τι θα έκανα εγώ. Εκεί κόλλησα για λίγο, γέλασε και μου είπε ότι καλά το κατάλαβε. Τον ρώτησα χαζογελώντας αμήχανα τι εννοεί, με διέκοψε και μου είπε να σταματήσουμε να πάρουμε έναν καφέ.

Με τα πολλά πήραμε καφεδάκια και ξεκινήσαμε. Να πω εδώ ότι όταν μπαίναμε στο αμάξι με είδε που κόζαρα τον καβάλο και χαμογέλασε. Για κάποιο διάστημα δε μιλούσαμε και ένιωθα άβολα, αλλά είχα καυλώσει κάνοντας σενάρια στο μυαλό μου. Ο κύριος Στέλιος-ετσι τον λένε- σε κάποια φάση κόβει ταχύτητα και αράζει σε ένα παράδρομο. Μου λέει ότι πάει για κατούρημα. Ερχόμενος είχε ξεκούμπωτο το παντελόνι, μπαίνει στο αμάξι και έψαχνε για χαρτομάντιλα. Τον βγάζει έξω να τον σκουπίσει, έμεινα άναυδος και κοκκίνισα, ενώ καύλωσα αφάνταστα. Χοντρή πουτσάρα με ένα κεφάλι μανιτάρι.

Με αρπάζει από το σβέρκο και μου τον βάζει στο στόμα. Δεν είπα λέξη, δεν αντιστάθηκα και αρχίζει να μου πηδάει το στόμα με ορμή. Τον έβγαζε μου τον χτύπαγε στη γλώσσα και στα χείλη και ξανά μέσα, μου έδινε και σφαλιαριτσες αλλά αυτό που με τρέλανε είναι ότι είχε πιάσει το κεφάλι μου με τέτοιο τρόπο ώστε να μη μπορώ να κουνηθώ και μου πήδαγε το στόμα. Κράτησε κάνα 10λεπτο ώσπου χωρίς προειδοποίηση άδειασε στο λαρύγγι μου. Πήγα να πνιγώ αλλά δεν άφησα σταγόνα. Τον πασάλειψε στα χείλη μου για λίγο, με είπε αχόρταγο πουτανάκι και φύγαμε.

Μετά από κάνα 2ωρο φτάσαμε στο χωριό, 11 βράδυ, αλλά πριν με αφήσει μου είπε ότι θέλει να μου τον ξαναδώσει τώρα, ότι θέλει να χύσει στις χειλάρες μου και του είπα ναι σαν πουτανίτσα. Πάρκαρε απόμερα κάπου, κατέβασε το παντελόνι και με έβαλε να του γλείψω τις αρχιδάρες, τριχωτές και ζουμερές, ενώ αυτός την έπαιζε. Όταν τη σήκωσε καλά, έπιασε το κεφάλι μου και το έβαλε πάνω στη κοιλιά του, με το ένα χέρι κράταγε το σβέρκο μου και με το άλλο το σαγόνι μου και μου πήδαγε άγρια το στόμα. Το κατάλαβε ότι γουστάρω full τέτοια φάση. Σάλια έτρεχαν στην πουτσάρα του, την έβγαζε απότομα, μου τη χτύπαγε δυνατά στο πρόσωπο και με ξανά μπούκωνε, ευχαριστιόμουν τσιμπούκι. Στο τέταρτο πάνω αρχίζει να με πηδάει πιο άγρια και ένιωσα σπέρμα να πλημμυρίζει το στόμα μου, καυτό και πηχτό. Δεν άφησα σταγόνα. Με τον Κο Στέλιο συναντηθήκαμε κάποιες φορές ακόμα, πολύ σπέρμα, υπέροχη πούτσα. Με έλεγε τσουλάκι του και ότι τέτοιο ταλέντο δε πρέπει να πάει χαμένο...
Copyright protected OW ref: 172469