Το "παγωτό" του ψιλικατζή

Δημοσιεύθηκε από Anna29trs
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 06-11-2019
Βραδάκι στο σπίτι με τους γονείς μου η ώρα 22:00 με μια τρελή επιθυμία για παγωτό. Έβαλα κάτι πρόχειρο και κατέβηκα στο ψιλικατζίδικο κάτω από το σπίτι μου το οποίο κλείνει 22:00. Φτάνοντας τον ρωτάω μήπως προλαβαίνω να πάρω ένα παγωτάκι και αυτός μου απάντησε "κλείνω αγάπη μου, αλλά επειδή φαίνεσαι συμπαθητικό παιδί έλα".

Ο κύριος που το κρατάει είναι ηλικιωμένος, γύρω στα 60. Μπήκα μέσα και πήγαμε προς το ψυγείο και με ρώτησε "τι θέλει ο ομορφούλης" έχοντας κολλήσει πίσω μού. Έσκυψα στο ψυγείο κι ένιωσα πίσω μού τον πούτσο τού αλλά δεν είπα κάτι. Αυτός κουνιόταν τάχα μου για να προσπαθήσει να βρει από πίσω μου κανένα καλό παγωτό.

Μετά από λίγο μου λέει "έλα πίσω, έχω κρατήσει κάποια καλά. Φανταζόμουν πως μπορεί να είχε την ίδια συνέχεια μα ήμουν πολύ περίεργος να δω που θα βγει. Πράγματι πήγα μαζί του πίσω σε ένα αποθηκάκι που είχε γεμάτο ράφια και δυο ψυγεία. Το δωμάτιο ήταν και αρκετά σκοτεινό.

"Να κοίτα εκεί μέσα στο ψυγείο"… μου είπε και δεν έχασε ξανά την ευκαιρία να κολλήσει τα γενετικά του όργανα στα οπίσθια μου. Δεν είπα κάτι αλλά ξαφνικά νιώθω να μου κατεβάζει το σορτσάκι. Έχω παγώσει σκυμμένος, με το σορτσάκι μου κατεβασμένο και σαν να μην έφτανε αυτό, νιώθω τον πούτσο του να ακουμπά το γυμνό μου κώλο. Τον είχε βγάλει έξω και τον έπαιζε επάνω στο κώλο μου.

Δεν πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα και ο πούτσος μου έγινε πέτρα από την καύλα. Μην ξέροντας τι να κάνω, γύρισα πίσω τάχα θυμωμένος και του είπα "στον κώλο μου όσο και να ψάξεις παγωτό δε θα βρεις". "Περίεργο, μου λέει, γιατί παρόλα αυτά είναι σκέτη γλύκα". "Τέλος πάντων, του λέω, αν ενδιαφέρεσαι να το συνεχίσουμε αυτό που γίνεται εδώ πέρα, πιάσε 50 ευρώ από το ταμείο και θα σε κάνω πολύ χαρούμενο". "Είσαι μεγάλη πουτανίτσα εσύ"… μου είπε και μου έβγαλε ένα 50ρικο.

"Κάτσε στην καρέκλα, του είπα, και κοίτα να το ευχαριστηθείς γιατί θα σου αρέσει πολύ". Έκατσε και ξεκίνησα να του χορεύω γυμνός με τον καυλωμένο πούτσο μου να κρέμεται. Τρίβω τον κώλο μου στο καυλί του σαν τρελός ανεβαίνοντας πάνω του, ενώ αυτός κάθεται στην καρέκλα. Σκύβω συνέχεια μπροστά στα μάτια του να χαζέψει με το κωλαράκι μου. Δεν τον αφήνω να με αγγίζει αυτός, λέγοντας του… "δεν θα απλώνεις το χέρι σου, εγώ κάνω παιχνίδι.

Ο παππούς τα έχει δει όλα με την κωλάρα μου και τον μεγάλο πούτσο μου. Τη δεύτερη φορά που έσκυψα μπροστά του, άρχισε να μου χουφτώνει τον κώλο. "Μάζεψε τα χέρια σου από τον κώλο μου, του είπα, για να μη βάλω τις φωνές". Με άκουσε για λίγο αλλά η καύλα νικά τα πάντα. Με έπιασε από τα κωλομέρια με δύναμη, έχωσε την μούρη του στον κώλο μου και ξεκίνησε να γλείφει σαν τρελός λέγοντας "πουτανίτσα μου… τι κολάρα είναι αυτή, θα στο γυαλίσω το κωλαράκι, παλιοπουτάνα, βρωμοπούτανο, ξεκωλιάρα.

Ήμουν έτοιμος να γυρίσω να του πατήσω τις φωνές που έκανε κάτι τέτοιο παρά τη θέληση μου, αλλά μόλις ένιωσα τη γλώσσα στον κώλο μου, είπα από μέσα μου "βγάλε το σκασμό πουτάνα και κάτσε να το ευχαριστηθείς". Έφτυσα καλά το χέρι μου και ξεκίνησα να παίζω δυνατά τον πούτσο μου όσο είχε τη γλώσσα του στον κώλο μου. "Γλείψε μαλάκα την κωλάρα μου καλά γιατί θα σε τιμωρήσω"… και πίεζα πιο δυνατά το πρόσωπο του πίσω μου.

"Γύρνα από την άλλη μωρή σκύλα"… μου είπε και με έδωσε μια και έφτασα στον τοίχο. "Τώρα θα στο γλείψω το παπάρι μαλακιστήρι"… και έσκυψε και ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει κάνοντας μου το καυλί γεμάτο σάλια. Ρούφαγε δυνατά ενώ εγώ αναστέναζα από την καύλα. "Χύσε με παλιομαλάκα, χύσε το μπαμπάκα σου και ξεκίνησε να μου ρουφάει και τα αρχίδια ο ξεφτιλισμένος. "Αχ ναι… θα χύσω η πουτάνα"… και αμέσως τον πήρε στο στόμα του καταπίνοντας και την παραμικρή γουλιά από το σπέρμα μου.

Τσίμπησα το 50ρακι, ντύθηκα, πήρα το παγωτάκι μου και έφυγα κυρία, ενώ αυτός μου είπε "να περνάς να σε κερνάω παγωτάκι" όλο υπονοούμενο.
Copyright protected OW ref: 172148