Με το γείτονα στην ταράτσα

Δημοσιεύθηκε από wanted-cpl
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 05-11-2019
Όλα ξεκινάνε ένα καλοκαιρινό βράδυ του Αυγούστου. Τη νύχτα εκείνη είχε αφόρητη ζέστη και ξηρασία, η θερμοκρασία πρέπει να είχε φτάσει περίπου στους τριανταπέντε βαθμούς κελσίου. Η Αθήνα ήταν σχεδόν άδεια. Οι δρόμοι της θύμιζαν δρόμοι μιας έρημης πόλης.

Καθώς καθόμουν στην ταράτσα σε μια ξαπλώστρα πίνοντας ένα μπουκάλι κόκκινου ημίγλυκου κρασιού σε ένα κολονάτο ποτήρι, μόνο με το μαγιώ μου, καθότι ίδρωνα με το παραμικρό, είχα βάλει τα ακουστικά μου και το ραδιόφωνο στον αγαπημένο μου σταθμό για να ακούω μουσική. Δεν άκουγα ούτε αντιλαμβανόμουν τίποτα καθώς είχα δυναμώσει την ένταση του mp3 μου στο τέρμα. Παράλληλα με τη μουσική είχα πάρει και το αγαπημένο μου βιβλίο φαντασίας. Διαβάζοντας το είχα φτάσει σχεδόν στην μέση ενώ με τη φαντασία μου είχα μεταφερθεί στον μαγικό κόσμο του βιβλίου. Έβαλα το τελευταίο ποτήρι από το μπουκάλι και ξεκίνησα να το πίνω. Το κρασί με άναψε ακόμα πιο πολύ. Ήθελα να βγάλω και το μαγιώ μου αλλά δίσταζα μήπως ανέβει κάποιος ξαφνικά. Εν τέλει παρά τους ενδοιασμούς μου αποφάσισα να το αφαιρέσω.

Πίνω την τελευταία γουλιά από το ποτήρι και κάνω την κίνηση να βάλω κι άλλο αλλά συνειδητοποιώ πως δεν έχει ούτε μια γουλίτσα. Σκέφτηκα θα κάτσω ένα μισάωρο ακόμα να διαβάσω το βιβλίο μου και θα κατέβω στο σπίτι μου. Ξαφνικά άρχισα να καυλώνω. Αυτό δεν το είχα υπολογίσει. Αφήνω το βιβλίο κάτω βγάζω τα ακουστικά και βάζω μια gay τσόντα στο κινητό μου. Δυνάμωσα την ένταση καθώς ήταν τρεις και μισή το ξημέρωμα. Μου σηκώθηκε τέρμα. Ξαφνικά νιώθω ένα χέρι στον ώμο μου. Σηκώνω απότομα το κεφάλι μου να δω ποιος είναι ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να καλύψω το πουλί μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη ήταν ο γείτονας μου ο Κώστας, ένα παιδί εικοσιτεσάρων χρονών. Τον είχα πετύχει πολλές φορές στο διπλανό μπαλκόνι με το μποξεράκι. Τον ρώτησα:

- Πόση ώρα είσαι εδώ;

- Αρκετή ώρα πριν βάλεις τη τσόντα. Καθόμουν και χάζευα το γυμνασμένο σου σώμα και το υπέροχο πουλί σου. Ήθελα να κάνω κίνηση νωρίτερα αλλά φοβόμουν μη με παρεξηγήσεις.

- Και τώρα που έβαλα την τσόντα δεν φοβάσαι;

- Όχι, γιατί πιστεύω πως και συ ήθελες να γίνει αυτό που θα κάνω τώρα…

και με μια απότομη κίνηση με πιάνει από τον κώλο, με κολλάει πάνω του και μου δίνει ένα τρελό γλωσσόφιλο. Ένιωθα ότι όλο αυτό δεν το ζούσα αλλά το ονειρευόμουν. Τότε τον πιάνω κι εγώ από τη μέση και δίνω ένα γλωσσόφιλο μεγαλύτερης διάρκειας.

- Θες να κάτσουμε εδώ κάτω από τα αστέρια μήπως ή να πάμε κάτω;…

του απαντάω με μεγάλο ενθουσιασμό.

- Θέλω να κάτσουμε εδώ κάτω από τα αστέρια.

Άπλωσα τη διπλή μου πετσέτα κάτω για να είμαστε πιο άνετοι, ενώ ο Κώστας ξεκίνησε να ξεντύνεται μέχρι που έμεινε εντελώς γυμνός . Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παθιασμένα. Ενώ παράλληλα παίζαμε ο ένας το πουλί του άλλου. Είχαν σηκωθεί και των δυο μας πάρα πολύ. Κάποια στιγμή το χέρι αρχίζει να κατεβαίνει προς την τρύπα. Δεν τον σταμάτησα ήθελα να παίξει μαζί της. Τότε στήνομαι στα τέσσερα και του ζητάω να αρχίσει να με γλείφει. Πριν πέσω για ύπνο πάντα πάω τουαλέτα και κάνω μπάνιο οπότε ήταν καθαρή η τρύπα μου. Αυτός αφού το διαπίστωσε αυτό τότε με τα χαράς ξεκίνησε να με γλείφει. Παράλληλα έπαιζε και το πουλί μου. Όταν δεν έγλειφε την τρύπα μου έγλειφε το πουλί μου, ενώ σε κάποια φάση ξεκίνησε να μου βάζει δάχτυλο. Αφού το άφησε μέσα για λίγα δευτερόλεπτα, ξεκίνησε να το βάζει και να το βγάζει.

- Έχεις προφυλακτικά ή θα φέρεις; Σε ρωτάω τώρα για να μη σε κόψω αργότερα.

- Τώρα πάω να φέρω από το σπίτι μου. Δεν είχα υπολογίσει ότι θα γίνει όλο αυτό.

- Πήγαινε θα σε περιμένω.

Βάζει μόνο το μποξεράκι του παίρνει τα κλειδιά από την τσέπη του παντελονιού του και κατεβαίνει έτσι κάτω. Ευτυχώς μέναμε στον τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας και ήμασταν μόνο εμείς οι δύο οπότε δεν υπήρχε κίνδυνος να τον δει κάποιος. Σε 5 λεπτά ήταν ήδη εδώ με ένα λιπαντικό και προφυλακτικά. Εγώ εν τω μεταξύ συνέχισα να βλέπω την τσόντα για να είμαι αναμμένος όταν θα έρθει. Τα αφήνει κάτω και βγάζει το μποξεράκι. Είχε πέσει λίγο. Το έπιασα αμέσως για να το γλείψω. Σηκώθηκε ξανά πολύ γρήγορα. Πήγε πίσω μου και ξεκίνησε πάλι το παιχνίδι με την τρύπα μου και το πουλί μου. Μετά το πρώτο δάχτυλο έβαλε το δεύτερο και μετά από αρκετή ώρα το τρίτο έμεινε σε αυτό και ξεκίνησε τα μέσα έξω. Εγώ παράλληλα ξεκίνησα να κουνιέμαι μπρος πίσω. Με έγλειψε λίγο ακόμα στην τρύπα και στο πουλί μου. Ύστερα φόρεσε το προφυλακτικό, έβαλε λιπαντικό στην τρύπα μου και έχωσε για λίγο τον αντίχειρα. Έβαλε λίγο λιπαντικό και στο πουλί του και ξεκίνησε την διαδικασία της διείσδυσης.

Στην αρχή δυσκολεύτηκε λίγο για ένα δυο λεπτά όμως εν τέλη τα κατάφερε. Μπήκε λίγο το κεφάλι για λίγα λεπτά και μετά άρχισε να το βάζει όλο και πιο πολύ. Εγώ νόμιζα πως δεν είχε τελειωμό. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο κώλος μου ακούμπησε το εφηβαίο του. Ξεκίνησε να μπαινοβγαίνει μέσα μου πότε γρήγορα πότε αργά. Μου άρεσε πολύ όταν έβγαινε σχεδόν τελείως και μετά με κάρφωνε με δύναμη. Όλο αυτό συνεχίστηκε για κανένα μισάωρο ενώ παράλληλα έπαιζε με τις ρώγες μου ή το πουλί μου. Βγήκε απότομα με γύρισε ανάσκελα και ξεκίνησε να το παίζει. Έχυσε μέσα σε δύο λεπτά πάνω στο στήθος μου.

Εγώ όμως δεν είχα χύσει. Τότε το αντιλαμβάνεται και σπεύδει ευθύς να ξεκινήσει το γλείψιμο. Δεν τον εμπόδισα καθότι ήθελα να τελειώσω κι εγώ. Μέσα σε πέντε λεπτά αφού μου έχωνε παράλληλα δάχτυλο έχυσα κι εγώ πάνω στα υγρά του. Με αγκάλιασε, με φίλησε και μας πήρε ο ύπνος στην ταράτσα πάνω στην πετσέτα θαλάσσης γυμνοί. Κατά τις έξι και μισή τα ξημερώματα έβγαλε ένα κρύο και είπαμε να κατέβουμε να κοιμηθούμε σπίτι του. Σκεπαστήκαμε με ένα σεντόνι και κοιμηθήκαμε μέχρι τις έντεκα το πρωί. Όταν ξύπνησα πήραμε μαζί πρωινό. Έκτοτε είμαστε μαζί για πολλά χρόνια.
Copyright protected OW ref: 172140