Το απωθημένο των εφηβικών μου χρόνων

Δημοσιεύθηκε από Daydreamer
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 21-10-2019
Διαβάζοντας αρκετό καιρό τις ιστορίες είπα να αφηγηθώ κι εγώ μια δικιά μου. Σε αυτή την ιστορία θα έχω το όνομα Κώστας προς αποφυγή παρεξηγήσεων αλλά και εχεμύθειας.

Είμαι 30 ετών με ύψος 1,83 και 78 κιλά. Σώμα κανονικό προς γυμνασμένο και φυσιολογικό τρίχωμα (ξυρισμένος βέβαια μιας και είναι της εποχής οι άτριχοι άντρες). Η ιστορία που θα σας αφηγηθώ αφορά εμένα και έναν μακρινό μου ξάδερφο αλλά και συνάμα οικογενειακό φίλο. Και η ιστορία αρχίζει κάπως έτσι...

Ήταν καλοκαιράκι του 2017 κι οι γονείς μου είχαν φύγει για τις διακοπές τους. Ένα βράδυ μόλις είχα γυρίσει από την έξοδο μου έκατσα να δω ταινία, ώσπου χτυπάει το κινητό μου. Ήταν ένα μήνυμα από τον Χρήστο (για προφανείς λόγους χρησιμοποιώ άλλο όνομα). Ο Χρήστος 3 χρόνια μεγαλύτερος μου, 1.80 ύψος, 80 κιλά, σώμα προς το γυμνασμένο, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Μου έγραφε στο μήνυμα ότι με είδε στο χωριό να περπατάω και με σκέφτηκε γιατί εγώ δεν πήγα διακοπές να ξεκουραστώ μιας και είχα κουραστεί όλο το καλοκαίρι από τη δουλειά. Του απάντησα ότι δεν είχα χρόνο για διακοπές και ότι θα πάω του χρόνου.

Άρχισε να μου λέει διάφορα ότι πρέπει να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας και να χαλαρώνουμε γιατί μια ζωή την έχουμε. Εκεί άρχισα να καταλαβαίνω που το πάει και άρχισα να τον ψαρεύω τάχα μου δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Και τότε μου πετάει ότι θα μπορούσαμε να χαλαρώσουμε μαζί αν βέβαια ήμουν εχέμυθος. Και κάνοντας τον χαζό τον ρώτησα τι εννοεί και μου απαντάει αυτό που κατάλαβες. Αμέσως του έγραψα να έρθει από το σπίτι μου και το αποδέχθηκε. Μέχρι να έρθει η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Ο άντρας που είχα φαντασίωση ότι με γαμάει πρόκειται να έρθει σπίτι μου για να κάνουμε σεξ.

Χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα. Έρχεται στο σαλόνι κάθεται και αρχίζουμε να μιλάμε Μου λέει κατευθείαν ότι εδώ και χρόνια με γούσταρε και κάθε φορά που τον έπαιζε σκεφτόταν πως με γαμάει. Πάω κοντά του και αρχίζω να τον φιλάω. Κάθομαι επάνω του και αρχίζω να τον γλείφω στο λαιμό. Του βγάζω τη μπλούζα και αρχίζω να τον φιλάω στις ρώγες και να τον γλείφω στο επάνω μέρος του σώματος του. Με αρπάζει, με γδύνει και στη συνέχεια γδύνεται κι αυτός. Ο πούτσος του ήταν γύρω στα 18 εκατοστά και χοντρός. Κατεβαίνει στον πούτσο μου και αρχίζει και με παίρνει πίπα για λίγο. Τον βγάζει από το στόμα του, παίρνει τον πούτσο του, τον καρφώνει στο στόμα μου και αρχίζει να μου το γαμάει.

Χωρίς πολλά-πολλά τον βγάζει και με βάζει στα τέσσερα. Έρχεται στο αυτί μου και μου λέει πολύ λάγνα ότι θα με γαμήσει όπως ποτέ ξανά. Μου σαλιώνει την τρυπούλα και χωρίς προφυλακτικό χωρίς να μου την έχει ανοίξει μου τον χώνει όλο με μιας. Εκείνη την ώρα ένιωσα λες και με έσκιζαν στα δύο. Μου κλείνει το στόμα και αρχίζει να γαμάει τον κώλο όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Ταυτόχρονα μου έδινε δυνατές σφαλιάρες στον κώλο και μου τραβούσε τα μαλλιά. Στη συνέχεια κάθεται και πάω και κάθομαι επάνω του. Ανοίγω το κωλαράκι μου, τον βάζω όλο μέσα και αρχίζω να ανέβω-κατεβαίνω με μανία. Ώσπου μετά από μισή ώρα αφού με είχε γαμήσει σε όσες στάσεις μπορούσαμε να σκεφτούμε και όσο άγρια μπορούσε τον κώλο, μου ψιθυρίζει ότι χύνει και έχυσε μέσα μου.

Ένιωσα να τρέχουν καυτά υγρά μέσα στη τρύπα μου και καύλωσα ακόμα περισσότερο. Στη συνέχεια πήρε τον πούτσο μου, τον έβαλε στο στόμα του άρχισε να μου παίρνει πίπα ώσπου έχυσα και τα κατάπιε όλα. Καθίσαμε λίγο και μου είπε πως ήταν η πρώτη του φορά με άντρα και πως θα υπάρξει και συνέχεια μεταξύ μας. Από τότε ανταλλάσσουμε μηνύματα αλλά ακόμα δεν έχουμε ξαναβρεθεί.

Ελπίζω να σας άρεσε η πρώτη μου ιστορία. Θα σας γράψω στη συνέχεια και άλλες μου περιπέτειες.
Copyright protected OW ref: 171652