Με γάμησε στις ερημιές και με εγκατέλειψε

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 16-10-2019
Μέχρι τα 19 μου είχα λίγες εμπειρίες, τον είχα φάει γύρω στις 10 φορές από 3 αγόρια κοντά στην ηλικία μου αλλά δεν είχα νιώσει ακόμα πώς είναι το γαμήσι από έναν πραγματικό άντρα.

Ήμουν ήδη πρώτο έτος στο τει και έφτανε η εξεταστική του Ιουνίου. Παρασκευή είχα κανονίσει το απόγευμα να πάω σε ένα παιδί για ανταλλαγή σημειώσεων. Το μεσημέρι γνώρισα σε ένα site ένα παιδί, το Δημήτρη, 25 χρονών, ψηλό, που έμενε κοντά μου σχετικά και έψαχνε μικρά αγόρια να πειραματιστεί. Φάνηκε να ταιριάζουμε σ’ αυτό που ψάχναμε γιατί μιλούσαμε πάνω από 3-4 ώρες, αλλάξαμε φωτογραφίες και τηλέφωνα και μιλήσαμε. Εμένα με λένε Τίμο και τότε ήμουν στα 19, 1.78 ύψος με μερικά παραπανίσια κιλά και τουρλωτό κώλο που μόλις είχα αρχίσει να τον περιποιούμαι με αποτριχωτικές κρέμες.

Ο Δημήτρης μου έδειξε μια 19άρα ψωλάρα μακριά, τελείως ξυρισμένη και μ’ έστειλε. Στο τηλέφωνο άκουγα μια τσαμπουκαλεμένη άγρια αντρική φωνή που με ερέθιζε, σε αντίθεση με τη δική μου ακόμα εφηβική φωνή. Μόλις θα τελείωνα με τις σημειώσεις απ’ το σπίτι του φίλου μου κανονίσαμε του έστειλα sms και λίγο μετά ήρθε το με το αμάξι του. Ήμουν τόσο ασχέτου με τα αυτοκίνητα και τις μάρκες που μόνο από το χρώμα το κατάλαβα ένα ασημί ήταν θυμάμαι. Κατέβηκε απ' το αμάξι με στάμπαρε που περίμενα σε μια γωνία και ήρθε με πήρε. Είχε αρχίσει να νυχτώνει, σίγουρα θα χε περάσει 9 το βράδυ. Σαν φίλοι από καιρό μπήκα στο αμάξι του, τόση οικειότητα ένιωσα.

Έδειχνε πιο άντρακλας και πιο κούκλος από τις φωτογραφίες. Γύρω στο 1.85 ύψος, 90 κιλά, ελαφρώς γυμνασμένος με μια άσπρη βερμούδα και μπλε μπλούζα και κάτι τεράστια μακριά δάχτυλα. Μπήκαμε, ξεκίνησε και έβαλε ασφάλειες. Μιλούσε το ίδιο άγρια και αντρικά όπως και στο τηλέφωνο. Ένιωσα ότι ήταν αυτό που έψαχνα. Ένας αναστεναγμός μου ξέφυγε και μου είπε ότι δεν κρατιέμαι.

Βγήκαμε από την Αθήνα και κάπου πηγαίναμε προς τα βόρεια δεν ήξερα που, αλλά μου πε ότι ήξερε αυτός μέρη ήσυχα για να πάμε μόνοι μας με ησυχία και ασφάλεια. Πήγαμε σε ένα βουνό περάσαμε από κάτι δρομάκια κάπου είχε ήδη ένα αμάξι που δυο άντρες μέσα ήδη φιλιούνταν συνεχίσαμε περάσαμε κάτι δέντρα και βγήκαμε σε ένα ξέφωτο που γύρω-γύρω κρυβόταν από δέντρα. Ένιωθα σαν να ετοιμαζόμουν να ξεπαρθενευτώ δεύτερη φορά.

Με έβαλε να γδυθώ και κατέβασε τη βερμούδα του. Πετάχτηκε η ψωλάρα του πελώρια όπως στην φωτογραφία. Έπεσα να την ρουφήξω. Ξεκίνησα να τη γλείφω και μοσχομύριζε, ήταν φρεσκοπλυμένη και αρωματισμένη. Αμέσως άρχισε να σκληραίνει και να μεγαλώνει ώσπου δε χωρούσε στο στόμα μου. Με έβαλε να παίξω και να ρουφήξω τα αρχίδια του και να του γλείψω όλη την περιοχή γύρω-γύρω από τα αρχίδια και την ψωλάρα του. Έβγαλε τη μπλούζα του, μου είπε να βγω απ' το αμάξι και ήρθε κι αυτός στο μέρος μου. Με έβαλε στο πίσω κάθισμα να ξαπλώσω μπρούμυτα με τον κώλο μου στο όριο του καθίσματος το σώμα μου μέσα στο αμάξι και τα πόδια μου να κρέμονται έξω στον αέρα. Με τα τεράστια χέρια του πασπάτεψε τον μεγάλο μου κώλο κι αφού μου τον άνοιξε σημάδεψε καλά και άρχισε να μου βάζει την ψωλάρα του.

Ήταν μάστορας στο ψωλάρισμα ο τύπος! Μου τον έχωσε με αργό ρυθμό και έπεσε πάνω μου περνώντας τα χέρια του κάτω από τους ώμους μου. Έβαλε τα μακριά του δάχτυλα στο στόμα μου να τα βυζαίνω και άρχισε να κάνει κάμψεις πάνω μου και να μου γαμάει με αργό ρυθμό τον κώλο και να μουγκρίζει. Πολύ γρήγορα άρχισε να με γαμάει γρήγορα και άγρια κι εκεί μου συνέβη το παράξενο να νιώθω πόνο και καύλα ταυτόχρονα. Όσο πιο άγρια με ξέσκιζε κι όσο πιο πολύ πονούσε η άμαθη κωλότρυπα μου τόσο πιο πολύ καύλωνα, αλλά τα δάχτυλα του δε μ’ άφηναν να φωνάξω. Μόνο ο Δημήτρης μου έριχνε απίστευτα μπινελίκια και μ έκανε να νιώθω σαν τσουλί. Έχυσε μέσα μου και μου δάγκωσε δυνατά τον λαιμό ρουφώντας μου το δέρμα.

Έμεινε έτσι μέσα μου χωρίς να βγαίνει και χωρίς να του πέφτει η ψωλάρα. Βλέποντας ότι έχει καύλες, μου είπε ότι θα με ξεσκίσει σαν την τελευταία πουτάνα. Βγήκε από μέσα μου απότομα και ένιωσα ένα τσούξιμο. Μια γερή σφαλιάρα στον κώλο με επανάφερε στην πραγματικότητα. Με γύρισε ανάσκελα με το σώμα και τα πόδια μέσα στο αμάξι και τον κώλο να είναι στον αέρα έξω από το αμάξι. Μου έδωσε να φορέσω προφυλακτικό στο πουλάκι μου που ήταν σηκωμένο. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν είχε φορέσει προφυλακτικό.

Με κρατούσε με τις χερούκλες του από τα μπούτια και μου άνοιξε τον κώλο. Έπαιξε λίγο τον πούτσαρο του πάνω στον ξυρισμένο κώλο μου και με δύο κινήσεις μου τον έχωσε. Έτσουξε και φώναζα αλλά δεν έδειχνε να τον νοιάζει. Άρχισε να με μπινελικώνει και να με ξεφτιλίζει άγρια και να μου ξεσκίζει την κωλότρυπα άγρια. Μου έλεγε ότι έτσι γαμάνε οι αληθινοί άντρες τις ξεφτιλισμένες πουστάρες. Όσο με έβριζε και με ξέσκιζε χωρίς να το καταλάβω τραβούσα μαλακία και έχυσα μέσα στην καπότα. Το είδε και γέλασε και μου πε ότι αυτός είναι ο προορισμός μου να γαμιέμαι σαν σκύλα πουτάνα πάνω στην ψωλάρα του και να παρακαλάω για τα χύσια του. Συνέχισε να με ρωτάει πώς νιώθω που γαμιέμαι πρώτη φορά από άντρα γαμιά κι άλλα παρόμοια και σε λίγο μου τον χώνει βαθιά κι αρχίζει να χύνει βαθιά μέσα μου. Με μια απότομη κίνηση τον έβγαλε και ένιωσα ένα βαθύ τσούξιμο.

Έσφιγγα τον κώλο μου και δεν άλλαξα θέση. Ο Δημήτρης πήγε κατούρησε και γύρισε πίσω. Με μια αγριοφωνάρα που μου πάτησε με έκανε να βγω απ' το αμάξι και να πέσω στα τέσσερα στο χώμα. Ήρθε στο μέρος μου και μου έδωσε την ψωλάρα του που δεν είχε πέσει ακόμα τελείως. Μου έβαλε να την ρουφήξω και να την καθαρίσω απ τα χύσια και τα κάτουρα.

Με σήκωσε με τα χέρια του όρθιο και με έπιασε σαν να θελε να με αγκαλιάσει αλλά μου δάγκωσε το λαιμό από μπροστά αυτή τη φορά και σχετικά χαμηλά για να μην φαίνεται από τη μπλούζα και μου έκανε μια πιπιλιά που θα την είχα για μέρες.

Μου είπε να περιμένω εκεί για λίγο. Πήγε, ντύθηκε και ήρθε σε λίγο και μου έφερε τα ρούχα μου. Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται, μπήκε στο αμάξι του και ξεκίνησε κι έφυγε. Έτρεξα, έτρεξα, έτρεξα να τον προλάβω αλλά ήταν αδύνατο. Χάθηκε από το ξέφωτο μέσα στα δέντρα.

Γύρισα πίσω, ευτυχώς είχα τα ρούχα μου, ντύθηκα και αφού έκλαψα πρώτα, μετά ξεκίνησα με τα πόδια για να δω που θα πάω. Μετά από καμιά ώρα έφτασα στο σημείο που ήταν ακόμα το αυτοκίνητο με το ζευγάρι που φασώνονταν όταν εμείς περάσαμε. Ετοιμάζονταν να φύγουν. Τους είπα τι είχα πάθει και με κατέβασαν μέχρι τον κεντρικό δρόμο για να περιμένω το πρωινό λεωφορείο.
Copyright protected OW ref: 171584