Η πρώτη φόρα είναι μοναδική (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από loveold
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 25-09-2019

Προηγούμενο μέρος: Η πρώτη φόρα είναι μοναδική

Από την ημέρα που με ξέσκισε ο καθηγητής μου (δες προηγμένη ιστορία), ερχόταν μόνο για να με γαμάει. Μόλις έμπαινε στο δωμάτιο καθόταν και περίμενε την μάνα μου να του φέρει καφέ και κουλουράκια. Μόλις του τα έφερνε, μου έριχνε ένα φούσκο, με έβαζε να του βγάζω όλα τα ρούχα, να του τα διπλώσω πολύ προσέχτηκα και έπαιρνα αμέσως το καυλί του, συνήθως μύριζε αύτη την υπέροχη ανδρίλα από τον ιδρώτα της ημέρας και κάτουρα. Στη συνέχεια με ξέσκιζε χωρίς κανένα έλεος, μέχρι να χύσει μέσα στον κώλο ή στο στόμα μου.

Το Σεπτέμβριο λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία, ο πατέρας μου προκειμένου να με στρώσει στο διάβασμα, κανόνισε με τον κ. Νίκο, να μου κάνει μάθημα δύο φορές την εβδομάδα και θα του έδινε και παραπάνω λεφτά για να μου έκανε Σάββατο, ούτος ώστε να μην πηγαίνω στο εξοχικό μας χάνοντας το διάβασμα. Που να ήξερε ο άνθρωπος ότι άλλο που δεν ήθελα, να είμαι μόνος τα ΠΣΚ για να με γαμάει ο κ. Νίκος, ειδικά όταν ένα ολόκληρο καλοκαίρι είχα μείνει εντελώς αγαπητός. Έτσι το πρώτο το ΠΣΚ του Σεπτεμβρίου, έφυγαν οι γονείς μου (Παρασκευή απόγευμά). Εγώ αμέσως άρχισα να προετοιμάζομαι για την επόμενη μέρα που θα ερχόταν ο γαμιάς μου.

Το Σάββατο το πρωί, ξύπνησα μια ώρα πριν έρθεις, για να είμαι πανέτοιμος για να ξανά γαμηθώ μετά από καιρό. Ο κ Νίκος δεν άργησε καθόλου. Μόλις του άνοιξα την πόρτα και πριν μπει στο σπίτι, μου έριξε δύο χαστούκια και με έσπρωξε για να περάσει. Πριν προλάβω να συνέλθω, κλείνει την πόρτα με τραβάει μπροστά του, με φτύνει στη μάπα και μου ρίχνει άλλες δύο σφαλιάρες.

Νίκος: - Μου έφτιαξες πρωινό πούστη;

Δεν ήξερα τι να πω, καθώς μου το είχε πει.

Εγώ: - Όχι κ. Νίκο, δεν το ήξερα, τι θέλετε να σας φτιάξω;

Με πιάνει από τα μαλλιά.

Νίκος: - Είσαι πουτάνα και πούστης, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;… με ρώτησε.

Εγώ: - Αφού ξέρετε… ότι μου ζητήσετε το κάνω, του απαντάω.

Νίκος: - Τότε γιατί δεν φροντίζεις το γαμιά σου ρε παλιό ξεφτιλισμένη πούστρα; Τι περίμενες, να βάλω την γυναίκα μου να φτιάξει πρωινό, για να έρθω να γαμήσω εσένα ρε ξεφτίλα; Τράβα και φτιάξε μου αμέσως πρωινό, γιατί θα φας κι άλλο ξύλο.

Εγώ: - Αν το ήξερα θα σας είχα ετοιμάσει ότι μου ζητούσατε.

Νίκος: - Τράβα φτιάξε μου δύο αβγά μάτια, ένα χυμό πορτοκάλι και έναν καφέ… και έλα να μου γλείψεις την πούτσα όσο τρώω.

Εγώ: - Μάλιστα κ. Νίκο, βγάλτε να ρούχα σας και σε 10 λεπτά θα είμαι πίσω.

Όπως πάω να φύγω, μου πιάνει το μπράτσο και τραβάει κοντά του.

Νίκος: - Τα ρούχα θα μου τα βγάλεις εσύ και πάμε να κατουρήσω, θέλω να μου κρατάς την πούτσα ενώ κατουράω.

Αρχίζω να του βγάζω τα ρούχα, και μόλις του βγάζω και το εσώρουχο, αμέσως μου ήρθε η μυρωδιά της πούτσα του. Την αρπάζω και πριν προλάβω να βάλω στο στόμα μου, μου ρίχνει άλλη μια σφαλιάρα.

Νίκος: - Πάμε να κατουρήσω, αύτη θα την φας μετά. Δύο μέρες έχω να την πλύνω, για να μου την καθαρίσεις εσύ βρωμιάρα. Και όπως φαντάζεσαι όλο το καλοκαίρι δεν έκανα έρωτα με την γυναίκα μου, αρά ετοιμάσου, να ξεσπάσω σε εσένα.

Πάμε στο μπάνιο, σκύβω να σηκώσω το καπάκι της λεκάνης και πριν προλάβω να σηκώσω το κεφάλι αρχίζει να κατουράει στο πρόσωπο μου. Μου πιάνει το κεφάλι, μου χώνει την πούτσα στόμα και τα συνεχίζει να τα αδειάζει όλα εκεί, κρατώντας το κεφάλι μου. Μόλις τελείωσε μου λέει:

Νίκος: - Από σήμερα εκεί θα τα αδειάζω. Καθάρισε τον και τράβα να μου φέρεις εφημερίδες και τσιγάρα και να μου κάνεις το πρωινό μου.

Μόλις καθάρισα το μπάνιο, από τα κάτουρα που δεν είχα προλάβει να πιώ, πήγα μέχρι το περίπτερο για να του αγοράσω εφημερίδες και τσιγάρα. Γύρισα του ετοίμασα το πρωινό του. Έκατσε να φάει και μου έδωσε εντολή να του γλείφω την πούτσα ενώ έτρωγε. Μόλις τελείωσε το πρωινό του, σηκώθηκε χωρίς καν να μου το πει και πήγε στο μπαλκόνι, όπου του πήγα το νερό, καφέ, εφημερίδες και τα τσιγάρα του. Καθάρισα την κουζίνα και ξανά πήγα, για να συνεχίσω να του γλείφω την πούτσα με τα αρχίδια. Αυτός διάβαζε την εφημερίδα του χωρίς να μου δίνει σημασία. Ήταν σαν μην υπήρχα, ενώ ο πούτσος του μια σηκωνόταν μια έπεφτε. Ξαφνικά νιώθω το καυλί του να φουσκώνει, μου πιάνει το κεφάλι για να μη μπορώ να το κουνήσω και μου πλημυρίζει το στόμα με τα υγρά του, αδιαφορώντας αν με έπνιγαν ή όχι. Μόλις τελείωσε με το δεύτερο κάτουρο, συνέχισε να διαβάζει έχοντας με ανάμεσα στα πόδια να τον γλείφω.

Όταν τελείωσε με τις εφημερίδες του και τον καφέ του, η πούτσα του άρχισε να σηκώνεται. Με πιάνει από τα μαλλιά, μου ρίχνει μερικές σφαλιάρες, με στήνει στα κάγκελα της βεράντας, και μου τον καρφώνει στεγνά στον κώλο. Ο πόνος ήταν σαν την πρώτη φόρα, υπερβολικά έντονος. Έβγαλα μια πολύ δυνατή κραυγή και πήγα να τραβηχτώ, άλλα αυτός με κράτησε εκεί και με ξανά καρφώνει ακόμα πιο δυνατά. Με έβριζε και μου έλεγε:

Νίκος: - Σήμερα ο κώλος σου θα ξεσκιστεί, το στόμα σου στεγνώσει και αν θες φώναξε, όλη η γειτονιά θα ξέρει ότι ξεσκίζεσαι.

Το έκανε το ίδιο άλλες 10 φόρες περίπου και σύγχρονος μου έριχνε σφαλιάρες στον κώλο (πρέπει όλη η γειτονιά, να είχε ακούσει τις φωνές μου και τις σφαλιάρες στον κώλο). Λίγο πριν τελειώσει με γονατίζει, μου ρίχνει δύο σφαλιάρες, μου τον χώνει στο στόμα και αρχίζει να χύνει. Τα χύσια του ήταν υπερβολικά πολλά.

Μόλις τελείωσε πήγε και ξάπλωσε στον καναπέ. Πήγα να καθίσω κι εγώ μαζί του, αλλά με έδιωξε, λέγοντας μου:

Νίκος: - Καργιόλα δεν είμαστε ζευγάρι για να βλέπουμε μαζί τηλεόραση. Πήγαινε όπου αλλού θες και για ότι σε χρειαστώ θα σε φωνάξω.

Έσκυψα το κεφάλι και πήγα σε άλλη τηλεόραση. Με φώναζε συνέχεια βέβαια κι εγώ έτρεχα για νερό, μπύρα, το κινητό του, για να κατουράει μέσα στο στόμα μου. Το μεσημέρι του έφτιαξα να φάει και όσο έτρωγε του έγλειφα την πούτσα. Μόλις τελείωσε σηκώθηκε και πήγε και ξάπλωσε στο δωμάτιο των γονιών μου. Όσοι ώρα κοιμόταν, εγώ σαν καλή νοικοκυρά μάζεψα όλο το σπίτι και έκανα μπάνιο για να μη μυρίζω κατούρα και χύσια. Μόλις ξύπνησε με φώναξε για να κατουρήσει. Μόλις πήγα να τη βάλω στο στόμα μου, με κοίταξε με ένα βλέμμα αηδίας, μου τράβηξε δύο σφαλιάρες.

Νίκος: - Ρε ξεφτιλισμένη πούστρα έκανες μπάνιο;

Εγώ: - Μάλιστα κ. Νίκο για να είμαι καθαρός, για σας.

Νίκος: - Ρε ξεφτιλισμένη πουτάνα, δε θα κάνεις τίποτα χωρίς να με ρωτήσεις, το κατάλαβες;…

και μου ρίχνει τρία-τέσσερα χαστούκια. Με βάζει μπροστά στο κρεβάτι το γονιών μου, χώνει το καυλί του μέσα στο στόμα και κατούραει βαθιά στο λαρύγγι μου. Μόλις τελειώνει, μου λέει:

Νίκος: - Τώρα πάρε πίπα, θέλω να ξανά γαμήσω.

Αμέσως αρχίζω να τον τσιμπουκώνω για κανένα 20λεπτο. Μου πιάνει τα ποδιά, τα βάζει πάνω στους ώμους, κεντράρει την πούτσα του με την τρύπα και καρφώνει στεγνά και με δύναμη. Με το που μπήκε, άρχισα να ουρλιάζω, και να δακρύζω. Τον παρακαλώ να σταματήσει για να πάρω μια ανάσα, άλλα αυτός όχι μόνο συνέχισε, όσο φώναζα και με έβλεπε να πονάω, τόσο ανέβαζε ένταση και δύναμη, ενώ δεν σταμάτησε να με φτύνει, να με έβριζε και να μου ρίχνει χαστούκια. Μετά από λίγο άρχισα να συνηθίζω την ψωλή του, και ο πόνος έγινε η απόλυτη απόλαυση, μέχρι και ο κώλος μου έχυσε.

Νίκος: - Χύνει ο κώλος σου ρε ξεφτιλισμένε, χύνει που ξεσκίζεται; Σου το έλεγα ότι θα στο κάνω μουνί… κοιτά πως χύνει!

Και δεν έχυσε μόνο ο κώλος μου άλλα και το πουλάκι μου έχυσε χωρίς να το ακουμπήσω. Βγαίνει ο κ. Νίκος από μέσα μου, παίρνει τα χύσια μου με την πούτσα του και μου τα βάζει στο στόμα.

Νίκος: - Γλείψε αυτά και συνέχισε μέχρι να πιεις και τα δικά μου.

Όταν ξεκίνησε να χύνει μου κρατούσε το κεφάλι για να μη χάσω ούτε σταγόνα. Στη συνέχεια μου ζήτησε να του φτιάξω καφέ. Όσο έπινε χαλαρός τον απογευματινό του καφέ, με είχε βάλει να του κάνω μασάζ και με διέταζε ανά διαστήματα να του γλείφω τα αρχίδια και την πούτσα.

Μετά από περίπου καμία ώρα, γύρισε και μου ζήτησε να τον ξανά καυλώσω γιατί ήθελε να με γαμήσει πάλι. Πήρα αμέσως το καυλί στο στόμα μου και δεν άργησε καθόλου να ξανά καυλώσει.

- Κάτσε να ξεσκιστείς πάνω στην πούτσα μου, σαν πουτάνα που είσαι.

Πάω να καθίσω κοιτάζοντάς τον και μου τραβάει σφαλιάρα.

Νίκος: - Από την άλλη μεριά θα καθίσεις, το μουνί σου θέλω να βλέπω, τράβα κάτσε και κανόνισε να γαμιέσαι δυνατά.

Κάθομαι πάνω του και τα έδωσα όλα. Ξεσκιζόμουν με ένταση, ο κώλος μου έχυνε συνέχεια, ενώ ο ίδιος κάπνιζε και μου έδινε σφαλιάρες στον κώλο.

Νίκος: - Ξεσκισμένη γαμήσου ποιο δυνατά, κάναμε να χύσω, δεν θα σηκωθείς αν δεν με κάνεις χύσω μέσα στον κώλο σου.

Έδωσα ότι πραγματικά είχα, ξεσκιζόμουν σα μην υπήρχε αύριο, πρέπει να μου είχε κάνει τον κώλο κατακόκκινο από τις σφαλιάρες. Όταν πήγαινα να κατεβάσω ρυθμό για να πάρω μια ανάσα, μου έριχνε τόσο δυνατές σφαλιάρες που ακουγόντουσαν σε όλο το σπίτι. Δε σταμάταγε να με βρίζει και να φωνάζει πόσο μεγάλη πουτάνα και πούστης ήμουν. Χοροπήδαγα για κανένα 10λεπτο, ένιωσα τα αρχίδια του, να έχουν φουσκώσει, ο ίδιος μου έπιασε τον κώλο και μου έδωσε ρυθμό στο πως θα γαμιέμαι, φωνάζοντας «έτσι παλιόπουστα γαμήσου πάνω στην ψωλή μου, είμαι έτοιμος να σε χύσω». Νιώθω την πούτσα του να σκληραίνει και άρχισε να αδειάζει τα πάντα μέσα μου. Τα χύσια του γέμισαν τον κώλο μου, κάποια βγήκαν και έτρεχαν πάνω στα αρχίδια του.

Νίκος: - Σήκω πουτάνα, να καθαρίσεις την πούτσα και τα αρχίδια μου!

Σηκώνομαι να τον καθαρίσω. Δεν είχε σταμάτησε να με ξεφτιλίζει.

Νίκος: - Είσαι πολύ ξεφτιλισμένη, η γυναικά μου δε μπορεί να γαμηθεί όπως εσύ γιατί είναι κυρία, ενώ εσύ είσαι ξεφτιλισμένη και ξεσκισμένη.

Μόλις έχυσε με έσπρωξε από πάνω του και έπεσα με δύναμη από το κρεβάτι, αυτός σηκώθηκε, με έπιασε από τα μαλλιά και με τράβηξε για να σηκωθώ στα γόνατα.

Νίκος: - Στα γόνατα πουτάνα, γρήγορα και άνοιξε το βρωμόστομα σου για να κατουρήσω, πρέπει να πάω στην γυναίκα μου.

Ανοίγω το στόμα, αρχίζει να κατουράει, άλλα αύτη την φόρα όχι μέσα στο στόμα, άλλα πάνω, μόλις τελείωσε έφερε το πεσμένο καυλί του και το τίναξε πάνω στην γλώσσα και στα μάτια μου. Στην συνέχεια ντύθηκε γρήγορα και μου είπε:

Νίκος: - Αύριο θα έρθω πιώ νωρίς, θέλω να έχεις τα πάντα έτοιμα, μην ξανά περιμένω. Και να έχεις κάνει μπάνιο, βρωμάς βρωμιάρη.

Μόλις έφυγε καθάρισα το δωμάτιο των γονιών μου, σφουγγάρισα όλο το σπίτι, άλλαξα σεντόνια, έκανα μπάνιο και πήγα να ξαπλώσω για να είμαι πανέτοιμος για την επόμενη μέρα.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 171318