Ο Αφέντης μου: Η Κατάκτηση (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από MuscleDaddy
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 03-10-2019
Έβλεπα τον Νίκο με την τεράστια ψωλάρα του να καρφώνει τον πουστράκο που είχαμε ανάμεσα μας, αυτός να του σκίζει το κωλόμουνο και εγώ να του μπουκώνω το στόμα και σχεδόν τον λυπόμουν, αλλά από την άλλη καύλωνα τρελά που έβλεπα αυτόν τον πολύ μεγαλόσωμο γορίλα να διαλύει σαν τανκς με τα καρφώματα του το σώμα του ξεκωλιασμένου παθητικού που γαμούσαμε. Σπαρταρούσε σαν το ψάρι ο καργιόλης και έβγαζε μουγκρητά ζώου σε κάθε χτύπημα του πάτου του από την πουτσάρα του γαμιά του.

Τον Νίκο τον είχα γνωρίσει σε κάτι παρτούζες μετά το διαζύγιο μου και είχαμε δέσει τον τελευταίο καιρό σαν παρέα να γαμάμε μαζί γυναικεία και ανδρικά μουνάκια όπως έλεγε. Είναι ένας τεράστιος άνδρας πολύ επιβλητικός με καταγωγή από την Κρήτη. Το ογκώδες μέγεθός του σώματος του σε καθηλώνει και σε υποτάσσει, μονό καλά θέλεις να τα πηγαίνεις με αυτόν τον άνδρα, ξέρεις ότι δε σε παίρνει να του αντιδράσεις. Τον περνάς για μπράβο με τη μία από τους μεγάλους τριχωτούς μύες που ξεχωρίζουν ακόμα και από τα ρούχα του, αλλά και την άγρια αρρενωπή καυλόφατσα του. Πάνω από 1.90, βουνό με πλάτες που κρύβονται δυο άνδρες πίσω του, μπράτσα χοντρά σα μπούτια, τεράστιο στήθος και φουσκωμένα βυζιά, με ρώγες πεταχτές και μεγάλες που θέλεις να τις βυζάξεις με το που τις βλέπεις να ξεχωρίζουν από τα πουκαμισά του. Χέρια χοντρά γεμάτα κάλους και φλέβες. Τανάλιες είναι όταν σε πιάνει με τα χέρια του και λυγίζεις. Κοιλιά πεταχτή προς τα έξω αλλά πέτρα. Μπουτάρες σαν κορμοί δέντρων με πολύ ψηλά πόδια και φλεβώδεις γάμπες.

Οι πατούσες του είναι τεράστιες 50 νούμερο με μακριά δάχτυλα που διακρίνεις τα κόκαλα και φουσκωτές φλέβες. Το Μεγάλο δάκτυλο του ποδιού θα μπορούσε να είναι μια πούτσα μόνο του. Φουλ τρίχα μελαχρινή σε όλο το σώμα, αλλού τελείως πυκνή και αλλού ξεχωρίζεις και το δέρμα. Τελείως Γορίλας! Τον βλέπεις και υποτάσσεσαι κατευθείαν στο Κυρίαρχο Αρσενικό. Όταν τον βλέπεις γυμνό με τον σηκωμένο του στραβό χοντρό πύραυλο να σε στοχεύει... τρέμουν τα γόνατα σου. Αυτός ο παιδαράς με είχε κάνει παρεάκι του στα γαμήσια και περνούσαμε γαμάτες φάσεις γεμάτες άγρια και καυλωτικά πηδήματα που τα σκεφτόμουν μετά και η πούτσα μου ήταν συνεχώς σηκωμένη όπως στην εφηβεία.

Μια μέρα μου στέλνει μήνυμα ότι έχει κάτι καλό αν θέλω να το γαμήσουμε μαζί. Είναι ένας σταθερός του που τώρα δεν είναι μαζί, 42 χρονών παντρεμένος με παιδιά και σώμα κομμάτια σαν και το δικό μου γιατί είναι γυμναστής. Του απαντάω θετικά και στην φωτογραφία σώματος του τύπου που μου στέλνει, βλέπω να μοιάζω πολύ στον σωματότυπο με αυτόν στην φωτογραφία. Μόνο που ο άνδρας της φωτογραφίες είναι σχεδόν άτριχος παντού… ή ξυρισμένος. Ακόμα και οι πούτσες μας πεσμένες έμοιαζαν, στενόμακρες το ίδιο, μόνο που εγώ είχα πιο μεγάλα και κρεμασμένα αρχίδια. Η φάση ήταν στο σπίτι του Νίκου, όπου θα πήγαινα για πρώτη φορά. Μου άνοιξε Νίκος και μου σύστησε το Χρήστο, από ότι κατάλαβα από την κουβέντα τους, πρώην σταθερό γαμήσι του αλλά και πολύ φίλοι που έκαναν και πολύ παρέα πέρα από το πήδημα. Ωραίος τύπος ο Χρήστος, πιάσαμε λίγο κουβέντα πριν αρχίσουμε. Αλλά το θέμα ήταν ο Νίκος, είχε άλλη συμπεριφορά απέναντι μου. Φορούσε μια φαρδιά ψιλοσκισμένη μακό βερμούδα και ήταν τελείως γυμνός, κατά τα άλλα, με το παλαμάρι του να πηγαινοέρχεται προκλητικά. Άραξε σε μια πολυθρόνα απέναντι μου με τα μπούτια ορθάνοιχτα και σηκωμένη τη μία του ποδάρα κοντά του στην πολυθρόνα και τη άλλη απλωμένη πάνω στο τραπεζάκι με αποτέλεσμα να έχουν βγει οι τριχωτές του αρχιδάρες έξω από την τρύπια βερμούδα.

Απλωμένος όπως ήταν με κάρφωνε με ένα περίεργο βλέμμα και ενώ μιλούσα με το Χρήστο δε μπορούσα να ξεκολλήσω το βλέμμα μου από τις μπουτάρες του και το παλούκι του που ακόμα και πεσμένο διαγραφόταν χοντρό στο μαλακό ύφασμα. Το έβλεπα να φουσκώνει και να μεγαλώνει επικίνδυνα μόνο που με έβλεπε. Δεν έλεγε σχεδόν κουβέντα, μόνο με κοιτούσε. Εγώ ένιωθα ένα ρίγος να με διαπερνάει από αυτή τη στάση του και συνάμα καύλωνα. Ο Χρήστος έκανε την αρχή, γδύθηκε και άρχισε να μας ρουφάει τις πούτσες. Ήταν καύλας και ήξερε να γαμιέται καλά. Τον γαμούσαμε με το Νίκο εναλλάξ, πίπα κώλο. Το θεόρατο παλούκι του Νίκου το έπαιρνε σχετικά εύκολα και φαινόταν η πολύχρονη σχέση τους και σε αυτά που λέγανε πάνω στο πήδημα. Ο Νίκος δε σταμάτησε να με κοιτάζει μέσα στα μάτια σε όλη την διάρκεια που τον γαμούσε.

Όπως είχαμε από κάτω το Χρήστο κι εγώ γαμούσα, ο Νίκος τον μπούκωνε με το κρέας του. Με αρπάζει ο Νίκος από το κεφάλι και αρχίζει να με φιλάει βαθιά και βίαια. Δεν αντιστάθηκα γιατί κι εγώ το ήθελα. Ενώ έχει την μακριά του γλώσσα μέσα στο στόμα μου και σχεδόν μου γαμάει το στόμα, αρπάζει τις ρώγες μου με τα χοντρά του δάκτυλα και αρχίζει να τις τραβάει και να τις πιέζει. Πόνος και καύλα έκαναν την ψωλή μου πιο σκληρή μέσα στο κωλόμουνο του Χρήστου όπως τον γαμούσα. Γυρνάει ο Νίκος και αρπάζει το αυτί μου και το ρουφάει και μου ψιθυρίζει:

- Καύλα… θα σου σκίσω το κωλαράκι και θα με παρακαλάς!

Αρπάζει με τις χερούκλες τους τα κωλομάγουλα μου και τα πιέζει με δύναμη προς τη σούφρα του Χρήστου και χτυπάω πάτο. Σκούζει από κάτω ο Χρήστος με καύλα.

- Γάμα ρε, γάμα… έτσι θα σκούζεις κι εσύ όταν θα σε λιώσω στον πούτσο…

μου ξαναλέει μέσα στο αυτί μου. Σηκώνεται πάνω από το κεφάλι του Χρήστου που καθότανε και του έγλειφε την τριχωτή του κωλάρα και έρχεται το βουνό από πίσω μου και νιώθω τον καυτό του καύλαρο να με αγγίζει στη λακκούβα της πλάτης πάνω από τα σφιχτά μου κωλομάγουλα και ανατριχιάζω. Λόγω της μεγάλης διαφοράς ύψους που έχουμε η πούτσα του απλώθηκε σε όλη τη σπονδυλική στήλη και άρχισε να την τρίβει στην πλάτη μου. Κατάλαβα ότι με είχε βάλει στόχο, το Κυρίαρχο αρσενικό ήθελε και το δικό μου παρθένο σουφράκι να σκίσει για να προσθέσει στην συλλογή του από υποταγμένα κωλόμουνα που τον παρακαλάνε για να τα γαμήσει και να ευλογήσει με το πηχτό του σπέρμα. Όσο και αν ένιωθα ρίγος να διαπερνά όλο μου το σώμα από το ογκώδες παλούκι του που τριβόταν πάνω μου, αντέδρασα και βγήκα από την κωλάρα του Χρήστου και του είπα:

- Έλα… σειρά σου!

Με κοίταξε πολύ άγρια μέσα στα μάτια χωρίς να πει κουβέντα και σαν να ήθελε να με διαμελίσει, άρπαξε τα πόδια του Χρήστου και τον κάρφωσε με τη μία μέχρι τον πάτο του. Έβγαλε μια κραυγή πληγωμένου ζώου ο Χρήστος. Τον γαμούσε ακάποτα (ενώ εγώ με καπότα, όπως και ο Νίκος όλους και όλες τις άλλες μέχρι τώρα). Μου ρίχνει ένα μπατσάκι στον κώλο όπως στεκόμουν στα πλαϊνά του και μου λέει:

- Καύλα κάτσε πάνω στο στόμα του με το κωλαράκι σου, να στο γλείψει, κάνει καταπληκτικό πινέλο ο καργιόλης.

Ακολουθώ την οδηγία του και κάθομαι. Αρχίζει ο Χρήστος να γλείφει και να ρουφάει τη σούφρα μου με μανία. Όντως ένιωθα τρελή καύλα να με γεμίζει. Με κοιτάζει με νόημα ο Νίκος και όλο υπονοούμενο.

- Έτσι... έτσι θα σε στρώσω κι εσένα!

Όπως τα μάτια μου κλείνουν από την ηδονή που μου προσφέρει η γλώσσα του Χρήστου μου αρπάζει το κεφάλι ο Νίκος, εισβάλλει με τη γλώσσα του στο στόμα μου και κάνει ότι το γαμάει.

- Έτσι τα αγόρια μου... κάντε χαρούμενο τον άντρα σας… μουρμουρίζει με ηδονή ο Νίκος. Έτσι θα σε γκαστρώνω κι εσένα κάθε μέρα…

μου λέει στο αυτί και νιώθω αυτό το τεράστιο μυώδες σώμα του που με αγκαλιάζει να καρφώνεται με βία στον πάτο του Χρήστου και να αδειάζει τους ποταμούς από σπέρμα που τον έχω δει να χύνει πάντα. Από την καύλα νιώθω ότι μου φεύγουν τα χύσια πάνω στο πρόσωπο του Χρήστου που τα γλείφει όλα με βουλιμία. Μετά, ενώ είμαστε αραχτοί στο κρεβάτι και λέμε μαλακίες για πηδήματα, μπαίνει για μπάνιο ο Χρήστος. Ο Νίκος με αρπάζει με τις χερούκλες του με κοιτάει ευθεία στα μάτια και μου λέει:

- Άκου καύλα… εγώ σε γουστάρω τρέλα και σε θέλω πολύ. Θέλω να σε γαμάω κάθε μέρα, ο Χρήστος ήταν ο προηγούμενος άντρας που έσκιζα σταθερά. Αλλά τώρα είμαστε περισσότερο φιλαράκια. Σήμερα τον έφερα εδώ για εσένα. Εσένα θέλω για μόνιμο.

- Δεν υπάρχει περίπτωση αδερφέ να μπορέσω να κάνω κάτι τέτοιο, ξέρεις μέχρι πρόσφατα γαμούσα γυναίκες και τώρα γαμάμε μαζί κωλόμουνα. Δεν έχω καυλώσει ποτέ από τον κώλο και είμαι γαμιάς, όχι πουστράκι. Νομίζω το έχεις καταλάβει σε όλα αυτά που έχουμε πηδήξει μαζί…

του απαντάω ενοχλημένος. Απλώνει τη χερούκλα του, με γραπώνει από το λαιμό πίσω και με τραβάει μαλακά να ξαπλώσω πάνω του εγκλωβισμένος μέσα στο μπράτσο του.

- Μην είσαι μαλάκας ρε! Σου είπα ότι είσαι πουστράκος; Αντράκος γαμιάς, ψωλαράς και παιδαράς είσαι, για αυτό σε γουστάρω. Για αυτό με καυλώνεις τρελά. Ξέρεις οτι δεν καυλώνω με τους θηλυπρεπείς. Χαλάρωσε και άσε τον εαυτό σου να ζήσει εμπειρίες που θα φτάσουν το μυαλό σου και το σώμα σου στα όρια της απόλυτης καύλας. Άντρας θα είσαι πάλι στη συμπεριφορά σε όλα…

μου λέει με έντονο ύφος όπως με έχει κολλημένο πάνω του και νιώθω τη ζέστη της κορμάρας του να με κυριεύει και τις τρίχες του να μου χαϊδεύουν όλο μου το σώμα. Καταλαβαίνω ότι πάλι έχω ερεθιστεί και μου σηκώνεται.

- Δε γίνεται αδερφέ, μη με πιέζεις, έχω κόλλημα, κανείς δεν μου έχει πιάσει τον κώλο και δεν έχω καυλώσει ποτέ από τη σούφρα όπως καυλώνουν οι παθητικοί. Άσε που αυτό το θηρίο που έχεις ρε μαλάκα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπορέσει να μπει σε μένα. Θα με στείλεις στο νοσοκομείο αν το προσπαθήσεις.

- Αντράκο… λίγο πριν σου έτρωγε τη σούφρα ο Χρήστος και λίγωσες, η πούτσα ήταν καντάρι, σου έφυγαν τα χύσια με τη μία. Έτσι ήταν και ο Χρήστος και τον έστρωσα και μπορεί και καβαλάει το παλούκι μου άνετα. Μπορώ να σε στρώσω, το ξέρεις, αν θέλει το μυαλό κυριαρχεί στο σώμα. Άσε το σώμα σου να ζήσει όλες τις ηδονές που μπορεί να σου προσφέρει…

με αρπάζει, με φιλάει βαθιά και βίαια και νιώθω το σώμα του να με κυριεύει και το παλούκι του να είναι σηκωμένο. Με γυρνά από κάτω και αισθάνομαι όλο το τεράστιο του σώμα. Με πλακώνει, το βάρος του πάνω μου με ισοπεδώνει αλλά με καυλώνει πιο πολύ, σχεδόν παραδίνομαι στα χέρια του. Σηκώνει το μισό μου σώμα από τη μέση και ανοίγοντας διάπλατα πόδια μου, χώνει το κεφάλι του στην σούφρα μου. Τα σκληρά του γένια γαργαλάνε την κωλοχαράδρα μου και η γλώσσα του χώνεται υγρή στην σούφρα μου. Τι καύλα είναι αυτή που νιώθω... πρωτόγνωρη!

- Αχ Νίκο... μη, σε παρακαλώ…

Χώνει τη γλώσσα του πιο βαθιά, φτύνει την σούφρα μου και τη ρουφάει. Νιώθω τον κώλο μου να ανοίγει και τρελαίνομαι. Μου φεύγουν διάφορες κραυγές και όπως έχει κλειδωμένο με τα μπράτσα του τον κώλο μου στο αγριεμένο κατακόκκινο πρόσωπο του, με αφήνει απότομα πάνω στο κρεβάτι και μου λέει:

- Φεύγα... φεύγα γαμώ την πουτάνα μου!

- Συγνώμη Νίκο... συγνώμη… θύμωσες;… ρωτάω.

- Οι... δεν θύμωσα, δε θέλεις να με δεις να θυμώνω. Πάγαινε τώρα, θα μιλήσουμε.

Καταλαβαίνω ότι δε με παίρνει για κάτι άλλο, ντύνομαι γρήγορα και φεύγω. Κλείνοντας την πόρτα του διαμερίσματος πίσω μου, ακούω την βαριά φωνή του Νίκου να φωνάζει στον Χρήστο που ήταν στο μπάνιο ''Χρηστάκο… φέρε το κωλόμουνο σου στον Αφέντη σου να στο φερμάρει και να το γκαστρώσει. Άντε… το παλούκι μου περιμένει''. Αισθάνομαι ανακούφιση που απέφυγα τον διαμελισμό και την καταστροφή του κώλου μου, αλλά και αμφιβολία αν έκανα λάθος που αρνήθηκα και από την άλλη σκέφτομαι το Νίκο να παλουκώνει το κωλαράκι του Χρήστου πάνω στο στραβό χοντρό του πύραυλο και Ζηλεύω που ένας τέτοιος άντρακλας επέλεξε να τον σκίζει.

Τις επόμενες δυο βδομάδες δε μου έστειλε μήνυμα κανένα ο Νίκος, ούτε τηλεφώνησε. Είχα τρελαθεί στις καύλες, ξυπνούσα κάθε μέρα και κοιμόμουν και θυμόμουν τη γλώσσα του να μου μουσκεύει τη σούφρα και η πούτσα μου γινόταν κατάρτι. Τραβούσα συνεχώς μαλακία και θυμόμουν πως η τριχωτή του κορμάρα με πλάκωνε με το βάρος της και μούσκευα. Σκέφτηκα πολλές φορές να του στείλω ένα μήνυμα όπως παλιά, φιλικό, αλλά έκανα πίσω, ώσπου μετά από μέρες γράφω στο κινητό… "Καλησπέρα Νίκο..." και το στέλνω. Μετά από κάνα δυο ώρες ακούω να έρχεται μήνυμα στο κινητό και τρέχω να το δω...
Copyright protected OW ref: 171399