Ο δόκιμος με δοκίμασε

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 24-09-2019
Ήμουν δόκιμος μαζί με άλλα παιδιά, αλλά τους έριχνα 3-4 χρόνια σε μια επαρχιακή πόλη κι είχα νοικιάσει ένα σπιτάκι μαζί με τον Χ, ένα παιδί. Κρυβόμουν όσο καλύτερα μπορούσα για το ότι είμαι γκέι. Ούτε ο Χ κατάλαβε τίποτα. Τα άλλα παιδιά σαν πιο νέα είχαν άλλα ενδιαφέροντα κλπ και δεν έδεσα με κανέναν για παρέα.

Μια μέρα είχε μια τοπική γιορτή και απόγευμα είχα υπηρεσία μαζί με το Μιχάλη και μόλις τελειώναμε θα φεύγαμε με διανυκτέρευση και την άλλη μέρα τιμητική. Έλα όμως που ο Χ είχε φύγει ήδη και είχε την άλλη μέρα υπηρεσία και δεν θα μπορούσα να πάω στο σπίτι, γιατί ο Χ είχε αμάξι και με πηγαινοέφερνε συνήθως. Με το Μιχάλη πιάσαμε τη συζήτηση πρώτη φορά και ψιλογνωριστήκαμε. Φεύγοντας ένας πείραξε το Μιχάλη σχετικά με μια γκόμενα και στο τέλος του έκανε κωλοδάχτυλο και του είπε "κοίτα να τραβήξεις καμιά περιποιημένη μαλακία απόψε ψάρακα". Ο Μιχάλης απάντησε σιγανά όσο για να τον ακούσω "έχε χάρη που δε μπορώ να σου απαντήσω μαλάκα".

Αυτό στάθηκε αφορμή για να προσέξω καλύτερα τον Μιχάλη… ένα παιδί ηλιοκαμένο, 1.95 περίπου ύψος, όχι πάνω από 85 κιλά, καστανός, με μεγάλες πλατάρες και μεγάλες αρβύλες. Άρχισα να ανάβω.

Λέγαμε διάφορες μαλακίες ώσπου κάποια στιγμή πήρε 2-3 μηνύματα και ύστερα χτύπησε το κινητό του.

"Κάλυψε με ρε συ" μου είπε παρακλητικά και φυσικά δε μπορούσα να του αντισταθώ. Φαντάστηκα σε καμιά γκόμενα θα ήθελε να μιλήσει.

Τελικά του πήρε τηλέφωνο ένας φίλος και όπως ήμασταν πλάτη με πλάτη για να κρύβει το κινητό όσο μπορεί (αν και μου έριχνε τουλάχιστον 15 πόντους ύψος) τα άκουγα όλα κι απ' τις 2 μεριές. Ο φίλος του είχε κανονίσει να βγει έξω για φαγητό με την κοπέλα που γνώρισε και ήθελε μετά να πάνε σπίτι του για γαμήσι. Ο Μιχάλης τον συμβούλευσε να πάρει ένα καλό κρασί, να αερίσει το σπίτι, να συγυρίσει λίγο, να βάλει κανένα λουλουδικό κλπ και άλλες συμβουλές πως να πείσει την κοπέλα να πάνε σπίτι του για να δουν ταινία. Φυσικά είχα ανάψει, είχα ήδη 3 μήνες αγάμητος.

Κάποια στιγμή έκλεισε το τηλέφωνο και πάνω που πήγε να μου μιλήσει φάνηκε στο βάθος έφοδος. Είχε αρχίσει να νυχτώνει, ήταν Οκτώβρης και νύχτωνε νωρίς, αν και δεν είχε αλλάξει ακόμα η ώρα. Ευτυχώς δεν έκανε κρύο.

Αργότερα με ευχαρίστησε και πιάσαμε τη συζήτηση και μου ζήτησε την γνώμη μου αν έκανε καλά αν τα είπε καλά κλπ. Του πρόσθεσα να πει στον φίλο του για 1-2 κεριά και αμέσως το έκανε. Συζητώντας έμαθα ότι έμενε κοντά μου περίπου στα 2 χιλιόμετρα και είχε αμάξι και δέχτηκε να με πάρει το βράδυ φεύγοντας. Επίσης έμαθα ότι είχε να γαμήσει πάνω από μήνα στο τοπικό μπουρδελάκι και μια φοιτητριούλα που είχε γνωρίσει τον έπαιξε καλά-καλά και δεν του έκατσε.

Με τα πολλά πριν τελειώσουμε την υπηρεσία έφτασε να μου πει να πάω σπίτι του για μπύρες και έκανα ότι τάχα το σκέφτομαι για να με πιέσει να πω ναι, ενώ μέσα μου πανηγύριζα.

Τελειώσαμε, φύγαμε και στον δρόμο σταματήσαμε κάπου, πήραμε μπύρες και τραβήξαμε για το σπίτι του. Ο Μιχάλης είχε βρει μια γκαρσονιέρα και έμενε μόνος. Ανοίξαμε μια μπύρα, βάλαμε τις άλλες στο ψυγείο και αράξαμε στον καναπέ και έβαλε να δούμε τσόντα. Ήταν μια γκόμενα που την γαμούσαν δυο ψωλαράδες. Κάποια στιγμή εκεί που χαϊδεύαμε τις πούτσες μας μου είπε να μη ντρεπόμαστε και να γδυθούμε. Σηκωθήκαμε όρθιοι και αυτό το τόσο κοντά που ήρθαμε και η διαφορά ύψους κάτι μου έκανε. Αρχίσαμε να τα πετάμε όλα και ξαφνικά όταν έβγαλε το σλιπάκι του είδα να πετάγεται μια μεγάλη μακριά ψωλάρα τουλάχιστον 20 πόντους και τα χρειάστηκα. Έμεινα σα μαλάκας να την κοιτάω και δεν πέρασε απαρατήρητο.

- Σου αρέσει;

- Δεν έχω δει πιο τεράστια!

- Δεν είναι και τόσο τεράστια! 21 εκατοστά είναι.

- Ουάου!

- Εσένα;

- 15.

- Έχεις δει πολλές;

- Ε;

- Έχεις δει πολλές ψωλές; Που;

Εκεί με έβγαλε από τα νερά μου και πήρε το πάνω χέρι. Άραξε χαλαρός στον καναπέ ενώ εγώ έμεινα όρθιος και μαλάκας να κοιτάω την ψωλάρα του που την χάιδευε.

- Κοίτα με στα μάτια.

(Σιωπή εγώ)

- Κοίτα δεν έχω ξαναπάει με κάποιον σαν και σένα αλλά έχω τόσες πολλές καύλες που αν κρατήσεις κλειστό το στοματάκι σου θα σ' αφήσω να μου δείξεις τι κάνεις στις άλλες ψωλές.

(Σιωπή εγώ αν και κάπως χαλάρωσα)

- Λέγε ρε!

(Χάιδευε συνέχεια την ψωλάρα του)

- Είμαι εχέμυθος, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα από εμένα αλλά κι εσύ δε θέλω να πεις πουθενά τίποτα.

- Πέσε και ρούφα…

μου είπε και αμέσως άνοιξε τα πόδια του κι εγώ γονάτισα για να ρουφήξω την ψωλάρα του. Ήταν πραγματικά τεράστια και δε χωρούσε στο στόμα μου. Άρχισα να ρουφάω το πουτσοκέφαλο, να τον βάζω μέσα μου και σε λιγότερο από 1 λεπτό άρχισε να χύνει. Τον έβγαλα απ το στόμα μου για να μην τα πιω αλλά τα χέρια του εγκλώβισαν το κεφάλι μου και όλα τα φλόκια του τα ένιωθα να χτυπάνε με λύσσα πάνω στο πρόσωπό μου.

Έτσι όπως ήμουν με έπιασε και ανέβασε στον καναπέ τον κορμό μου και μ' έβαλε να πάρω στάση στα 4. Ήρθε από πίσω μου, μου έκανε πινέλο με την ψωλάρα του που δεν είχε πέσει καθόλου και μου άνοιξε τον κώλο για να βρει την τρυπούλα μου.

- Πω, πω ρε μαλάκα τι τρυπάρα είναι αυτή;…

είπε και αμέσως ένιωσα το ψωλοκέφαλο να καρφώνεται στην τρύπα μου. Πόνεσα λίγο και άρχισα να βογκάω. Έπιασε ένα μαξιλάρι και μου πε να το δαγκώσω για να μην ακούγομαι. Δάγκωσα το μαξιλάρι με όση δύναμη είχα και ο Μιχάλης με έπιασε από τη μέση και άρχισε να μου τον χώνει όσο πιο βαθιά μπορούσε. Πονούσα αλλά δε ακουγόταν τίποτα. Άρχισε να μου γαμάει την τρύπα όλο και πιο γρήγορα και μου τον έχωνε τη μια φορά μισό και την άλλη ολόκληρο κι εγώ την μια φορά ένιωθα κάτι να μου λείπει και την άλλη φορά κάτι να με σουβλίζει και να πονάω. Ενώ πονούσα ταυτόχρονα ένιωθα και κάτι που δεν περιγράφετα, που με έκανε να θέλω να ουρλιάξω από καύλα και που να θέλω να μη σταματήσει. Εκεί που ήμουν σε μια τέτοια έκσταση νιώθω να βγάζει απότομα την πούτσα του έξω και ένα απέραντο κενό να μου αφήνει μαζί με πόνο και ξαφνικά κύματα τα χύσια του να σκάνε πάνω στην πλάτη μου.

Κάναμε ένα ντους να καθαριστώ από τα χύσια του και αυτός να ξεϊδρώσει.

Κάτσαμε στον καναπέ και έφερε μια ακόμα μπύρα να πιούμε. Η τσόντα εκείνη είχε τελειώσει και τώρα έδειχνε μια άλλη με μια γιαπωνέζα που μου πε ο Μιχάλης πως για πάρτη της είχε ρίξει αναρίθμητες μαλακίες.

- Έχεις χρόνια που πηδιέσαι από κώλο;

- Γιατί ρωτάς;

- Από περιέργεια. Εγώ στα 17 γάμησα πρώτη φορά μουνί και στα 19 κώλο.

- Κοίτα Μιχάλη εγώ έχω δοκιμάσει και με γυναίκες και με άντρες (του είπα ψέματα ότι είμαι bi) και πάω και με τα δυο φύλα ανάλογα ποιος, ποια θα μου αρέσει.

- Α χα…

- Σε σένα φυσικά δε θα μπορούσα να αντισταθώ με τίποτα.

Του άρεσε πολύ αυτό, το πήρε πάνω του και αμέσως έπιασε με το χέρι του το κεφάλι μου και το οδήγησε στην ψωλάρα του να του πάρω τσιμπούκι. Του έγλειψα όλη την περιοχή γύρω από την πούτσα και τα αρχίδια του που ήταν φρεσκοξυρισμένη. Έγλειψα και έπαιξα και ρούφηξα τα αρχίδια του και ρούφηξα και πιπίλισα την ψωλάρα του χωρίς να καταφέρω να την πάρω όλη στο στόμα μου.

- Έλα σήκω, πάμε…

μου είπε μια στιγμή και πήγαμε στο μπάνιο. Έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα και έβαλε το κλειδί ψηλά εκεί που ήταν ο θερμοσίφωνας

- Εδώ είναι πίσω και δε θα μας ακούσει κανείς.

Πριν προλάβω να αντιδράσω και να πω τίποτα, πήρε ένα λερωμένο μπλουζάκι του και μου το έχωσε στο στόμα για να μην φωνάζω. Μου έδεσε τα χέρια με τάι ραπ και με έβαλε όρθιο στον τοίχο κλείνοντας μου τα πόδια. Με τα χέρια του άνοιξε την κοιλότητα του κώλο μου και μόλις βρήκε την τρυπούλα μου με τα δάχτυλά του οδήγησε τον πούτσο του εκεί και αμέσως με μια κίνηση μου τον έμπηξε όλο μέσα. Πόνεσα τρομερά και άρχισα να προσπαθώ να ουρλιάξω μόνο που το στόμα μου ήταν κλειστό και δεν ακουγόταν σχεδόν τίποτα.

- Έτσι με τη μια πρέπει να τον παίρνεις και να γαμιέσαι…

μου είπε ο Μιχάλης και κόλλησε τα πόδια του στα δικά μου για να μην κουνιέμαι. Έτρεμα σχεδόν απ' τον πόνο γιατί μου τον έβαζε και έβγαζε όλο άγρια και μάτωσα. Με γάμησε έτσι αρκετή ώρα μέχρι που άρχισε να λαχανιάζει και αυτή τη φορά δεν πρόλαβε και άρχισε να χύνει μέσα μου μέχρι να τον βγάλει. Νευρίασε όταν είδε τα αίματα και αφού μ' έβρισε άρχισε να μου ρίχνει χαστούκια με τα χέρια του στον κώλο μου. Πώς έτσουζαν εκείνα τα χαστούκια δε λέγεται.

Ξέπλυνε την πουτσάρα του, έβγαλε όλα τα άπλυτα ρούχα, τα έκανε ένα σωρό στο πάτωμα και με ξάπλωσε μπρούμυτα στο πάτωμα την κοιλιά και τον πούτσο πάνω στο σωρό για να τουρλώνει ο κώλος μου.

- Τώρα θα δεις ξεκωλιάρη…

είπε ο Μιχάλης, έπεσε στα γόνατα, μου άνοιξε τα πόδια διάπλατα και πάλι με μια κίνηση μπήκε μέσα μου. Είχα ερεθιστεί από πριν και τώρα πονούσα πολύ περισσότερο. Με μια κίνηση μου έβαλε και τα 21 εκατοστά του μέσα μου και ούρλιαζα αλλά δεν έβγαινε τίποτα απ' το στόμα μου, μόνο ελαφρά μουγκρητά. Ξάπλωσε πάνω μου και άρχισε να κάνει ελαφρές κάμψεις και να μου γαμάει τον κώλο. Έβαζε και έβγαζε μόνο ένα μικρό μέρος από την ψωλάρα του. Αυτό ήταν πιο μαρτυρικό γιατί ένιωθα όλη την ψωλάρα του μέσα μου και πονούσα και δε μ' άφηνε να χαλαρώσω καθόλου. Για αρκετή ώρα με πήγε έτσι και μόνο μούγκριζε, βογκούσε και πέταγε κάνα μπινελίκι που και που.

- Σκάσε και κάτσε να το απολαύσεις, μου είπε, από εδώ δε φεύγεις αν δε χύσω όλα τα φλόκια μου. Είσαι δεμένος και το κλειδί εκεί ψηλά δεν το φτάνεις.

Μούγκριζα, ήθελα να μιλήσω, αλλά δεν ήξερα τι να του πω ακόμα και αν δεν μου έκλεινε το στόμα η μπλούζα του.

- Εσύ το θέλησες, εσύ το προκάλεσες όλο αυτό, σκάσε και κάτσε να το απολαύσεις, δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή.

Εκεί άλλαξε κάπως στάση και άρχισε να τον βγάζει και να τον βάζει σχεδόν ολόκληρο αλλά σε αργό ρυθμό. Σιγά σιγά ενώ μου ξέσκιζε τον κώλο έτσι, άρχισα να καυλώνω και να χαλαρώνω. Το κατάλαβε γιατί συνέχισε για ώρα σ' αυτό το ρυθμό. Παρά το τσούξιμο και τον πόνο ένιωθα απερίγραπτη καύλα και ήθελα να συνέχιζε για ώρες έτσι. Χαλάρωσα πιο πολύ και τον φανταζόμουν να φορούσε την στολή και να με γαμούσε έτσι. Από την τριβή του πούτσου μου στα ρούχα του έχυσα χωρίς να κάνω τίποτα. Σε λίγο άρχισε να μου γαμάει πιο γρήγορα την τρυπούλα και η ηδονή ήταν ανάμικτη με τον πόνο. Δεν άργησε πολύ που άρχισε να μην ελέγχει τον ρυθμό του γαμησιού ώσπου ξαφνικά μου τον έχωσε τέρμα μέσα έπεσε πάνω μου και με όλη του την δύναμη τα χέρια του κράταγαν τα δικά μου δεμένα χέρια και ένιωθα την ψωλάρα του να συσπάται και να εκτοξεύει τους χυμούς του στο βάθος του κώλου μου.

Έμεινε έτσι για λίγα λεπτά μέχρι να χαλαρώσει και μετά σηκώθηκε και βγήκε απότομα από μέσα μου. Ένιωσα ένα κενό και ένα δυνατό πόνο. Όταν είδε πάλι πως μάτωσα νευρίασε και άρχισε τα μπινελίκια και μου βάρεσε μια κλωτσιά στον κώλο. Ξεπλύθηκε και με σήκωσε για να μου βγάλει το μπλουζάκι απ το στόμα

- Από δω θα βγούμε μόνο όταν υποταχτείς στους όρους μου…

είπε και εγώ δεν έδωσα πολύ σημασία έτσι που πονούσα. Ήθελα να ξεπλυθώ και κυρίως να μου λύσει τα χέρια να χαλαρώσουν. Ξεπλύθηκα και πήγαμε στον καναπέ. Είχε περάσει 3 η ώρα και ο Μιχάλης έφερε να πιούμε την τελευταία μπύρα. Φόρεσε κάτι φόρμες που είχε για πιτζάμες.

- Πιάσε το κινητό μου…

μου είπε και πήρα απ το τραπέζι το κινητό του.

- Έλα άραξε εδώ στον καναπέ δίπλα μου στην αγκαλιά μου.

Προς στιγμή ένιωσα όμορφα μόλις πέρασε το ένα του χέρι πάνω απ' τους ώμους μου αλλά μόλις άνοιξε το κινητό μου έδειξε μια φωτογραφία που ρουφούσα την ψωλάρα του μετά μια άλλη φωτογραφία μου ήμουν στον καναπέ και γαμιόμουν μετά μια άλλη φωτογραφία στο μπάνιο όρθιος δεμένος με το μπλουζάκι στο στόμα μου και καπάκι άλλη τέτοια φωτογραφία πεσμένος στο πάτωμα με τον πούτσαρο του να μου κάνει πινέλο και μια άλλη που του έγλειφα την πατούσα (αλλά δε θυμάμαι πότε το έκανα φαίνεται είχα μεθύσει).

- Δε χρειάζεται να μιλήσεις σε κανένα για τις αποψινές δοκιμές μας.

- Όχι δεν είχα σκοπό, δεν είμαι τέτοιος…

είπα εγώ χάνοντας τα λόγια μου και μη ξέρωντας τι να πω σε αμηχανία.

- Αν είσαι φρόνιμος πουστάκος που θα κρατήσει κλειστό το στόμα του μόλις απολυθούμε θα σε φωνάξω να τις σβήσουμε.

- Ναι…

Κοιμήθηκα στον καναπέ όπως-όπως με την τρυπούλα μου να τσούξει αφόρητα, τον κώλο μου να πονάει από τις σφαλιάρες και την κλωτσιά, ταπεινωμένος, ξεκωλιασμένος, ξεφτιλισμένος, νιώθοντας τα χύσια του Μιχάλη μέσα μου, αλλά ταυτόχρονα με την πούτσα τέντα για την πρωτοφανή καύλα που είχα βιώσει κάποιες στιγμές.

Τον υπόλοιπο καιρό έμεινα να τραβάω συνέχεια μαλακίες καθώς φαντασιωνόμουν το ξέσκισμα που μου έκανε ο Μιχάλης. Δε με ξαναπλησίασε για γαμήσι. Και που τύχαμε σε υπηρεσίες δε μίλησε γι' αυτό το βράδυ κι εγώ για να μην προκαλέσω την τύχη μου έκανα το χαζό. Όμως τον είχα ερωτευτεί… τον έβλεπα κι έλιωνα. Μόνο μια απ τις τελευταίες μέρες που έτυχε να χουμε μαζί υπηρεσία ο Μιχάλης άνοιξε τη συζήτηση και μου είπε ότι έσβησε εδώ και καιρό τις φωτογραφίες και ότι εκείνο το βράδυ που με ξέσκισε και με ξεφτίλισε, ο φίλος του που του μιλούσε στο τηλέφωνο και του έδινε συμβουλές τελικά δε γάμησε την κοπέλα, ενώ ο Μιχάλης ήταν τυχερός και από το πουθενά του προέκυψε να γαμήσει εμένα.

Για ευνόητους λόγους άλλαξα ονόματα.
Copyright protected OW ref: 171293