Ο γείτονας αστυνομικός

Δημοσιεύθηκε από subpath
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 21-09-2019

Εισαγωγή


Από τα είκοσι μου περίπου ανακάλυψα ότι μου άρεσαν πολύ οι αστυνομικοί καθώς και το ότι ένιωθα υποτακτικός μπροστά σε πραγματικά αρσενικά, αυτούς που λέμε alpha males και φυσικά τους αστυνομικούς. Ένιωθα ότι ήθελα να τους υπηρετώ σα δούλος τους χωρίς να με ενδιαφέρει απαραίτητα το σεξ μαζί τους.

Από τότε μέχρι και σήμερα που είμαι 34, όποτε βλέπω αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στον δρόμο ή περνάω από δίπλα τους όπου είναι σταματημένοι η καρδιά μου χτυπάει πολύ γρήγορα. Το ίδιο και με τους αστυνομικούς των ΜΑΤ όπου τους πετυχαίνω ή όποτε περνάω έξω από κλούβα.

Οι φαντασιώσεις που έκανα πάντα με αστυνομικούς ήταν πάνω κάτω οι ίδιες. Να τους βγάζω τα άρβυλα και να τους γλείφω τα πόδια μετά τη δουλειά. Να με βάζουν να παίρνω πίπα στο γκλοπ τους και να με γαμάνε με αυτό. Να με κατουράνε κάπου έξω στο δρόμο, πίσω από κάποιο δέντρο ή κάποιο αμάξι κλπ. Να με γαμήσουν πολλοί μαζί μέσα σε κλούβα. Να με βάλουν σε αστυνομικό τμήμα ή κρατητήριο και να με γαμήσουν εκεί ή απλά να με ξεφτιλίζουν για την πλάκα τους και διάφορα άλλα τέτοια.

Είχα γενικά αρκετές φαντασιώσεις αλλά δεν είχε τύχει ποτέ να γνωρίσω κάποιον αστυνομικό. Μέχρι πριν λίγα χρόνια που γνώρισα τον γείτονα αστυνομικό που αναφέρω στην ιστορία μου.

Ιστορία

Πριν τρία ή τέσσερα χρόνια παρατήρησα ότι στη διπλανή πολυκατοικία και στο διαμέρισμα που είναι στο ίδιο ύψος με το δικό μας, είχε έρθει να μείνει ένας νεαρός γύρω στα 27 πολύ όμορφος και όπως έμαθα αργότερα αστυνομικός. Εγώ στα 30 τότε και μένω ακόμα με τους γονείς. Τα μπαλκόνια μας έχουν απόσταση 2 μέτρα. Είναι ψηλός, αδύνατος, πολύ γυμνασμένος, καστανόξανθος και πολύ ευθυτενής. Το ύφος του είναι πολύ σοβαρό και αυστηρό, επιβλητικό θα έλεγα και δεν είναι ότι άρεσε μόνο σε εμένα. Είχα παρατηρήσει ότι όποιος και να περνούσε δίπλα του στο δρόμο είτε άντρας είτε γυναίκα τα μάτια τους καρφώνονταν πάνω του.

Την πρώτη φορά που τον συνάντησα στο δρόμο, μόλις είχε παρκάρει και έβγαζε πράγματα από το αμάξι, του έπιασα την κουβέντα. Τον ρώτησα πως τον λένε, πόσο χρονών είναι κλπ, οπότε τα περισσότερα πράγματα για αυτόν τα έμαθα από εκείνη την πρώτη επαφή όπου δεν κράτησε πάνω από ένα ή δύο λεπτά και του έδωσα και το χέρι καθώς έφευγα. Προχωρώντας προς την είσοδο της πολυκατοικίας μου έτρεμα ολόκληρος και μόνο που άγγιξα αυτόν τον άντρα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά νομίζω ότι τον ερωτεύτηκα. Είχα περάσει πολλά βράδια στο μπαλκόνι περιμένοντας να τον δω από ψηλά να βγαίνει από το αμάξι του μετά τη δουλειά ή πολλά πρωινά που επίσης περίμενα να τον πετύχω να φεύγει για τη δουλειά του. Μιλάμε για πολλές ώρες αναμονή με ζέστη το καλοκαίρι και κρύο το χειμώνα. Χτυπούσε πολύ γρήγορα η καρδιά μου και μόνο που έβλεπα το αμάξι του να πλησιάζει.

Γενικά πολύ σπάνια τον έβλεπα όμως, θα έλεγα ότι τον συναντούσα δύο ή τρεις φορές το χρόνο εκεί κάτω στο πεζοδρόμιο που είτε επέστρεφε από κάπου ή ετοιμαζόταν να φύγει για κάπου. Και ο χρόνος για να του μιλήσω ήταν ελάχιστος. Κάποιες φορές τον πετύχαινα και στο μπαλκόνι του είτε να καθαρίζει είτε συνήθως όταν έβγαζε ρούχα για να απλώσει. Και του είχα μιλήσει και εκεί, πάλι στα βιαστικά βέβαια και με την καρδιά μου να χτυπάει γρήγορα.

Εδώ να σημειώσω ότι αφού εγώ μένω με γονείς, μου ήταν πολύ δύσκολο ακόμα και αυτές τις λιγοστές φορές που τον πετύχαινα να του μιλήσω καθώς δεν ήθελα να μας ακούσει κάποιος ή να καταλάβει ότι μιλάω στο γείτονα.

Αυτός νομίζω πως σε κάποια φάση κατάλαβε ότι είμαι γκέι και ότι τον γουστάρω. Πιστεύω ότι αυτό συνέβη κάποια φορά που είχε αλλάξει κούρεμα και όταν τον πέτυχα στον δρόμο του είπα "Είσαι πολύ όμορφος Χρήστο, και το προηγούμενο κούρεμα σου μου άρεσε αλλά και αυτό σου πηγαίνει πολύ. Είσαι ένας κούκλος". Από τότε έδειχνε να μη θέλει να μου μιλήσει ακόμα και τις λιγοστές φορές που τον πετύχαινα... με το ζόρι του έλεγα ένα γεια και ανταποκρινόταν κι αυτός. Σκεφτόμουν… είτε ότι απλά δε γούσταρε τους γκέι, είτε απλά ότι δεν του άρεσα. Πάντως δεν τον είχα δει ποτέ με κοπέλα.

Έτσι αποφάσισα ότι αφού δεν πρόκειται να γίνει κάτι μεταξύ μας, να τα παίξω όλα για όλα... και είχα ετοιμαστεί για την επόμενη φορά που θα τον πετύχαινα να του την έπεφτα στα ίσα, περίπου δηλαδή... με έναν πιο έμμεσο τρόπο. Με την πρώτη ευκαιρία που τον ξανασυνάντησα την ώρα που αυτός έβγαζε σακούλες του σουπερμάρκετ από το αμάξι του πάω και του λέω:

- Καλησπέρα Χρήστο, τι κάνεις;

- Όλα καλά, εσύ;

- Καλά κι εγώ. Ήθελα να σου πω κάτι... ψάχνω συγκάτοικο γιατί θέλω να φύγω από το σπίτι να μείνω μόνος μου, αλλά επειδή δεν το έχω ξανακάνει και δε μου φτάνουν και τα χρήματα να επιπλώσω μόνος μου σπίτι, ήθελα να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις κανέναν συνάδελφο σου αστυνομικό που ψάχνει για συγκάτοικο ή που θα τον ενδιέφερε να μείνει με συγκάτοικο.

Ο Χρήστος γενικά είναι πολύ καλό παιδί, και ακόμα και να μη με γούσταρε μου απαντούσε πάντα ευγενικά. Και μου λέει:

- Δε γνωρίζω κάποιον αλλά θα το έχω υπόψη. Γιατί θέλεις αστυνομικό συγκάτοικο όμως;

- Θα μου ήταν δύσκολο γενικά να μείνω μόνος με κάποιον άγνωστο. Τουλάχιστον για τους αστυνομικούς γνωρίζω ότι είστε όλοι πολύ καλά και σοβαρά παιδιά οπότε δε θα είχαμε προβλήματα. Άσε που δουλεύετε και πολλές ώρες οπότε θα αναλάμβανα εγώ όλες τις γυναικείες δουλειές του σπιτιού όπως καθάρισμα κλπ. και θα τον ξεκούραζα κιόλας. Συν βέβαια το ότι θα ένιωθα και ασφάλεια με έναν αστυνομικό συγκάτοικο στο σπίτι…

είπα χαμογελώντας.

- Δεν έχεις και άδικο, μου λέει. Πολύ ωραία, θα το έχω υπόψη και αν τύχει κάτι θα σου πω.

Και σταμάτησε εκεί η συζήτησή μας. Μετά από αυτό τον ξαναπέτυχα κάνα δυο φορές πάλι, αλλά μόνο ένα γεια ανταλλάξαμε. Μέχρι που συνέβη αυτό που θα σας περιγράψω παρακάτω.

Μία μέρα καθώς γύριζα από κάπου μέσα στο μεσημέρι, τον πετυχαίνω να βγάζει σακούλες του σουπερμάρκετ από το πορτμπαγκάζ. Επίσης ήταν καλοκαίρι και οι γονείς μου έλειπαν στο χωριό ενώ και στη γειτονιά γενικότερα δεν υπήρχε κίνηση.

- Επ… καλησπέρα Χρήστο, τι κάνεις;

- Επ, καλώς τον, μια χαρά, εσύ;

- Είχες πάει για ψώνια ε;… και του χαμογελάω.

- Ναι. Τώρα έχει μαγείρεμα.

- Ξέρεις να μαγειρεύεις καλά; Θα μαγειρεύεις χρόνια αφού μένεις μόνος σου ε;

- Έτσι πιστεύω. Δεν ξέρω κιόλας αλλά κάτι κάνω, δόξα τω θεώ.

- Χαίρομαι. Εγώ σήμερα θα παραγγείλω μάλλον σουβλάκια επειδή οι γονείς μου λείπουν στο χωριό.

- Καλά είναι και τα σουβλάκια… και γελάει.

- Αν θέλεις όμως μπορείς να έρθεις να σου κάνω το τραπέζι.

Εγώ εκείνη τη στιγμή είχα μείνει κάγκελο... δεν ξέρω αν φάνηκε στην έκφραση μου, αλλά ξαφνιάστηκα τόσο πολύ. Εννοώ στα όνειρά μου ήθελα πάντα να γίνει κάτι τέτοιο και τελικά έγινε. Με κάλεσε στο σπίτι του αυτός που έβλεπα σαν θεό και που είχα περιέργεια τόσα χρόνια να δω πως είναι το σπίτι του. Τι κάνει όταν γυρίζει από τη δουλειά. Πως περνάει την ώρα του κλπ.

Του λέω:

- Wow, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόταση. Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν χαρά μου να φάω από τα χεράκια σου και να σε γνωρίσω καλύτερα και φυσικά να δω και αν μαγειρεύεις καλά… πάντα χαμογελαστός.

- Θέλεις να ανεβούμε τώρα μαζί ή θέλεις να έρθεις σε λίγο;

- Θα πάω μία σπίτι να κάνω ένα μπανάκι και θα έρθω σε λίγο, θα σου χτυπήσω το κουδούνι, οκ;

- Οκ…

μου είπε και εγώ προχώρησα προς το σπίτι μου με την καρδιά μου να πάει να σπάσει. Πήγα γρήγορα γρήγορα πάνω, μπήκα στο μπάνιο, πλύθηκα όσο καλύτερα μπορούσα, φόρεσα ένα τζιν και ένα polo μπλουζάκι, πήγα πρώτα στην κάβα, πήρα ένα ποτό να του πάω για δώρο και μετά επέστρεψα και του χτύπησα το κουδούνι.

Μου άνοιξε φορώντας ένα γκρι σκούρο σορτσάκι που έφτανε μέχρι το γόνατο και ένα λευκό φανελάκι με τιράντες που ήταν κολλητό στο σώμα του με αποτέλεσμα να διαγράφεται το στήθος του και οι κοιλιακοί του και να τονίζονται τα φουσκωμένα μπράτσα του, ενώ ήταν ξυπόλυτος. Μόλις είδα τα πόδια του και γυμνά για πρώτη φορά και από τόσο κοντά καύλωσα, νιώθω ότι καύλωσα όσο δεν έχω ξανακαυλώσει ποτέ στη ζωή μου.

- Έλα πέρασε.

- Σου έφερα αυτό… και του δίνω το ποτό.

- Δε χρειαζόταν αλλά σε ευχαριστώ πολύ.

- Εγώ τι θέλεις να σε κεράσω;…

και γελάω μέχρι τα αυτιά.

- Ότι θέλεις δεν έχω πρόβλημα. Να βγάλω και εγώ τα παπούτσια; Τα βγάζεις για να μη λερώνεις;

- Ναι αλλά όπως νιώθεις… δε με πειράζει.

Τα έβγαλα και έμεινα με τις κάλτσες.

- Όσο θα μιλάμε εγώ θα μαγειρεύω οκ;… δε σε πειράζει…

- Όχι ίσα-ίσα, θα μου άρεσε να σε βλέπω να μαγειρεύεις.

- Δούλευες σήμερα;… τον ρωτάω.

- Όχι σήμερα έχω ρεπό, δουλεύω πάλι αύριο βράδυ.

- Σου αρέσει η δουλειά σου; Στην ομάδα ΔΙΑΣ είσαι ε; Σωστά;

- Ναι στην ομάδα ΔΙΑΣ είμαι. Μια χαρά είναι, εντάξει λίγο ζόρικη δουλειά και ειδικά με τα ωράρια αλλά δεν παραπονιέμαι.

- Πω, πω τι ωραία ακούγεται. Εγώ πάντα τους αγαπούσα τους αστυνομικούς... και όταν βλέπω κάποια ομάδα ΔΙΑΣ στο δρόμο, να έχει αράξει κάπου και να περνάω από δίπλα τους η καρδιά μου χτυπάει γρήγορα… του λέω.

- Ναι ε; Γιατί αυτό;

- Δεν ξέρω... τι να πω. Δεν το έχεις ξανακούσει; Να το παθαίνουν και άλλοι αυτό;

- Χμ… μόνο από κάτι γυναίκες που καυλώνουν και θέλουν να μας την πέσουν...

- Χε, χε… έχετε και τα τυχερά σας ε; Θα σας την πέφτουν πολύ συχνά είμαι σίγουρος. Είσαι κι εσύ πανέμορφο παιδί.

- Να είσαι καλά. Ναι έχουμε τα τυχερά μας, συχνά θα έλεγα.

- Γαμάς φουλ δηλαδή του λέω… και γελάω.

- Αυτό εννοείται φίλε μου! Το γαμήσι είναι χαρά, αν δεν είχαμε και αυτό να εκτονώνουμε λίγο τα νεύρα μας από τη δουλειά... άστα να πάνε.

- Ναι ρε εννοείται, έτσι πρέπει.

Δηλαδή με το σεξ ηρεμείτε κιόλας από την ένταση της δουλειάς; Υπάρχει περίπτωση αν έχεις νεύρα να ρίξεις και τίποτε σφαλιάρες πάνω στο σεξ να ξαλαφρώσεις;

- Ου… εννοείται. Σχεδόν πάντα.

- Χε, χε… ωραίος, του λέω. Έτσι πρέπει. Πούτσα και ξύλο! Κι εμένα μου αρέσει.

- Τι να βαράς;

- Όχι, το γαμήσι.

"Α, εσύ έχεις καμία τώρα, πηδάς;… με ρωτάει.

- Χμ… όχι ακριβώς. Δεν έχω κάποια όχι. Κάτι κάνω η αλήθεια είναι που και που, αλλά βλέπω και πολλές τσοντούλες... οπότε καταλαβαίνεις. Μόνος μου εκτονώνομαι εγώ.

Εκείνη την ώρα έκοβε λάχανο και έπεσαν κάποια ψιλοκομμένα κομματάκια πάνω στο πόδι του, πάει να σκύψει και του λέω "άστα θα τα σκουπίσω εγώ" και σκύβω και στην ουσία του χαϊδεύω το γυμνό πόδι ώστε να πάρω το λάχανο που είχε πέσει πάνω τους. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι είχα πεθάνει και βρισκόμουν στον παράδεισο. Δε μπορώ να περιγράψω την ικανοποίηση που ένοιωσα όταν ακούμπησα το πόδι του, ήταν σαν να ζω ένα όνειρο. Το έκανα να διαρκέσει όσο περισσότερο γινόταν.

- Σε ευχαριστώ. Έχεις πολύ μαλακά χέρια.

- Αυτό μου το λένε πολύ, του λέω. Επειδή κάνω και μασάζ και όλοι μου λένε αυτό το πράγμα. Βασικά δύο πράγματα. Ένα ότι έχω πολύ μαλακά χέρια και δύο ότι κάνω καλύτερο μασάζ από γυναίκες... Και του χαμογελούσα.

- Έλα ρε… δεν ήξερα ότι κάνεις και μασάζ.

- Ε ναι κάνω, περισσότερο σα χόμπι προς το παρόν.

- Τέλεια, μπορεί να μου κάνεις κι εμένα λίγο γιατί πάω και γυμναστήριο και χρειάζομαι λίγη χαλάρωση.

- Ευχαρίστως… του λέω. Σε τέτοιο σώμα θα ήταν τιμή μου να κάνω μασάζ.

Καθώς μαγείρευε του λέω:

- Μπορώ να πάω μία τουαλέτα;

- Ναι είναι η πρώτη πόρτα αριστερά.

- Σε πειράζει να δω και το υπόλοιπο σπίτι;

Το πρότεινα γιατί δεν ήταν και μεγάλο σπίτι άλλο ένα δωμάτιο έμενε στην ουσία να δω που ήταν το δωμάτιο του. Έριξα μία ματιά και εκεί, είδα πάνω στο κρεβάτι τα ρούχα της δουλειάς του, αρκετά παπούτσια κλπ και πάω στην τουαλέτα. Εκεί πήγα αμέσως και έψαξα για τα άπλυτα του, βρήκα αρκετά εσώρουχα και φανελάκια και κάλτσες και είχαν όλα μία υπέροχη γλυκιά πολύ όμορφη μυρωδιά. Από ότι φαίνεται αυτός ο άντρακλας άλλαζε καθημερινά εσώρουχα οπότε δε μύριζαν άσχημα αλλά είχαν σίγουρα λίγο από τη μυρωδιά του. Έψαξα και στο καλαθάκι για τα χαρτιά μήπως έβρισκα κανένα προφυλακτικό αλλά τίποτα.

Γύρισα στην κουζίνα. Μου είπε ότι σε κάνα 10λεπτο θα είναι έτοιμο το φαγητό και καθίσαμε στον καναπέ. Με είδε που ζορίστηκα λίγο με το τζιν και μου λέει:

- Πως και δεν έβαλες καμία φόρμα να είσαι πιο άνετος.

- Δε φοράω φόρμες γενικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι και με αυτή τη ζέστη σήμερα θα ήθελα να φορούσα κάτι πιο άνετο.

- Αν θέλεις να σου δώσω εγώ ένα σορτσάκι δικό μου να βάλεις.

- Ω ρε συ, δεν είναι ανάγκη να λερώσεις ρούχο για εμένα. Αν έχεις κανένα στα άπλυτα οκ δώσ' το μου να το βάλω, δεν έχω πρόβλημα. Επέμενε να μου δώσει καθαρό αλλά τον έπεισα ότι αφού θα το πλύνει ούτως η άλλως ότι και να φορέσω δε χρειάζεται να είναι καθαρό και μου έφερε ένα μποξεράκι του από τα άπλυτα και ένα ίδιο λευκό φανελάκι με αυτό που φορούσε επίσης από τα άπλυτα.

- Μόνο ένα μποξεράκι είχα σε σορτσ… μου λέει.

- Οκ μια χαρά, του λέω, κομπλέ…

Και αλλάζω εκεί στο σαλόνι, ενώ αυτός ήταν γυρισμένος στην κουζίνα και κοίταζε το φαγητό. Δε μπορώ να σας περιγράψω την καύλα που ένιωσα μόλις συνειδητοποίησα ότι το εσώρουχο που φορούσε πριν λίγες ώρες αυτός ο άντρας και ακουμπούσε πάνω στην πούτσα του, τώρα ακουμπούσε πάνω στο δικό μου σώμα και ένιωθα τη μυρωδιά του, όπως επίσης και το φανελάκι που ακουμπούσε στο στήθος του και μάζευε τον ιδρώτα του τώρα ακουμπούσε πάνω στο δικό μου και στην ουσία μύριζα αυτόν τον άντρα, αυτόν τον αστυνομικό επάνω μου.

Φάνηκε ότι είχα καυλώσει όταν γύρισε και με είδε και μου λέει...

- Α… μέσα στις καύλες και εσύ ε;...

- Ε αφού σου είπα. Εγώ δεν έχω και γκόμενα να γαμάω.

- Καλά κι εγώ έχω δυο τρεις μέρες να γαμήσω και είμαι φουλ στις καύλες. Εντάξει τα ρούχα; Δε σιχαίνεσαι που είναι φορεμένα;

- Όχι ρε, τι να σιχαίνομαι; Από εσένα; Αφού είσαι πολύ καθαρό παιδί. Το φανελάκι δε μου κάθεται τόσο ωραία όσο στο δικό σου σώμα η αλήθεια είναι αλλά οκ... και γέλασα.

Επιτόπου αυτός σήκωσε τα μπράτσα του, τα φούσκωσε και μου τα έδειξε.

- Έπρεπε να τα φιλήσεις κιόλας...

- Εγώ να φιλήσω τα μπράτσα μου ρε;… για ποιο λόγο. Φίλησε τα εσύ που σου αρέσουν, μου λέει.

Πλησίασα και έδωσα από ένα πεταχτό φιλί στα μπράτσα του που κρατούσε σηκωμένα ενώ ένιωθα ταυτόχρονα το άρωμα που έβγαινε από όλο το σώμα του αλλά και από τις μασχάλες του που είχαν ήδη ιδρώσει.

- Έτσι μπράβο. Έλα να καθίσουμε να φάμε τώρα.

Καθίσαμε και φάγαμε. Λέγαμε κυρίως άσχετα κατά τη διάρκεια του φαγητού. Για γονείς μας, με τι ασχολούμαι κλπ και πέρασε έτσι κάνα μισάωρο.

- Τώρα θέλω να χαλαρώσω… μου λέει.

- Πως χαλαρώνεις συνήθως όταν είσαι εδώ μόνος σου;

- Ε μετά το φαγητό αράζω στον καναπέ, βλέπω καμία ταινία κλπ.

- Μπορώ να σου κάνω μασάζ στα πόδια όσο εσύ είσαι αραχτός.

- Α τέλεια ιδέα, πολύ θα το ήθελα.

Οπότε αράζει αυτός στον καναπέ ανάσκελα και εγώ γονατιστός στο πάτωμα φορώντας τα άπλυτα εσώρουχα του και ξεκινάω να πιάνω κανονικά αυτές τις θεϊκές ποδάρες που τόσα χρόνια ονειρευόμουν και να του τις τρίβω. Έβγαλε κάποια επιφωνήματα χαλάρωσης, απόλαυσης και εμένα πλέον το καυλί μου κόντευε να σκίσει το μποξεράκι αλλά δεν το έβλεπε έτσι όπως ήταν ξαπλωμένος.

Στη συνέχεια άρχισα να του λέω πόσο πανέμορφα πόδια έχει... τον ρωτούσα αν ιδρώνουν πολύ τα πόδια του στα άρβυλα, αν είναι κουρασμένα όταν γυρνάει από τη δουλειά και γενικότερα προσπαθούσα να είμαι αφοσιωμένος σε αυτά. Και μου κάνει:

- Δηλαδή εκτός από τα μπράτσα μου τώρα σου αρέσουν και τα πόδια μου;

- Ναι, φυσικά!

- Ε τότε φίλα τα κι αυτά…

Εκεί παραλίγο να χύσω, χωρίς καν να αγγίξω την πούτσα μου, μου έφυγαν ίσως λίγα υγρά, και αυτή τη φορά δεν έδωσα πεταχτά φιλιά στα πόδια του. Πλησίασα αργά-αργά το πρόσωπο μου στην πατούσα του και κόλλησα τα χείλη μου εκεί για λίγα δευτερόλεπτα, τα ρούφηξα και απομακρύνθηκα σιγά-σιγά. Το ίδιο και στο άλλο. Μετά ξανά και ξανά μέχρι που άρχισα να βάζω τη γλώσσα μου πάνω τους και σιγά-σιγά να του τα γλείφω. Εκείνος είχε κλείσει τα μάτια και απλά απολάμβανε. Σε κάποια φάση μου κάνει:

- Έτσι πουστράκι μου!

- Σας αρέσει κύριε;

Η αλήθεια είναι ότι πάνω στις καύλες μου βγαίνει να μιλάω στον πληθυντικό στους γαμιάδες μου, μου αρέσει να τους βλέπω σαν αφέντες και εκείνοι να με βλέπουν σα δούλo τους ή απλά σαν πουτάνα τους που είμαι εκεί μόνο για να τους ικανοποιήσω.

- Ναι πουστράκι μου, έτσι συνέχισε να μου καθαρίζεις τα πόδια που σου αρέσουν τόσο πολύ.

- Όλο το σώμα σας μου αρέσει κύριε.

- Ε τότε γλείψ' το όλο μωρή βρωμιάρα.

Ξεκινάω να ανεβαίνω. Περνούσα τη γλώσσα μου από τα τριχωτά του πόδια, πέρασα το πρόσωπο μου ακουμπώντας το ελαφρώς πάνω από το σορτσάκι του, του σήκωσα το φανελάκι, άρχισα να του γλείφω τους κοιλιακούς και να ανεβαίνω. Εκείνος έβγαλε το φανελάκι και έτσι συνέχισα μέχρι το στήθος, τον λαιμό του, αυτός εξακολουθούσε να έχει κλειστά τα μάτια και να απολαμβάνει και έφτασα μέχρι τις μασχάλες του όπου αφοσιώθηκα αρκετή ώρα και έδειχνε επίσης να του αρέσει.

Μετά μου έπιασε το κεφάλι και μου το πίεσε προς τα κάτω. Πήρα στο στόμα το καυλί του πάνω από το σορτσάκι και έπαιξα για λίγο έτσι. Μετά του το έβγαλα και αντίκρισα ένα πολύ όμορφο, καθαρό, κανονικό ίσιο, χοντρό και μεγάλο καυλί. Ήταν σε όλα του τέλειο. Στην αρχή πήρα το πετσάκι στα χείλη μου και ρούφηξα ότι υγρά είχαν μαζευτεί εκεί και στη συνέχεια άρχισα να το γλείφω χωρίς να το έχω καν ακουμπήσει ακόμη με τα χέρια. Τα χέρια μου πήγαν στα αρχίδια του που ήταν ξυρισμένα και ένιωθα υπέροχα να τα έχω στην παλάμη μου όσο το καυλί του χτυπούσε στον λάρυγγά μου.

Είχα τρελαθεί από τη γεύση, από τη μυρωδιά του, από τη σκέψη ότι το καυλί ενός αστυνομικού είναι στο στόμα μου. Μετά από κάνα πεντάλεπτο μου πιέζει το κεφάλι, μου το κρατάει εκεί και με ένα μουγκρητό νιώθω το στόμα μου να γεμίζει ένα πηχτό και γλυκό υγρό. Τα κατάπια όλα και μπορώ να πω ότι εθίστηκα στα χύσια του γιατί ήθελα αμέσως κι άλλο.

Επίλογος

Αν και βγήκε μεγάλη σε μέγεθος η ιστορία, σαν το καυλί του αστυνομικού μου γείτονα, μπορεί να σας γράψω και τη συνέχεια.
Copyright protected OW ref: 171279