Το πρώτο μου τρίο

Δημοσιεύθηκε από road_runner92
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 19-09-2019
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη, αρκετά χρόνια διαβάζω τις ιστορίες σας στο xstream και σκέφτηκα ότι ήταν καιρός να γράψω και εγώ τη δική μου που συνέβη πριν λίγο καιρό.

Αρχικά να ξεκινήσω από την δική μου περιγραφή. Είμαι ο Θ και είμαι 20 χρονών, bi, με λεπτό σώμα.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες όταν είχα πιαστεί στη μέση μου και χρειαζόμουν φυσιοθεραπείες για να ανακουφιστώ από τον πόνο. Εκείνη την περίοδο μιλούσα με ένα παιδί, τον Χ, που είναι φυσιοθεραπευτής και μου πρότεινε να πάω να με τρίψει και αν δεν έχω θέμα να έρθει και ένας φίλος του για να του δείξει τα βασικά σχετικά με το μασάζ. Αρχικά να σας γνωρίσω τον Χ ο οποίος είναι 25 ετών με νορμάλ σώμα. Κανονίσαμε να βρεθούμε την επόμενη μέρα σπίτι του καθώς βόλευε και τους τρεις μας. Η ώρα του ραντεβού δεν άργησε να έρθει και πήρα τον δρόμο για το σπίτι του. Ο Χ ήταν πολύ φιλόξενος και μου πρότεινε όσο περιμέναμε τον φίλο του να ξεκινήσει να με τρίβει.

Έτσι λοιπόν έβγαλα τα ρούχα μου εκτός από το εσώρουχο, ξάπλωσα στο κρεβάτι και μέχρι να έρθει ο φίλος του, άρχισε να με τρίβει. Όσο με έτριβε ήδη είχαμε καυλώσει και με το ζόρι κρατιόμασταν να μην αρχίσουμε να φασωνόμαστε και λίγα λεπτά μετά χτυπάει το κουδούνι. Ο Χ πήγε να ανοίξει και μετά από λίγο ήρθε με τον φίλο του τον Δ. Αφού έγιναν οι κατάλληλες συστάσεις και γνώρισα το φίλο του, ξάπλωσα για να αρχίσει το μάθημα. Ο Δ είναι 21 χρονών γυμνασμένος και ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Όλα ξεκίνησαν ομαλά και τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθήσει.

Άρχισαν να με τρίβουν και στην αρχή μιλούσαμε για να σπάσουμε τον πάγο. Λίγα λεπτά μετά κατάλαβα ότι είχαν αρχίσει να καυλώνουν επειδή διακριτικά μου έσπρωχναν τα χέρια μου έτσι ώστε να ακουμπάω τους πούτσους τους ενώ παράλληλα αυτοί φιλιόντουσαν. Μετά από λίγο έβαλα τα χέρια μου μέσα από τα σορτσάκια τους και άρχισα να τους την παίζω όσο αυτοί φιλιόντουσαν. Στη συνέχεια μου έβγαλαν το εσώρουχο και άρχισαν να παίζουν με την τρύπα και τα αρχίδια μου. Είτε έγλειφαν ταυτόχρονα τα αρχίδια μου και την τρύπα μου είτε έπαιζαν μόνο με την τρύπα μου με την γλώσσα και τα δάχτυλα τους. Αφού πέρασε αρκετή ώρα και εγώ απολάμβανα το παιχνίδι, ήρθε η δική μου σειρά να κάνω κάτι.

Έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι ήρθαν μπροστά μου για να τους παίρνω πίπα. Στην αρχή ξεκίνησα να παίρνω πίπα πότε από τον έναν πότε από τον άλλον ενώ ταυτόχρονα να την έπαιζα στον άλλον, ακόμα δεν ήταν λίγες οι φορές που μου γαμούσαν το στόμα μέχρι να αρχίσω να πνίγομαι και να δακρύζω. Στη συνέχεια με σήκωσαν και πήγαμε στο δωμάτιο για να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε να φιλιόμαστε και οι 3 ταυτόχρονα ενώ ο ένας την έπαιζε στον άλλον. Λίγο μετά με έβαλαν στα 4 και ο Χ ήρθε μπροστά για να του πάρω πίπα ενώ ο Δ πήγε από πίσω μου και άρχιζε να μου γλείφει την τρύπα και να μου βάζει δάχτυλα για να με προετοιμάσει. Όταν ήμουν έτοιμος αλλάξανε ρόλους και ο Δ ήρθε μπροστά για να του πάρω πίπα ενώ ο Χ φόρεσε ένα προφυλακτικό και άρχισε να μπαίνει αργά και σταθερά μέσα μου.

Όταν μπήκε μου έδωσε λίγο χρόνο να συνηθίσω το μέγεθος του και μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρχισε να με γαμάει πότε δυνατά και πότε πιο ήρεμα ενώ ο Δ μου μπούκωνε το στόμα με την πούτσα του ώστε να μην ακούγομαι. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και συνεχώς αλλάζανε ρόλους. Σε μια φάση και ενώ με πηδούσε ο Δ, ο Χ μου έβαλε 2 δάχτυλα ταυτόχρονα με την πούτσα του Δ. Μια κραυγή ηδονής βγήκε από το μπουκωμένο από την πούτσα του Χ στόμα μου και ήταν το έναυσμα για να μην σταματήσει. Λίγα λεπτά μετά ο Δ ξάπλωσε και εγώ ανέβηκα από πάνω του και άρχισε να με γαμάει. Όσο ο Δ με γαμούσε ο Χ ήρθε από πίσω μου φόρεσε ένα προφυλακτικό και με αρκετό λιπαντικό άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά και αυτός. Στην αρχή ο πόνος ήταν απίστευτός αλλά μετά ο πόνος άρχισε να αντικαθίσταται με ηδονή. Έτσι όπως γαμιόμασταν συνειδητοποίησα ότι είχα πολύ καλή θέα από τον καθρέπτη και απολάμβανα το θέαμα. Η κορύφωση δεν αργούσε να έρθει και λίγα λεπτά μετά τελειώσαμε ταυτόχρονα και οι τρεις, αυτοί μέσα μου (στο προφυλακτικό) ενώ εγώ πάνω στο Δ.

Καθίσαμε να πάρουμε μια ανάσα αλλά φαινόταν ότι η καύλα μας ακόμα δεν είχε φύγει και μέσα σε λίγα λεπτά ήμασταν ήδη έτοιμοι για τον δεύτερο γύρο.

Με ξάπλωσαν ανάσκελα με το Δ να μου παίρνει πίπα και τον Χ να γλείφει την τρύπα του Δ. Ο Δ έδειχνε να το απολαμβάνει και να παρακαλάει τον Χνα τον γαμήσει. Τότε ο Χ σηκώνεται, φοράει προφυλακτικό, την καρφώνει μονομιάς και άρχισε να τον σκίζει χωρίς έλεος, ενώ ταυτόχρονα του έριχνε σφαλιάρες στον κώλο. Δεν άργησε να έρθει και η δική μου σειρά να μπω στο κωλαράκι του Δ με τον Χ να του γαμάει το στόμα. Όλο αυτό κράτησε αρκετή ώρα και όλη την ώρα ο Δ δεν σταμάτησε να μας παρακαλεί να μη σταματήσουμε να τον σκίζουμε. Όταν ήρθε η ώρα να χύσουμε τελειώσαμε με τον Χ στο στόμα του Δ όπου τα κατάπιε όλα,ενώ ο Δ τελείωσε στο δικό μου στόμα και φυσικά δεν άφησα σταγόνα. Μετά από αυτό πέσαμε εξαντλημένοι στο κρεβάτι όπου και μας πήρε ο ύπνος.

Με τα παιδιά συνεχίζουμε τις «φυσιοθεραπείες» ακόμα και σήμερα.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου.
Copyright protected OW ref: 171249