Το ξέσκισμα του 19χρονου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 18-09-2019
Είμαι 36 χρονών και πέρυσι το καλοκαίρι (Ιούλιο) πήγα διακοπές στην Ζάκυνθο μόνος μου για να βρω κανένα πουλάκι. Γενικά δεν είχα πολλές επιτυχίες στα ερωτικά μου μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα εμφανίσιμος. Έχω ύψος 1.80, είμαι κοντά στα 130 κιλά και είμαι πολύ παχουλός σε όλα τα σημεία του σώματος μου ιδιαίτερα όμως στα μπούτια και στον κώλο μου. Δεν έχω καθόλου τρίχες στο σώμα μου εκτός από το πουλί και τη μασχάλη που τις ξυρίζω συχνά.

Και που λέτε πήγα στην θάλασσα (να πω πληροφοριακά ότι δε φορούσα μαγιό σορτς) και εκεί λοιπόν που είχα βγάλει το τροφαντό κορμί μου στον ήλιο μπας και πάρει λίγο χρώμα περνάει από μπροστά μου ένας κούκλος (για τα γούστα μου) ας τον πούμε Πέτρο. Ήταν 1-2 πόντους πιο ψηλός από εμένα καστανός, με μούσια και τέλεια χείλια μεγαλούτσικα, πάρα πολύ αδύνατος, το σώμα του πολύ μικρό (είχε κάποιους κοιλιακούς δεν ήταν και κόκκαλο) και πάρα πολύ μαυρισμένος, εγώ συγκεκριμένα έχω ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτούς.

Σκεφτείτε αναλογικά τα μπούτια του και τα 2 μαζί ήταν ίσα με το μισό του ενός δικού μου. Μόλις τον είδα τρελάθηκα αλλά έλεγα από μέσα μου αποκλείεται ένας τέτοιος παίδαρος να μου μιλήσει και φαινόταν και πολύ μικρός.

Τέλος πάντων ήθελα οπωσδήποτε να του μιλήσω και έκανα τα πιο κλασικό πράγμα που μπορεί να σκεφτεί κάποιος.

Εγώ - Νεαρέ συγνώμη.

Πέτρος - Πείτε μου.

Ε - θέλω να μου κάνεις μια χάρη, αν μπορείς να μου βάλεις αντηλιακό στην πλάτη μου γιατί δε φτάνω.

Π - Εντάξει θα σας βάλω.

Είπα στον εαυτό μου… εντάξει μην χαίρεσαι ακόμα μπορεί μόνο και μόνο από ευγένεια να δέχτηκε να σου βάλει, με είδε και μεγαλύτερο από εκείνον. Ξάπλωσα μπρούμυτα και είπα:

Ε - Σε ευχαριστώ πολύ νεαρέ, πως σε λένε;

Π - Πέτρο εσάς;

Ε - Εμένα με λένε Γιώργο. Δε μου αρέσει όμως να μου μιλάνε στον πληθυντικό μπορεί να μην είμαι νέος αλλά έτσι νιώθω.

Π - Εντάξει απλά δεν σας ξέρω και το κάνω από σεβασμό.

Ε - Αγόρι μου ο σεβασμός κερδίζεται με άλλους τρόπους όχι με τον πληθυντικό και εσύ όταν μεγαλώσεις δε θα σου αρέσει, αλήθεια πόσο είσαι;

Π - Είμαι 19 χρονών πριν λίγες μέρες τα έκλεισα.

Εκείνη την ώρα σοκαρίστηκα, εντάξει φαινόταν μικρός αλλά δεν περίμενα τόσο και έλεγα μήπως να μη συνεχίσω παραπάνω (ήμουν και ηθικός τρομάρα μου). Όμως εκείνη την ώρα όσο μου έβαζε αντηλιακό με έπιασε λιγάκι παραπάνω στα πλάγια και ζούληξε όσο πιο διακριτικά μπορούσε. Εγώ δεν το άφησα ασχολίαστο:

Ε - 19; Μάλιστα. Ένιωσα ότι πήγες να μου κάνεις και μασάζ δεν έχω θέμα αν πιάνει το χέρι σου χα, χα.

Το παραπάνω το είπα με γυρισμένο το κεφάλι προς τα εκείνον και τότε κοίταξα διακρατικά στο μαγιό του και φαινόταν ξεκάθαρα ότι είχε αρχίσει να του σηκώνεται. Λέω εδώ είμαστε (άφησα και το ηθικό κομμάτι και όλα με τέτοιο παίδαρο).

Π - Συγνώμη αν σας πείραξε απλά ήθελα να βάλω αντηλιακό σε όλα τα σημεία που βλέπω.

Ε - Τι είπα πριν για τον πληθυντικό; Δε με πείραξε εννοείται, έχεις πολύ ωραίο χέρι και φαίνεται ότι σου αρέσει αυτό που κάνεις.

Π - Εντάξει δε θα μιλάω στον πληθυντικό. Τι εννοείς;

Ε - Δες το μαγιό σου και θα καταλάβεις αν δεις αυτό που είδα και εγώ.

Π - Ε… είναι και καλοκαίρι δεν μπορώ να το ελέγξω εύκολα.

Ε - Μη δικαιολογείς τον εαυτό σου χαίρομαι που ένα αγόρι σαν εσένα του αρέσει να μου βάζει αντηλιακό.

Π - Ένα αγόρι σαν εμένα;

Ε - Ε ναι… νομίζεις τυχαία σου είπα να με αλείψεις;

Π - Δεν φανταζόμουν ότι είχες άλλο σκοπό και ότι σου άρεσα.

Ε - Μου αρέσεις πολύ και ήθελα το δικό σου χέρι να μου βάλει αντηλιακό.

Εκείνος είχε ντραπεί λίγο αλλά το μαγιό του ήταν έτοιμο να σκιστεί στο σημείο του πουλιού, εγώ συνέχισα να είμαι μπρούμυτα.

Ε - Μη ντρέπεσαι, εξάλλου αυτό εκεί κάτω λέει πάντα την αλήθεια.

Π - Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ το σώμα σου.

Ε - Τι άλλο βλέπεις εκεί πίσω που σου αρέσει;

Π - Μου αρέσει πολύ και αυτό.

Και έπιασε το τεράστιο μπούτι μου και το χέρι του πήγε μέχρι τον κώλο μου.

Ε - Είσαι πολύ ατακτούλης, άσε το αντηλιακό. Θες να πάμε στο δωμάτιο μου να μου δείξεις τι άλλο σου αρέσει;

Π - Θέλω πολύ αλλά θα με ψάχνει η παρέα μου, ήδη δεν ξέρουν που είμαι.

Ε - Δεν πειράζει πάρε τηλέφωνο και βρες μια δικαιολογία, ότι πας να πάρεις τίποτα για δώρο.

Π - Εντάξει.

Όσο εκείνος μίλαγε στο τηλέφωνο εγώ σηκώθηκα και πήγα να κάνω μια γρήγορη βουτιά να φύγει το αντηλιακό. Με κοίταζε όλη την ώρα και δεν του είχε πέσει καθόλου το πουλί του και δεν έπεφτε με τίποτα. Φτάσαμε στο δωμάτιο και ακόμα μεγάλο ήταν. Μόλις μπήκαμε με άρπαξε και άρχισε να με φασώνει με πάρα πολύ πάθος, να με φιλάει στο λαιμό και ταυτόχρονα να ζουλάει τα παχάκια μου και όλα τα πιασίματα μου. Μου έλεγε με παθιάρικη φωνή:

Π - Έχεις τα καλύτερα πιασίματα που έχω πιάσει, με έχεις τρελάνει, θέλω να γαμήσω τον τεράστιο κώλο σου και να χύσω στα μπούτια σου και σε όλο το κορμί σου.

Είχα ανάψει πάρα πολύ και εγώ με αυτά που έλεγε.

Ε - Αχ… θέλω πολύ να με ξεσκίσει ένας μικρούλης, μπορείς όμως να με διαχειριστείς;… είμαι και 130 κιλά.

Π - Αν μπορώ λέει; Αυτό είναι που με έχει τρελάνει που είσαι χοντρούλης, ο χοντρούλης μου, εγώ είμαι 59 κιλά.

Εκεί έπαθα το 2ο σοκ μετά την ηλικία του αλλά ήμουν πολύ αναμμένος και με είχε εξιτάρει όλη αυτή η φάση. Φιλιόμασταν πολύ ώρα (φιλούσε καταπληκτικά ο άτιμος με τις χειλάρες του). Μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχαμε βγάλει το μαγιό μας και του είπα να κάτσει στο κρεβάτι και έκατσα με τον κώλο μου πάνω στο πουλί του, όλα αυτά πάνω από το μαγιό. Αν έμπαινε κάποια μέσα θα έβλεπε μόνο εμένα στο κρεβάτι, τον είχε κρύψει το σώμα μου. Εγώ άρχισα να τρίβομαι στο πουλί του που το ένιωθα για αρκετά λεπτά. "Με έχεις τρελάνει" έλεγε με μισή φωνή πιάνοντας με παντού και χουφτώνοντας τον κώλο μου.

Π - Αχ… θα χύσω μέσα στο μαγιό αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό δεν αντέχω άλλο.

Τότε σηκώθηκα, του κατέβασα το μαγιό και βγήκε το εργαλείο του. δεν ήταν πολύ μεγάλο για τα στάνταρ των περισσότερων, δεν περίμενα κιόλας να έχει και τεράστιο πράμα τόσο μικρόσωμος, ήταν γύρω στα 15-16 εκατοστά. Δε με χάλαγε κιόλας, επίσης είχε ήδη προσπερματικά υγρά. Άρχισα να του το γλείφω με μανία, το είχα βάλει όλο στο στόμα και εκείνος είχε τρελαθεί από καύλα δεν ήξερε τι να πρωτοπιάσει, βόγκαγε πολύ έντονα.

Π - Θέλω να μπω στον χοντρό κώλο σου, δε μπορώ!

Κατέβασα το μαγιό μου και γύρισα να δει τον κώλο μου. Το βλέμμα του ήταν όλα τα λεφτά, είχε τρελαθεί από καύλα και χάιδευε όλο το σημείο εκείνο (έχω και μεγάλη περιφέρεια). Ανέβηκα στο κρεβάτι, στήθηκα στα 4 και άρχισε να με γαμάει. Στην αρχή αργά-αργά και μετά πιο γρήγορα και εννοείται έπιανε και ζούλαγε παντού και έριχνε και κάποια σκαμπίλια στον κώλο μου.

Ε - Αχ… τι τέλεια που με γαμάς μικρέ μου, μη σταματάς και πιάνε με παντού.

Π - Δε μπορώ… με έχεις καυλώσει πάρα πολύ, δε θα αντέξω πολύ ώρα.

Ε - Γάμα το χοντρό σου, σε θέλει πολύ.

Π - Θέλω να σε χύσω παντού.

Το φώναζε πολύ δυνατά και επιτάχυνε το ρυθμό πάρα πολύ.

Π - Δεν αντέχω άλλο χύνω, χύνω...

Βγήκε από τον κώλο μου, πέταξε το προφυλακτικό, φώναζε και βόγκαγε πολύ έντονα, δε μπορείτε να φανταστείτε.

Ε - Ναι… χύσε με… ναι… θέλω το σπέρμα σου!

Έριξε πάρα πολύ ποσότητα σπέρματος, δεν μου έχουν ξανά ρίξει τόσο πολύ, για αρκετά δευτερόλεπτα στον κώλο μου και στο μπούτι μου και κάποιες σταγόνες είχαν φτάσει πιο ψηλά στην πλάτη μου. Το πουλί του δεν έπεφτε με τίποτα, θα πήγαινα και για 2ο γύρο για να κάνουμε και άλλες στάσεις αλλά έπρεπε να φύγει να βρει τους φίλους του.

Ε - Θέλω και άλλο μωρό μου.

Π - Μωράκι μου με τρέλανες… και εγώ θα ήθελα να σε γαμάω και να σε φασώνω όλη τη μέρα αλλά πρέπει να φύγω, θα βρεθούμε ξανά όμως.

Έβαλε το μαγιό του (το σώμα του ήταν ιδρωμένο), ανταλλάξαμε κινητά και facebook και είπαμε ότι θα βρεθούμε τουλάχιστον 1 φορά όσο ήμασταν στο νησί. Το καλύτερο; Είμαστε και οι 2 από Αθήνα οπότε οι περιπέτειες συνεχίζονται μέχρι και τώρα.

Ευχαρίστως θα υπάρχει και συνέχεια αν το θέλετε φυσικά.
Copyright protected OW ref: 171246