Τριο στα '00s

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 14-09-2019
Το καλοκαίρι είχε ξεκινήσει και όλη η παρέα, ντόπιοι και μη είχε μαζευτεί στο χωριό. Το απόγευμα λοιπόν πήγα στο σχολείο όπου μαζευόμασταν. Οι μισοί έπαιζαν μπάλα, κάποιοι κάπνιζαν στα σκαλιά. Ο Μπόμπης έπαιζε μπάλα ενώ ο Ντόσκας καθόταν και κάπνιζε. Αυτοί οι δύο ήταν οι πιο καυλιάρηδες, οι πιο ζωηροί ας πούμε. Παλιότερα είχα δει τα πουλιά και των 2, όταν τα παίζαμε μαζί, αλλά δεν είχαμε κάνει κάτι άλλο, αν και το σκεφτόμουν συχνά. Ειδικά στην εφηβεία μας και οι δύο ήταν το στυλ που θα μπορούσαν να σε γαμήσουν απλά επειδή ήταν καυλωμένοι. Αντίστοιχα μπορούσαν να σε δείρουν με την ίδια ευκολία. Τέλος πάντων, και με τους δύο κάναμε πολύ παρέα.

Ο Μπόμπης μάλιστα, ένα χρόνο μικρότερος μου, είχε ήδη αλλάξει πολύ σε σχέση με το τσογλανάκι που έκανε συνέχεια μαλακίες. Άρχισε να ενδιαφέρεται για κοριτσάκια και άφηνε να εννοηθεί πως είχε κάνει και σεξ. Ο Ντόσκας ήταν πάντα αυτό που λέγανε αλητάκι. Ζούσε με τη μητέρα του και τον πατριό του, ενώ μικρότερος είχα ακούσει πως και είχε γαμήσει μαζί με τον ξάδελφο του και φίλο μου ένα άλλο παιδί, αλλά και τώρα. Και οι δύο ήταν ωραίοι πέρα από καυλιάρηδες. Ο Μπόμπης ήταν μαυριδερός και πλέον γυμνασμένος, με σφιχτό κώλο και μεγάλο φούσκωμα με μαλλιά όρθια και μεγάλες χερούκλες. Ο Ντόσκας, αδύνατος αλλά με μυς, καρέ ξανθά μαλλιά και επίσης πάντα με ένα μεγάλο φούσκωμα που κάποιες φορές μας το έδειχνε κιόλας. Όταν λέω μας Το έδειχνε, εννοώ πως κάποιες φορές που καθόμασταν πολλοί μαζί, έλεγε:

- Πω, πω κάτι καύλες...

και έβγαζε τη πούτσα του απ το σορτσάκι και μας έδειχνε πόσο καυλωμένος ήταν. Εγώ εννοείται, όλα αυτά τα μάζευα στο μυαλό μου για τις φαντασιώσεις που έκανα μετά.

Στην ηλικία που ήμασταν βέβαια, ούτε τις μαλακίες που κάναμε μικροί μπορούσαμε να κάνουμε πλέον, ούτε αρκετά μεγάλοι ήμασταν για να τη βγάζουμε σε καφέ κλπ. Στην παρέα ήταν και ο Δήμος, ένας Αθηναίος, τον οποίο όλοι τον φώναζαν γκέι, φλώρο κτλ και ήταν το παιδί που πάντα έπεφτε θύμα μπούλινγκ, ειδικά σε φάσεις που το πράγμα ξέφευγε, είτε από καύλα είτε από διάθεση για ξύλο. Έτσι και αυτή τη φορά, Ενώ έπαιζαν μπάλα, ο Μπόμπης άρχισε τις μαλακίες του, επειδή μάλλον είχε βαρεθεί να παίζει. Στην αρχή έπιασε τον Δήμο από τη μπλούζα με αποτέλεσμα να πάρει φάουλ και ο Δήμος να νευριάσει. Ο Μπόμπης που το πήρε για πλάκα, ξανάκανε φάουλ αλλά αυτή τη φορά τον έριξε κάτω και άρχισε τάχα να τον γαμάει. Εμείς το βλέπαμε από κει που καπνίζαμε και γελούσαμε. Και πιο πολύ γελούσαμε όταν σηκώθηκε ο Δήμος και του είχε σηκωθεί, όπως και στον Μπόμπη.

- Πω μαλάκα και μένα μου σηκώθηκε...

λέει ο Ντόσκας και μας δείχνει το αντίσκηνο στο σορτσάκι του. Γενικά είχαν καυλώσει αρκετοί με τη σκηνή αλλά όλοι επικεντρώθηκαν στον Δήμο, ότι του άρεσε. Εγώ φυσικά καθώς δεν ήμουν αυτός που θα του έκαναν εύκολα τέτοια πράγματα απλά γελούσα.

Όταν τελείωσαν τη μπάλα, περιφερόμασταν σε όλο τον χώρο σε πηγαδάκια. Σε κάποια φάση επικεντρωθήκαμε στην ασχολία του Μπόμπη, του Ντόσκα και του Δήμου. Οι δύο πρώτοι κυνηγούσαν τον Δήμο γύρω-γύρω απ' το μονόζυγο. Σε κάποια φάση ο Μπόμπης τον πιάνει από πίσω και τον κρατάει σφιχτά. Μεγαλόσωμος όπως ήταν ο Μπόμπης, δεν υπήρχε περίπτωση για τον Δήμο να ξεφύγει αν και έκανε προσπάθειες.

- Έλα μαλάκα τον έπιασα, έλα να τον πάρουμε παρτούζα

- Κράτα τον έρχομαι

Ο Ντόσκας έφτασε και κόλλησε μπροστά απ τον Δήμο. Τότε άρχισαν και οι δύο να κουνιούνται με τον Δήμο ανάμεσα τους και να κάνουν ότι τον γαμάνε φωνάζοντας

- Σε σκίζουμε αδερφάρα…

- Σ' αρέσουν οι δύο πούτσες μωρή;

- Σταματήστε ρε μαλάκες, αφήστε με...

και άλλα τέτοια, ανάμεσα σε γέλια δικά τους και δικά μας. Πάλι κάποιοι από μας είχαν καυλώσει αλλά δεν επικεντρώθηκα σ' αυτούς. Κάποια φάση όπως έκαναν πως γαμούσαν το Δήμο σε σάντουιτς, ο Δήμος ξεγλίστρησε και έτρεξε τάχα. Το θέαμα ήταν καυλωτικό. Η πούτσα του Μπόμπη είχε σηκωθεί και τέντωνε το κοντό σορτσάκι του, αφού φορούσε τα χαλαρά μποξεράκια. Ο Ντόσκας έπιασε τον δικό του πούτσο και μας έδειξε το φούσκωμα στο δικό του σορτσάκι γελώντας. Αρχίσαμε να λέμε στον Δήμο, ότι και αυτός ήταν καυλωμένος και ότι του άρεσε. Ο Δήμος θεωρώντας ότι τέλειωσε το σκηνικό, έκατσε στην άκρη της τσουλήθρας, λίγο μακριά από τους άλλους 2. Αλλά δεν είχε τελειώσει. Ο Μπόμπης ήρθε σιγά-σιγά και έπεσε πάνω του ξαπλώνοντας τον ανάσκελα στη τσουλήθρα κάνοντας πάλι ότι τον γαμάει και ο Ντόσκας, ανέβηκε από την άλλη μεριά της τσουλήθρας και έκατσε πάνω στο στέρνο του Δήμου, έχοντας τον πούτσο του μπροστά στη μάπα του.

- Δωσ' του τσιμπούκι ρε μαλάκα!

Γελώντας ο Ντόσκας έβγαλε την ψωλάρα του έξω και άρχισε να την τρίβει στη μάπα του Δήμου ενώ ο Μπόμπης του είχε ανοίξει τα πόδια και έκανε καυλωμένος ότι τον γαμάει. Ο Δήμος παίζει να έχυσε σ εκείνη τη φάση σίγουρα, αν και όντως το παιδί δεν ήταν γκέι.

Προκειμένου να μπούμε και εμείς στο παιχνίδι, επειδή βασικά είχαμε καυλώσει κιόλας πήγαμε και σπρώχναμε τον Μπόμπη για να αφήσει τον Δήμο μέχρι που όντως αυτό έγινε. Ο Δήμος ξέφυγε και άρχισε να τρέχει και το ίδιο κάναμε και 3 από μας, τάχα για να μη μας πιάσουν. Οι δύο ήταν ακόμη καυλωμένοι. Ο Ντόσκας κιόλας μόλις είχε καταφέρει να ανοίξει λίγο το στόμα του Δήμου και να βάλει τον πούτσο του, όταν του το χαλάσαμε, οπότε άρχισαν να μας κυνηγάνε σε όλο το προαύλιο. Το παιχνίδι κράτησε κάνα 15 λεπτό πριν βαρεθούν οι περισσότεροι, εκτός από τους δύο και εμένα.

- Άντε ρε μαλάκες πάμε να φάμε και πάμε πλατεία…

φώναξε ο Κώστας και εκεί που είχαν πιάσει οι δυο τους το Γιάννη αυτός τους λέει "φεύγω ρε μαλάκες, άντε κόφτε το", και φεύγει μαζί με τον Κώστα και τους υπόλοιπους που ακολούθησαν. Μείναμε ξαφνικά στο προαύλιο, εγώ, οι δύο γαμιάδες και ο Δήμος. Αυτοί οι δύο όμως, είχαν επικεντρωθεί και κυνηγούσαν τον Δήμο. Τότε αυτός, μάλλον επειδή είχε βαρεθεί κιόλας έτρεξε προς την πόρτα του προαυλίου, ενώ οι δυο τους προσπάθησαν να τον στριμώξουν εκεί, έδωσε ένα σάλτο και πήδηξε έξω.

- Τα λέμε μετά στη πλατεία, φώναξε και έφυγε.

Ο Μπόμπης τότε γύρισε και κοίταξε εμένα που ήμουν στην άλλη άκρη του προαυλίου και τους έβλεπα, θεωρώντας πως έχασα την ευκαιρία να με χαμουρέψουν και μένα λίγο, όπως το Δήμο. Είδα τον Ντούσκο να πηγαίνει στις τουαλέτες, οπότε έκατσα στο παγκάκι και άναψα ένα τσιγάρο, περιμένοντας να φύγουμε σε λίγο και εμείς. Ο Μπόμπης ερχόταν προς το μέρος μου κανονικά, οπότε σκέφτηκα ότι τέλειωσε η φάση και έρχεται για να φύγουμε. Όταν έφτασε στα δέκα μέτρα απόσταση όμως ξαφνικά άρχισε να τρέχει προς εμένα.

- Τώρα θα σε πηδήξω ανάσκελα Γιωργάκη…

Το παιχνίδι συνεχιζόταν οπότε και μιας και με ξάφνιασε σηκώθηκα ουρλιάζοντας και άρχισα να τρέχω για να ξεφύγω (τάχαμου) αλλά δεν πρόλαβα. Ο Μπόμπης με πρόλαβε και με άρπαξε από πίσω, στριμώχνοντας με στον τοίχο και κολλώντας πίσω μου. Εγώ προσπαθούσα να ξεφύγω και κουνιόμουν.

- Πάντα ήθελα να ξεσκίσω έναν ψηλό…

μου λέει ψιθυρίζοντας με μπάσα φωνή μέσα στο αυτί μου και αισθάνομαι τον πούτσο του να ακουμπάει τον κώλο μου. Εκεί φοβήθηκα λίγο, γιατί δεν ήταν ο Μπόμπης ο φίλος μου αυτός. Ήταν τέρμα καυλωμένος, σαν υπνωτισμένος και δεν υπήρχε και κανένας άλλος πλέον για να θεωρήσω ότι παίζουμε ακόμη για να γελάνε οι άλλοι. Ειδικά αυτό που είπε στο αυτί μου ακούστηκε πολύ αληθινό. Αρχισε να με γαμάει πάνω απ' τα ρούχα και να βογκάει όπως στις τσόντες.

- Θα σε σκίσουμε σήμερα και θα σε φωνάζω Γεωργία από αύριο…

συνέχισε να μου λέει με μπάσα φωνή μέσα στο αυτί ενώ ένιωθα τον πούτσο του πλέον να τρίβεται ανάμεσα στον κώλο μου και οι χερούκλες του με έπιαναν σφιχτά από τη μέση.

- Τρέξε μαλάκα, τον έπιασα, έλα γρήγορα…

φώναξε στο Ντόσκα, που μόλις βγήκε από τις τουαλέτες στην άλλη άκρη της αυλής. Ο Ντόσκας άρχισε να τρέχει προς το μέρος μας φωνάζοντας:

- Γιούργια… κράτα τον μαλάκα μη σου φύγει αλλιώς σε γάμησα!

- Και οι δύο θα σε γαμήσουμε σήμερα…

μου ψιθύρισε πάλι στο αυτί.

- Άσε με ρε μαλάκα, πάμε να ετοιμαστούμε, άντε, του λέω εγώ.

- Μετά αν μπορείς να περπατήσεις θα πάμε και στους άλλους…

μου λέει ενώ συνεχίζει να τρίβει τον σηκωμένο πούτσο του πάνω μου. Ο Ντόσκας έφτασε και με έπιασε όπως πριν λίγη ώρα είχε πιάσει τον Δήμο, από μπροστά, κάνοντας με σάντουιτς.

- Ρε μαλάκα, καύλωσες;…

με ρωτάει και γελάει.

- Γουστάρει η αδερφάρα να τον γαμήσουμε, ε Γεωργία;…

μου λέει ο Μπόμπης και γελάνε και οι δύο. Τώρα με γαμούσαν και οι δύο σε σάντουιτς και άρχισα να αισθάνομαι και την πούτσα του Ντόσκα να τρίβεται σχεδόν στη κοιλιά μου. Είχε βγει και λίγη έξω από το σορτς και την κοίταζα σαν υπνωτισμένος.

- Αχ… καύλα θα σε σκίσουμε… αχ…

- Γάμα τον καλά ρε μαλάκα.

- Αφήστε με ρε, δε μπορώ να πάρω ανάσα, έλα ρε Ντόσκα, άσε με…

- Δωσ' του τσιμπούκι μαλάκα να μη μιλάει…

λέει ο Μπόμπης. Ο Ντοσκας με κοιτάει στα μάτια.

- Θα μου πάρεις τσιμπούκι Γεωργία;... χα, χα, χα...

Ο Ντόσκας ακόμη ήταν ευχάριστος τουλάχιστον, γελούσε και έλεγε μαλακίες. Από πίσω μου όμως ο Μπόμπης με γαμούσε δυνατά πάνω απ τα ρούχα και με έσφιγγε ακόμη πιο δυνατά με τις χερούκλες του.

- Μαλάκα ρίχ' τον κάτω να τον πάρουμε πίπα κώλο στα τέσσερα…

λέει ο Μπόμπης.

- Έλα ρε σταματήστε φτάνει ρε… έλεγα εγώ έτοιμος να κλάψω.

- Πιάσ' τον λίγο καλά μη φύγει, λέει ο Μπόμπης.

Ο Ντόσκας μ' αγκαλιάζει δυνατά από τη μέση και συνεχίζει τάχα να γαμάει το ανύπαρκτο μουνί μου που ήταν το πουλί μου και η κοιλιά μου. Ο Μπόμπης με άφησε και ένιωσα τη μεγάλη πίεση από πίσω να σταματάει για λίγο αλλά κατάλαβα ότι κατέβασε το σορτσάκι. Γύρισα το κεφάλι μου και όντως τον είδα με το σορτσάκι στα γόνατα του και τον πούτσο του τεράστιο και καυλωμένο να φτάνει μέχρι τον αφαλό του. Με ξαναπιάνει από πίσω και πάει να μου βάλει τρικλοποδιά για να πέσω κάτω, αλλά αντιστέκομαι.

- Σταμάτα ρε μαλάκα… άσε με σε παρακαλώ.

- Ρίχ' τον κι εσύ κάτω ρε μαλάκα να σου πάρει τσιμπούκι.

Αρχίζουν και οι δύο να προσπαθούν να με ρίξουν κάτω ενώ με έχουν ανάμεσα τους, ώσπου ο Μπόμπης με σπρώχνει μπροστά και ο Ντόσκας μου κάνει τάκλιν και πέφτω με τα γόνατα κάτω. Ο Μπόμπης κατευθείαν πέφτει από πίσω μου αναγκάζοντας με να πέσω μπροστά και να στηρίζομαι στα τέσσερα όπως με ήθελαν.

- Βγάλε τον πούτσο σου να τον πάρει στο στόμα…

λέει ο Μπόμπης, που αν και μικρότερος μας, μας οργάνωνε όπως ήθελε. Πλέον αισθανόμουν τον πούτσο του στον κώλο μου καλύτερα από πριν. Μου τον έτριβε δυνατά στον κώλο μου. Ο Ντοσκας είχε τρελαθεί.

- Ω ρε μαλάκα τι καύλα είναι αυτή;...

Και όπως με πηδούσε από μπροστά με αφήνει και με τη μία κατεβάζει κι αυτός το σορτσάκι του και πετάγεται μπροστά μου ο μεγάλος πούτσος του με αρκετές τρίχες για την ηλικία του. Δεν περίμενε να ανοίξω το στόμα μου και κόλλησε τον πούτσο του στη μάπα μου και άρχισε να τη γαμάει, ενώ το ίδιο έκανε ο Μπόμπης από πίσω μου.

- Άνοιξε το στόμα και πάρ' τον και μη κάνεις καμιά μαλακία γιατί θα σε γαμήσω.

- Όχι ρε Δημήτρη σε παρακαλώ φτάνει, θα σας τους παίξω αν θέλετε αλλά αφήστε με.

- Σκάσε μωρή και πάρ' του τσιμπούκι μαλακισμένη, τσόντα γυρίζουμε εδώ δεν παίζουμε...

λέει ο Μπόμπης και όπως είναι από πίσω μου πιάνει με τις χερούκλες του το στόμα μου και τραβάει ενώ ο άλλος πάει να βάλει τον πούτσο του αλλά προφανώς δε μπορούσε γιατί δεν το άνοιγα.

- Έλα ρε Γεωργία μη κάνεις μαλακίες τώρα, αφού σε γαμάμε. Έλα πάρ' τον λίγο και θα σ' αφήσουμε, μου λέει ο Ντόσκας

- Θα με αφήσετε όμως ε;… και λίγο, δέκα δευτερόλεπτα.

- Ναι, Ναι άνοιξε λίγο τώρα.

Ανοίγω το στόμα μου και βάζει το πουτσοκέφαλο μέσα.

- Γλείφε, ρούφα και παίξ' τον με το ένα χέρι.

- Δε μπορώ να στον παίξω, θα πέσω κάτω…

του λέω αφού ο Μπόμπης από πίσω με πλάκωνε και στηριζόμουν με τα χέρια. Τότε νιώθω να φεύγει από πάνω μου ο Μπόμπης και να με πιάνει τώρα λίγο απ τη μέση ενώ κάνει κινήσεις πως με γαμάει. Νιώθω πλέον τον πούτσο του, όχι να τρίβεται πάνω μου αλλά να με καρφώνει. αρχίζω να παίζω με το χέρι μου τον πούτσο του Ντοσκα ενώ τον πιπιλάω σιγά σιγά. Ο Μπόμπης έχει σταματήσει να με γαμάει, ενώ ο Ντόσκας αρχίζει να μου γαμάει σιγά σιγά στο στόμα και να τον βάζει πιο βαθιά.

- Μαλάκα που έχει ένα ξύλο; Α να ένα…

- Τι να το κάνεις αυτό ρε;…

τον ρωτάει ο Ντόσκας ενώ γαμάει λίγο πιο γρήγορα το στόμα μου.

- Να του ανοίξω λίγο το κωλαράκι για να τον γαμήσουμε.

- Ε… τι λέτε ρε, άσε με, φωνάζω σταματώντας το τσιμπούκι.

- Σκάσε και ρούφα, μη φοβάσαι δε θα πονέσεις, λίγο θα στο βάλω. Αλλιώς θα πούμε ότι σε γαμήσαμε, μου λέει ο Μπόμπης.

Ξαφνικά αισθάνομαι να μου γρατζουνάει την τρύπα κάτι και να τη πιέζει.

- Σταμάτα ρε πονάω χαζός είσαι; Άσε με…

- Άσ' τον ρε μαλάκα να μου πάρει τσιμπούκι και συ και θα σου πάρει και σένα.

- Θέλω να του ανοίξω τον κώλο ρε.

- Βάλτου δάχτυλο.

- Σιχαίνομαι. Τέσπα, ρούφα εσύ μωρή…

μου λέει ο Μπόμπης και με μια κίνηση μου κατεβάζει το σορτσάκι.

- Μη φοβάσαι μωρή δε σε γαμάω, να δω θέλω λίγο κάτι... μου λέει.

- Ρούφα καλά ρε, μου λέει ο Ντόσκας και μου σκάει μια φάπα.

- Έλα παιξ' τον και γλείφε και μετά ρούφα τ' αρχίδια μου.

- Μαλάκα τι κωλαράκι είναι αυτό, στάνταρ θα στο γαμήσουμε. Κοίτα πως καύλωσε το μουνάκι του μαλάκα χα, χα, χα...

Τα δάχτυλα του Μπόμπη πίεζαν την τρύπα μου και ξαφνικά φτύνει εκεί και αισθάνομαι δροσιά. Με τα δάχτυλα του απλώνει το σάλιο ενώ τη χαϊδεύει και ξαναφτύνει. Αμέσως μετά μου ανοίγει τα κωλομάγουλα και αρχίζει να τρίβει την ψωλή του ανάμεσα τους. Εγώ πλέον έκανα κανονικό τσιμπούκι στον Ντόσκα ενώ του τον έπαιζα.

- Μαλάκα θα χύσω…

- Περίμενε έρχομαι κι εγώ…

λέει ο Μπόμπης και έρχεται μπροστά μου.

- Γονάτισε μωρή να σε χύσουμε, μου λέει.

Πλέον στέκομαι στα γόνατα μου και αυτοί οι δύο στέκονται μπροστά μου με δύο τέρμα καυλωμένες ψωλές που τις παίζουνε.

- Κάτσε λίγο να ρουφήξει και μένα…

λέει ο Μπόμπης, μου τον δίνει στο στόμα και αρχίζει να τον μπαινο-βγαίνει άγρια. Σε δύο λεπτά αρχίζουν να μαλακίζονται όρθιοι μπροστά μου.

- Άνοιξε το στόμα σου...

λέει ο Ντόσκας.

- Αχ... χύνω πουτάνα χύνω...

και αρχίζει να με χύνει στη μάπα και στο στόμα ενώ ο Μπόμπης συνεχίζει να μαλακίζεται.

- Αχ... πάρ' τα μωρή πούστρα!

Αρχίζει και ο Μπόμπης να με χύνει και να μη σταματάει.

- Γλείψ' τες τώρα και τις δύο... μου λέει.

Αρχίζω να παίρνω πάλι τσιμπούκι και στους δύο εναλλάξ. Τότε ακούγεται η σιδερένια πόρτα, κατευθείαν σηκώνουν τα σορτσάκια τους και τρέχουν να στρίψουν τη γωνία γελώντας και ακολουθώ εγώ από πίσω τους.

- Μαλάκα θα σε γαμήσουμε… είσαι τέλεια για τσόντα…

μου λέει ο Μπόμπης καθώς πηδάμε τη πίσω πόρτα για να φύγουμε σπίτια μας.
Copyright protected OW ref: 171163