Παντρεμένη κωλάρα

Δημοσιεύθηκε από bigamer
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 11-09-2019
Δουλεύω σε νησί, σεζόν, barman. Πολλά ακούς, πολλά βλέπεις, πολλά συμβαίνουν. Πριν 2 εβδομάδες έσκασε μύτη ένα ζευγάρι, μουνάρα η γυναίκα και πολύ ωραίος αρρενωπός άντρας, ψηλός, τριχωτός με γυμνασμένο κορμί. Πολύ πάθος, φιλιά, και τριψίματα μπροστά στα μάτια μου. Καύλωνα και με τους δύο όντας bi. Πολλές φορές ενώ φασωνόταν το βλέμμα μου έπεφτε μέσα στο δικό του. Αμηχανία και καύλα μαζί.

Κάποια στιγμή η γυναίκα πάει τουαλέτα, αυτός μου ζητάει και άλλο ποτό, μου συστήνεται και λέει. Συγγνώμη για το θέαμα και κλείνει το μάτι. Του λέω δεν πειράζει φίλε. Απλά θα κάνουμε όλοι μαζί τσιγάρο στο τέλος. Γελάμε. Ταυτόχρονα βολεύω την ψωλή μου που έχει καυλώσει. Με κοιτάει.

- Ωπα φίλος. Σε λίγο θα μας γαμήσεις.

Γελώ.

- Η καλή φιλοξενία και εξυπηρέτηση μετράει.

- Α… εξυπηρετείς καλά;

- Τα πάντα!

Γελάμε αλλά τον βλέπω αμήχανο. Καύλωνε. Έρχεται η δικιά του, χαριεντίζονται κι άλλο. Κοιτάει συνέχεια. Καυλώνω περισσότερο. Δεν ξέρω αν το κάνει επίτηδες ή αν απλά του αρέσει να τον παίρνουν μάτι. Ζητάνε να πληρώσουν και φεύγουν. Φεύγει κλείνοντας το μάτι όλο νόημα. Λέω θα εννοεί ότι πάει για να περάσει καλά. Ξενέρωσα άπειρα. Μετά από μισή ώρα τον βλέπω μπροστά μου στο bar.

- Επ… ξεχάσαμε κάτι;

- Ε… η γυναίκα μου δεν την πάλευε αλλά εγώ είχα όρεξη και για άλλο ποτάκι.

- Α… τέλεια. Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και πάλι.

Μιλάμε όλο το βράδυ και ο κόσμος φεύγει. Μένουμε λίγοι. Ήταν σειρά μου να κλείσω τη βάρδια, του λέω ότι σε μισή ώρα κλείνει και πρέπει να κάνω κλείσιμο και μου λέει… "να κάτσω να πιω ένα ποτάκι μέχρι να κλείσεις;".

- Εννοείται!

Ενώ κλείνω πίνει το ποτάκι του, καπνίζει και με κοιτάει συνέχεια με ένα λάγνο βλέμμα.

- Αν συνεχίσεις να κοιτάς έτσι θα έχουμε προβλήματα.

- Όπως;

- Εγώ όσους με κοιτάνε έτσι. τους δίνω αυτό που θέλουν…

και τρίβω τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι.

- Αυτό θέλω... κλείδωσε.

κλειδώνω το μαγαζί και πάμε προς τα πίσω. Απευθείας σκύβει, μου φιλάει τον πούτσο πάνω από το τζιν και με ξεκουμπώνει. Μου έχει γίνει πέτρα. Μου τον βγάζει και αρχίζει ένα τσιμπούκι τρελό, λυσσασμένο. Εγώ να βογκάω από καύλα. Δεν άντεχα όμως. Τον σηκώνω και τον γυρνάω. Κατεβάσω το παντελόνι του. Μια κωλάρα γυμνασμένη και σφιχτή. Μου λέει πως έχει χρόνια να γαμηθεί. Του τη σάλιωσα, έπαιζα με τα δάχτυλα μου. Βογκούσε σαν πουτάνα. Άρχισα να βάζω τον πούτσο. Πονούσε αλλά μου ζήτησε να μπω και να τον σκίσω. Το έκανα. Μπήκα με τη μία. Στήθηκε σαν καργιόλα και βογκούσε.. Άρχισα να τον σαλιαρίζω στον κώλο και τρελαινόταν. Δεν άντεχα άλλο, έπρεπε να χύσω. Δεν του λέω τίποτα, απλά άρχισα να χύνω στον κώλο του ενώ του έπαιζα την ψωλή και έχυσε στη χούφτα μου.

Βγαίνω από μέσα του. Βάζω τα χύσια του στην πούτσα μου και του ζητάω να με καθαρίσει. Όσο το έκανε καύλωσα ξανά και έχυσα ξανά μετά από λίγη ώρα στο στόμα του αλλά με έναν ανεπανάληπτο οργασμό.

Τα γράφω, τα θυμάμαι και τον παίζω. Παντρεμένη κωλάρα για πάντα!
Copyright protected OW ref: 171034