Ο Αφέντης μου (7ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 20-09-2019

Προηγούμενο μέρος: Ο Αφέντης μου (6ο μέρος)

Ξύπνησα νωρίς το πρωί, ανυπόμονος να γευτώ το πήδημα του Παντέλου. Έπιασα τη σούφρα μου να δω αν είχε ιαθεί. Ευτυχώς οι κρέμες τα φάρμακα βοήθησαν και επανέλθει στα κανονικά της, έσφιξε και είχε πλέον την ελαστικότητα της, χωρίς να με διαλύει στον πόνο. Χαρούμενος πλέον ανάμεσα στα δυο τριχωτά μου μυώδη βουνά… τον Αφέντη μου Νίκο και τον Παντελή, μπορούσα να απολαύσω τα τεράστια παλούκια τους και το δυνατό πήδημα τους. Οι ψωλάρες τους ήταν ήδη σηκωμένες από τις πρωινές κατουρόκαυλες. Όπως ήταν και οι δυο απλωμένοι με τις ποδάρες και τις χερούκλες τους ανοιχτές, έπιαναν όλο το υπέρδιπλο κρεβάτι που είχαμε κι εγώ ήμουν στριμωγμένος ανάμεσα τους, αλλά τόσο καυλωμένος που η ζεστή σφιχτή τους σάρκα με άγγιζε παντού και οι τρίχες από όλα τα σημεία του σώματός τους μου χάιδευαν το δέρμα.

Έβλεπα τα παλούκια τους να στοχεύουν το ταβάνι και ήθελα με μανία να πάω να κάτσω πάνω τους εναλλάξ, μια στο ένα και μία στο άλλο. Γύρισα το κεφάλι στον πούτσο του Νίκου, άνοιξα τελείως το στόμα μου και έβαλα το καυλί του μέσα. Τί τέλεια αίσθηση να έχεις το ζεστό καυλί ενός τέτοιου άντρα στο στόμα για να το βυζαίνεις. Μισάνοιξε τα μάτια του.

- Δεν κρατιέσαι μουνίτσα, μουρμούρισε. Είναι καλά το σουφράκι σου;…

ρωτά. Εγώ κουνάω καταφατικά το κεφάλι μου χωρίς να βγάλω το καυλί από το στόμα μου.

- Ωραία… σήμερα θα σου κάνουμε έρωτα καργιολάκο, όχι ξέσκισμα… θα δεις…

μουρμουρίζει αραχτός, απολαμβάνοντας το τσιμπούκωμα που του έκανα. Γυρίζει ο κοιμισμένος Παντέλος το σώμα του, νιώθω το καυτό του παλούκι να κολλάει στο σώμα μου και αισθάνομαι ότι πάλλεται, προφανώς βλέπει ότι γαμάει κάποιον και σκέφτομαι ότι θέλω να είμαι εγώ αυτός. Γυρίζω, πιάνω τα κρεμαστά του αρχίδια, σφίγγω απαλά και τα τραβάω. Το παλούκι του τινάζετε παραπάνω. Βρίσκω ευκαιρία και αφήνω το καυλί του Νίκου και αρπάζω του Παντελή. Βυζαίνω με βουλιμία σαν πεινασμένο μωρό. Βγάζει αναστεναγμούς καύλας και μισανοίγει τα μάτια του.

- Ρουφιάνε… θέλεις την δόση σου από πούτσο ε:…

μουρμουρίζει. Έρχεται και ο Νίκος και κολλάει τον πούτσο του δίπλα στου Παντελή. Όνειρο! Έχω τα υπέροχα καυλιά τους μόνο για μένα. Ρουφάω και τα δυο μαζί, μετά εναλλάξ, όλο τον πάσσαλο και τις αρχιδάρες τους. Βογκάνε από καύλα. Ξέρω ότι είμαι σε καλό δρόμο.

Κάργα τεντωμένες οι ψωλές τους ξεροχύνουν και τα γλείφω όλα, σταγόνα να μην πάει χαμένη. Ο Νίκος σηκώνεται και φέρνει μια πολύ μεγάλη σύριγγα χωρίς βελόνα και την γεμίζει από το λιπαντικό στο κομοδίνο. Όπως είμαι και γλείφω τον Παντελή που έχει ξυπνήσει τελείως πλέον και μου οργώνει τον στόμα κρατώντας σφιχτά το κεφάλι, αισθάνομαι το δροσερό λιπαντικό να γεμίζει μέσα την κωλότρυπα μου. Το αδειάζει ο Νίκος όλο μέσα μου και ξαναγεμίζοντας λιπαντικό την μεγάλη σύριγγα, μου λέει:

- Θα δεις καυλάκο, θα σου μπει το έμβολο του Παντέλου με τη μία στο τούνελ της μηχανής σου και θα γουργουρίζεις σαν καλοδουλεμένη καυλιάρα γατούλα.

Νιώθω τον κώλο μου να γεμίζει και άλλο το δροσερό λιπαντικό. Η σούφρα μου πλέον είναι μαλακή και υγρή από την καύλα αλλά και την τεράστια ποσότητα λιπαντικού που ξεχειλίζει από μέσα μου.

- Έτσι Μάστορα… στρώσε το κωλόμουνο του, να κάτσει πάνω στα παλούκια μας!

Λέει στο Νίκο ο Πάντελής

- Έλα τώρα μουνίτσα…

λέει ο Νίκος σε μένα και με αρπάζει κάτω από τα γόνατα με τα χέρια του και ρίχνει την πλάτη μου και το σώμα πάνω στο τριχωτό του στέρνο. Με σηκώνει με τη μία, άνετα παρά τα 80 κιλά μου και κρατώντας με έτσι στον αέρα, με τα πόδια ανοιχτά σα είμαι καθισμένος σε τουαλέτα. Αρχίζει να με καθίζει στον πάσαλο του Παντέλου. Από το πολύ λιπαντικό νιώθω να μπαίνει το χοντρό παλούκι του χωρίς αντίσταση. Πόντο-πόντο αισθάνομαι να γεμίζω σκληρή σάρκα. Τα μάτια μου κλείνουν από ηδονή και ανακούφιση που μπορώ και παίρνω όλο αυτό χωρίς πόνο, αλλά νιώθω μόνο καύλα. Ο Αφέντης μου, που ξέρει καλά, με αφήνει τέρμα κάτω με όλο το βάρος μου μέχρι να νιώσω τις πουτσότριχες του Παντελή να μου τρίβουν την τρύπα.

- Είδες μουνίτσα;… χωρίς πόνο θα φας τα σημερινά παλούκια. Έπρεπε να δεις την καύλα του βιασμού και του πόνου όταν σε οργώνουν άγριοι γαμιάδες για να καταλάβεις τη διαφορά. Ε μουνίτσα;

- Ναι, ναι αφέντη! Εκπαίδευσε με σε όλα τα μυστικά της πούτσας, θέλω να τα μάθω από εσένα. Κάνε μου ότι θέλεις και σε καυλώνει!

- Έτσι πουτανάκι μου…

μου απαντάει χαμογελώντας με ικανοποίηση. Μου πιάνει ο Παντελής την κωλάρα και αρχίζει να με ανεβοκατεβάζει με μανία πάνω στο παλούκι του.

- Επιτέλους σε σκίζω πούστη! Φάε στο κωλόμουνο την ψωλάρα μου. Θα σε γκαστρώσω να νιώσεις το μαρκάρισμα της πούτσας μου στα σωθικά σου. Γαμήσου πάνω μου μουνίτσα.

Θέλω με μανία να νιώσω το αντρικό του σπέρμα να με γεμίζει, είμαι σίγουρα ερωτευμένος και με αυτόν το τριχωτό Θεό, όπως με τον Αφέντη μου. Θέλω να ικανοποιήσω κάθε ανάγκη τους, να είναι οι άντρακλες μου ευχαριστημένοι από εμένα. Ανεβαίνει ο Νίκος πάνω από τον Παντελή, με φιλάει και με δαγκώνει άγρια, ενώ δεν σταματάω να ανεβοκατεβαίνω στο έμβολο του Παντελή. Βάζει ο Νίκος το κεφάλι μου στις φαρδιές μαυριδερές αντρικές σκληρές ρώγες.

- Βύζαξε το Μπαμπά σου μωράκι, άρμεξε…

μου λέει και τρώω τις ρώγες του μαζί με τρίχες. Είμαι στον έβδομο ουρανό, γεμάτος ηδονή από τους άντρες μου! Όπως αρμέγω το Νίκο πιάνω στο σκληρό παλούκι του που στάζει ποσότητα από προσμπερματικά υγρά και του παίζω το καυλί.

- Πουτανάκι, ξέρεις καργιόλη…

λέει με καύλα, σηκώνεται στα πόδια του, γυρνάει και μου φέρνει την τριχωτή του κωλάρα στο στόμα.

- Φάε... φάε την ιδρωμένη αντρίλα του Μπαμπά πουστράκο…

με διατάζει και ορμάω και χώνω την γλώσσα μου στην κωλότρυπα του.

- Έτσι, έτσι... γλείφε τον άρχοντα…

φωνάζει ο Παντέλος από κάτω. Η καύλα έχει χτυπήσει κόκκινο και στους τρείς.

- Θέλω να σε καρφώσω από πάνω μουνίτσα…

λέει ο Παντελής. Σηκώνεται και χωρίς να βγει από μέσα, με πιάνει από τη μέση και γυρνάει με την πλάτη μου στο κρεβάτι. Παίρνει τις σφιχτές μπουτάρες μου, τις βάζει στους ώμους του, με φιλάει βαθιά και αρχίζει να με σφυροκοπάει σα γκόμενα. Ξέρω ότι έτσι θέλει να με γκαστρώσει. Χτυπάει ασταμάτητα με δύναμη τον πάτο μου και τρίζει το κρεβάτι. Κοντεύει να γκρεμιστεί από τη δύναμη του δίμετρου άντρακλα. Έχω παραδοθεί τελείως στο γαμιά μου… θέλω να νιώσω να με γεμίζει σπέρμα.

Έρχεται ο Αφέντης μου, χώνει το παλούκι του στο στόμα μου βαθιά και φιλάει με πάθος τον Παντελή όσο με σφυροκοπάει. Αυτό είναι η απόλυτη ολοκλήρωση. Γεμάτος από τα χοντρά κρέατα τους, μου φεύγουν τα χύσια και το κορμί μου γεμίζει σπασμούς. Νιώθω το βουνό πάνω μου να καρφώνεται τέρμα στον πάτο μου και να αδειάζει ποταμούς το σπέρμα του καυτό. Την ίδια στιγμή, πηχτά κομμάτια σπέρμα μπουκώνουν τον λάρυγγα μου από τον αφέντη μου. Σπαρταράνε και μουγκρίζουν σαν άγρια ζώα και τα δύο αντρικά βουνά που με γαμάνε.

Πέφτουν πάνω μου και νιώθω την απόλυτη ικανοποίηση που με συνθλίβουν με το βάρος τους τα μουσκεμένα γιγάντια κορμιά τους. Υπέροχη αίσθηση. Μετά από μερικά λεπτά, μουσκεμένοι και οι τρεις αλλά ευχαριστημένοι, φιλιόμαστε σε ένα τριπλό άγριο γλωσσόφιλο. Είμαι Δικός τους!
Copyright protected OW ref: 171267