Ο Αφέντης μου (6ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 17-09-2019
Με τον κώλο μου ξαπλωμένο να στεγνώνουν τα χύσια από τους πρωινούς εργάτες που μου έριξαν από πάνω σαν φάρμακο, ένιωθα την τρύπα μου να ηρεμεί και να σφίγγει σιγά-σιγά ξανά. Ο Νίκος μου είχε δώσει οδηγίες να καθαριστώ να καθαρίσω το σπίτι και να μαγειρέψω. Γιατί το απόγευμα μου είπε οι είχε καλέσει τον Παντέλο απο τους εργάτες να τα πουν.

Τα είχα φροντίσει όλα και είχε γυρίσει και ο Νίκος από τις δουλειές τις εξωτερικές. Είχε πάει απόγευμα και χτυπάει το κουδούνι. Ανοίγω φορώντας μονό ένα πολύ φαρδύ σορτσάκι για να μην αγγίζει τη σούφρα μου που την ένιωθα πλέον να επανέρχεται στα φυσιολογικά της.

- Έλα ρε καύλα…

με χαιρετάει ο Παντέλος, με αρπάζει από τη μέση, με σηκώνει κοντά και με φιλάει βαθιά στο στόμα. Αυτός 1.92, βουνό από μυς, εγώ 1.74, κομμάτια γυμνασμένος, με σήκωσε με τη μία και με κόλλησε πάνω του. Ήταν μούσκεμα ιδρωμένος από τη δουλεία και κοκκινισμένος από τον ήλιο. Μου ήρθε στη μύτη η μυρωδιά από την αντρίλα του και καύλωσα.

- Με φώναξε ο Νίκος να περάσω…

μου είπε και προχωράει προς τα μέσα.

- Μέσα είναι σε περιμένει…

του λέω. Μπαίνει μέσα ο Αφέντης μου γυμνός πάντα μέσα στο σπίτι, άραξε στον καναπέ με απλωμένες τις ποδάρες του και την ψωλάρα του να κρέμεται. Κάθεται ο Παντέλος απέναντι του κι εγώ πάω και ξαπλώνω στο πάτωμα στα πόδια του με τον κωλαράκο μου προς τα πάνω για να μην τον πονέσω αλλά και για να τον βλέπει ο καλεσμένος μας, για τον οποίο καύλωνα χοντρά. Ο Νίκος το είχε καταλάβει από το πρωί και για αυτό τον κάλεσε.

- Τι γίνεται ρε αρχοντα;…

λέει ο Παντελής στον Νίκο.

- Μάστορα σε κάλεσα γιατί θέλω να σου προτείνω να μένεις εδώ τις επόμενες μέρες τις ανακαίνισης, γιατί μοιάζουμε σαν αδέρφια από άλλη μάνα. Εγώ μελαχρινή και εσύ ξανθιά... χε, χε, χε... και ο καυλάκος μου όταν βλέπει άντρακλα δύο μέτρα, τεράστιο, βουνό και τριχωτό, με παλούκι χοντρό, θέλει σα σκύλα να γαμηθεί μαζί του και να τον υπηρετεί! Έτσι σκυλάκο ε…

και κοιτάζει εμένα. Εγώ κουνάω τον κωλαράκο μου και το κεφάλι καταφατικά πολλές φορές και χαμογελάω σαν κούταβος.

- Μέσα είσαι ρε άρχοντα, εγώ γουστάρω, θέλω πολύ να τον ξεκωλιάζω και να τον ξεφτιλίζω στον πούτσο γιατί με καυλώνει πολύ που έχει γαμάτη εμφάνιση αρρενωπού γυμνασμένου άντρα με μύες, ψωλάρα και κωλάρα και ξέρει γαμιέται σα σκύλα και να ευχαριστεί τους γαμιάδες του και τον Αφέντη του…

λέει ο Παντελής και εγώ γεμίζω με χαρά που θα κοιμάμαι ανάμεσα σε άντρακλες βουνά και θα με έχουν ανάμεσα τους να με λιώσουν με τις κορμάρες τους. Θα πίνω όλα τα αντρικά υγρά τους! Ήδη νιώθω να μου σηκώνεται.

- Να ξέρεις ότι όλες τις μέρες της ανακαίνισης θα εξυπηρετεί και τους άλλους εργάτες και τα αφεντικά σου όταν θέλουν και έχουν ορέξεις να τον σκίσουν. Έτσι το συμφωνήσαμε με το Μάρκο και τον Πέτρο. Αυτό είναι δουλειά και λόγο δεν παίρνω πίσω…

του λέει ο Αφέντης μου.

- Εντάξει αδερφέ, εγώ λόγω δεν έχω σε αυτά. Δουλεία σου, σπίτι σου, πουτάνα σου, εσύ κάνεις κουμάντο. Εγώ δεν έχω λόγο σε αυτά, ίσα ίσα σε Ευχαριστώ που θα μοιραστείς το κρεβάτι σου και τον πουστράκο σου με μένα. Με Τιμάς άρχοντα…

του απαντάει ο Παντέλος.

- Ωραία, άντε ρε καυλάκο, πάρε τον αδερφό και πάνε στο μπάνιο να τον πλύνεις και να τον καθαρίσεις με τη γλώσσα από τον ιδρώτα της δουλειάς. Μετά στρώσε να φάμε και από αύριο που θα έχει γιάνει το κωλόμουνο σου θα σε σκίζουμε παρέα όπως τα αδέρφια που σε ξεκώλιασαν.

Ακολουθώ τον Πάντέλο στο μπάνιο και αρχίζω να του βγάζω τα βρώμικα και ιδρωμένα ρούχα με το στόμα και τα χέρια. Αυτός με αρπάζει και με σηκώνει με τις χερούκλες του και με φιλάει βαθιά. Με δαγκώνει, με ρουφάει και με αφήνει με ανοιχτό το στόμα που μου ρίχνει μια πηχτή ροχάλα του.

- Θα σε λιώσω στα γαμήσια καργιόλη…

μου λέει και μουσκεύω. Ήδη προχύσια στάζουν από το σηκωμένο μου καυλί. Ρουφάω ότι ιδρωμένο σημείο του σώματος του βρω και γλείφω σαν πεινασμένη σκύλα τους τριχωτούς του μύες. Βαρβατίλα παντού, άγρια αντρική μυρωδιά ιδρώτα, λιώνω από καύλα. Βγάζω τα λερωμένα του άρβυλα και τις μούσκεμα ιδρωμένες κάλτσες του με τα δόντια. Η μπόχα από την ποδαρίλα του με καυλώνει κι άλλο. Η γλώσσα μου βυζαίνει όλα του τα δάκτυλα, τις πατούσες του 49 νούμερο και προσπαθώ να τη χώσω όλη μέσα στον στόμα μου για να του δείξω ότι θέλω να τον φάω όλο. Τόσο πολύ με καυλώνει!

- Τρώγε ξεφτιλισμένη πουτάνα… τρώγε…

μου φωνάζει και τον κοιτώ προς τα πάνω. Μια τεράστια μάζα από μύες, με το παλούκι του σηκωμένο. Πόσο θέλω να φτιάξει μέχρι αύριο η σούφρα μου και να καρφωθώ από αυτό τέρμα και να νιώθω το γκάστρωμα του να με γεμίζει.

- Έλα… πιες…

με διατάζει και αφήνω τις ποδάρες του, αρπάζω το κεφάλι της ψωλάρας του και το σφίγγω γερά στα χείλη μου. Καυτό κάτουρο του γαμιά μου με γεμίζει και καυλώνω κι άλλο, το καταπίνω, το βρίσκω στυφό και νόστιμο, αναβλύζει από τις άκρες των χειλιών μου. Σταματά το κατούρημα, τη βγάζει και μου χώνει ένα γερό χαστούκι.

- Ούτε στάλα κάτω μαλακισμένο!

Κουνάω το κεφάλι καταφατικά και μου έρχεται μια ροχάλα κι άλλο σκαμπίλι.

- Μάλιστα Γαμιά μου θα απαντάς!

- Μάλιστα γαμιά μου...

- Έτσι πιες τώρα το υπόλοιπο!

Χώνει την ψώλα του στο στόμα και συνεχίζει τις τελευταίε ριπές από κάτουρο. Σκέφτομαι πόσο τέλειο είναι που θα με γαμάνε ο Αφέντης μου και ο Παντέλος μου και νιώθω οτι θα μου φύγουν από την καύλα τα χύσια, χωρίς να πιάσω τον πούτσο μου.

- Φτάνει… τώρα πλύνε με…

και τραβάει τον πούτσο από το στόμα.

- Θα σε χύσω στον κώλο για να σε μαρκάρω για πουστράκο μου αύριο που θα είναι εντάξει το σουφράκι σου. Άρχισα να τον σαπουνίζω και να τον πλένω και από την τρελή μου καύλα που είχα στα χέρια μου αυτήν την τριχωτή σάρκα μου έφυγαν τα χύσια τελικά. Γελάει και μου λέει:

- Να δεις πόσες φορές θα σου φεύγουν όταν θα έχουμε τις ψωλάρες μας μέσα σου με τον Αφέντη σου!

Βγαίνουμε και τους στρώνω να φάνε μαζί με τον Αφέντη μου. Το βράδυ πέφτουμε γυμνοί για ύπνο οι τρείς μας και εγώ είμαι ανάμεσα σε δύο τριχωτά βουνά που με πλακώνουν και μυρίζουν αντρίλα. Καύλα! Γυρίζω και ξαπλώνω παίρνοντας τις ποδάρες και των δύο στο στόμα μου και αυτοί αγκαλιάζονται και φιλιόνται με τις καυλάρες τους έτοιμες σηκωμένες. Τι πούτσα έχω να φάω;... λιγώνω!
Copyright protected OW ref: 171237