Ο Αφέντης μου (4ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 12-09-2019

Προηγούμενο μέρος: Ο Αφέντης μου (3ο μέρος)

Ξύπνησα το πρωί από τις σηκωμάρες και εμπρός και πίσω. Χθες ο Νίκος ο Αφέντης μου είχε βάλει έναν αλβαναρά τεχνικό, τον Πέτρο, να με ξεφτιλίσει και να με γαμήσει και μετά κυριολεκτικά με έλιωσε στον πούτσο ο ίδιος. Κοιμάται ακόμα δίπλα μου σαν πασάς γυμνός με ανοιχτά τις χερούκλες και τις ποδάρες του και την ψωλάρα του κατάρτι στραβό προς τα πάνω. Όλο το βράδυ μου ερχόταν στο όνειρο οι μνήμες από τα χθεσινά πηδήματα και ένιωθα να μουσκεύω από την καύλα. Το σεντόνι κάτω μου είναι γεμάτο από τα προχύσια μου. Βλέπω και το κατάρτι του Αφέντη μου και δεν κρατιέμαι, του ορμάω και αρχίζω να τον γλείφω από τις τριχωτές ποδάρες του με τα μεγάλα του δάκτυλα που τόσες φορές έχει προσπαθήσει τα χώσει στην σούφρα.

Είναι άντρακλας, 1.90 και με τεράστιες και άγριες ορέξεις. Όπως είναι η φάτσα του και το κορμί του. Θέλω πλέον να τον υπηρετώ και να με ποτίζει όλα του τα υγρά για να πάρω την αντρίλα του και να του μοιάσω. Ανεβαίνω προς τις τριχωτές χοντρές του γάμπες και τις υπερβολικά φουσκωμένες σφιχτές από τις πολεμικές τέχνες και τα βάρη γεμάτες μαύρες τριχωτές μπουτάρες του. Άμα σε σφίξει ανάμεσα σε αυτά τα μπούτια μπορεί να σε λιώσει. Φτάνω στο γεμάτο θάμνο του με την πουτσάρα του και από κάτω κρέμονται δυο χοντρά αρχίδια σαν ταύρου που με ταΐζουν τους τελευταίους μήνες τους χυμούς τους. Μόλις τα βάζω στο στόμα μου η χαλαρωμένη από χθες σούφρα ανοιγοκλείνει με καύλα και η πούτσα μου τεντώνεται τελείως.

Ο αφέντης βγάζει ένα μουγκρητό και τρώω μια χαλαρή σφαλιάρα γιατί τον ενόχλησα. Συνεχίζει με κλειστά τα μάτια και γυρνάει πλάγια για να συνεχίσει τον ύπνο του, βλέπω την υπέροχη τριχωτή μπάκα του γορίλα μου να διαγράφεται στα πλαϊνά και θέλω να την νιώσω ξανά να γεμίζει την καμπύλη της βάσης της πλάτης μου όταν με γαμάει από πίσω ή όταν εγώ κάθομαι πάνω στο παλούκι του να τη νιώθω σφιχτή κάτω από τον τρόπο που ανεβοκατεβαίνω. Πάω στις φαρδιές αντρικές μαυριδερές ρώγες του να συνεχίσω το γλείψιμο και τον ακούω να μουγκρίζει μέσα στο στόμα του μισοκοιμισμένος:

- Πουτανάκι, τόσο πούτσο έφαγες χθες και θέλεις κι άλλο καργιόλη;…

και με σπρώχνει.

- Σε παρακαλώ Αφέντη θέλω να φάω πρωινό τα πηχτά σου χύσια. Τα έχω ανάγκη!

Ανοίγει τα μάτια και μου λέει:

- Σου έχω ετοιμάσει καλύτερα πράγματα για σήμερα, καινούργια.

- Τι Αφέντη, τι;…

ρωτάω με αδημονία.

- Θα σου δώσω οδηγίες. Πάμε τώρα να πιεις τον πρωινό σου χυμό από την πηγή να ανανεωθείς κούταβε…

και σηκώνεται και πάει προς τη μπανιέρα και τον ακολουθώ σαν πιστό σκυλί. Μπαίνω μέσα στην μπανιέρα γονατίζω με τουρλωμένο το κωλαράκι και ανοίγω το στόμα μου μπροστά στο τεντωμένο του παλούκι. Αρπάζω μέσα στο στόμα μου το κεφάλι της ψωλάρας του και σφίγγω δυνατά τα χείλη. Μόλις το νιώθει αυτό αφήνει σαν καταρράκτη τα κάτουρα του και εγώ καταπίνω όσο πιο γρήγορα μπορώ. Με έχει εκπαιδεύσει κατάλληλα τους τελευταίους μήνες.

- Ποιές από την Κάνουλα καργιολάκο να δυναμώσεις…

και εγώ κουνάω καταφατικά χωρίς να ανοίξω τα χείλη μου. Τα καταπίνω όλα και μου τραβάει το παλούκι του μου ρίχνει μια χοντρή ροχάλα στο ανοικτό μου στόμα και σκύβει και με φιλάει βαθιά. Το κατούρημα του ξινό και γλυκό μου ξυπνάει τις αισθήσεις και πάω να δώσω συνέχεια πιάνοντας το παλούκι του που αρχίζει να πέφτει. Μου τραβά τα χέρια και μου αρνείται. Τον ρωτάω γιατί και μου απαντάει ότι έχει δουλειές που πρέπει να κανονίσει για την ανακαίνιση της πολυκατοικίας που έχει αναλάβει και πρέπει να φύγει νωρίς. Ετοιμάζεται και μου δίνει οδηγίες ότι θα έρθουν οι τεχνίτες, Μάρκος και Πέτρος που τους έδωσε τη δουλειά μαζί με τους εργάτες τους για να στήσουν την σκαλωσιές εξωτερικά. Να ανοίξω να τους δώσω πρόσβαση στο μπάνιο αν χρειαστούν και να τους εξυπηρετήσω όπως μου ζητήσουν, ακόμα σαν και αυτά που μου έκανε ο Πέτρος χθες και μου κλείνει το μάτι. "Ξέρεις εσύ" μου λέει "για αυτό καθαρίσου καλά και ετοιμάσου για όλα" και φεύγει.

Μέσα στο επόμενο μισάωρο καθαρίζομαι βαθιά και βγαίνοντας από το μπάνιο μου χτυπάν το κουδούνι. μου λένε ότι είναι το συνεργείο με τους εργάτες. Ανοίγω και τους βλέπω από το μπαλκόνι ότι αρχίζουν να ξεφορτώνουν και να στήνουν τις σκαλωσιές. Ο Πέτρος κάτω έδινε οδηγίες στους άλλους γυμνός να φαίνονται τα φαρδιά του μπράτσα και το στήθος του με κανονικές τρίχες και φορώντας τη γνωστή φόρμα εργασίας με τις τιράντες, μου κλείνει το μάτι και με χαιρετάει. Ο Μάρκος πιο πέρα γυμνός από τη μέση και πάνω με ελάχιστες τρίχες, πιο αδύνατος αλλά κομμάτια να φαίνονται όλοι οι μύες του, γεμάτος Tattoo στα χέρια και στην πλάτη. Μετά από μερικές ώρες έχουν στήσει τη σκαλωσιά και μου χτυπάει το κουδούνι ο Μάρκος και πίσω του Πέτρος. Μου λένε ότι θέλουν να κατουρήσουν και τους είπε ο Αφέντης μου να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο μας. Είναι μούσκεμα και οι δύο στον ιδρώτα από την τόση ώρα εργασία στον ήλιο. Τους δείχνω το μπάνιο. Αφήνουν την πόρτα ανοιχτή και τους βλέπω που κατεβάζουν τελείως τις φόρμες του στα παπούτσια του κάθονται και οι δύο μαζί πάνω από την λεκάνη και ακούω τους δυνατούς πίδακες από τα δύο κάτουρα να χτυπάνε στο νερό. Αρχίζω και καυλώνω με το θέαμα. Λένε κάτι μεταξύ τους στα αλβανικά και γελάνε. Γυρνάει ο Μάρκος και μου φωνάζει να πάω να με ρωτήσει κάτι. Πλησιάζω και βλέποντας τις δυο πούτσες να κατουράνε μαζί καρφώνομαι να κοιτάζω. Ρωτάει ο Μάρκος πια πούτσα μου αρέσει πιο πολύ, του Πέτρου που με γάμησε εχθές ή η δικιά του που θα με γαμήσει σήμερα.

Του Μάρκου η πούτσα ήταν μακριά και στενή με απότομη κλίση προς τα κάτω σα βρύση, λίγες τρίχες στην βάση γιατί ήταν χαρακτηριστική αλβανόφατσα με την έντονη μύτη και ανοιχτόχρωμος. Είχε στη βάση της πούτσας του κάτω από τους κοιλιακούς δύο πιστόλια με έναν ανοικτό αετό από πάνω σε τατουάζ, που σε καύλωνε με τη μία και ήθελες να πέσεις στα γόνατα να τον ρουφήξεις. Του απαντάω "και οι δύο" και μου λέει:

- Τότε θα σε γαμήσουμε και οι δύο μαζί.

- Αυτό να κάνετε αν σας ευχαριστεί.

- Σκύψε ρε πουστράκο και ρούφα...

και το κάνω σαν υπνωτισμένος. Αρπάζω τη στενόμακρη πούτσα του Μάρκου που είχε αρχίσει να καυλώνει από την κουβέντα μας και αρχίζω να τον βυζαίνω με δύναμη. Ακούω να λένε κάτι με τον Πέτρο στα αλβανικά και να κάνουν χαι φαιβ μεταξύ τους. Ο Πέτρος που ακόμα κατουρούσε άρχισε να τα ρίχνει στη φάτσα μου ενώ ρουφούσα τον αδερφό του και μου φωνάζει:

- Πουτανάκι έχεις να φας τόση πούτσα αυτή την εβδομάδα που θα τελειώσουμε την δουλειά και θα μας παρακαλάς να ξαναέρθουμε να σε σκίσουμε όλοι μαζί. Τρένο θα σε πάμε πούστη, θα κάνεις περήφανο τον Αφέντη σου, θα σε πασάρουμε σε όλους, δε θα μπορείς να κάτσεις για βδομάδες Καριόλα.

Εγώ κουνούσα καταφατικά το κεφάλι ενώ ρουφούσα τη στενόμακρη πούτσα. Ήδη είχα καυλώσει και εμπρός και πίσω και σκεφτόμουν πως θα γαμηθώ με τον πούτσαρο του Πέτρου στον κώλο και τον στενόμακρο στραβό προς τα κάτω πούτσο του Μάρκου στο στόμα και ίσως και τους δύο μαζί στον πάτο μου να τον γεμίσουν και να ξεχειλίζει με σπέρμα… να με ποτίσουν κατάλληλα για να ευχαριστήσω τον Αφέντη μου στο έργο που μου ανέθεσε να φέρω σε επιτυχία. Μου είχε γίνει ξεκάθαρο από τις οδηγίες του Αφέντη μου και τα μπινελίκια με τα λεγόμενα των Αλβανών τεχνιτών γαμιάδων μου ότι είχε ξεκινήσει για μένα μια εβδομάδα ακραίας σεξουαλικής εκπαίδευσης, που δεν είχα ξαναζήσει.

Ο Μάρκος σε εμφάνιση ήταν τελείως διαφορετικός από τον αδερφό του Πέτρο. Αδύνατος και μακρύσχημος σαν τον έντονα στραβό προς τα κάτω πούτσο του. Παντού διακρινότανε οι σφιχτοί μύες του χωρίς λίπος και γεμάτος φλέβες να πετάγονται παντού. Η χαρακτηριστική άγρια καυλόφατσα του σε συνδυασμό με τα τατουάζ που κάλυπταν πολλά σημεία του νευρώδους κορμιού του και κυρίως τα πιστόλια με τον αετό ακριβώς κάτω από τους έντονους κοιλιακούς πάνω από τα αρχίδια και η τρέλα του με τις μηχανές, σου ξεκαθάριζαν ότι έχεις να κάνεις με έναν άγριο άντρα.

Από την άλλη ο Πέτρος, φουσκωτός τούμπανο από τα βάρη και την πάλη, με το τεράστιο μανιτάρι καυλί που μου είχε δείξει πως σκίζουν οι γαμιάδες. Έτρωγα πλέον με μανία τις περιτετμημένες ψωλάρες τους μιας και ο Αφέντης μου με είχε αφήσει σήμερα το πρωί αγάμητο, προφανώς για να με κάνει να διψάω για πούτσες. Αυτές που αυτός είχε κανονίσει να με ξεσκίσουν. Με μπούκωναν εναλλάξ και με βρίζανε πλέον μόνο αλβανικά, κυρίως ο Μάρκος. Με στήνει στα τέσσερα ο Μάρκος και μου φωνάζει:

- Έλα να σε γκαστρώσω σα γκόμενα πουτάνα.

Έβαλε την ψωλάρα του και από τα πρώτα χτυπήματα στον πάτο μου ένιωσα ότι η πούτσα του με την κλίση που έχει μου χτυπάει ακριβώς τον προστάτη. Ρίγη άρχισαν να με γεμίζουν παντού χωρίς να μπορώ να συγκρατηθώ και άρχισα να τρέμω. Το είδε αυτό ο Πέτρος και μου χώνει το κρέας του στο στόμα.

- Είδες καργιόλη ο γαμίκος ο Αδερφός με την στραβή ψωλάρα του σε καρφώνει στον προστάτη. Θα δεις τι έχεις να πάθεις τώρα…

μου φωνάζει ο Πέτρος και μιλάει με το αδερφό του στα αλβανικά, γελάνε και με φτύνουν και βρίζουν. Οι τρύπες μου εμπρός και πίσω έχουν γεμίσει από πούτσες που πηγαινοέρχονται και αισθάνομαι τρελούς σπασμούς και μου φεύγουν χύσια από τον πούτσο μου χωρίς να τον πιάσω. Το κορμί μου τρέμει για αρκετά λεπτά και οι γαμιάδες μου συνεχίζουν να με γαμάνε αλύπητα. Ο Μάρκος συνεχίζει να με σφυροκοπάει στον προστάτη και έχω παραλύσει από το τρέμουλο. Νιώθω ότι μου τρέχουν υγρά που έρχονται από εμένα βαθιά. Βογκάω σα γουρούνι και οι σπασμοί δε λένε να σταματήσουν. Αυτοί συνεχίζουν να γαμάνε και να βρίζουν αλβανικά και να γελάνε. Είμαι πλέον ένα άβουλο σώμα που πηγαινοέρχεται ανάμεσα σε δύο ψωλάρες. Ο κώλος μου και το στόμα μου είναι πλέον τέρμα ανοιχτά και μουδιασμένα και ακούω σαν υπνωτισμένος την φωνή του Αφέντη μου:

- Έτσι καργιολάκο μου, ευχαρίστησε τους γαμιάδες σου! Γαμήσου σαν καλή πουτάνα για να κάνουν κι αυτοί καλά την δουλειά μου. Πλήρωσε τους με το κωλόμουνο σου.

Τον βλέπω να γδύνεται και να πλησιάζει ήδη με την πουτσάρα του κατάρτι.

- Είδες πουστράκο μου τι καλό Αφέντη έχεις και σου φέρνει τα καλύτερα παλούκια για να χορτάσεις;

Μουγκρίζοντας κουνάω καταφατικά το κεφάλι μια και δε μπορώ να μιλήσω με τον πούτσο του Πέτρου στο στόμα και τη κάνουλα του Μάρκου στον κώλο να σφυροκοπάει τον προστάτη μου.

- Άντε ρε ψωλαράδες ήρθε η ώρα…

απευθύνεται ο Νίκος στου αλβανούς γαμιάδες μου και βγάζει ο Πέτρος τον πούτσο του από το στόμα μου και ο Αφέντης μου Νίκος πατάει το κεφάλι μου στο πάτωμα με την τριχωτή του τεράστια πατουσάρα. Η έντονη ποδαρίλα του ήρθε να ζωντανέψει τα ρουθούνια μου και να με καυλώσει ξανά. Ο Μάρκος συνεχίζει να σφυροκοπάει ακόμα τον προστάτη μου. Πρέπει να έχει περάσει πάνω από μια ώρα που με γαμάνε οι αλβανοί στα τέσσερα στο πάτωμα σα σκύλα. Εκείνη την στιγμή νιώθω την ήδη ανοιχτή μου σούφρα να τεντώνεται κι άλλο από τα δάκτυλα του Μάρκου που τα χώνει μαζί με τον πούτσο του και μουγκρίζει κάτι στα αλβανικά. Νιώθω να τραβάει κι άλλο τη σούφρα να ανοίξει και αισθάνομαι κάτι πολύ χοντρό να προσπαθεί να μπει. Δεν μπορώ να δω με πατημένο το κεφάλι μου από τον Νίκο και νιώθω απανωτά φτισίδια στον κώλο μου. Καταλαβαίνω ότι ο Πέτρος προσπαθεί να χώσει και τη δικιά του πουτσάρα μαζί με του αδερφού του. Μουγκρίζω και φωνάζω κάτι σαν όχι... πιεζόμενος από την τεράστια ποδάρα του Αφέντη μου πιο πολύ.

- Κάτσε ήσυχα καργιόλη, θα τις φας, χαλάρωσε τουλάχιστον να τις ευχαριστηθείς…

μου φωνάζει. Πίσω μου έχουν κάνει τα κωλοβάρδουλα μου κόκκινα και σημαδεμένα από τα σκαμπίλια που μου ρίχνουν.

- Μαλάκες ρίξτε αυτό, θα μου το καταστρέψετε το κωλόμουνο του και μετά δε θα μπορώ να το γαμήσω, αλλά ούτε κι εσείς…

ακούω να τους λέει ο Αφέντης μου. Νιώθω κάτι παχύρευστο υγρό και λιπαρό να μου δροσίζει τη σούφρα που έκαιγε από την πολύωρη τριβή και το ξέσκισμα. Παίρνω κάποιες ανάσες ανακούφισης και χαίρομαι που είναι εκεί ο Αφέντης μου να με προστατεύσει. Ευτυχώς ρίχνουν κι άλλη ποσότητα και αισθάνομαι πάνω από το στενόμακρο πούτσο του Μάρκου να έχει μπει το μανιτάρι του Πέτρου. Όπως είμαι στα τέσσερα στο πάτωμα, πίσω γονατιστός με γαμάει ο Μάρκος, η κλίση της πούτσας του προς τα κάτω χτυπάει τον προστάτη μου. Από πάνω, όρθιος, με ανοιχτά τα πόδια και με την κωλάρα του στη φάτσα του αδερφού του στέκεται ο Πέτρος με εμένα ανάμεσα στα πόδια του. Λυγίζει τα γόνατα του και έρχεται και σφηνώνει το παλούκι του στον κώλο μου. Η φουσκωτή κωλάρα του Πέτρου ανεβοκατεβαίνει μπροστά στα μούτρα του αδερφού του. Βρίσκουν τον ρυθμό του και πηγαινοέρχονται μαζί γαμώντας με. Ουρλιάζω από πόνο και καύλα, νιώθω ότι θα μου βγάλουν το έντερο. Ο Αφέντης μου όρθιος συνεχίζει να πατάει το κεφάλι μου σκληρά για να μην κουνηθώ

- Επιτέλους μουνάκι μου, σου μαθαίνω πως να τρως δυο πούτσες μαζί…

μου φωνάζει με ικανοποίηση. Ο Νίκος και πλέον σηκώνει την πατούσα του από το κεφάλι μου, γονατίζει μπροστά μου και μου βάζει στη μούρη τον καυλωμένο πούτσο του, που στάζει ποσότητα προσπερματικά υγρά εδώ και ώρα. Τον αρπάζω με βουλιμία σα σκυλάκος και τον βυζαίνω για να ανακουφιστώ από το όργωμα που κάνουν οι ψωλάρες των δυο αλβανών μαζί στον κώλο μου.

- Έγινε καλύτερο κι από μουνί…

φωνάζει ο Πέτρος στους άλλους.

- Μαλάκες θέλω να τον γκαστρώστε μαζί. Ξέρετε εσείς, το έχετε ξανακάνει.

Προφανώς τα αδέλφια είχαν γαμήσει και γκαστρώσει μαζί και γυναίκες και άντρες.

- Ναι ρε άρχοντα…

του απαντάνε και οι δύο, γι' αυτό και ήξεραν πως να βάλουν τις καυλάρες τους μαζί στην τρύπα μου. Καταλαβαίνω ότι επιταχύνουν το όργωμα και ο Νίκος μου καρφώνει με δύναμη την πουτσάρα του στο λάρυγγά μου. Τους ακούω πίσω μου να βρίζουν ακατάπαυστα στα αλβανικά και να μουγκρίζουν σαν ζώα. Έχουν γραπώσει με τις ροζιασμένες τους χερούκλες και οι δύο τα φουσκωτά μου κωλομάγουλα και με κρατάνε τέρμα πάτο. Ουρλιάζω μπουκωμένος και πνίγομαι γιατί ο Αφέντης μου κρατάει από την βάση το κεφάλι μου με καρφωμένο μέχρι το λαρύγγι μου το μαρκούτσι του. Νιώθω τεράστιες καυτές ποσότητες πηχτού σπέρματος να γεμίζουν τον πάτο μου και οι δύο αλβανοί να παραμένουν καρφωμένοι τέρμα χωρίς να κουνιούνται. Μόνο τα σώματα τους να έχουν σπασμούς… βρίζουν, φωνάζουν και χτυπάν σκληρά τα φουσκωτά μου κωλομάγουλα. Την ίδια στιγμή γεύομαι τη γνώριμη γεύση του πηχτού ψωλοχύματος του Αφέντη μου να κατεβαίνει μονοκόμματα στο λάρυγγα μου.

Η σούφρα μου καίει και η πούτσα μου είναι τέρμα καυλωμένη. Ο Αφέντης μου φωνάζει:

- Παρ' τα, παρ' τα καργιόλα τα αντρικά χύσια που τόσο χρειάζεσαι, γέμισε πουτάνα τεστοστερόνη, θα τη χρειαστείς για να φουσκώσεις στο γυμναστήριο ξεκωλιάρη.

Είμαι ξέπνοος αλλά ακόμα καυλωμένος. Πέφτουν όλοι πάνω μου και νιώθω υπέροχα κάτω από το βάρος των σωμάτων τους, τη βαρβατίλα τους, τη μυρωδιά από τον αντρικό τους ιδρώτα, την πουτσίλα που έχει γεμίσει τον χώρο και τα χύσια τους που τρέχουν από τον στόμα μου και τον κώλο μου στο πάτωμα. Σηκώνεται πρώτος ο Αφέντης μου, με αρπάζει από τη βάση του λαιμού πίσω και με βάζει να γλείψω ότι χύσια έπεσαν κάτω. Υπακούω αμέσως και με τις δαχτυλάρες του ξαναχώνει στη σούφρα μου τα χύσια των αλβανών που τρέχουν στα μπούτια μου.

- Έτσι… γκαστρωμένη διπλά… θα είσαι η γυναίκα τους τις επόμενες μέρες. Θα σε γεμίζουν καθημερινά τεστοστερόνη πουτανάρα!

Κάνω λαμπίκο το πάτωμα γλείφοντας όλο το σπέρμα και με βάζει με το κεφάλι κάτω μπροστά στις ποδάρες τους. Είναι ξαπλωμένοι κάτω με τις ποδάρες τους ανοιχτές και τις καυλάρες τους ακόμα μισοσηκωμένες να στάζουν.

- Προσκύνα πούστρα τους αντρακλάδες που σε γάμησαν!

Εγώ, ακόμα καυλωμένος και σαν ναρκωμένος από τα χύσια και την αντρίλα που βρωμάνε, αρπάζω πρώτα τις φλεβώδεις πατούσες του Μάρκου με τα κοκαλιασμένα μακριά δάκτυλα με τους ρόζους που με καυλώνουν πάρα πολύ. Γλείφω ανάμεσα στα δάκτυλα του, βυζαίνω το μεγάλο του δάκτυλο σαν πούτσα και το βάζω όλο μαζί μέσα στο στόμα μου. Γέρνει στη μούρη μου ο Πέτρος τη δική του χοντρή πατούσα και μου αστράφτει με το πόδι χαστούκι.

- Άνοιξε πούστη το στόμα να τα πάρεις και αυτά μαζί…

μου φωνάζει και χώνει και την δική του δαχτυλάρα μέσα στα χείλη μου και ανοίγω όσο μπορώ να φάω και δικό του κομμάτι ποδαρίλας. Ακούω από πάνω μου το Αφέντη μου:

- Έτσι μπράβο γαμιόλα… μαθαίνεις γρήγορα, έχεις πολλά να μάθεις… μόλις τώρα αρχίσαμε…

και μου πατάει κάτω το κεφάλι ρίχνοντας μου απανωτές ροχάλες στη μούρη που βυζαίνω τις ποδάρες των γαμιάδων μου.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 171034