Ο Αφέντης μου (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 06-09-2019

Προηγούμενο μέρος: Ο Αφέντης μου

Ενώ ο Αφέντης μου έλειπε με τον Αλβανό τεχνίτη Μάρκο, ο αλβανάρας πουτσαράς γαμιάς αδερφός του Πέτρος συνέχιζε να με ξεφτιλίζει άγρια στο μπάνιο του διαμερίσματος μας. Εγώ σαν υπνωτισμένος από τη βαρβατίλα του αλβαναρά με την ψωλάρα που είχε πιο χοντρή και από μπυρόκουτο, υπάκουα σε όλες τις έκφυλες ορέξεις του. Μετά το κάτουρο το τσιμπούκωμα και το γλείψιμο από τις ποδάρες του, κάθισε στην λεκάνη του μπάνιου και μου ζήτησε να ξαπλώσω ανάποδα στις τριχωτές του μπουτάρες που ήταν φουσκωμένες και μυώδεις από τα βάρη που σηκώνει. Για να τον προκαλέσω περισσότερο πλέον, όπως ξάπλωσα του τούρλωσα το κωλαράκι μου πιο έντονα έτσι όπως με είχε στα πόδια του. Το κατάλαβε κατευθείαν και μου λέει με την μπάσα φωνή του:

- Πουτανάκι θέλεις να σε ξυλοφορτώσει ο Μπαμπάκας καργιολάκο;…

και μετά μούγκρισε μέσα στο στόμα του κάποιες αλβανικές βρισιές. Η χερούκλα του με τα χοντρά δάκτυλα, γεμάτη κάλους από τα βάρη και τη δουλειά στις οικοδομές προσγειώθηκε με δύναμη και έντονο ήχο πάνω στο άσπρο τουρλωμένο μου κωλαράκι. Πετάχτηκα από τον έντονο πόνο, αλλά αυτός συνέχιζε και δεύτερο και τρίτο και άλλο και άλλο. Πλέον τα κωλοβάρδουλά μου έτσουζαν και πρέπει να ήταν κατακόκκινα με τα σημάδια από τις δαχτυλάρες του εμφανή. Η σούφρα μου ανοιγόκλεινε σαν τρελή από τον πόνο και την καύλα. Νιώθω την κωλοχαράδρα μου να την ανοίγει με τις παλάμες του και ακούω μια ροχάλα του να φτύνει το τρυπάκι μου με το πηχτό του σάλιο. Καταλαβαίνω πλέον ότι με ετοιμάζει για να με καρφώσει με το τεράστιο παλούκι του και με πιάνει τρόμος. Του φωνάζω "Μη σε παρακαλώ". Με αρπάζει από τα μαλλιά, τραβάει το κεφάλι μου προς τα πάνω και μου ρίχνει μια δυνατή σφαλιάρα που ακολουθεί μια χόντρη ροχάλα στα μούτρα μου και μου φωνάζει:

- Καλά μωρή καριόλα δεν σου είπα τι θα κάνεις και πώς θα με φωνάζεις; Θα σου ξεκωλιάσω την τρύπα σου και θα σου το κάνω μουνί για τον αφέντη σου... ξέρεις εσύ…

Συνέχισε βρίζοντας με στα αλβανικά και μετά ελληνικά.

- Θα σε βιάζω όποτε γουστάρω για να καταλάβεις πως γαμάνε οι αλβαναράδες και θα παρακαλάς να σε παίρνουμε όλοι με τη σειρά σκύλα!

Φοβήθηκα και καύλωσα μαζί. Κατάλαβα όμως ότι και ο Αφέντης μου Νίκος πρέπει να ήταν ενημερωμένος για αυτό που μου έκανε ο Πέτρος γιατί κανείς άλλος δεν ήξερε ότι τον φώναζα αφέντη στις προσωπικά μας πηδήματα. Αυτό με έκανε να ησυχάσω γιατί σκεφτόμουν τόση ώρα μην επιστρέψει και με πιάσει υποταγμένο στο αλβανικό παλούκι. Τι είχε να γίνει... οπότε πλέον έπρεπε να το ευχαριστηθώ τουλάχιστον και να ευχαριστήσω τον αλβανάρα πουτσαρά γαμιά, για να μου το ξανακάνει, αφού αυτό ικανοποιεί και τον Αφέντη μου.

Ένιωσα το δάχτυλο του να σπρώχνει τα φτισίδια του βίαια στην τρύπα μου και την τούρλωσα περισσότερο. Έτσι, ξαπλωμένος στα πόδια του έπιασα με τα χέρια μου τα κωλομάγουλα μου και τα άνοιξα όσο μπορούσα.

- Έτσι πουτανάρα…

ακούω να μουγκρίζει ο γαμιάς μου και νιώθω και δεύτερο χοντρό δάχτυλο να είναι μέσα στην ανυπόμονη πλέον σούφρα μου και μετά τρίτο. Καύλα και ανατριχίλα γέμισε όλο μου το σώμα. Με αρπάζει από τη μέση και με βάζει στα πλαϊνά της μπανιέρας με τον κώλο τουρλωμένο προς τα πάνω και νιώθω το τεράστιο σάρκινο μανιτάρι της ψωλάρας του να σπρώχνει να χωθεί στην σούφρα μου. Προσπαθώ να την ανοίξω αλλά δεν χωράει. Βρίζει άγρια στα αλβανικά και με έχει γραπώσει από τα κωλοβάρβουλα με τα χέρια του σαν τανάλια και τα τεντώνει τέρμα ανοιχτά. Νιώθω ότι με διαμελίζει. Σκούζω από τον πόνο και την καύλα σα γουρούνι. Συνεχίζει να με βρίζει αλβανικά και φτύνει απανωτά στη σούφρα μου και ξαφνικά νιώθω αυτό το κρέας να μπουκώνει την είσοδο του κώλου μου. Θέλω να τσιρίξω από τον πόνο αλλά δεν έχω καν την δύναμη.

Με αρπάζει από τους ώμους και με καρφώνει με δύναμη. Απο τον τρελό πόνο βγάζω μια κραυγή και νιώθω το χοντρό σκληρό του παλούκι να με έχει ξεσκίσει! Πλέον έχω παραλύσει τελείως και νομίζω ότι χάνω τις αισθήσεις μου. Ακούγοντας μουγκρητά και αλβανικά βρισίδια, ζαλισμένος από τη βίαιη είσοδο στο ξεσκισμένο μου πλέον κωλόμουνο, νιώθω ότι κινούμαι μπρός πίσω με ταχύτητα πάνω στον πάσαλο του. Είμαι σαν ξεψυχισμένη κούκλα που την κάνει ότι θέλει ο αλβαναράς βιαστής της. Μου φωνάζει ότι θέλει να με γκαστρώσει, να με πνίξει στα χύσια του. Τρομάζω που με γαμάει ακάποτα και θα με χύσει. Επιταχύνει έντονα. Μου φωνάζει ότι θα με αφήσει χυμένο και γκαστρωμένο να με βρει ο αφέντης μου όπως το έχουν συμφωνήσει και ότι έτσι θα πληρώνεται κάθε μέρα ξεφτιλίζοντας με και πηδώντας με όποιος θέλει και με όσους θέλει.

Με βρίζει στα αλβανικά και μουγκρίζει άγρια με σπασμούς. Νιώθω τεράστιες ποσότητες από καυτό σπέρμα να γεμίζει τον πάτο μου και αυτός να με καρφώνει πιο βίαια. Τα χύσια του ξεχειλίζουν από τη σούφρα μου και τρέχουν στα μπούτια μου. Ακούω την πουτσάρα του να κάνει ήχους παφλασμού που ακόμα την πηγαινοφέρνει μέσα στο κωλόμουνο μου. Τη βγάζει απότομα και ακούω τον ήχο που ανοίγει πώμα κλειστού μπουκαλιού. Με αρπάζει από τον λαιμό και με βάζει να του γλείψω την ψωλάρα του που είναι γεμάτη από τα χύσια του. Με μπουκώνει βίαια και ζητά να φάω την κωλίλα μου και την πουτσίλα του.

- Ρούφα πουτάνα καθάρισε την καλά. Άρμεξε τα χύσια της ψωλάρα μου. Φάε ξεσκισμένη την πούτσα του Αλβανού Γαμιά σου! Όλα μωρή πούστρα! Έχεις να φας πολλά ακόμα! Θα χαρεί ο Αφέντης σου σκύλα. Ξεμουνιασμένη και γκαστρωμένη, έτσι σε θέλει…

και συνέχιζε σε αλβανικά μπινελίκια. Βγάζει την πουτσάρα του από το στόμα μου λαμπίκο και αρχίζει να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα στα μάγουλα με αυτό το ακόμα μισοκαυλωμένο του χοντρό κρέας και νιώθω ότι με χτυπά με ένα τεράστιο σαλάμι! Εγώ ξέπνοος στο πάτωμα πλέον, αλλά σίγουρα απόλυτα γεμάτος, καυλωμένος ακόμα με την πούτσα μου σηκωμένη και τη σούφρα μου να στάζει τα χύσια του αλβαναρά. Σηκώνει την ποδάρα του με σταγόνες από τα χύσια του και μου τη χώνει στην μούρη.

- Όλα ρε καργιόλη λέω. Γλείψε!

Γλείφω σαν πιστό σκυλί τις τελευταίες του σταγόνες με βουλιμία που έχουν στυφή και γλυκιά γεύση. Μυρίζω την ιδρωμένη του ποδαρίλα, καυλώνω ακόμα πιο πολύ και νιώθω απόλυτα παραδομένος σε αυτόν το θεό της πούτσας που πρέπει να υπηρετήσω γιατί έτσι θα ευχαριστήσω τον Αφέντη μου. Αλλά γιατί πλέον το θέλω και εγώ πολύ!

Μαζεύει τη φόρμα εργασίας του, φορά και τα άρβυλα του και φεύγει από το διαμέρισμα. Μετά από ένα λεπτό ακούω την φωνή του Νίκου να μου λέει ότι ήρθε.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 170982