Ο Αφέντης μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 03-09-2019
Στην πραγματική ιστορία που ακολουθεί έχω αλλάξει τα ονόματα για κατανοητούς λόγους. Είμαι ο Γιώργος, 35 χρονών, 1.78 με πολύ γυμνασμένο σώμα… κομμάτια από τη διατροφή και τα διάφορα αθλήματα που έχω ασχοληθεί από την εφηβεία μέχρι και σήμερα και XL(20 cm) πούτσα. Μετά από το πολύ άσχημο διαζύγιο με την γυναίκα μου και μεγάλο έρωτα της ζωής μου πριν δύο χρόνια, το έριξα στο συνεχές σεξ μέσα από διάφορα site με ότι έβρισκα και με καύλωνε. Έτσι έκανα και παρτούζες με διάφορες γκόμενες και άλλους τύπους, μέχρι που δοκίμασα και να πηδήξω άλλους άντρες. Το βρήκα άγριο και ενδιαφέρων οπότε το συνέχισα, μέχρι πριν μερικούς μήνες που σε μια παρτούζα με μια γκόμενα και έναν παθητικό και τρεις άντρες συνάντησα τον Νίκο.

Ο Νίκος είναι 42 χρονών, μεγαλόσωμος γορίλας, 1.90, τριχωτός παντού, με πολύ μεγάλο πούτσο XXL(23 cm). Σώμα παλαιστή με πλατάρες, μπρατσάρες, χερούκλες, μπουτάρες, πατούσες Νο 49, αγριόφατσα και η ψωλάρα του σε σχήμα πύραυλου με κλίση προς τα πάνω σαν γάντζος και πολύ φαρδιά όσο κατεβαίνει στις αρχιδάρες του, που όταν είναι καυλωμένος ενώνονται πολύ κοντά στο σώμα και στον πούτσο του και σχηματίζουν ένα τεράστιο παλλόμενο κρέας που θα σου επιτεθεί και θα σε σκίσει. Είναι τόσο φαρδιά η ψωλάρα του που όταν την πιάνεις δεν κλείνει το χέρι ενός άνδρα, χρειάζεται δύο μαζί χέρια. Ανταλλάξαμε τηλέφωνα για ξαναβρεθούμε να γαμήσουμε μαζί αν μας τύχει τίποτα καλό αρσενικό ή θηλυκό. Τώρα μετά από 6 μήνες ζούμε μαζί στο σπίτι του Νίκου. Θα σας περιγράψω μία άλλη φορά πώς με κατάφερε από γαμιά να με σκίσει και ενώ μαζί γαμάμε άλλους, όταν είμαστε μόνοι μας στο κρεβάτι με έχει καταντήσει την καργιόλα του, που του ικανοποιεί κάθε άγρια επιθυμία του.

Την προηγούμενη εβδομάδα, έζησα για πρώτη φορά μια ακόμα διαταγή του Αφέντη μου, όπως θέλει να τον αποκαλώ πλέον. Στην αρχή της προηγούμενης εβδομάδας είχε κανονίσει να αναλάβει με κάτι συνεργεία που έχει στην δουλεία του, την ανακαίνιση στην εξωτερική πρόσοψη της πολυκατοικίας που είναι το διαμέρισμα που μένουμε μαζί. Στο πρώτο ραντεβού θα ερχότανε οι εργολάβοι του συνεργείου δυο αδέρφια Αλβανοί, ο Πέτρος και ο Μάρκος. Μου είχε πει για αυτούς ότι ο Μάρκος είναι 40άρης μηχανόβιος, παντρεμένος με παιδιά, γυμνασμένος κομμάτια με πολλά tattoo και χαρακτηριστική καυλόφατσα άγριου Αλβανού και ο Πέτρος 37 χρονών τούμπανο από την πάλη και τα βάρη, πολύ ήρεμος στη φάτσα με ένα παλούκι σαν μπυρόκουτο χοντρό, που από τότε που χώρισε με την γυναίκα του πηδάει ότι περπατάει. (Στο μπυρόκουτο που μου είπε αισθάνθηκα πλέον την περιέργεια να δω πόσο χοντρό). Μου είπε να τους περιποιηθώ για να κλείσει την δουλειά μαζί τους γιατί κάνουν καλή και οικονομική δουλειά.

Όταν ήρθαν συστηθήκαμε (εγώ σαν ξάδερφος του Νίκου που με φιλοξενεί για δουλειές που έχω στην Αθήνα). Μιλήσανε μαζί του κάνα μισάωρο και αρχίσανε τα γέλια κάποια στιγμή. Εγώ ήμουν στην κουζίνα και μετά έκανα μπάνιο γιατί με το που τους είδα καύλωσα τρελά, ιδίως με τον Πέτρο γιατί είχε το σωματότυπο των γορίλων που με καυλώνει και σκεφτόμουν όση ώρα μιλούσαν μέσα, πως θα δω το παλούκι του που φούσκωνε πολύ, ακόμα και μέσα από την φόρμα εργασίας του.

Κάποια στιγμή που είμαι στο μπάνιο, μου φωνάζει ο Νίκος ότι αυτός με το Μάρκο θα ανέβουν όλους τους ορόφους της πολυκατοικίας κάνα μισάωρο για να τους ελέγξουν και ότι ο Πέτρος θέλει να κατουρήσει και αν τελειώνω για να μπει στο μπάνιο. Του είπα εντάξει και άκουσα την εξώπορτα να κλείνει. Μετά από λίγο και ενώ έχω καθαριστεί καλά γιατί περίμενα να φύγουν και να προκαλέσω τον Αφέντη μου να με ξεσκίσει, μιας και είχα καυλώσει με το Αλβανικό μπυρόκουτο που φανταζόμουν. Μου φωνάζει ο Πέτρος αν τελειώνω γιατί δεν κρατιέται άλλο το κατούρημα του. Χωρίς να το σκεφτώ του λέω να μπει γιατί τελείωσα. Χωρίς να περιμένει να βγω και ενώ σκουπίζομαι ακόμα από τα νερά, ανοίγει η πόρτα και βλέπω ένα πεσμένο χοντρό σαλάμι να κρέμεται έξω από τη φόρμα εργασίας του και με τη μία να αρχίζει να κατουράει με πολύ ήχο και δύναμη στη λεκάνη μπροστά στα γουρλωμένα μου μάτια. Η ποσότητα από το κάτουρο ήταν ατελείωτη, προφανώς είχε να κατουρήσει πολλές ώρες και με τις μπύρες που τους σέρβιρα πριν στο σαλόνι αυξήθηκε. Αυτός έβγαζε στεναγμούς ανακούφισης και είχε τα μάτια μισόκλειστα αλλά κοίταζε εμένα που είχα μείνει άναυδος και γυμνός… και εκεί, με τον ήχο από το κάτουρο στο νερό της λεκάνης, μου σκάει ένα χαμόγελο, μου δείχνει με το κεφάλι του την ψωλάρα του και λέει: "Σου αρέσει;". Εγώ απλός κούνησα το κεφάλι καταφατικά και αυτός μου λέει "Πιασ' τη ντε… τι κάθεσαι; Αμα θέλεις φα' την κιόλας να γουστάρεις".

Γονατίζω μπροστά του γυμνός και έχω μπροστά μου πεσμένο το τεράστιο σαλάμι του να βγάζει ακόμα κάτουρο. Βγάζω τη γλώσσα μου και τη βάζω στην τρύπα από το μανιτάρι της πουτσάρας του και νιώθω την γεύση από το κάτουρο να με ανατριχιάζει. Αυτός με τη μία πίνει το κεφάλι μου με το ένα χέρι και τον πούτσο με το άλλο και μου τον βάζει όλο στο στόμα πιτσιλώντας μου τη φάτσα με χείμαρρο από το κάτουρο του. Άρχισα να καταπίνω και αυτός μου φώναζε "ρούφα καργιόλη, ρούφα, όλα θα τα πιείς. Θα την αρμέξεις καλά σήμερα την ψωλάρα μου".

Από την ποσότητα του κάτουρου που έβγαζε έφευγαν και έξω από το στόμα και έτρεχαν στο σώμα μου στα πόδια του και στο πάτωμα. Κάποια στιγμή σταμάτησε να βγάζει άλλο και μπόρεσα να πάρω μια ανάσα, είχα γίνει χάλια και είχα τη στίφη γεύση από κατούρημα του. Δεν μου άφησε το κεφάλι όμως, να σταματήσω να βυζαίνω το παλούκι. Με είχε γραπώσει σαν τανάλια με τις χερούκλες του και η πούτσα του είχε αρχίσει να μεγαλώνει επικίνδυνα. Μου φώναζε "Άρμεξε ρε πουστράκο καλά, ακόμα έχεις… τώρα αρχίσαμε. Έχεις να φας πολύ κρέας ακόμα. Θα σκούζεις σα γουρούνι από την καύλα όταν θα τελειώσω από σένα και θα ζητάς και άλλο". Μετά από μερικά λεπτά που το παλούκι του πλέον καυλωμένο δε χωρούσε στο στόμα μου, κόντευε να σκιστούν τα χείλη μου, άφησε το κεφάλι μου με τα χέρια του και έβγαλε τις τιράντες από τη φόρμα εργασίας του και την έριξε κάτω.

Την είδε ότι είχε πιτσιλιές από το κατούρημα του και μου σκάει μια απότομη σφαλιάρα στο πρόσωπο που ζαλίστηκα. Με αρπάζει από το λαιμό και μου λέει: "Καλά μωρή πουτάνα… δε σου είπα να μην στάξεις και να τα πιείς όλα;" Κούνησα καταφατικά το κεφάλι και του λέω συγνώμη. Μού έρχεται δεύτερη σφαλιάρα και μου φωνάζει: "Όταν θα είσαι με μένα θα με φωνάζεις Αλβανέ Πουτσαρά Γαμιά! κατάλαβες;". Ναι του λέω και μου έρχεται ένα φτυσίδι μέσα στην μούρη και μου σφίγγει το λαιμό. "Τι είπαμε;" μου φωνάζει. "Ναι Αλβανέ Πουτσαρά Γαμιά" απάντησα. "'Έτσι πουτανάκι…" μου λέει. "Τώρα βγάλε τα άρβυλα και τις κάλτσες μου και άρχισε να γλείφεις τις ποδάρες μου και τα κάτουρα από κάτω από τα πόδια μου να τα καθαρίσεις με τη γλωσσίτσα σου σαν καλός σκυλάκος".

Αρχίζω να φυλάω και να βγάζω τις αρβύλες από τις ποδάρες του. Πρέπει να ήταν νούμερο 47 συγκρίνοντας με τις ποδάρες του Αφέντη μου Νίκου. Άρχισα να γλείφω και να μυρίζω την ποδαρίλα και την αντρίλα από την ιδρωμένες του κάλτσες και ένιωθα μια τρελή καύλα να με γεμίζει. Όταν έβγαλα με τα δόντια μου τις κάλτσες και είδα τις πατουσάρες με τις φλέβες ανάγλυφες και το χοντρό πολύ μεγάλο του δάκτυλο άρχισα με μανία να βυζαίνω. Αυτός έβγαζε βογκητά καύλας και με έβριζε στα αλβανικά, αλλά εγώ είχα ναρκωθεί από τη μυρωδιά της ποδαρίλας και η πούτσα μου είχε καυλώσει τέρμα, όπως και η σούφρα μου που ανοιγόκλεινε από την ηδονή και την ανυπομονησία να γευτεί αυτό το Αλβανικό τεράστιο σάρκινο μπυρόκουτο μέσα της.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 170893