Μνήμες

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 17-08-2019
Σήμερα είμαι 40 ετών, παντρεμένος με 2 μικρές κόρες. Θέλω απλά να αναφέρω τους δικούς μου προβληματισμούς ως παιδί και ως έφηβος αργότερα σε σχέση με το ίδιο φύλο.

Θυμάμαι το εαυτό μου να προσπαθεί να μάθει σχετικά γύρω από το σεξ. Μικροκαμωμένο παιδί στο δημοτικό, διστακτικό και φοβισμένο. Με τις κοπέλες δεν τα πήγαινα καλά. Πάντα φοβόμουν πως δεν ήξερα να κάνω τα πράγματα σωστά. Στην πέμπτη δημοτικού έκανα κολλητή παρέα με τον πρώτο μου ξάδερφο 3 χρόνια μεγαλύτερο και αυτός ήταν που μου έλεγε πράγματα. Αυτόν ρωτούσα.

Ξάδερφος: Τον παίζεις καθόλου;

Εγώ: Τι εννοείς;

Ξ: Αν βαράς μαλακία...

Ε: Πως γίνεται αυτό;

Ξ: Πιάνεις το πετσάκι σου και το παίζεις πάνω κάτω όταν είναι καυλωμένο μέχρι να βγάλει το πουλί σου ένα άσπρο υγρό. Στην αρχή το πιάνεις με τα 2 δάχτυλα (δείκτη-αντίχειρα) και με τα χρόνια που θα μεγαλώσει χρησιμοποιείς όλη την παλάμη.

Ε: Όχι ρε συ δεν το χω κάνει.

Ξ: Δοκίμασε το...

Το προσπάθησα αλλά δεν κατάλαβα πότε θα βγει το άσπρο υγρό. Δε βγήκε, κουράστηκα και το άφησα. Ξαναμιλήσαμε και του πα ότι δεν το έκανα σωστά μάλλον και δεν είδα το υγρό που έλεγε. Θα σου δείξω μια μέρα μου πε που θα είμαστε μόνοι μας.

Βρισκόμασταν στο σπίτι του. Οι γονείς έλειπαν. Στην αποθήκη είχε κάτι περιοδικά. Πήγε κι έφερε ένα και μου πε έλα να τους παίξουμε να δεις πως είναι. Είναι σούπερ. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι ακουμπισμένοι στον τοίχο και ξεκινήσαμε. Ο πούτσος του έμοιαζε τεράστιος. Σκούρος με τρίχες και το πετσάκι του πήγαινε μέχρι κάτω. Ο δικός μου είχε μόνο χνουδάκι και πολύ πιο μικρός. Σάστισα όταν τον έπαιζε. "Ξεκίνα βρε μαλάκα" μου πε. Παίζαμε ο καθένας τον δικό του. Σε κάποια φάση του είπα ότι δε νιώθω όπως νιώθει αυτός. Μάλλον ήταν ορμονικό. Μάλλον ήμουν πολύ μικρός. Δεν ξέρω. Τότε μου είπε...

Ξ: Έλα να σε βοηθήσω... φέρε τη λεκάνη σου κοντά.

Σάλιωσε ένα δάχτυλό του, μου έπιασε τον κώλο και ψαχούλευε την τρύπα μου. Τη βρήκε και τη χάιδευε. Με το άλλο χέρι του έπαιζε τον μεγάλο πούτσο του. Συνέχισε κι εσύ μου είπε μπας και χύσεις. Συνέχισα...

Ξ: Πως νιώθεις; Σου αρέσει;

Ε: Ναι...

Ξ: Να στο βάλω λίγο; Θες; Θα σε στείλει στο Θεό και θα χύσεις.

Ε: Ναι καν' το.

Μου έβαλε το δάχτυλο κι ένιωσα τέλεια.

Ε: Πω, πω... είναι και γαμώ...

Ξ: Παίξε τον μου.

Έπιασα τον πούτσο του και τον έπαιζα. Χοντρός κι έκαιγε.

Είχα καυλώσει. Δεν εννοώ ότι είχα στύση. Ένιωθα ηδονή. Με ρώτησε αν θέλω να μου τον βάλει λίγο. Θα είναι καλό και για τους δυο μας. Του απάντησα ναι.

Με έστησε στα 4, μου έριξε ένα σεντόνι πάνω μου και φαινόταν μόνο ο κώλος μου. Αυτός ήταν όρθιος. Τον ακούμπησε πάνω μου. Τον ήθελα πολύ. Έσπρωξε. Εγώ χαλάρωσα και μπήκε αμέσως. Τον έβαζε λίγο-λίγο. Ένιωθα να με ανοίγουν. Η καρδιά μου χόρευε γρήγορα. Μου είπε να παίζω τον πούτσο μου να χύσω. Κι όντως μετά από λίγο έχυσα. Δεν έβγαλα τίποτα απλά ήταν η σύσπαση τέτοια που κατάλαβα αργότερα (όταν ξεκίνησα να χύνω) πως τότε είχα χύσει. Ένιωσα τον πρωκτό μου να σφίγγεται και να νιώθω κάτι πολύ πρωτόγνωρο.

Ξ: Ο κώλος σου είναι βυζανιάρικος ακόμα. Βουτυράτος και στον γαμάω με μεγάλη άνεση.

Εγώ είχα σαστίσει. Με έπιασα με τα δυο του χέρια και ξεκίνησε να με γαμάει πιο γρήγορα. Χάιδευα το πουλάκι μου και βογκούσα. Τον έβγαλε κι έχυσε στο πάτωμα.

Από τότε τον έπαιζα όλη μέρα. Είχα βρει πως είναι και ήξερα τι να αναζητήσω κατά την πράξη. Ήξερα που έπρεπε να φτάσω.

Στην ηλικία των 15 πλέον , διακοπές στο χωριό των γονιών μου. Ο κολλητός μου φίλος από το χωριό, μου έλεγε για κοπέλες που γούσταρε, η τάδε γυναίκα του χωριού είναι πουτάνα κλπ. Βρεθήκαμε σε μια αποθήκη του πατέρα του. Ξαπλωμένοι σε κάτι τσουβάλια και τους παίζαμε ο ένας στον άλλον όταν μου είπε... "Ρε συ, δε θες να γαμήσεις;". "Θέλω αλλά ποια"; "Δεν ξέρω κάποια, Θες να δοκιμάσεις μαζί μου";

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που γάμησα. Γονάτισε στα 4 και του τον έβαλα από πίσω. Ξεκίνησα να τον σπρώχνω και όταν είχε ανοίξει τον πηδούσα κανονικά. Γρήγορα κι αυτός βόγκαγε. Έπαιζε τον πούτσο του ώσπου έχυσε. "Εγώ έχυσα" λέει, "άντε τελείωνε". Τον πηδούσα ακόμα πιο γρήγορα και του είπα ότι θα χύσω. "Χύσε μέσα, λέει, να δω πως είναι". Τον έπιασα από τη λεκάνη όπως με είχε πιάσει ο ξάδερφος και ξεκίνησα να τον πηδάω γρήγορα. Άδειασα μέσα του.

Και οι δυο άνθρωποι έχουν σήμερα οικογένεια. Θεωρώ πως όλος αυτός ο πειραματισμός είναι απόλυτα φυσιολογικός. Εκφράζεται ανάμεσα σε ανθρώπους που νιώθουν άνετα μεταξύ τους. Που δε φοβούνται μήπως κάνουν λάθη. Είναι κάτι σα δοκιμή. Σαν προετοιμασία. Από τότε δεν ξανάκανα κάτι με άτομο του ίδιου φύλου. Ένιωθα έτοιμος και στα 17 μου έκανα την πρώτη μου σχέση και την πρώτη μου ολοκληρωμένη επαφή με γυναίκα.
Copyright protected OW ref: 170538