Μια έξαλλη νύχτα

Δημοσιεύθηκε από SeXper1ence
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 12-08-2019
Σάββατο βράδυ και εγώ μη έχοντας τι να κάνω και με τις καύλες στο Θεό, αποφάσισα να πάω σε ένα μαγαζί που έχει καμπίνες στη Θεσσαλονίκη. Δεν είχα ξαναπάει και έτσι είχα και μια περιέργεια.

Λίγα λόγια για μένα, είμαι 35, καστανόξανθος, 1.84 και σχεδόν άτριχος βερς. Βάζω τη διεύθυνση στο κινητό και μου βγάζει που είναι. Φτάνω εκεί και στην είσοδο είναι ένας βαριεστημένος τύπος που ούτε γεια δεν είπε. Πληρώνω και μου ανοίγει την πόρτα δίνοντας μου το εισιτήριο. Ξαφνικά σκοτάδι! Ένα αχνό κρυφό μπλε φως να κυριαρχεί στο σκοτάδι. Άρχισα να τριγυρνώ και να βλέπω φιγούρες αλλά όχι πολύ καλά τα πρόσωπα. Με το που συνήθισα στο φως άρχισα να βλέπω καλύτερα. Όλων των λογιών οι άντρες εκεί. Μεγάλοι, μικροί, αρκούδες, λαϊκοί τύποι όλοι ένα χαρμάνι αναζήτησης της ηδονής. Βλέμματα που καρφώνονται πάνω σου εξετάζοντας σε σπιθαμή προς σπιθαμή περιμένοντας ανταπόκριση.

Η ώρα περνούσε και είχα ψιλό χαλάσει. Πρόσωπα αλλάζουν αλλά τίποτα συνταρακτικό. Περπατάω στους διαδρόμους όπως και οι περισσότεροι ψάχνοντας κάτι. Ξαφνικά σε ένα στενό διάδρομο στο υπόγειο αισθάνομαι ένα χέρι να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Ωπα λέω... και μετά τον άφησα να συνεχίσει ξεκουμπώνοντας τη ζώνη και το παντελόνι. Το τρίψιμο να γίνεται πιο έντονο και ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από την καύλα που ένας άγνωστος με χουφτώνει μέσα στο σκοτάδι. Δεν κοιτάω να δω το πρόσωπο του. Δε μ' ενδιαφέρει εκείνη τη στιγμή. Κατεβάζω το παντελόνι με το μποξεράκι πιο χαμηλά και αφήνω τον τριμαρισμένο και φουλ καυλωμένο 16 εκ πούτσο μου διαθέσιμο να ασχοληθεί μαζί του. Ξαφνικά πέφτει κάτω και αρχίζει χωρίς προτροπή να με τσιμπουκώνει.

Κόσμος περνάει, μας βλέπει, άλλοι στέκονται και παίρνουν μάτι άλλοι προσπερνάνε. Κάποιοι άλλοι άρχισαν να πλησιάζουν και να με χουφτώνουν, χέρια να τριγυρνάνε πάνω στο κωλαράκι μου, στο στήθος και στο σβέρκο μου. Βγάζουν οι 2 από αυτούς τις πούτσες τους, ο ένας σίγουρα 19εκ και ο άλλος 20αρης και χοντρός. Τις βγάζουν έξω και συμμετέχουν στο παιχνίδι. Η όλη κατάσταση με είχε τρελάνει. Να δίνω διαταγές σε αυτόν που μας έγλειφε, αυτός να μας παίρνει 3 πουτσαράδες εναλλάξ, αριστερά μου ο τύπος να μου γλείφει τις ρώγες. Ο δεξιά να μου πιάνει τον κώλο προσπαθώντας να μου βάλει δάχτυλο. Σφίχτηκα και δεν τον άφησα για να μη μου πέσει. Τα βρωμόλογα έδιναν και έπαιρναν. Μαζεύεται κόσμος να μας βλέπει και κάποιοι κάνανε και αυτοί το ίδιο παραδίπλα.

Ο πούστης στα γόνατα να μας λέει "τι τύχη η πουτάνα σήμερα; 3 ψωλάρες στο στόμα μου" και εγώ να έχω αγκαλιά τους άλλους 2 ψωλαράδες και να χαϊδευόμαστε. Η καύλα στα ύψη και ένας-ένας να αρχίζει να χύνει. Πρώτα ο δεξιά μου ο οποίος έφυγε πιο δίπλα να σκουπίσει τα χέρια του και τον πούτσο απ τα χύσια. Μετά εγώ. Σε μια φάση νόμιζα ότι θα πέσω κάτω από την καύλα μέχρι που άδειασα τ' αρχίδια μου στο στοματάκι του πουτσογλείφτη που μας υπηρετούσε με χαρά! Τελευταίος χύνει αυτός που ήταν αριστερά μου λέγοντας βρωμόλογα και πόσο καύλωσε από το σκηνικό. Αφού τον καθάρισε κι αυτόν ο πουτσογλείφτης σηκώνεται και φεύγει χαρούμενος αναφωνώντας πόσο τέλεια πέρασε και ο τύπος αριστερά να μου λέει το ίδιο και ότι με το που μας είδε ήθελε να συμμετάσχει. Συμφώνησα σ' αυτό λέγοντας ότι και εγώ το ίδιο θα έκανα. Άναψα ένα τσιγάρο για το χαλάρωμα και μετά έκανα να φύγω.
Copyright protected OW ref: 170401