Και πάλι οι δυό μας μωρό μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες GAY
στις 08-08-2019

Παρασκευή σήμερα. Έτυχε να σχολάσουμε μαζί το μεσημέρι. Καβαλώντας τη μηχανή μου, πέρασα την πύλη και σε βρήκα να περπατάς βιαστικός για το σπίτι. Μόλις άκουσες το θόρυβό της, γύρισες και με κοίταξες...

Παρασκευή σήμερα. Έτυχε να σχολάσουμε μαζί το μεσημέρι. Καβαλώντας τη μηχανή μου, πέρασα την πύλη και σε βρήκα να περπατάς βιαστικός για το σπίτι. Μόλις άκουσες το θόρυβό της, γύρισες και με κοίταξες. Είχες προλάβει να πλυθείς και να αλλάξεις.

- Έλα φίλε, τι έγινε; Σχόλασες;…

σου μίλησα χαμηλόφωνα, ενώ σου είπα να κάνεις το ίδιο, για να μην ακουγόμαστε από το μεγαφωνάκι της κάμερας.

- Ναι! Που πας; Φεύγεις;

- Σχόλασα κι εγώ. Πας για το σπίτι;

- Ναι. Θα έρθεις; Έχεις χρόνο;

- Έχω. Καβάλα και φύγαμε.

Ξεκινήσαμε για το σπίτι σου. Ευτυχώς μένεις πολύ κοντά. Δεν κόλλησα επάνω σου, επίτηδες. Στο δρόμο δεν υπήρχαν αυτοκίνητα και έτσι βρήκα την ευκαιρία να χουφτώσω λίγο με το ένα μου χέρι το καβλί σου, πάνω από το παντελόνι. Ξαναέπιασα το τιμόνι, και γύρισα να σου πω "σε θέλω". Μου απάντησες "και εγώ σε θέλω, πολύ". Μου χούφτωσες τον κώλο, και κόλλησα πάνω σου λίγο πριν φτάσουμε στο σπίτι σου.

Μόλις φτάσαμε, άνοιξες την πόρτα για να παρκάρω τη μηχανή στην αυλή. Κοίταξες στα πεταχτά για να σιγουρευτείς πως δεν υπήρχε άλλος. Ήμασταν μόνοι μας. Παράτησα τη μηχανή, και μπήκαμε στο δωμάτιό σου.

- Βγάλε τα ρούχα σου και έλα να κάνουμε ένα τσιγάρο…

μου είπες. Έτσι και έκανα. Γδύθηκα μπροστά σου, αποκαλύπτοντας το ξυρισμένο μου κορμί, από το στήθος ως τα πόδια. Καθίσαμε δίπλα-δίπλα και ανάψαμε τσιγάρο, ενώ το ένα σου χέρι μου χάιδευε τον καλοξυρισμένο κώλο. Άρχισα και εγώ να χαϊδεύω τον όμορφο, μαυριδερό πακιστανικό σου πούτσο και τα αρχίδια σου. Άρχισες να φτιάχνεσαι.

- Έχεις μαζέψει σπέρμα;

- Ου… πολύ καιρό!

Τελειώσαμε πολύ γρήγορα το τσιγάρο μας. Η πείνα μας για σεξ ήταν έντονη. Σηκώθηκες όρθιος και μου ζήτησες να σου κάνω πίπα. Γονάτισα εντελώς, ανάμεσα στα λίγο ανοιγμένα πόδια σου, έχοντας το καβλί σου μπροστά μου, σηκωμένο βασιλικά. Άρχισα να σου δίνω φιλάκια ανάμεσα στα αρχίδια και τα μπούτια και να τα γλείφω παίρνοντάς τα ολόκληρα στο στόμα μου. Σε άκουσα να ρουφάς αέρα από τα δόντια σου, και να αναστενάζεις. Δεν άντεχες πολύ. Μου είπες να πάρω το καβλί σου στο στόμα μου.

Με ένα καλό πέρασμα της γλώσσας μου, από τα αρχίδια σου ως το κεφαλάκι του καβλιού σου, πήρα το κεφαλάκι αρχίζοντας παιχνίδια με τη γλώσσα. Με το πρώτο άγγιγμα της γλώσσας μου άκουσα από το στόμα σου ένα "ου... ". Μου έπιασες το κεφάλι και έσπρωξες το καβλί σου μέχρι τον λαιμό μου, αρχίζοντας να μου γαμάς το στόμα. Με τα χέρια μου, σε τραβούσα και εγώ απαλά από τη λεκάνη. Το ρούφηγμά μου σε τρέλαινε τόσο, που δεν άντεξες πάνω από 2-3 λεπτά.

- Είμαι κοντά... είμαι κοντά...

μου ψιθύρισες. Το καυλί σου σκλήρυνε μέσα στο στόμα μου. Έχυνες. Μου τράβηξες το κεφάλι και κόλλησες ολόκληρος μέσα. Ένιωσα δύο καλά τινάγματα στο λαρύγγι μου. Δε με έπνιξες. Το απόλαυσα.

Σε πολύ λίγο τραβήχτηκες. Μου ζήτησες να ξαπλώσω στο κρεβάτι και να ανοίξω τα πόδια μου. Ξαπλώνοντας, έβαλα το μαξιλάρι σου κάτω από τη λεκάνη μου, για να σε διευκολύνω να μπεις μέσα μου.

Η καθαρή και άτριχη τρυπούλα μου, ήταν έτοιμη για εσένα. Άνοιξα τα πόδια μου και σε κάλεσα ανάμεσά τους.

- Έλα μωρό μου. Είμαι έτοιμος…

Χώθηκες αμέσως ανάμεσα στα μπούτια μου. Στήριξες τα χέρια σου στα πλάγια μου και με το χέρι μου οδήγησα το καβλί σου στην τρύπα μου. Μόλις το κεφαλάκι σου εισχώρησε λίγο, σήκωσα περισσότερο τα πόδια μου και σε τράβηξα απαλά μέσα μου από τη λεκάνη. Μπήκες ολόκληρος χωρίς δυσκολία.

Δεν μιλούσαμε μεταξύ μας, για τα πρώτα λεπτά. Σε χάιδευα στη μέση, όσο κουνιόσουν αισθησιακά. Μόνο αναστεναγμοί καύλας έβγαιναν από τα στόματά μας. Μπαινόβγαινες μέσα μου τόσο γλυκά. Πότε με κοιτούσες με μισόκλειστα μάτια, πότε τα έκλεινες απολαμβάνοντας το κωλαράκι μου.

- Σου αρέσει έτσι;… με ρώτησες.

- Ναι μωρό μου. Με γαμάς ωραία. Σ' αγαπώ πολύ μωρό μου.

- Κι εγώ σ' αγαπώ πολύ.

Εκείνη τη στιγμή ξάπλωσες ολόκληρος πάνω μου, με το κεφάλι σου πλάι στο δικό μου και τα χέρια σου πέρασαν κάτω από τα κωλομέρια μου.

- Αχ, Πακιστανέ μου... τι ωραία που με γαμάς...

- Θα τελειώσω σε λίγο...

- Χύσε μέσα μου όποτε θέλεις, μωρό μου...

Μετά από λίγα λεπτά, σε άκουγα πια να βαριανασαίνεις. Ήσουν σχεδόν έτοιμος να μου προσφέρεις ξανά το ζεστό σου υγρό. Ένιωσα το καβλί σου πάλι να σκληραίνει. Ο ρυθμός σου έγινε πιο γρήγορος, και τα χέρια σου χάιδευαν έντονα τα μπούτια μου. Κατά κάποιο τρόπο, ήμουν εγκλωβισμένος από κάτω σου. Αλλά δεν με πείραζε. Το κορμί μου και η τρύπα μου, εκείνη τη στιγμή ήταν δικά σου. Με πηδούσες. Με πηδούσες καλά. Είχα πάρα πολύ καιρό να σε ξανανιώσω έτσι. Απολάμβανα την κάθε στιγμή. Το σκληρό σου εργαλείο να με ευχαριστιέται.

- Αχ, θα τελειώσω...

Προτίμησα να μην αρθρώσω ούτε λέξη, ούτε να σαλέψω έστω ελάχιστα για να σε βοηθήσω, με τον φόβο να μη σε κόψω. Αν και ήξερα πως δεν είχες πρόβλημα. Με λίγα ακόμη κουνήματα, το καβλί σου είχε πια σκληρύνει πολύ. Το ένιωθα και με τρέλαινε η σκέψη του. Σου μιλούσα από μέσα μου, λέγοντας "έλα μωρό μου... άσε τον πούτσο σου να με χύσει βαθιά...".

- Αχ, αγάπη μου, χύνω…

μου είπες στο αφτί. Ώσπου, ξαφνικά, ένιωσα τινάγματα στο έντερό μου, τον πούτσο σου να πάλλεται και σε άκουσα να βογκάς δυνατά δίπλα στο αφτί μου.

Μετά από λίγο σηκώθηκες για να ανάψεις ξανά τσιγάρο. Σηκώθηκα και εγώ για να ντυθώ. Δεν μ' ένοιαζε να σκουπιστώ. Ας έπεφτε το σπέρμα στο δικό μου σώβρακό. Ήθελα να νιώθω το κωλαράκι μου υγρό, στη διαδρομή για το σπίτι μου.

Έκανα και εγώ ένα τσιγάρο στα γρήγορα. Υποσχεθήκαμε να ξαναβρεθούμε με την πρώτη ευκαιρία. Θα υπήρχαν μερικές μέρες που θα σχολούσε την ίδια ώρα με εμένα. Τον αποχαιρέτησα, έβγαλα τη μηχανή από την αυλή και πήρα το δρόμο της επιστροφή ικανοποιημένος.
Copyright protected OW ref: 170396