Ο μπάτσος με το πράσινο μποξεράκι

στις 25-04-2019
Είμαι ο Κώστας, 1.90, 90, μελαχρινός, αρρενωπός και λόγω εμφάνισης κυρίως δε μου φαίνεται ότι είμαι γκέι. Είμαι φιλόλογος και τότε τελείωνα το μεταπτυχιακό, κάνοντας κανένα ιδιαίτερο κυρίως στα νέα Ελληνικά και την έκθεση για χαρτζιλίκι. Μέσω αγγελίας είχα γνωρίσει την προ-προηγούμενη χρονιά ένα παιδί, αστυνομικό, τον Γιώργο, που ήθελε ιδιαίτερα στην έκθεση για κάτι εξετάσεις της αστυνομίας κι έτυχε να μένει στην ίδια πολυκατοικία σε άλλο όροφο. Αυτός μετά με σύστησε σε άλλους και πάει λέγοντας.

Την επίμαχη χρονιά που πάσχιζα να τελειώσω την διπλωματική εργασία, είχα περιορίσει τα ιδιαίτερα. Δε μου έτυχε και κάποιος γνωστός του Γιώργου να έρθει για έκθεση. Είχα χωρίσει και σχετικά πρόσφατα μετά από 4 χρόνια σχέσης και δεν περνούσα την καλύτερή μου φάση.

Ένα απόγευμα χτύπησε το κουδούνι της πόρτας μου κι απ’ το ματάκι είδα τον Γιώργο που μπαίνοντας μου είπε για έναν πολύ φίλο του που είχε ανάγκη τα ιδιαίτερα μου.

- Σε ψάχνω 2-3 μέρες τώρα, πήρα και πόσες φορές τηλέφωνο, γι’ αυτό ήρθα από ‘δω… μου είπε.

Προσπαθώντας να επικεντρωθώ στην εργασία μου απ’ τη μια και να συνέλθω από τη φάση που περνούσα λόγω του χωρισμού απ’ την άλλη, είχα το κινητό μόνιμα στο αθόρυβο. Του εξήγησα για τη διπλωματική και το λούκι που έτρωγα. Με τα πολλά με έπεισε να πάμε την άλλη μέρα το απόγευμα να γνωρίσω το παιδί κι αν δεν, να του πω εκεί το όχι. Πράγματι την επόμενη μέρα το απόγευμα πήγαμε με το αμάξι του στο τμήμα που δούλευε το παιδί. Μας σύστησε, ο Κώστας, ο Χρήστος. Ένα μελαχρινό παιδί 23-24 χρονών, 1.74, 70, που ήταν κολλημένος στο κινητό του όσο μιλούσαμε. Ενώ είχα πάει για να του αρνηθώ ευγενικά, κάτι μου έκανε κλικ και ειδικά έτσι που τον είδα με την στολή του άκουσα τον εαυτό μου να του λέω ναι αλλά θα κοστίσει κάτι παραπάνω.

Κλείσαμε για κάθε Τρίτη, ανάλογα με το τι θα δούλευε και κάθε Πέμπτη απόγευμα στις 8 μια ώρα μάθημα, με τον όρο να γίνεται σπίτι του (για να ξεσκάω δήθεν απ το διάβασμα), μιας που έμενε περίπου 20 λεπτά με τα πόδια απ’ το σπίτι μου. Φεύγοντας, ο Γιώργος μου εξήγησε ότι ο Χρήστος μετά από σχέση πολλών χρόνων είχε πρόσφατα χωρίσει, για την ακρίβεια τον είχε χωρίσει η γκόμενα του και είχε φάει φρίκη, γι’ αυτό ήταν όλη την ώρα με το κινητό στο χέρι. Να που είχαμε κάτι κοινό… και οι δυο χωρισμένοι λοιπόν.

Απ’ το πρώτο μάθημα διέκρινα ότι είχε σοβαρό πρόβλημα ορθογραφίας, έτσι ένα μέρος του μαθήματος αφορούσε την ορθογραφία. Μόνο που ήταν συνέχεια κολλημένος με το κινητό στο χέρι. Έτσι, μπορούσα με τα μάτια μου να περιεργάζομαι τον χώρο του σπιτιού του, να βλέπω τις αρβύλες του, τα σκαρπίνια του, διάφορα παντελόνια, πουκάμισα, μπλουζάκια από τις στολές του που τα είχε πεταμένα από ‘δω κι από ‘κει. Ήταν πάρα πολύ ακατάστατος αλλά με βόλευε όλη αυτή η ακαταστασία και σε λιγότερο από ένα μήνα μ’ έκανε να αρχίσω να ξεκολλάω από τον πρώην μου και την κατάθλιψη που κόντευα να πέσω κι άρχισα να έχω τις πρώτες φαντασιώσεις με το Χρήστο.

Κοντεύαμε δύο μήνες μαθήματα όταν ένα απόγευμα που έφτασα σπίτι του ήταν και ο Γιώργος. Έπεσα πάνω σε κάποια στιγμή έντασης μεταξύ τους σχετικά με την πρώην γκόμενα του Χρήστου. Ο Γιώργος προσπαθούσε να τον κάνει να ξεκολλήσει. Μ’ έβαλαν στη μέση ενός καταιγισμού ερωτήσεων… τι θα έκανα εάν ήμουν στη θέση του ή αν ή αν ή αν…

Μια αόρατη τεστοστερόνη είχε πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα. Κυριολεκτικά όπως ήμουν στο μέσο τους, ζαλίστηκα και μου βγήκε αυθόρμητα ένα δυνατό «σκάστε». Σήκωσαν τα κεφάλια τους και κοιταχτήκαμε αμήχανα. «Τώρα τη γάμησα» είπα από μέσα μου, αλλά για καλή μου τύχη και λόγω του ότι ήμουν πιο ψηλός κι απ’ τους δυο, μετά τη στιγμιαία αμηχανία, συμφώνησαν να ηρεμήσουν και μ’ έβαλαν σε μια ήρεμη συζήτηση. Ευτυχώς καθίσαμε, γιατί είχα καυλώσει και μου είχε σηκωθεί σαν αντίσκηνο ο πούτσος, καθώς στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκεφτόμουν τα δυο αγόρια, πότε τελείως γυμνά να λογομαχούν και πότε ντυμένα με τις στολές τους να τσακώνονται. Εκείνο το βράδυ πρέπει να βάρεσα τουλάχιστον πέντε μαλακίες μ’ αυτό το σκηνικό!

Αυτό ήταν αφορμή να έρθουμε πιο κοντά με το Χρήστο, καθώς μου είπε τον πόνο του για τον χωρισμό του (άσχετα που ο Γιώργος μου το ‘χε εκμυστηρευτεί απ’ την αρχή) και του είπα ότι κι εγώ είχα χωρίσει μετά από μακροχρόνια σχέση χωρίς να διευκρινίζω περισσότερα μιας που ήταν τόσο κολλημένος με την Κατερίνα του, που ούτε μπήκε στον κόπο να ρωτήσει το παραμικρό. Η συμπεριφορά του έγινε κάπως πιο χαλαρή απέναντι μου και δε μ’ έβλεπε πια σαν δάσκαλο ή καθηγητή, αλλά σχεδόν σα φίλο.

Μεγάλη Πέμπτη είχαμε κανονίσει 2ωρο μάθημα 8 το απόγευμα και φτάνοντας σπίτι του με τα πόδια, όπως πάντα, είδα ότι είχε το κλειδί πάνω στην πόρτα. Χτύπησα το κουδούνι, δε μου άνοιξε και πήρα θάρρος από τις φωνές του που τον άκουγα σα να τραγουδούσε. Γύρισα το κλειδί και άνοιξα την πόρτα μπαίνοντας σπίτι. Είχε ντουμανιάσει απ’ τους καπνούς σε σημείο που με ενόχλησε. Δεν ξέρω πόσο είχε καπνίσει. Αλλά είχε κατεβάσει 2 μπουκάλια ουίσκι μόνος του και πήγαινε για το τρίτο. Καθόταν στον καναπέ, είχε το λάπτοπ ανοιχτό και μόλις με είδε σήκωσε το ποτήρι και συνέχισε να τραγουδάει ένα δικής του έμπνευσης τραγούδι «να πεθάνουν οι γυναίκες». Φορούσε κόκκινες φόρμες και μια άσπρη κάλτσα ενώ η άλλη του πατούσα ήταν γυμνή. Δεν ήξερα αν με κατάλαβε.

Έβαλα το κλειδί μέσα και παρατήρησα τα τετράδια με τις ασκήσεις του δίπλα από μια φιάλη ουίσκι. Όσο τραγουδούσε το τραγούδι του και έπινε βλέποντας αφοσιωμένος το λάπτοπ, κάθισα και διόρθωσα τις ασκήσεις του, του έγραψα τι να ετοιμάσει για την άλλη φορά και του έγραψα ένα ακόμα σημείωμα που του εξηγούσα πώς μπήκα και ότι αυτό που έκανε ήταν επικίνδυνο και να προσέχει.

Ετοιμαζόμουν να φύγω όταν ξαφνικά σταμάτησε να τραγουδά αυτό το «να πεθάνουν οι γυναίκες» και βήχοντας άρχισε να ξερνά. Ευτυχώς έπεσε και στηρίχτηκε από τύχη με το ένα χέρι στον καναπέ και με το άλλο στο τραπέζι και ξέρναγε στο πάτωμα. Πήγα και τον έπιασα κι όταν σταμάτησε τα ξερατά τον πήγα στο μπάνιο. Τον έσερνα. Του έβγαλα την φόρμα που είχε λερωθεί και μόλις άρχισε να κάνει συσπάσεις, τον βοήθησα να ξαναξεράσει στη λεκάνη. Έμεινε μόνο με ένα πράσινο μποξεράκι και τη μία άσπρη κάλτσα όση ώρα τον κρατούσα και προσπαθούσα να του ξεπλύνω το πρόσωπο, τον λαιμό και τα χέρια. Η επαφή μου με το σχεδόν άτριχο σώμα του με καύλωσε. Το κωλαράκι του στηριζόταν κυριολεκτικά πάνω στον πούτσο μου που είχε αρχίσει να ξυπνάει. Τον πήγα όπως-όπως στο κρεβάτι του και τον έβαλα να ξαπλώσει. Με μιας τον πήρε ο ύπνος.

Πήγα να καθαρίσω το σαλόνι και μόνο που δεν ξέρασα κι εγώ μ’ αυτά που είχε βγάλει. Άνοιξα να αεριστεί να φύγει η κάπνα και η κλεισούρα. Τελειώνοντας κοίταξα τον Χρήστο που κοιμόταν όπως τον είχα αφήσει στο κρεβάτι του και κάθισα να κάνω ένα τσιγαράκι στον καναπέ του σαλονιού. Από περιέργεια είδα στο λάπτοπ που ήταν στο facebook στο προφίλ της πρώην του. Η Κατερίνα είχε καινούργιο γκόμενο και αυτή ήταν η αιτία που τον έριξε. Του έστειλε και μήνυμα με φωτογραφία τους, του έλεγε να μην τολμήσει να την ξαναενοχλήσει, να μη στείλει φωτογραφίες και βίντεο κι άλλα.

Είδα κι άλλα μηνύματα και πολλές γκόμενες του έκαναν μπλοκ κι όπως ανέβαινα στις συνομιλίες είδα ότι μετά την πρώτη χαιρετούρα και το είμαι ο Χρήστος, έστελνε σε μήνυμα φωτογραφία της πούτσας του… μια πούτσα με ελάχιστο χνούδι, σχετικά χοντρή και μεγάλη γύρω στα 19-20 cm που δεν του το είχα.

Με καύλωσε το θέαμα και είδα κι άλλα τέτοια μηνύματα ώσπου χτύπησε το κινητό του. Ήταν κρυμμένο κάτω από ένα μαξιλάρι. Δεν το σήκωσα αλλά αμέσως μετά σκέφτηκα να δω μήπως έχει κι άλλες φωτογραφίες με την ψωλάρα του έτσι όπως είχα καυλώσει και ήμουν και αγάμητος καιρό.

Στο κινητό του είχε πολλές φωτογραφίες με την ψωλή του καυλωμένη σε διάφορες στάσεις και σε διάφορα σημεία, να βγαίνει μέσα από μποξεράκια, από στολές κλπ και καύλωσα τρελά. Αποφάσισα να τον παίξω. Πήγα και στα βιντεάκια γιατί είδα είχε πολλά. Άρχισα να τα βλέπω. Σε μερικά καθόταν, τραβούσε μαλακία και έχυνε. Πιο πίσω είχε βιντεάκια που μια γυναίκα ήταν στημένη στα 4 κι αυτός ετοιμαζόταν να της χώσει την ψωλάρα του στον κώλο της έτσι γυμνή ακάπωτη, ενώ εκείνη η καημένη δεν ήθελε και βογκούσε από πόνο όσο τον έτρωγε. Πρέπει να είδα γύρω στα 10 βιντεάκια μικρά που γαμούσε αυτό τον κώλο πάντα στην ίδια στάση κι απ’ ό,τι κατάλαβα ήταν στον καναπέ που καθόμουν και που είχα τραβήξει κι εγώ μαλακία. Μόνο που αντί να ξεφουντώσω, είχα γίνει ανεξέλεγκτος. Γούσταρε να γαμάει από κώλο ο Χρήστος και η δικιά του σίγουρα δεν το ήθελε. Κι όχι μόνο αυτό αλλά και το τραβούσε σε βίντεο για να το έχει να το βλέπει.

Σκεφτόμουν πόσο πολύ θα γούσταρα αυτή η σχεδόν εφηβική άτριχη πουτσάρα να μπαίνει και να ξεσκίζει τον κώλο μου και την δικιά μου τρύπα. Εγώ δε θα του έλεγα ποτέ όχι!

Όταν συνήλθα κι από τη δεύτερη μαλακία που τράβηξα το πήρα απόφαση να τα παίξω όλα για όλα. Ήταν που ήταν στουπί μεθυσμένος και κοιμόταν του καλού καιρού, ούτε που θα το έπαιρνε πρέφα. Άφησα το κινητό εκεί που το είχα βρει, έκλεισα τη μπαλκονόπορτα και πήγα στο δωμάτιο. Πεταμένα από δω κι από κει δυο ζευγάρια άρβυλα και ρούχα της δουλειάς. Κοιμόταν ακόμα όπως τον είχα αφήσει ανάσκελα με ένα ελαφρύ ροχαλητό. Τα πόδια του ήταν ελαφρώς ανοιχτά. Τα βοήθησα να ανοίξουν λίγο ακόμα. Βεβαιώθηκα ότι δεν αντιλαμβανόταν τίποτα. Κατέβασα το πράσινο μποξεράκι του μέχρι τους αστραγάλους και αντίκρισα το μικρό Χρήστο να κοιμάται ήρεμος. Ένα απαλό χνούδι γύρω-γύρω και λίγες μαύρες τρίχες στην βάση της πούτσας μόνο. Ρούφηξα τα αρχίδια του ένα-ένα και μια μυρωδιά από ιδρωτίλα και πουτσίλα με μέθυσε. Άρχισε να ξυπνάει η ψωλή του. Τον έβαλα στο στόμα μου και πολύ γρήγορα έγινε σκληρός σα μπετό και χοντρός και έφτασε τις μέγιστες διαστάσεις του.

Πήρε ένα βαθύ ροχαλητό καθώς τον ρούφηξα ολόκληρο μέσα μου και έφτασε βαθιά μέχρι το λαρύγγι μου. Ένιωθα το πουτσοκέφαλο του να πάλλεται και να μου χτυπά τον λαιμό βαθιά μέσα. Άρχισα να του παίρνω κανονικό τσιμπούκι. Ήταν πεντακάθαρος, δεν είχε ούτε ίχνος από κάτουρο ή χύσια, μόνο πουτσίλα, αντρίλα και λίγη ιδρωτίλα ανέδυε αυτή η πουτσάρα. Δεν είχε πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Όσο συνέχισα να του τσιμπουκώνω την ψωλάρα, κατάλαβα κάποιες συσπάσεις. Προσπερματικά υγρά ήρθαν στο στόμα μου. Τον έβγαλα κάπως πιο έξω και άρχισα να παίζω με το πουτσοκέφαλο κυρίως. Γούσταρα τρελά, δε μπορώ να περιγράψω πόσο απολάμβανα που είχα αυτή την αστυνομική ψωλή στο στόμα μου και την τσιμπούκωνα. Πολύ σύντομα άρχισε να συσπάται όλο και πιο έντονα. Ύψωσα τα μάτια μου στο πρόσωπο του και μου φάνηκε ότι κάποια στιγμή φευγαλέα άνοιξε τα μάτια του και πάλι τα έκλεισε. Με τα χέρια μου απεγκλώβισα τον πούτσαρο του από το στόμα μου, τον κόλλησα στο σώμα του και άρχισε να χύνει. Δε μπορώ να πω ότι έχυσε και πολύ, σίγουρα είχε τραβήξει μαλακία εκείνη τη μέρα.

Ένα βαθύ ροχαλητό με επανέφερε στην πραγματικότητα. Του σήκωσα το μποξεράκι και με δυσκολία προσπάθησα να του το φορέσω και πάλι, με κίνδυνο να ξυπνήσει. Το έβαλα όπως-όπως, αφήνοντας όμως τον κώλο του αναγκαστικά απ’ έξω, μη θέλοντας να τον σηκώσω. Τα χύσια του γύρω απ’ τον αφαλό του έγιναν ένα με το σεντόνι καθώς αμέσως γύρισε μπρούμυτα σχεδόν και άρχισε να ροχαλίζει κανονικά. Το μόνο μέρος που είχε τριχωτό ήταν ο κώλος του. Ένα κωλαράκι μικρό, αλλά δυσανάλογα τριχωτό. Μπήκα στον πειρασμό και του το χάιδεψα καθώς τακτοποίησα κάπως το μποξεράκι του.

Κόντευε να ξημερώσει όταν βγήκα απ’ το δωμάτιο του για να φύγω απ’ το σπίτι.

Η συνέχεια στο επόμενο μέρος…
Copyright protected OW ref: 168397