Για σένα μωρό μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 17-11-2020

Το ταξί με αφήνει ακριβώς στη διεύθυνση που μου έχει δώσει στο κινητό. Βγαίνω και βλέπω μια εντυπωσιακή μονοκατοικία με περιποιημένο κήπο. Ο ήχος από τα τακούνια μου...

Το ταξί με αφήνει ακριβώς στη διεύθυνση που μου έχει δώσει στο κινητό. Βγαίνω και βλέπω μια εντυπωσιακή μονοκατοικία με περιποιημένο κήπο. Ο ήχος από τα τακούνια μου σπάνε τη σιωπή που επικρατεί. Η ώρα είναι 12 τα μεσάνυχτα. Χτυπάω το κουδούνι και περιμένω. Μου ανοίγει εκείνος. Με κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω. Τα μάτια του πρώτα στις κομψές μαύρες γόβες μου. Στα ψηλά και καλοσχηματισμένα μου πόδια. Στα χυμώδη μπουτάκια μου. Στην κοντή μου φούστα. Στο μεγάλο ντεκολτέ μου. Στον ψηλό, λευκό λαιμό μου τον οποίο στολίζει ένα διακριτικό περιδέραιο. Τα μαλλιά μου λυτά, ξανθές μπούκλες. Τα χείλη μου κατακόκκινα. Τα μάτια μου γαλάζια θάλασσα. Κάνει στην άκρη να περάσω και μπαίνω μέσα. Κάθομαι στον καναπέ και βγάζω το παλτό μου. Μου προσφέρει ποτό και το δέχομαι. Συζητάμε περί ανέμων και υδάτων. Τα μάτια του κολλημένα πάνω μου και το φούσκωμα στο παντελόνι του εμφανές. Μ... Θα φάω καλά σήμερα!

Η ώρα έχει περάσει και εγώ έχω χαλαρώσει εντελώς από το ποτό. Έχω καθίσει δίπλα του και συζητάμε σε οικείο κλίμα. Το χέρι μου στο πόδι του τον χαϊδεύει απαλά εδώ και 5 λεπτά σίγουρα. Με πιάνει απαλά από το σβέρκο και με φιλάει. Οι γλώσσες μας χορεύουν. Το χέρι μου πλέον τον χαϊδεύει στο εσωτερικό του μπουτιού και το δικό του χέρι πασπατεύει το μπουτάκι μου. Ανοίγω ελαφρώς τα πόδια για να του δείξω ότι έχει το ελεύθερο και διακριτικά ακουμπάει τον αντίχειρά του πάνω στο μουσκεμένο μου στρινγκάκι. Οι καλτσοδέτες που φορώ τον ερεθίζουν και μου το λέει. Πλέον έχει γίνει πιο τολμηρός και μου γλείφει και με φιλάει στο λαιμό και προχωράει προς το στήθος μου. Μικρά βογκητά βγαίνουν από το στόμα μου και μουσκεύω όλο και πιο πολύ.

Βγάζει το αριστερό μου στήθος έξω από το σουτιέν, το γλείφει και πιπιλάει τη ρώγα μου που είναι τσιτωμένη. Μου πιέζει ελαφρά το λαιμό και τρελαίνομαι. Τον αφήνω να παίξει με το στήθος μου όσο θέλει, μου αρέσει πολύ άλλωστε. Αφού έχω χορτάσει τον βάζω να κάτσει αναπαυτικά και γονατίζω ανάμεσα στα πόδια του. Ξεκουμπώνω το παντελόνι του, λύνω τη ζώνη του και τον φιλάω πάνω από το μποξεράκι. Βγάζω αργά-αργά το εσώρουχο και πετάγεται ένα θεσπέσιο χοντρό και εντελώς σκληρό καβλί. Ξερογλείφομαι και τον κοιτάω. Τον επεξεργάζομαι και τον χαϊδεύω απαλά. Τα αρχίδια κι αυτά γεμάτα και λαχταριστά. Δε χάνω χρόνο και ξεκινάω να τον γλείφω σε όλο το μήκος του πούτσου του μαλάζοντας ευγενικά τα μπαλάκια του. Βγάζω εντελώς το σουτιέν μου χωρίς να τον βγάλω από το στόμα μου και μένω με τις βυζάρες μου σε κοινή θέα. Τις χαϊδεύω για να τον προκαλέσω και επιταχύνω το τσιμπούκωμα μου. Τον βγάζω και γλείφω λίγο τ' αρχίδια ενώ αυτός χτυπάει το καβλί του στο πρόσωπο μου. Έχει γίνει κατακόκκινος από το κραγιόν μου και αυτό για κάποιο λόγο με φτιάχνει.

Με σπρώχνει να πέσω στα τέσσερα και μου σηκώνει τη φούστα. Κάνει στην άκρη το στρινγκάκι μου και μου βάζει δυο δάχτυλα στο υγρό μου μουνάκι, το οποίο φρόντισα να είναι καθαρό και περιποιημένο. Ακουμπάω στο μαλακό χαλί και τουρλώνω τη μέση για να τον διευκολύνω. Παίζει με την κλειτορίδα μου και ρουφάει τα υγρά μου. Κουνάω το κωλαράκι μου για να τον προκαλέσω και φαίνεται πως τα καταφέρνω. Γονατίζει και φέρνει το σκληρό του καβλί σε απόσταση αναπνοής από το μουνί μου. Τον τρίβει απαλά και πασαλείφει τα υγρά μου παντού. Τον χτυπάει πάνω στο κωλαράκι μου και μου χαϊδεύει το στήθος από κάτω.

- Δεν αντέχω άλλο, σε θέλω, μπες μέσα μου μωρό μου...

Με μια κίνηση μπαίνει σχεδόν ολόκληρος κι εγώ βογκάω από πόνο και καύλα. Κουνιέται αργά και σταθερά για να το συνηθίσω και μετά επιταχύνει. Αρχίζει να μου βαράει χαστούκια στα κωλομέρια κι εγώ ξεψαρώνω εντελώς. Φωνάζω και βογκάω αδιαφορώντας για το αν με ακούνε ή όχι. Με γαμάει στα τέσσερα με ένταση και το μουνί μου τρελαίνεται. Αφού περνάει λίγη ώρα έτσι τον βάζω να ξαπλώσει. Κάτω, στο χαλί. Κάθομαι πλάτη σε αυτόν και στηρίζομαι μπροστά στα χέρια μου ώστε να έχει θέα τον κώλο μου. Εξαφανίζω τον πούτσο του μέσα στο δουλεμένο κωλαράκι μου και αρχίζω να γαμιέμαι πάνω του σαν πουτάνα που είμαι. Το στήθος μου χοροπηδάει έντονα και κοντεύω να φτάσω σε οργασμό. Πράγματι σε λίγο χύνω ποτάμια και ουρλιάζω από την ευχαρίστηση. Βγαίνει και με γονατίζει. Τον παίζει πάνω από το στόμα μου ώσπου γεμίζω με τα υγρά του. Άλλα τα καταπίνω και άλλα στάζουν στο στήθος μου.

- Καλό κορίτσι, μου λέει και μου δίνει ένα χαστούκι στο κωλαράκι. Πήγαινε τώρα μέσα να πλυθείς και έλα για τον επόμενο γύρο.

Υπακούω και κατευθύνομαι στο μπάνιο φορώντας μόνο τα τακούνια και το μισοσκισμένο στρινγκάκι μου, με το στόμα, το λαιμό και το στήθος μου γεμάτο σπέρμα.
Copyright protected OW ref: 179884