Όργιο στο θάλαμο των οπλιτών

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 30-09-2020
Από μικρή γούσταρα όσους φοράνε στολή. Θες η αντρίλα που έβγαζαν, θες η σκληράδα και αυτό το brutal ύφος τους, θες η στολή που μας τραβάει γενικά εμάς τις γυναίκες. Εγώ τρελαινόμουν μόνο που τους έβλεπα στο δρόμο και έψαχνα να βρω την ευκαιρία για να γαμηθώ με έναν ή και πολλούς από αυτούς μέσα σε στρατόπεδο.

Όταν το αγόρι μου πήγε φαντάρος, σκέφτηκα ότι το επισκεπτήριο του ήταν η κατάλληλη ευκαιρία που αναζητούσα για να ικανοποιήσω τις ορέξεις μου και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Το επισκεπτήριο του λοιπόν είχε φτάσει και εγώ είχα ντυθεί προκλητικά αλλά όχι και πρόστυχα για να μην τον εκθέσω. Φόρεσα ένα σχετικά στενό φόρεμα και από πάνω έριξα και ένα ζακετάκι γιατί είχε την ψύχρα του. Οφείλω να ομολογήσω ότι από την πύλη κιόλας είχαν αρχίσει οι ματιές και το παιχνίδι με τους φαντάρους που φυλούσαν σκοπιά στην πύλη… Με κάρφωναν με τα μάτια τους, ενώ εγώ ευχόμουν από μέσα μου να με καρφώσουν με τις ψωλές τους.

Μπαίνοντας λοιπόν στο στρατόπεδο μας συνόδεψαν μέχρι το χώρο του επισκεπτηρίου όπου βρισκόταν το αγόρι μου. Του πήγαινε πολύ η στολή και αυτό με είχε κάνει ήδη υγρή. Φυσικά όταν τον πλησίασα του είπα στο αυτί κρυφά ότι είμαι καυλωμένη και ότι θέλω να με σκίσει φορώντας την παραλλαγή του. Εκείνος αρχικά νόμιζε ότι του κάνω πλάκα και ότι δεν το εννοούσα αλλά όταν μείναμε μόνοι μας του το ξαναείπα και μάλιστα με έμφαση, ώστε να καταλάβει ότι δεν ήταν ώρα για παιχνίδια αλλά για γαμήσι μέχρι να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

Απ’ ότι φάνηκε το μήνυμα μου είχε παραληφθεί και το αγόρι μου είχε καταλάβει ότι το έλεγα στα σοβαρά. Με πήγε λοιπόν στο θάλαμο και άρχισε να με φιλάει με πάθος στο στόμα και να με χουφτώνει στα βυζιά μου. Είχα πάρει φωτιά ολόκληρη και ήθελα να τον καυλώσω κι εγώ όσο δεν πάει. Άρπαξα το καυλί του με δύναμη πάνω από την παραλλαγή και άρχισα να το σφίγγω με το χέρι μου δυνατά. Είχε καυλώσει πολύ άσχημα και μου είπε ότι θέλει να με γαμήσει χωρίς έλεος. Χαζή ήμουν να αρνηθώ τέτοια πούτσα; Όχι βέβαια! Του έβγαλα την μπλούζα και έβαλα το χέρι μου μέσα από το παντελόνι. Ήταν απίστευτα καυλωμένος ο πούτσος του και τέρμα σκληρός. Γονάτισα και χωρίς να καθυστερήσω άλλο, τον έβαλα όλο μέσα στο στόμα μου μέχρι που δάκρυσα λιγάκι. Τον τσιμπούκωνα με πάθος και τρέλα, ενώ εκείνος μου ζητούσε να τον κοιτώ στα μάτια. Φυσικά και δεν του χάλασα χατήρι και τον κάρφωνα σαν πουτανάκι μέσα στα μάτια.

Τον έβλεπα ότι δεν άντεχε άλλο και έβγαλα το στρινγκάκι μου για να κάτσω πάνω του. Με κρατούσε από την μέση και με ανεβοκατέβαζε πάνω στην όρθια ψωλή του με δύναμη. Όλα τα εκατοστά του τα ένιωθα μέσα μου και το μουνάκι μου είχε ήδη αρχίσει να στάζει τα υγρά του. Είχα έρθει σε οργασμό ήδη 5 φορές και το στόμα μου είχε στεγνώσει τελείως. Εκείνος μου τραβούσε τα μαλλιά και με έβριζε σαν την χειρότερη πουτάνα. Όχι ότι δεν το άξιζα βέβαια γιατί στο σεξ είμαι μεγάλο πουτανάκι. Την στιγμή λοιπόν που με κοπανούσε πάνω του και χαστούκιζε το κωλαράκι μου, μου είπε ότι θέλει να με γαμήσει και ένας φίλος του στον οποίο είχε δείξει φωτογραφίες μου στο κινητό και του είχε πει ότι θα με γαμούσε άνετα αν του δινόταν η ευκαιρία.

Εγώ αρχικά δεν έδωσα σημασία και του είπα ότι αυτόν θέλω και κανέναν άλλο… Πράγμα που δεν ίσχυε, γιατί ήθελα και να με παρτουζώσουν κάποια στιγμή 2 άντρες. Και ειδικά με στολή… Εκείνος επέμενε και τότε του λέω κι εγώ, ότι αφού ο φίλος του το θέλει τόσο πολύ ας του πει να έρθει για να με γαμήσουν και οι δύο. Δεν έχασε λοιπόν χρόνο και του έστειλε μήνυμα. Ο φίλος του σε 2 λεπτά εμφανίστηκε στο θάλαμο και ήρθε κατευθείαν προς το μέρος μου. «Είσαι μεγάλο καργιολάκι. Γι’ αυτό θα σε γαμήσω όπως δεν έχεις γαμηθεί ξανά. Το κατάλαβες;» μου είπε. Δεν του είπα κουβέντα και αμέσως έπιασα το καυλί του και άρχισα να του το παίζω με δύναμη. Μόλις ήταν έτοιμος έπεσα στα τέσσερα και του είπα να μου τον καρφώσει όσο πιο δυνατά μπορεί ενώ το αγόρι μου, ήταν από μπροστά και τον πίπωνα άγρια. Με γαμούσε ο φίλος του τόσο δυνατά που πονούσα και τον έβγαλε έξω λίγο πριν χύσει και μου τα πέταξε όλα πάνω στο κωλαράκι μου, ενώ το αγόρι μου κρατιόταν με το ζόρι για να μην αδειάσει στο στόμα μου. «Μην κρατιέσαι άλλο μωρό μου» του είπα και μου τα πέταξε όλα μέσα στο στόμα και στη γλώσσα. Με έκαναν να χύσω τόσες φορές που είχα χάσει το μέτρημα. Είχα τρελαθεί. Πότε άραγε θα είναι το επόμενο επισκεπτήριο τους;
Copyright protected OW ref: 179170