Η απόλυτη φαντασίωση έγινε πραγματικότητα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 24-09-2020
Πάντοτε είχα σαν φαντασίωση να κάνω σεξ ενώ η σύντροφος μου καπνίζει το τσιγάρο της. Από μικρός που ήμουν αυτή η φαντασίωση με τρέλαινε και με καύλωνε απίστευτα πολύ. Τριγυρνούσε στο μυαλό μου και ήθελα να την πραγματοποιήσω. Δεν μου είχε δοθεί ποτέ η ευκαιρία αλλά με την τελευταία κοπέλα που γνώρισα επιτέλους το όνειρο μου θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Γνωριστήκαμε σε site γνωριμιών και συζητούσαμε χαλαρά για διάφορα θέματα στην αρχή ώσπου ένα βράδυ είχαμε και οι δύο όρεξη για πιο πονηρές συζητήσεις και πιο καυτά θέματα. Τότε δεν άντεξα και το έβγαλα από μέσα μου. Της είπα πως αφού καπνίζει θα μπορούσαμε ένα βράδυ που θα συναντιόμασταν να καπνίζει ενώ εγώ τη γαμάω.

Αρχικά εκείνη ξαφνιάστηκε αλλά το πονηρό της μυαλουδάκι ήξερε ότι θα μπορούσαμε να περάσουμε τέλεια οι δυο μας. Έτσι κανονίστηκε το ραντεβού για το Σάββατο στο σπίτι μου και ήμουν καυλωμένος μόνο και στην ιδέα ότι θα γαμήσω αυτό το απίστευτο κωλαράκι.

Ήρθε ντυμένη πολύ προκλητικά και μου χτύπησε το κουδούνι, ενώ κρατούσε επιδεικτικά το πακέτο με τα τσιγάρα της στο χέρι για να τα δω κατευθείαν και να με προκαλέσει το πουτανάκι. Εγώ πήρα το μήνυμα ότι το βράδυ προμηνύεται καυτό. Της είπα να περάσει μέσα και καθίσαμε στο σαλόνι. Της έβαλα κόκκινο κρασί και εκείνη μου ζήτησε αναπτήρα για να ανάψει το τσιγάρο της. Χωρίς να χάσω χρόνο της το άναψα και κάθισα απέναντι της για να απολαύσω το θέαμα.

Με κάρφωνε μέσα στα μάτια το πουτανάκι μου, ενώ φυσούσε με καυλωτικό ύφος τον καπνό προς το μέρος μου. Δεν άντεξα άλλο και πήγα προς το μέρος της. Εκείνη στην αρχή μου έκανε τη δύσκολη και αυτό με καύλωνε ακόμη περισσότερο και το καυλί μου γινόταν όλο και πιο σκληρό για εκείνη. Το είχε καταλάβει και το εκμεταλλευόταν. Ξαφνικά μου πιάνει το χέρι και μου το βάζει ανάμεσα στα πόδια της. Μου ψιθυρίζει στο αυτί ότι θέλει να την κάνω να στάξει από καύλα και να χύνει όλο το βράδυ. Της απάντησα ότι το ίδιο θέλω κι εγώ και πως ανυπομονούσα να έρθει και να την γαμήσω από όλες της τις τρύπες.

Την τράβηξα μετά κοντά μου και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα, ενώ το χέρι της είχε αρχίσει να χαϊδεύει το όρθιο καυλί μου που είχε γίνει πέτρα για πάρτη της. Άρχισε να μου το σφίγγει δυνατά και με έκανε ακόμη πιο τούρμπο. Της έβγαλα το μαύρο στενό μπλουζάκι που φορούσε και το εμφανίστηκε το τεράστιο αλλά και στητό της στήθος. Οι ρώγες της διέγραφαν μέσα από το δαντελωτό της σουτιέν και εγώ καύλωνα όλο και πιο πολύ. Χωρίς να το σκεφτεί μου έβγαλε την μπλούζα και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και να κατεβαίνει όλο και πιο χαμηλά μέχρι που έφτασε στα πόδια μου.

- Είσαι έτοιμος για την πίπα της ζωής σου; Μου είπε.

- Είμαι πανέτοιμος καύλα μου…

της απάντησα χωρίς καν να το σκεφτώ. Μου έβγαλε το παντελόνι και με τα δόντια της μου έβγαλε το μαύρο μποξεράκι που φορούσα.

- Πιάσε μου ένα τσιγάρο…

μου λέει. Παίρνω ένα, της το βάζω στο στόμα και της το ανάβω. Την πρώτη τζούρα της τη φύσηξε πάνω στον πούτσο μου επίτηδες για να με κάνει να τρελαθώ. Την τράβηξα απότομα από τα μαλλιά της και τον έχωσα όλο βαθιά μέσα στο λαρύγγι της. Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα κι εγώ το ευχαριστιόμουν ακόμη πιο πολύ. Της γαμούσα το στοματάκι με όλη μου τη δύναμη και εκείνη είχε δακρύσει.

- Άσε με να πάρω μια ανάσα…

μου είπε. Την άφησα κι εκείνη τράβηξε άλλες δυο τζούρες από το τσιγάρο της που κόντευε να τελειώσει. Το έσβησε στο τασάκι δίπλα μας και ανέβηκε πάνω μου.

Είχα καταλάβει πως είχε έρθει η ώρα να της ξεσκίσω τις τρύπες όπως άλλωστε της είχα υποσχεθεί. Της κάνω στην άκρη το στρινγκ της για να μπορώ να μπω μέσα της και της τον βάζω σιγά-σιγά μέσα, ενώ εκείνη είχε αρχίσει να υγραίνεται πολύ και να αναστενάζει. Συνεχίσαμε τα γλωσσόφιλα ενώ τη γαμούσα δυνατά και εκείνη είχε τρελαθεί από ηδονή. Ούρλιαζε σαν πουτάνα πάνω μου και εγώ της χτυπούσα τα κωλομέρια. Κόντευα να χύσω ενώ εκείνη είχε χύσει ήδη 4-5 φορές. Τα έδωσα όλα και όταν ήμουν έτοιμος να χύσω. Tην τραβάω από πάνω μου και τη βάζω να γονατίσει στο πάτωμα.

- Άναψε τσιγάρο καργιολάκι…

της είπα και εκείνη έκανε ότι της είπε ο γαμιάς της. Ενώ φυσούσε τον καπνό την έχυσα στα όμορφα μουτράκια της και εκείνη με κάρφωνε μέσα στα μάτια με καύλα.

Η φαντασίωση μου είχε πραγματοποιηθεί και από τότε πολύ συχνά το πουτανάκι μου έρχεται με το πακετάκι τα τσιγάρα της.
Copyright protected OW ref: 178942