Πήδηξα τη Μαρία μπροστά στη γυναίκα μου χωρίς να πάρει χαμπάρι

Δημοσιεύθηκε από YiorgosP
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 17-08-2020
Τη Μαρία τη γνωρίζω από 11 χρονών. Είναι κόρη της Ελένης, αδερφής του Κοσμά. Ο Κοσμάς είναι γκέι. Φίλος της γυναίκας μου πριν τη γνωρίσω. Η Ελένη έχει ένα ωραίο εξοχικό, με μεγάλο κήπο, κοντά στην Αθήνα. Η γυναίκα μου πήγαινε στο εξοχικό μαζί με τον Κοσμά και διάφορες παρέες πριν γνωριστούμε. Όταν παντρευτήκαμε πηγαίναμε μαζί. Έτσι γνώρισα τους γονείς της και τη Μαρία καλύτερα. Την έβλεπα να μεγαλώνει κι από παιδί να γίνεται όμορφο γκομενάκι. Μας έλεγε και για τις σχέσεις της.

Είμαι καλός στο μασάζ και αρκετές φορές έκανα και στη Μαρία. Της έπιανα τον κώλο πάνω από τα κολάν στο πλαίσιο του μασάζ. Μ' έβλεπε η γυναίκα μου και σχολίαζε "της πιάνει τον κώλο" και γελάγαμε. Η Μαρία το απολάμβανε κι όλο αναστεναγμούς ήταν. Με καύλωνε αλλά τι να κάνω; Ένοιωθα ότι με ήθελε κι αυτή.

Πέρναγε ο καιρός με τα μασάζ στη Μαρία και τις καύλες τις δικές μου ώσπου μια μέρα παίρνει τηλέφωνο να μας καλέσει σε μια εκδρομή, με μια ομάδα που έκανε χορό. Θα μέναμε σε ξενοδοχείο με ιαματικά λουτρά. Ελάτε μας λέει θα κάνουμε και πεζοπορίες, θα περάσουμε ωραία. Άλλο που δεν ήθελα εγώ. Ήμουν τότε 52 κι η Μαρία 23.

Φθάνουμε στο ξενοδοχείο αργά απόγευμα. Πάμε στα δωμάτια και βγαίνουμε για μια πρώτη βόλτα. Γυρνάμε στο ξενοδοχείο.

- Πάω στη πισίνα και στο χαμάμ… τους λέω.

Οι άλλοι από την ομάδα θέλανε να ετοιμαστούν για το βραδινό.

- Έλα… λέω στη Μαρία.

- Ναι, μου λέει.

- Θα 'ρθω κι εγώ… λέει η γυναίκα μου.

Φοράμε μαγιό, μπουρνούζια και κατεβαίνουμε. Δεν ήταν κανείς άλλος. Η πισίνα ήταν αρκετά ζεστή. Μετά από κάνα πεντάλεπτο η γυναίκα μου βγαίνει.

- Δε μπορώ, είναι πολύ ζεστό και μυρίζει…

μας λέει. Φοράει το μπουρνούζι και πάει σε μια ξαπλώστρα.

- Έλα να σου κάνω μασάζ στο νερό, λέω στη Μαρία.

Την παίρνω αγκαλιά. Το ένα μου χέρι κάτω από τη μασχάλη της να κρατάει το κεφάλι, το άλλο χαμηλά στη μέση. Βάζω και ένα μακαρόνι κάτω από τα γόνατα.

Άρχισα να την κουνάω δεξιά αριστερά σα μωρό. Της σιγομουρμούριζα ένα τραγούδι. Η Μαρία χαλάρωσε και αφέθηκε. Το ένα μου χέρι της έκανε ελαφρό μασάζ στον αυχένα και ψηλά στην πλάτη. Το άλλο χαμηλά στη μέση. Σε λίγο πήγε και στους γλουτούς πάνω από το μαγιό.

Τη φέρνω να ακουμπήσει το κεφάλι της στον ώμο μου. Έχω έτσι και τα δυο χέρια ελεύθερα. Αρχίζω το μασάζ από στην ψηλά στην πλάτη. Κατεβαίνω σιγά πλάι από τη σπονδυλική της στήλη με πιέσεις πότε σαν χάδι και πότε πιο δυνατές. Κάνω μασάζ και περισσότερο χαϊδεύω τα πλευρά της. Κατεβαίνω πιο χαμηλά. Κάνω μαλάξεις στους γλουτούς της και ψηλά στα μπούτια της όσο έφτανα.

Η Μαρία είχε αφεθεί τελείως και μόνο τα βογκητά της άκουγα. Ανεβαίνω πάλι προς τα πάνω συνεχίζοντας το μασάζ και τα χάδια.

Κοιτάζω προς τη γυναίκα μου. Αραχτή στην ξαπλώστρα. Βάζω το χέρι μέσα από το μαγιό και χαϊδεύω το κωλαράκι της. Ανοίγει τα μάτια η Μαρία. Με κοιτάζει ανήσυχη αλλά ανήμπορη από την απόλαυση. Κοιτάζει προς τη γυναίκα μου. Χαμπάρι αυτή.

- Μην ανησυχείς, της ψιθυρίζω, χαλάρωσε και της δίνω ένα φιλί στα χείλη.

Καταλαβαίνει τι θα ακολουθήσει και αφήνεται πάλι στην αγκαλιά μου. Βάζω κι άλλο χέρι μέσα από το μαγιό. Χουφτώνω τα κωλομέρια της. Τα μαλάσω. Φτάνω στην πίσω τρυπούλα της. Τινάχτηκε. Την κράτησα μέσα στο νερό.

- Χαλάρωσε, απόλαυσε το… της ψιθυρίζω στο αυτί.

Άρχισα να δουλεύω την τρυπούλα της. Της ψιθύριζα τραγουδιστά βρωμόλογα. Σιγά-σιγά έβαλα μέσα το κωλοδάχτυλο. Η Μαρία ρύθμιζε το μέσα έξω. Έσφιγγε τον κώλο της κράταγε το δάχτυλο μου να δουλέψω μέσα της. Το άφηνε να βγει για να μπαινοβγαίνει πιο γρήγορα Τα άλλα δάχτυλα πήγαν στο μουνί της. Ένοιωσα την κλειτορίδα της να καυλώνει.

Ξαφνικά βλέπω την γυναίκα μου να σηκώνεται στην να έρχεται στην άκρη της πισίνας.

- Τι κάνετε εκεί;… ρωτάει.

- Της κάνω μασάζ.

- Πάλι της πιάνεις τον κώλο;

Ένοιωσα τη Μαρία ανήσυχη αλλά δεν κουνήθηκε. Το δάχτυλο μου έμεινε στον κώλο της να μπαινοβγαίνει αργά. Ευτυχώς το νερό ήταν λίγο θολό και δε φαινόταν τι γινόταν μέσα.

- Η Μαρία το απολαμβάνει… λέει η γυναίκα μου.

- Ναι…

της λέω και το δάχτυλό μου άρχισε να μπαινοβγαίνει πιο γρήγορα. Ένοιωθα τη Μαρία να τρέμει. Η αίσθηση ότι βάζω κωλοδάχτυλο στη Μαρία μπροστά στη γυναίκα μου με ερέθισε περισσότερο.

Όλα αυτά με είχαν καυλώσει. Ο πούτσος μου είχε γίνει τούμπανο.

- Έλα πάμε…

ψιθυρίζω στη Μαρία. Βγαίνουμε από το νερό με τη Μαρία να με καλύπτει για να μη δει η γυναίκα μου την καύλα μου. Φοράω το μπουρνούζι.

- Πάμε στο χαμάμ, λέω στη γυναίκα μου, ξέροντας ότι σε χαμάμ δε μπαίνει.

Μπαίνω στο χαμάμ. Η Μαρία πίσω μου. Την αγκαλιάζω κι αρχίζουμε τα φιλιά. Λύνω τα κορδονάκια στο μαγιό της. Φιλιόμαστε μια χαϊδευόμαστε. Κατεβαίνω στα γόνατα και γλείφω το μουνί της. Στάζαμε κι οι δύο από τη ζέστη στο χαμάμ. Βάζω κάτω το μπουρνούζι και ξαπλώνω. Ο πούτσος μου δεν άντεχε. Έρχεται πιάνει τον πούτσο μου και τον βάζει στον κώλο της που της τον είχα ανοίξει. Την κρατάω από τα βυζιά και ανεβοκατεβαίνει πάνω μου. Δεν άντεχα άλλο. Το κατάλαβε, έκατσε όσο χαμηλά μπορούσε και έχυσα βαθιά μέσα της.

Φοράμε τα μπουρνούζια. Βγαίνουμε αναψοκοκκινισμένοι και λαχανιασμένοι. Πολύ ζεστό λέω στη γυναίκα μου. Πάμε για ντους. Μπήκαμε στην ίδια καμπίνα. Από τον κώλο της Μαρίας ακόμα τρέχανε τα χύσια μου. Την έσπρωξα λίγο προς τα κάτω. Παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της. Το νερό έτρεχε πάνω μας. Η Μαρία αποδείχτηκε μαέστρος στο γλείψιμο. Έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στα αρχίδια μου, έγλειψε τον πούτσο μου και άρχισε να τον ρουφάει. Καύλωσα πάλι. Γυρνάει και σκύβει. Τον έβαλα στο μουνί της και άρχισα να τη γαμάω με λύσσα κρατώντας την από τους γοφούς. Κατάλαβε ότι θα χύσω, με πιάνει από τον κώλο με κολλάει πάνω της. Έχυσα πάλι βαθιά στο μουνί της.

Σηκώθηκε η Μαρία και με αγκαλιάζει. Μου δίνει τα χείλια της. Αρχίζουμε ένα μακρόσυρτο παθιασμένο φιλί, με το νερό να τρέχει πάνω μας.
Copyright protected OW ref: 178182