Καυτό Αυγουστιάτικο μεσημέρι

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 18-07-2020
Μπορεί να είμαι μόλις 19 χρονών αλλά το καλοκαίρι που πέρασε δεν πρόκειται ποτέ να ξεθωριάσει από τη μνήμη μου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μοναδικές εμπειρίες και σεξ με αγόρια που ποτέ μου δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να βρεθώ στο ίδιο κρεβάτι. Και όμως φέτος έγιναν όλα όσα δεν χωρούσε ο νους μου ή είχα παρακολουθήσει απλά σε ερωτικές ταινίες. Μία από αυτές τις εμπειρίες έχει να κάνει με τον Γιώργο, τον όμορφο φοιτητή από τα Χανιά που μένει στο απέναντι από εμένα διαμέρισμα.

Γενικά με τον Γιώργο έχουμε μία πολύ καλή σχέση αλλά τίποτα περισσότερο από μία φιλική επαφή. Η αλήθεια είναι ότι ζητάω την βοήθειά του κάθε φορά που αντιμετωπίζω μία δυσκολία δεδομένου ότι σαν φοιτήτρια και μακριά από το σπίτι μου έχω αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσω. Ο Γιώργος από την άλλη είναι πάντα έτοιμος να απλώσει ένα χέρι βοήθειας όμως τις προάλλες κατάλαβα πως ήταν διατεθειμένος να απλώσει το χέρι του πολύ πιο μακριά από ότι με είχε συνηθίσει.

Ήταν ένα πολύ ζεστό μεσημέρι του Αυγούστου και είχα επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσω διάβασμα για την εξεταστική που θα ακολουθούσε. Το ίδιο πρόγραμμα είχε και ο Γιώργος που αποτελούσε ένα καλό στήριγμα στην άδεια από κόσμο πόλη. Η ζέστη ήταν υπερβολική και τα είχα πετάξει σχεδόν όλα από πάνω μου. Κυκλοφορούσα στο σπίτι με ένα μικροσκοπικό βρακάκι που με δυσκολία έκρυβε το ξυρισμένο μου μουνάκι ενώ το στήθος μου κουνιόταν ανέμελα στο τιραντέ μπλουζάκι μου. Καθόμουν στον καναπέ και έβλεπα τηλεόραση ενώ μία τεράστια επιθυμία να παίξω με την κλειτορίδα μου είχε αρχίσει να βασανίζει το μυαλό μου.

Χωρίς να το καταλάβω είχα γίνει τόσο υγρή που δεν μπορούσα να ελέγξω τις ορμές μου. Έτριβα με μανία το μουνάκι μου θέλοντας να χύσω αργά και βασανιστικά. Με το άλλο χέρι μου έπαιζα με τις σκληρές μου ρώγες. Το στήθος μου είχε ανάψει και δάγκωνα με μανία τις ρώγες μου. Έπαιζα μόνη αλλά εκείνη την ώρα δεν έδειχνα να ενοχλούμαι. Το κουδούνι χτύπησε κόβοντας τον οργασμό που ερχόταν τα επόμενα δευτερόλεπτα. Ξαφνιάστηκα καθώς δεν περίμενα κάποιον τέτοια ώρα. Έριξα κάτι πρόχειρο επάνω μου και με βιαστικές κινήσεις πήγα να ανοίξω.

"Καλησπέρα Άννα" ήταν τα λόγια του Γιώργου που θέλησε να με αποχαιρετήσει καθώς έφευγε για τα Χανιά. Ένιωθα τόσο καυτή εκείνη τη στιγμή που πραγματικά δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή παρά τον τρόπο που θα γαμούσα πραγματικά τον όμορφο και ανυποψίαστο γείτονά μου. Τον προσκάλεσα να περάσει στο σαλόνι και άφησα επίτηδες να φανεί το μικροσκοπικό μου εσώρουχο καθώς προχωρούσα μπροστά του. Ένιωθα την ένταση στον αέρα και δεν άργησα να την πέσω στον Γιώργο. Τον έσπρωξα όλο υπονοούμενα πάνω στον καναπέ και μάζεψα τις κουρτίνες για να πέσει λίγο το φως στο δωμάτιο. Κάθισα επάνω του και χάιδεψα με το μουνάκι μου τον ήδη σηκωμένο του πούτσο. Τα όσα ακολούθησαν μάλλον θα έχω να τα θυμάμαι για καιρό.

Ο Γιώργος έδειχνε έτοιμος από καιρό για αυτό το γαμήσι. Με τράβηξε κοντά του και άρχισε να πιπιλάει τις ρώγες μου πάνω από το διάφανο μπλουζάκι μου. Έχωσε τα χέρια του ανάμεσα στα κωλομέρια μου και εξερεύνησε απαλά τις τρύπες μου. Εγώ συνέχισα να χορεύω γεμάτη καύλα πάνω στον πούτσο του που έδειχνε να ξεχωρίζει πλέον από τη βερμούδα που φορούσε. Με κοφτές κινήσεις κατέβασα τα εσώρουχά του και έσκυψα ανάμεσα στα πόδια του. Είχα απέναντί μου ένα υπέροχο, λεπτό καυλί που ήθελα να το ρουφήξω με τη μία. Το έβαλα όλο μέσα στο στόμα μου και είδα τον Γιώργο να το απολαμβάνει. Λίγα μικρά δαγκώματα έκαναν τον Γιώργο να ανασηκώνεται από το μαξιλάρι του καναπέ γεμάτο καύλα, κάτι που το καταλάβαινα καθώς ο πούτσος του είχε γίνει πέτρα. Πήρα τις πρωτοβουλίες μου εκείνο το μεσημέρι. Ξάπλωσα απέναντι από τον Γιώργο και του ζήτησα με ύφος να γλύψει τώρα το μουνάκι μου. Ήθελα να με ρουφήξει μέχρι να τελειώσω. Παραδέχομαι πως ήταν τεχνίτης στο γλείψιμο. Έχωσε τα δάκτυλά του στον κώλο μου ενώ την ίδια ώρα ρουφούσε με μανία την κλειτορίδα μου. Ήταν θέμα χρόνου οι πρώτοι σπασμοί που συνοδεύτηκαν από τα χύσια μου στη γλώσσα του Γιώργου. Ανασηκώθηκε, φίλησε τις ρώγες μου και με απαλή κίνηση με έφερε στα τέσσερα.

Ήταν πραγματικά καυλωμένος και το κατάλαβα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Έτριψε τον πούτσο του στην κωλοτρυπίδα μου και σε λίγα δευτερόλεπτα γλίστρησε στο υγρό μου μουνάκι. Μπήκε με δύναμη και με ανάγκασε να βγάλε μία μικρή κραυγή πόνου αλλά και ηδονής ταυτόχρονα. Έσφιξε τα χέρια του στα κωλομέρια μου και ξεκίνησε να με τρυπάει με τον σκληρό του πούτσο. Ένιωθα να φτάνει βαθιά μέσα μου και πραγματικά μου άρεσε.

Ήθελα να τον γαμήσω εγώ τώρα και με μία απότομη κίνηση βρέθηκα από πάνω του. Έβαλα τα βυζιά μου στο πρόσωπό του και ξεκίνησα να χορεύω ρυθμικά πάνω στο καυλί του. Μία μέθοδος που δεν σου αφήνει πολλά περιθώρια αντίδρασης. Ο Γιώργος ήταν έτοιμος να χύσει μέσα σε λίγα λεπτά. Ρούφηξα τον πούτσο του όσο πιο τεχνικά μπορούσα και μετά από μία παρατεταμένη σύσπαση ένιωσα το στόμα μου να γεμίζουν από τα χύσια του. Τα άφησα να τρέξουν από το στόμα μου βλέποντας τον Γιώργο να απολαμβάνει το θέαμα.

Η ζέστη μας είχε καταβάλει μετά από ένα τέτοιο γαμήσι. Κάτσαμε ξάπλα στον καναπέ και χωρίς να το καταλάβω αποκοιμήθηκα γυμνή δίπλα στον απρόσμενο εραστή μου. Μόλις άνοιξα τα μάτια μου ο Γιώργος είχε ήδη φύγει. Προφανώς θα έχουμε την ευκαιρία να επαναλάβουμε αυτό το τρελό γαμήσι τους επόμενους μήνες.
Copyright protected OW ref: 177625