Η αρχή (1ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από 80dirtyboy
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 09-07-2020
Πήγαινα γυμνάσιο, όταν είχε συμβεί αυτό που αλλάζει την ζωή του κάθε άνδρα. Είχα πάει εκπαιδευτική εκδρομή με το σχολείο στην πρωτεύουσα, για να επισκεφθούμε τη Βουλή των Ελλήνων. Στο ταξίδι της επιστροφής, κουρασμένοι από το τριήμερο ταξίδι στην πρωτεύουσα, εγώ κι άλλοι τρεις φίλοι μου στην καμπίνα του πλοίου να κουβεντιάζουμε, όταν ξαφνικά η πόρτα ανοίγει και μπαίνει μέσα μια κοπέλα από τη διπλανή καμπίνα. Εγώ την ήξερα μόνο εμφανισιακά, να φανταστείς ούτε το όνομά της δεν ήξερα, όχι πως ήταν καμία τρομερή γκόμενα. Ήταν ένα κλικ ποιο ψιλή από εμένα, αδύνατη, για την ηλικία της είχε μεγάλο στήθος, με μεγάλα μάτια και κόκκινα μαλλιά. Ως δια μαγείας οι τρεις φίλοι μου εξαφανίστηκαν από την καμπίνα και έμεινα μόνος μαζί της. Εγώ παρθένος... και όχι μόνο, ούτε φιλί δεν είχα δώσει.

Καθόταν στην απέναντι κουκέτα, φορούσε blue jean και μπλουζάκι με τιράντα. Εγώ ξαπλωμένος, φοράω το τζιν μου και ένα μακό μπλουζάκι και μιας και δε γνωριζόμασταν καθόλου. Πιάσαμε κουβέντα. Μικρός και άμαθος θα σκεφτείς και θα έχεις δίκιο, αλλά ευτυχώς για εμένα αυτή δεν ήταν.

- Είσαι όμορφο παιδί, έχεις κοπέλα;

Όταν ρώτησε, εγώ άρχισα να κοκκινίζω και έγινα κατακόκκινος όταν άκουσα το υπόλοιπο.

- Καλά… και να έχεις δεν θα μάθει τίποτα.

Δεν είχα, αλλά και να είχα τι δε θα μάθαινε; Έρχεται στην κουκέτα μου, σκύβει και με φιλάει στα χείλια μου. Το πρώτο μου φιλί, νιώθω τη γλώσσα της να εξερευνά το στόμα μου και νιώθω περίεργα, δεν ήξερα τι να κάνω, νιώθω εκτεθειμένος, νιώθω ευάλωτος. Αλλά νιώθω και καυλωμένος, το πέος μου ήθελε να τρυπήσει το εσώρουχό μου και το τζιν μου για να βγει έξω. Νιώθω το χέρι της, με ακουμπάει. Πρώτη φορά με ακουμπούσε κοπέλα με αυτό τον τρόπο, με ψαχουλεύει, ακουμπάει το στήθος μου, το λαιμό μου, την κοιλιά μου, το πέος μου πάνω από το τζιν.

Σταματάει να με φιλάει και το πρώτο πράγμα που περνάει από το μυαλό μου είναι, γιατί σταμάτησε; Έκανα κάτι κακό; Πιάνει το χέρι μου και μου λέει:

- Μπορείς να πιάσεις κι εσύ…

και το βάζει πάνω στο ένα της στήθος. Εκείνη τη στιγμή νομίζω πως έχυσα. Ένιωθα το πέος μου να πάλλεται μέσα στο εσώρουχό μου. Της έπιανα το στήθος, είχα ανασηκωθεί και πλέον φιλούσα κι εγώ. Με ακουμπούσε παντού, είχε αρχίσει να ξεκουμπώνει το τζιν μου, ενώ εγώ προσπαθούσα να αποκαλύψω τα βυζιά της.

- Χαλάρωσε, απόλαυσέ το…

μου λέει. Σηκώνεται από την κουκέτα, βγάζει το μπλουζάκι που φορούσε, και surprise! Δε φορούσε σουτιέν. Δυο ολοστρόγγυλα, δυο στητά βυζάκια ακριβώς μπροστά μου. Το πέος μου νόμιζα ότι θα σπάσει και αυτή να συνεχίζει, κατεβάζει το τζιν της και μένει με το βρακάκι της. Δε μπορούσα να το πιστέψω ότι εκείνο το βράδυ, σε εκείνο το μέρος, με εκείνη την άγνωστη ίσως να ήταν η πρώτη φορά που θα έκανα σεξ. Μέχρι εκείνη την μέρα το μόνο που είχα κάνει ήταν να διαβάζω πορνοπεριοδικά, να κλείνομαι στο μπάνιο και να ικανοποιούμαι μόνος μου. Αυτό θα άλλαζε εκείνο το βράδυ.

Γονατίζει στο πλάι της κουκέτας και αρχίζει να μου ξεκουμπώνει το τζιν μου και με το που το κατεβάζει λίγο αποκαλύπτεται το πέος μου, μέσα σε μια λίμνη από υγρά. Είχα τελειώσει; Με κοιτάει και την ακούω να λέει:

- Έτοιμο είναι μ...

Το έβαλε στο στόμα της, ένιωθα την γλώσσα της πάνω στο πουτσοκέφαλο να στριφογυρίζει, το έβαζε μέσα στο στόμα της και το έγλειφε γύρω-γύρω σαν παγωτό. Νιώθω να αδειάζω, έχυνα πραγματικά, ένιωθα να βγαίνει το σπέρμα μου από μέσα μου. Το παντελόνι μου και το εσώρουχό μου να είναι κατεβασμένα μέχρι περίπου τα γόνατα μου, να φοράω ακόμα το μπλουζάκι μου και αυτή να είναι γονατισμένη δίπλα μου, μόνο με το βρακάκι της, να συνεχίζει να τρομπάρει, να φιλάει, να γλείφει τον πούτσο μου και το σπέρμα μου να τρέχει στον λαιμό της, στα χείλια της.

Σηκώνομαι και βγάζω τα ρούχα μου, τη φιλάω, είχε διαφορετική γεύση από πριν επειδή είχα χύσει στο στόμα της, αλλά ο πούτσος μου συνεχίζει να είναι όρθιος.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 177483