Αχ ρε Άντρη (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Teodor 1979
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 04-07-2020

Προηγούμενο μέρος: Αχ ρε Άντρη

Με την Άντρη, εν καιρό καραντίνας και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ήμασταν σε εθελοντική ομάδα, βρίσκαμε πολύ χρόνο και κάναμε φοβερά δυνατά γαμήσια ενώ συμφωνήσαμε να λέμε τις φαντασιώσεις μας ο ένας στον άλλο και εφόσον συμφωνούσαμε θα προχωρούσαμε. Έχει βρώμικο μυαλό όπως κι εγώ.

Μια ημέρα πάνω στο γαμήσι μου ζήτησε να τη γαμήσω στο σπίτι της την ώρα που κοιμάται ο άνδρας της. Εκείνη την ώρα έχυσα τόσο δυνατά μόνο που άκουσα αυτή την κουβέντα. Όταν συνήλθε από το γαμήσι τη ρώτησα εάν το εννοούσε και μου είπε βέβαια. Τη ρώτησα αν έχει κάποια ιδέα για το πως θα γίνει μου είπε ότι ο άνδρας της έχει πρόβλημα με την καρδιά του και κατά το μεσημέρι μετά το φαγητό λαμβάνει κάποια φάρμακα που του φέρουν ύπνο. Αν είναι να βρούμε υπνωτικά χάπια να του τα βάλει και αυτά να κοιμηθεί βαθιά για να μπορέσουμε να γαμηθούμε με αυτόν στο σπίτι. Την ίδια ημέρα πήρα τηλέφωνο τον υπεύθυνο της εθελοντικής ομάδας όπου ήμουν και του είπα ότι μια γριά χρειαζόταν άμεσα υπνωτικά χάπια δυνατά αλλά δεν είχε συνταγή γιατρού και τελικά μου έδωσε να της τα πάω.

Τα έδωσα στην Άντρη και μου λέει:

- Αύριο μεσημέρι θα έρθεις από το σπίτι μου να φάμε όλοι μαζί. Μετά θα του δώσω τα χάπια του και θα με γαμήσεις μπροστά του ενώ κοιμάται.

Όλο το βράδυ μαλακιζόμουν αλλά δεν έλεγε να πέσει με τίποτα η καύλα. Την επόμενη λοιπόν κατά το μεσημέρι πήγα σπίτι της, καθίσαμε, φάγαμε, μίλησα με τον άνδρα της για διαφορά θέματα και κάποια στιγμή μου είπε ότι θα πάει για ύπνο. Του είπα ότι με την Άντρη θα πάμε για εθελοντισμό. Με το που πήγε να ξαπλώσει ήρθε η Άντρη, μου έδωσε ένα φιλί και μου λέει:

- Του έβαλα το υπνωτικό μέσα στο φαγητό.

Αρχίσαμε φιλί με πάθος και κάποια στιγμή ακούσαμε ροχαλητό. Πήγαμε στο δωμάτιο και κοιμόταν πολύ βαθιά. Στήριξα την Άντρη στην άκρη του κρεβατιού, της κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχο και μπήκα μέσα της το μουνί της που είχε πάρει φωτιά. Τη γαμούσα και αυτός κοιμόταν. Δε μιλούσαμε αλλά το απολαμβάναμε. Κάποια στιγμή του κατέβασε το εσώρουχο και πήρε τη πούτσα του στο στόμα της (ζήλεψα). Συνέχισα να τη γαμάω μέχρι που άδειασα στο μουνί της. Τον έβγαλα έξω και όπως έσταζαν τα υγρά, πήγα και έβαλα την πούτσα μου στο πρόσωπο του άνδρα της. Αυτή μου είπε όχι αλλά τον γέμισα υγρά βάζοντας τη να τα γλείψει.

- Για να μάθεις να μην παίρνεις άλλη πούτσα με εμένα παρόντα.

Αφού τα καθάρισε, πήγα και ξάπλωσα δίπλα στον άνδρα της γυμνός. Ήρθε κι αυτή γυμνή σε στάση 69. Ρουφηχτήκαμε ενώ αυτός κοιμόταν βαθιά. Η Άντρη έχυνε συνέχεια. Κάποια στιγμή ανέβηκε από πάνω. Της τσίμπαγα τα βυζιά, μούγκριζε, άρχισα τη βρίζω, την έφερα ανάσκελα, γυρνούσα στον άνδρα της και του έλεγα ευχαριστώ που έχει τέτοια πουτάνα και ότι είναι δικιά μου. Μετά γύρισα πάνω της. Σε κάποια φάση κάτι με έπιασε και άρχισα να της δίνω χαστούκια στο πρόσωπο. Καυλώσαμε και οι δύο. Πραγματικά ήταν υπέροχο γαμήσι. Τελείωσα μέσα της, έμεινα μέσα της, ξανά καύλωσα, την έβαλα στα 4 και την πήρα από πίσω. 3 ώρες γαμιόμασταν κι αυτός κοιμόταν δίπλα.

Κάποια στιγμή έπρεπε να φύγω μην ξυπνήσει. Την επόμενη που βρεθήκαμε με την Άντρη μου είπε ότι ξύπνησε μετά από ένα 12ωρο. Όποτε προγραμματίσουμε την επόμενη φορά, θα σας τη γράψω.
Copyright protected OW ref: 177357