Αχ ρε Άντρη

Δημοσιεύθηκε από Teodor 1979
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 12-06-2020
Την Άντρη την ξέρω εδώ και 8 περίπου χρόνια. Λεπτή, στα νιάτα της πρέπει να ήταν κουκλάρα, μέτριο βυζί και πουτανιάρικο ύφος. Έχει κατάστημα γυναικείων εσωρούχων και είναι διαχειρίστρια σε πολυκατοικία που έχει ο σύζυγος της, του όποιου με την κόρη (από άλλο γάμο) έχουμε καλές οικογενειακές σχέσεις. Στην οικογένεια του άνδρα της δεν τη θέλουν γιατί λένε τον πήρε για να του φάει χρήματα. Λόγω δουλειάς, σχεδόν κάθε μέρα είχα επαφή με την Άντρη. Πολύ ιδιότροπη αλλά είχε αυτό το κάτι πάνω της που με καύλωνε. Πολλές φορές μου ήρθε να της αστράψω ένα χαστούκι από την κακοτροπιά της.

Άλλαξα δουλειά και χαθήκαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια. Πριν 2-3 μήνες, λίγες ημέρες πριν την καραντίνα, την πέτυχα κάπου, ήρθε κοντά μου και με χαιρέτησε χαμογελώντας. Καμία σχέση η ιδιότροπη Άντρη με την Άντρη που είχα μπροστά μου. Αφού μιλήσαμε 5-6 λεπτά ήρθε ο άνδρας της και έφυγαν. Την ίδια μέρα, πήγα οικογενειακώς στην κόρη του άνδρα της όπου μεταξύ άλλων είπε ότι της κάνει παράπονα η Άντρη ότι δεν την ικανοποιεί ο άνδρας της και ότι δεν ξέρει τι να κάνει. Τέλος πάντων, σκέφτηκα ακούγοντας το "αγάμητη" να δω τι γίνεται.

Την επόμενη ακριβώς ημέρα επισκέφτηκα το μαγαζί της με πρόφαση να πάρω δώρο κάποια εσώρουχα σε κάποια σχέση που έχω. Ήμασταν μόνοι στο μαγαζί. Αφού με χαιρέτησε χαμογελώντας, με ρώτησε τι ακριβώς είναι τα γούστα της κοπέλας. Τότε εγώ αισθανόμενος για κάποιο λόγο μια ερωτική ατμόσφαιρα της είπα:

- Εσύ τι φοράς; Τι σου αρέσει;

- Σε έστειλε αυτή να μου την πέσεις;

Για κάποιο λόγο είχα καυλώσει υπερβολικά και της λέω:

- Άντρη έχει πολύ καιρό που σε γουστάρω. Μου αρέσουν οι μεγαλύτερες μου αλλά εσύ είσαι το κάτι άλλο! Θέλω πολύ να σε φάω…

- Βγες έξω από το μαγαζί μου τώρα…

και προέταξε το δάκτυλο δείχνοντας μου την έξοδο. Τότε μου ήρθε να κάνω μια κίνηση που και να έλεγε κάτι, κανένας δε θα την πίστευε (κάμερα το μαγαζί δεν είχε είναι μικρό). Της χούφτωσα τον κώλο και της λέω:

- Είναι κρίμα τέτοιο κωλαράκι να μην το ταϊσω!

Έκανε κίνηση με το κεφάλι προς τα πίσω αλλά όπως γύρισε, τα μούτρα μας έπεσαν κοντά. Έβγαλα τη γλώσσα μου έξω και άρχισα να της γλείφω το πρόσωπο και να προσπαθώ με το έτσι θέλω να τη φιλήσω. Στην αρχή αντιστάθηκε αλλά τελικά άνοιξε το στόμα της και αρχίσαμε ένα τρελό γλωσσόφιλο. Με σταμάτησε αυτή και μου είπε να κλείσει την πόρτα του μαγαζιού μη μας δει κανένας και να πάμε πίσω στην αποθήκη όπου έχει ένα κρεβάτι για να ξεκουράζεται όταν δεν έχει δουλειά.

Μέχρι να κλείσει την πόρτα, είχα πάει, βρήκα το κρεβάτι και έβγαλα όλα τα ρούχα μου. Η πούτσα μου, 18 πόντους, χοντρή, ήταν ήδη έτοιμη όταν ήρθε. Έμεινε για λίγο με το στόμα ανοικτό και μου λέει:

- Τι πράγμα είναι αυτό;

- Όλο δικό σου… το αξίζεις.

Άρχισε πίπα με πολύ σάλιο όπως μου αρέσει. Την τραβούσε τέρμα ρουφούσε τα αρχίδια, πολύ εμπειρία, ήταν καύλα. Ενώ ρουφούσε ξεντυνόταν. Την έβαλα 69 και την έγλειφα τρελά. Μετά την έβαλα ανάσκελα και άρχισα γλείψιμο. Έγλειφα μουνί και κώλο, της έβαζα δάκτυλα και τα δεχόταν μπρός και πίσω. Σε κάποια φάση μου ζήτησε να τη γαμήσω. Την είχα ανάσκελα και μπήκα μέσα της. Τέλειο υγρό και ζεστό μουνί.

- Μωρή πουτάνα τι ηλικία έχεις γαμώ τη μούνα σου;

- 72 γαμιά μου…

Τρελάθηκα πιο πολύ. Άρχισα να τη φτύνω στα μούτρα και να τη βρίζω άγρια. Την έβαλα στα 4, της τον έβαλα από πίσω και άρχισα να της δίνω χαστούκια στα κωλομάγουλα. Τα έκανα κατακόκκινα. Ήταν τέλειο! Κάποια στιγμή της τον έβαλα ξανά στο μουνί και τελείωσα μέσα της. Τον καθάρισε με τη γλώσσα και δε σταμάτησε μέχρι που τελείωσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα.

Μια νέα εμπειρία ξεκινούσε. Είχαμε πει να υπάρξει συνέχεια. 3 μήνες μετά, Στην περίοδο της καραντίνας, εγγραφήκαμε και οι δύο ως εθελοντές και κάναμε φοβερά γαμήσια, με γούστα και βρώμικα κόλπα. Στη επόμενη ιστορία θα σας πω πως τη γάμησα μέσα στο σπίτι της με τον άνδρα της να κοιμάται βαθιά.

Άντρη σε ευχαριστώ για όλα… είσαι υπέροχη!
Copyright protected OW ref: 176812