To γαμήσι τις κοπέλας μου στις διακοπές της

Δημοσιεύθηκε από George k
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 19-03-2020
Όπως σας έγραψα και σε προηγούμενες μου ιστορίες, εγώ και η δικιά μου είμαστε γενικά απελευθερωμένοι. Όταν γνώρισα την Κωνσταντίνα ήταν καλοκαίρι και τον πρώτο καιρό για 3 περίπου εβδομάδες είχαμε το γνωστό φλερτ και μερικά ερωτικά παιχνίδια χωρίς όμως ακόμα να έχουμε ολοκληρώσει. Η Κωνσταντίνα τη δεύτερη εβδομάδα της γνωριμίας μας θα έφευγε για διακοπές σε γνωστό κοσμοπολίτικο νησί με άλλες 4 φίλες της και 3 φίλους που οι δύο από αυτούς είχανε σχέση με τις δύο κοπέλες. Τα αγόρια ήταν 27 και τα κορίτσια στην ηλικία της δικιάς μου.

Εγώ γενικά είχα ενοχληθεί λίγο που θα έφευγε για μια εβδομάδα ειδικά πάνω στο σημείο που είχαμε έρθει πιο κοντά αλλά δεν ήταν στο χέρι μου να το αλλάξω. Οι μέρες περάσανε και όταν γύρισε τα φτιάξαμε. Εγώ απλά μάθαινα πόσο καλά περνούσε και τα μέρη που έβγαιναν για φαγητό και διασκέδαση. Η ιστορία που θα σάς πω από εδώ και στο εξής είναι η εξιστόρηση που μου έκανε μετά από ένα χρόνο σχέσης συζητώντας πάνω στο σεξ για τις περιπέτειες που έχουμε ζήσει.

Κωνσταντίνα:

Το δεύτερο βράδυ βγήκαμε με τα κορίτσια σε γνωστό μπαράκι του νησιού. Τα αγόρια δεν ακολουθήσαμε γιατί είχαν κουραστεί από την προηγούμενη νύχτα και έτσι βρήκαμε την ευκαιρία να ξεφύγουμε λίγο. Όλες μας φορούσαμε αρκετά σέξι ρούχα. Εγώ φορούσα το τζινάκι μου με τα σκισίματα, ένα λευκό τιραντάκι με την πλάτη έξω και το στήθος μου το μισό να αποκαλύπτεται, ένα στρινγκάκι κόκκινο και σουτιέν κόκκινο χωρίς τιράντες. Από κάτω τα πέδιλα τα ψιλά τα μαύρα.

Σε εκείνο το σημείο ενώ το κάναμε είχα καυλώσει τέρμα και περιμένοντας τη συνέχεια μην ξέροντας τι θα μάθω ρώτησα τι χρώμα νύχια είχε. Μου απάντησε λευκά με στρασάκια πάνω κάτω και συνέχισε την περιγραφή.

Στο μαγαζί υπήρχε πολύς κόσμος και καθίσαμε σε μια γωνιά όπου μας βόλεψαν στριμωχτά. Αρχίσαμε να διασκεδάζουμε και να χορεύουμε όσο μπορούσαμε και πίναμε τα ποτάκια μας. Όλες μας είχαμε έρθει σε τρελό κέφι και κάποιες από μας μιλούσαν με κάτι τύπους από διπλανή παρέα. Εγώ και η Μαρίνα πήγαμε τουαλέτα και μέχρι να επιστρέψουμε η παρέα μας μεγάλωσε. Τα παιδιά από τη διπλανή παρέα και άλλοι 3 άτομα είχαν στριμωχτεί ακόμα περισσότερο προς το μέρος μας. Οι τύποι λίγο περίεργοι καθώς μας κοίταζαν από πάνω μέχρι κάτω. Σαν εμφάνιση ήταν όλοι τους μανάρια.

Συνεχίζοντας τα ποτά μας και το χορό πιάνω τον Κώστα να με κοιτάει με έντονο ύφος στα μάτια και όταν τον ρώτησα με νόημα τι συμβαίνει. Αυτός ήρθε κοντά μου και μου άρχισε τα κομπλιμέντα τα οποία ήταν πολύ θερμά και μου άρεσε πολύ που τα άκουγα από έναν άντρα πολύ μεγαλύτερο μου. Ήταν 36 χρόνων. Με κέρασε ποτό και αρχίσαμε να χορεύουμε με μένα να έχω παραδοθεί στα χέρια του, τα οποία με χάιδευαν στη μέση και στον ποπό μου. Κάποια στιγμή έχει κολλήσει πάνω μου και νιώθω το φούσκωμα του πούτσου του. Εκεί τρελάθηκα από την καύλα και μηχανικά το χέρι μου τον ακούμπησε. Μου ψιθύρισε στο αυτί να πάμε τουαλέτα.

Σε αυτό το σημείο έχυσα… δε μπορούσα να κρατηθώ. Έκανα μπάνιο, έκατσα πίσω και της είπα να συνεχίσει να μου λέει. Με ρώτησε αν θέλω να μάθω τη συνέχεια. Η απάντηση ήταν ναι. Καθώς το ακούει με φιλάει στο στόμα και σκύβει πάλι στον πούτσο μου οποίος μετά από τόσο σπέρμα που έβγαλε ήταν πάλι όρθιος μέσα σε 2 λεπτά. Συνεχίζει λοιπόν και μου λέει με πιο αισθησιακή φωνή γλείφοντας το πούτσο μου και κοιτώντας με στα μάτια.

Τον ακολούθησα στην τουαλέτα και μπήκαμε σε μια αντρική. Με κόλλησε πίσω από την πόρτα, άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και τα χέρια του να επεξεργάζονται το κορμί μου. Του έβγαλα έξω τον πούτσο και άρχισα να του τον παίζω με τα δάχτυλα μου. Πραγματικά ο πούτσος του ήταν από τους καλύτερους που έχω πάρει. Κανονικό σε μέγεθος αλλά υπερβολικά χοντρός για το μουνάκι μου. Τον ήθελα όλο στο στόμα μου… ήθελα να νιώσω τι πόνο μπορεί να μου προκαλέσει ένα τέτοιο καυλί. Μου κατέβασε το τζιν και έσκυψα μπροστά αφού πρώτα του έγλειψα τον πούτσο και τα αρχίδια για κάνα 2λεπτο. Όταν έκανε να μου τον βάλει τα είδα όλα. Ήταν όμως κάτι που το ήθελα.

Άρχισα να σκούζω υπερβολικά πολύ. Δε με ένοιαξε που ήμουν σε δημόσιο χώρο. Δεν είχα αίσθηση του χρόνου. Μόνο απολάμβανα το γαμήσι που μου έριχνε ο καυλιάρης μου. Όταν τελείωσε μου τα έριξε στο στόμα, ντύθηκα με και γυρίσαμε στο τραπέζι. Είχα στο στόμα μου τη γεύση του πούτσου του και τα χύσια του. Όλες οι φίλες μου καταλάβανε φυσικά ότι γαμήθηκα γιατί είχε φύγει και το κραγιόν και το βάψιμο μου. Συνεχίσαμε για κάνα μισάωρο τη διασκέδαση και έπειτα χωριστήκαμε. Φυσικά τα κορίτσια με ανέκριναν και τους τα είπα όλα.

Το σκηνικό συζητήθηκε αρκετά σε όλες μας τις διακοπές και έγινε γνωστό και στα αγόρια τις παρέας. Με τον τύπο ξανά γαμήθηκα άλλες δυο φορές όσο ήμασταν στο νησί και ακόμα μιλάμε που και που στα μηνύματα.

Είχα πάθει σοκ με αυτά που άκουγα. Όλοι από την παρέα ξέρανε πως όταν ξεκίνησε η φάση με τη δικιά μου αυτή γαμιόταν με άλλον στις διακοπές. Λίγο με ενόχλησε αλλά πιο πολύ καύλωσα. Γιατί τέτοιο μωρό σαν το δικό μου είναι αυτονόητο να γαμηθεί. Τότε συνειδητοποιούσα ότι ξέρουν όλοι πόσο πουτανάκι είναι η δικιά μου.
Copyright protected OW ref: 175216