Ένα κωλογαμήσι στα γρήγορα

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 19-02-2020
Η ιστορία ξεκινάει καλοκαίρι 18, ακόμα τη θυμάμαι και το mουνάκι μου υγραίνεται!

Έχω χωρίσει με το Μάνο κοντά ένα εξάμηνο. Ένα βράδυ οι καύλες είχαν χτυπήσει κόκκινο, δεν άντεχα όσες φορές κι αν έτριβα το μουνάκι μου. Ήθελα ένα καλό γαμήσι! Χρειαζόμουν την πούτσα του Μάνου. Ήξερα ότι πηδάει μια κοπέλα αλλά δεν τη συμπαθούσα. Επίσης ήξερα ότι δε θα έλεγε όχι σε μια προσφορά μου. Ανοίγω messenger και του στέλνω:

- Που είσαι;

Δεν απαντάει ενώ το βλέπει. Με εκνευρίζει! Έτσι είσαι λέω;

- Σε μισή ώρα στο κιόσκι πίσω απ' τις κούνιες, έλα να μου γαμήσεις τον κώλο. No strings attached!

- Φόρα κάτι εύκολο, απαντάει.

Ωραία λέω, εδώ είμαστε! Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι λατρεύω να με πηδάνε από παντού. Έρχομαι σε οργασμό ακόμα και αν μου πηδάνε το κωλαράκι που εννοείται το δίνω ελεύθερα.

Σηκώνομαι, φοράω μια φουστίτσα κοντή χωρίς εσώρουχο, μια ζακέτα χωρίς τίποτα μέσα και πάω στο μπάνιο. Το παρκάκι απέχει απ' το σπίτι 5 λεπτά οπότε είχα χρόνο.

Παίρνω το λιπαντικό, βάζω ποσότητα στο χέρι μου και αρχίζω να δαχτυλώνω την κωλοτρυπίτσα μου. Ένιωθα τόσο πουτανάκι που τα υγρά απ' το μουνί μου έτρεχαν στα μπούτια μου.

Ξεκίνησα και στο δρόμο οι καύλες μεγάλωσαν. Περπατούσα μέσα στο χωριό σχεδόν γυμνή, σουρωμένοι τουρίστες τραγουδούσαν ενώ παραπατούσαν πιο πέρα. Έστριψα μέσα στο παρκάκι και έκανα για το κιόσκι. Είχα ήδη αργήσει 5 λεπτά.

Αν δεν είναι εδώ ο μαλάκας θα τον σκίσω... σκέφτηκα.

Είχα να τον δω πολύ καιρό αλλά ποτέ δεν μου πέρασε το άχτι μου! Ήθελα ένα τελειωτικό κλείσιμο. Ας γαμούσε οποία ήθελε ο βλάκας.

Δεν πέρασαν δέκα δευτέρα με αυτές τι σκέψεις και να τος μέσα στο σκοτάδι.

Ήρθε, κάθισε μπροστά μου, με κοίταξε μέσα στα μάτια με αυτό το λάγνο βλέμμα που με τρελαίνει. Κανείς μας δεν μίλησε! Γύρισα πλάτη, έκανα τα ξανθά μου μαλλιά απ' τη μια άκρη και έσκυψα μπροστά, ακουμπώντας με τους αγκώνες στο μεγάλο τραπέζι μέσα στο κιόσκι.

Άκουσα το φερμουάρ να ανοίγει, ένιωσα να με ακουμπάει αυτή η γνώριμη πούτσα.

Ακούμπησε την κωλοτρυπίτσα μου, του έφυγε ένα χμ… κατάλαβε ότι είχα προετοιμαστεί.

Έπαιξε λίγο την πούτσα του πάνω κάτω στην κωλότρυπα μου, ήξερε ότι όταν είχα καύλες, ήθελα άμεσα πούτσα και έτσι με ζόριζε.

Μετά την ακούμπησε και τη βύθισε μεσα, ηδονή! Άρχισε να κουνιέται σιγά για να συνηθίσω το μέγεθος. Βλέπετε μπορεί να τον τρώω από κώλο αλλά αν κάνω καιρό να τον φάω θέλει λίγη ώρα.

Ένιωθα μια δυσφορία γι' αυτό το λόγο αλλά ήξερα ότι θα φύγει σε λίγο. Άρχισα να παίζω με το μουνάκι μου. Άνοιξα τη ζακέτα και βγήκαν τα στήθη μου έξω. Ο Μάνος είχε ένα χέρι στη μέση και το άλλο μπροστά στο στήθος μου και το μάλαζε.

Άρχισε να επιταχύνει, δεν άργησαν και τα πρώτα βογκητά μου να βγουν. Δε μπορούσα να το ελέγξω, γούσταρα που ο πρώην μου γαμούσε το κωλαράκι στο πάρκο. Ήταν σκοτεινά αλλά αν κάποιος περνούσε και εστίαζε θα μας καταλάβαινε. Αυτό με έστειλε! Ένιωσα τον πρώτο οργασμός να έρχεται.

- Μάνο πιο ήσυχα, θα τελειώσω.

Όχι μόνο πιο ήσυχα δεν έκανε, άρχισε να επιταχύνει. Τώρα πλέον με γαμούσε σαν τρελός! Ήρθε ο πρώτος οργασμός. Άρχισα να το χάνω. Τα πόδια μου λύγιζαν και δεν ήξερα πως θα συνέλθω.

Απτόητος συνέχισε το πήδημα που έκανε στον κώλο μου, πλέον δεν τον ένιωθα κιόλας! Με είχε σκίσει αλλά μ' αρεσε. Ήμουν ένα πουτανάκι! Εκείνο το δευτερόλεπτο τον νιώθω να επιταχύνει πολύ και ένα τελειωτικό σπρώξιμο μου γέμισε το κωλαράκι σπέρμα. Μου έδωσε άλλες τρεις σπρωξιές, αρκετές για να τα αφήσει όλα μέσα. Βγήκε σιγά-σιγά. Σηκώθηκα λίγο να πάρω μια ανάσα.

Αν δεν έχεις νιώσει να σου γεμίζουν καυτό σπέρμα τις τρύπες δεν ξέρεις τι θα πει ηδονή.

- Ξέρεις ότι σε άκουσε όλο το χωριό ε;

- Αλήθεια λες;… φώναζα;

- Όπως παλιά… και μου πιάνει το μάγουλο. Τώρα σκύψε γλείψ' τη να καθαρίσει.

Να καθαρίσει λέγαμε όταν έμενε σπέρμα στην πούτσα και του την καθάριζα με το στόμα.

- Πάνε στο πουτανάκι σου… του είπα με ναζί.

Σηκώθηκα, έκλεισα τη ζακέτα και ξεκίνησα για σπίτι. Με έτσουζε το κωλαράκι οπότε έπρεπε να βάλω κρέμες πάλι το βράδυ. Αλλά άξιζε. Τέτοιο οργασμό είχα καιρό να κάνω.

Ο Μάνος πήγε στο πουτανάκι του, της έδωσε την πούτσα πίπα να του την καθαρίσει. Έβγαλε και φώτο και την έστειλε με την ξενέρωτη να έχει την πούτσα στο στόμα και να κλείνει το μάτι.

Κουκλίτσα μου, που να ξέρεις ότι ρουφάς την πούτσα που έχει μόλις γαμήσει τον κώλο μου… σκέφτηκα και έπεσα για ύπνο έχοντας διώξει όλες τις καύλες μου!
Copyright protected OW ref: 174765