Σεμινάριο

Δημοσιεύθηκε από Aris1975GR
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 11-02-2020
Καλησπέρα, είμαι ο Άρης. Με τη δουλειά μου πάω συχνά σεμινάρια στην Αθήνα και μου αρέσει να γνωρίζω όμορφες συναδέλφωσες. Πίστεψε με, έχουμε πολλές.

Μία φορά λοιπόν σε ένα σεμινάριο 4 μερών γνώρισα την Ιωάννα. Ψηλή, ξανθιά, λεπτή και πολύ όμορφη γυναίκα. Συνήθως έπιανα κουβέντα στο διάλειμμα και μάθαινα σε ποιο δωμάτιο μένει, καθώς μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο, πληρωμένο από τον εργοδότη. Τη ρώτησα τι θα κάνει το βράδυ και μου είπε, ότι θα πάει μια βόλτα και κατά τις 9 θα γυρίσει να αράξει και να κοιμηθεί.

9:30 τις χτύπησα το εσωτερικό τηλέφωνο και τη ρώτησα αν θέλει παρέα. Μου είπε έλα για λίγο και πήγα αμέσως.

Αράξαμε στο κρεβάτι και λέγαμε για τις ζωές μας. Όταν δοκίμασα να τη φιλήσω, μου είπε ότι θέλει να τα πούμε σαν φιλαράκια. Εγώ σκέφτηκα ότι έφαγα χυλόπιτα. Μετά, όπως τα λέγαμε και είχαμε πλησιάσει ξανά, δοκίμασα και με άφησε. Αρχίσαμε γλωσσόφιλα παθιασμένα, σα να είμαστε 20 και τρελά ερωτευμένοι.

Όπως ήταν ξαπλωμένη με ανοιχτά πόδια και ήμουν από πάνω της, με τα ρούχα ακόμα, έτσι όπως έτριβα το όργανο μου στην κλειτορίδα της, άρχισε να χύνει, να φωνάζει και να χτυπιέται. Τελείωσε μόνο με φιλιά και τρίψιμο. Ένιωσα υπέροχα.

Ξαφνικά με σηκώνει και πάει στο παράθυρο και κάνει τσιγάρο. Έμεινα με το σηκωμένο πουλί να πιέζει το μποξερακι και το παντελόνι για να πεταχτεί. Μόλις το τελείωσε ήρθε και με ξάπλωσε, με έγδυσε, και άρχισε να με ρουφάει, υγρά, βαθιά, και όμορφα. Από τις καλύτερες πίπες ever! Μια τα αρχίδια, μια το όργανο, με τρέλανε. Με έκανε να τελειώσω και δεν το έβγαλε από το στόμα της μέχρι που ήπιε και την τελευταία σταγόνα! Απίστευτο! Υπέροχο!

Αράξαμε λίγο, ανταλλάξαμε μερικά ερωτικά φιλιά και πήγαμε για ύπνο.

Την άλλη μέρα σεμινάριο, σα να μην έγινε τίποτα… φιλαράκια. Τελείωσε το σεμινάριο, γυρίσαμε ξενοδοχείο, και μόλις χωρίσαμε από τους συναδέλφους πήγα στο δωμάτιο της. Κατευθείαν γλωσσόφιλα, αγκαλιές, αγγίγματα, πάλι μετά από 10 λεπτά τελείωσε ενώ εγώ τις έτριβα την κλειτορίδα με το σώμα μου. Αυτή τη φορά όμως την έγδυσα και όπως είχε τελειώσει, έβαλα προφυλακτικό και της τον έχωσα μέσα. Άρχισε να φωνάζει πάλι. Ήταν φωνακλού! Ξαπλωμένη ανάσκελα, εγώ είχα τα πόδια της στα χέρια μου και τα έγλειφα, τα ακουμπούσα στο πρόσωπο μου, τα χάιδευα και την πηδούσα δυνατά. Μέσα σε 10 λεπτά ξαναέχυνε τον πούτσο μου και φώναζε. Με τρέλανε! Είχα πεθάνει στην καύλα. Τη γύρισα στα 4, doggie, της τον έβαλα στην αρχή αργά και μετά γρήγορα. Τα αρχίδια μου χτυπούσαν το κωλαράκι της. Άρχισα να τις ρίχνω χαστούκια ελαφριά στα κωλομέρια. Της άρεσε. Συνέχισα, ήξερα ότι θα χύσω σύντομα.

Έτσι όπως την πηδούσα, της έριχνα χαστούκια και φώναζε, έφερε το χέρι της και άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια. Τελείωσα μετά από 5 λεπτά. Απίστευτος οργασμός. Δεν ξέρω τι ηχομόνωση έχει το ξενοδοχείο, αλλά φώναζε πολύ η καυλιάρα μου.

Περιττό να σας πω ότι πηδιόμασταν μεσημέρι βράδυ σαν τα 20χρονα όλο το τετραήμερο. Υπέροχη, γυναικάρα, απίθανο σεξ. Μου έμεινε αξέχαστη.
Copyright protected OW ref: 174598