Τα γούστα τις δικιάς μου

Δημοσιεύθηκε από George k
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 17-01-2020
Ονομάζομαι Γιώργος, είμαι 25 χρονών και η κοπέλα μου Κωνσταντίνα και είναι 24. Εγώ είμαι 1.80 και η δικιά μου μέτρια προς ψιλή. Είμαστε εμφανίσιμο ζευγάρι και είχαμε πολλές εμπειρίες πριν γνωριστούμε. Τα έχουμε 2μιση χρόνια. Πρόσφατα ταξιδέψαμε σε μια εξοχική κατοικία που έχει η δικιά μου για 5 ημέρες. Είχαμε και οι δύο όρεξη για σεξ και για παιχνιδάκια ερωτικά. Το δεύτερο βράδυ, ενώ είχαμε αράξει, η δικιά μου σηκώνεται και χωρίς να δώσω σημασία αργότερα ακούω το νερό του μπάνιου να τρέχει. Πέρασε κανένα 20 λεπτό και σηκώθηκα από το καναπέ να πάω να δω τι κάνει. Καθώς πήγαινα ακούω ομιλία. Φτάνοντας πριν ανοίξω την πόρτα και μπω στο μπάνιο. Καταλαβαίνω πως η δικιά μου μιλάει σε chat. Στο παρελθόν το είχαμε ξανακάνει και μαζί και ήταν κάτι που μας καύλωνε και τους δύο. Ανοίγω την πόρτα σιγά και η Κωνσταντίνα μου κάνει νόημα να μη μιλήσω ενώ συνέχισε τη συνομιλία τις.

Το θέαμα με έφτιαξε πολύ. Ήταν βυθισμένη στη μπανιέρα με γεμάτο νερό και αφρούς το μισό στήθος τις απ' έξω και φλέρταρε με ένα τύπο τυχαίο με κάμερα. Είχε τεντώσει το ένα τις πόδι εκτός νερού και πότε-πότε έβγαζε και το άλλο και έτριβε τα πατουσάκια τις μεταξύ τους. Δίπλα της είχε το ποτήρι κρασί που έπινε πιο πριν. Ήταν βγαλμένη από τσόντα. Και το πιο ωραίο ήταν τα ρούχα που είχε επιλέξει να φορέσει έπειτα. Προφανώς για να το κάνουμε όπως και έγινε. Μαύρο κολάν με Μπορντό γόβες 12ποντες, ένα σετ κόκκινα εσώρουχα και τοπάκι μαύρο. Φορούσε ήδη σκουλαρίκια κρίκους και είχε έντονο βάψιμο. Είχε μαύρα μακριά νύχια στα χέρια και απαλό ροζ στα πόδια. Τα οποία τα έδειξε στην κάμερα, όταν ο τύπος που μιλούσε σχολίασε θετικά τα νύχια που είχε στα χέρια.

Εγώ να τον έχω βγάλει έξω και να τον παίζω ήσυχα. Αυτή μια να κοιτάει εμένα και μια το κινητό τις και να δέχεται κομπλιμέντα και ερωτήσεις ερωτικού περιεχομένου, ώσπου η δικιά μου είχε καυλώσει πολύ και δαχτύλωνε το μουνάκι τις μέσα στο νερό. Ο τύπος απ' ότι κατάλαβα τον είχε βγάλει έξω και τον έπαιζε μιας και η καυλιάρα μου δεν ξεκόλλησε το βλέμμα τις από την οθόνη. Τώρα πλέον του έδειχνε όλο το στήθος τις και με το χέρι που δαχτυλώνονταν έπαιζε τη μια τις ρώγα. Τα προστυχόλογα συνεχιζόταν και το παιχνίδι γινόταν πιο τολμηρό με εμένα να μη βγάζω αχνά και αυτή να ξεδιπλώνει τι πουτανιά τις on camera. Έβγαλε λίγο το σώμα της από το νερό και έδειξε στην κάμερα πως δαχτυλώνεται. Ήθελα τόσο πολύ να της γλείψω το άτριχο μουνάκι που άρχισα να πλησιάζω αλλά μου έκανε νόημα να φύγω.

Είχα καταλάβει πως γούσταρε πολύ τη φάση και έτσι δεν ενόχλησα ξανά. Πέρασαν τουλάχιστον 50 λεπτά όταν φτάσανε σε σημείο να έχουν χύσει και οι δύο και να συζητούν για τον αν έχει σχέση. Αυτός ήταν ελεύθερος, η δικιά μου όμως παραδέχτηκε πως έχει. Λίγο πριν λήξει η συνομιλία τους αυτός της ζήτησε το όνομα από το ινστα. Η δικιά μου χωρίς καν να με ρωτήσει του το έδωσε και χαιρετήθηκαν. Κλείνοντας την αρπάζω και τη φιλώ κι αυτή ανταποδίδει με πολύ πάθος και μου λέει να πάω να ξαπλώσω και έρχεται σε δυο λεπτά. Πήγα στο δωμάτιο έκανα φωτισμό ρομαντικό και ξάπλωσα γυμνός και φουλ καυλωμένος. Μπαίνει ντυμένη με τα ρούχα που ανέφερα πιο πάνω και με αισθησιακό τρόπο κινείται προς τι μεριά μου. Με καυλιάρικη φωνή αρχίζει χαμηλόφωνα να μου λέει:

- Μωρό μου σου άρεσε;

- Πολύ καυλιάρα μου. Με τρέλανε η πουτανιά σου…

ενώ αυτή άρχισε να μου τον παίζει και να με γλείφει.

- Εσένα σου άρεσε;… τη ρωτώ εγώ.

- Μ... μου άρεσε πολύ και η φάση και αυτός ο τύπος. Με καύλωνε με αυτά που μου έλεγε.

Μετά από αυτό τη βουτάω, της βγάζω τις γόβες και το κολάν και τη φέρνω πάνω μου. Τραβάει μόνη τις στην άκρη το στρινγκάκι τις και χώνομαι με μανία μέσα της. Αυτή όπως ήταν από πάνω μου έσκυβε και φιλιόμασταν παθιασμένα. Εκεί που το κάναμε κι ενώ είχαμε αλλάξει μερικές στάσεις της λέω…

- Λες να σε κάνει add στο ινστα;

- Στάνταρ θα με κάνει. Και θα μου στείλει κιόλας.

- Και εσύ θα του απαντήσεις;

- Έτσι λέω. Εκτός και αν έχεις θέμα μωρό μου… τότε δεν τον δέχομαι.

- Κάνε ότι γουστάρεις απλά να με κρατάς ενήμερο.

- Φυσικά μωράκι μου. Εξάλλου δεν μένουμε στην ίδια πόλη. Ότι και να πούμε στα λόγια θα μείνει.

Έπειτα της τον έδωσα στο στόμα και τελείωσα. Άλλα στο στόμα, άλλα στο στήθος, άλλα στα μαλλιά και στο πρόσωπο.

Η ιστορία συνεχίζεται. Ελπίζω να σας άρεσε.
Copyright protected OW ref: 174057