Η γριά στο ταξί

Δημοσιεύθηκε από Teodor 1979
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 26-12-2019
Η ιστορία έχει γίνει πριν περίπου 6 μήνες, Eρχόμουν από Λευκωσία στη Λεμεσό με ταξί τύπου βαν. Καθόμουν στο πίσω κάθισμα ενός 10θεσιου ταξί. Ενώ κόβαμε βόλτες στη Λευκωσία και μάζευε κόσμο το ταξί για να τους μεταφέρει στην Λεμεσό εγώ παρακαλούσα να πάρει καμία κοπέλα που να με ανάψει να περάσει η ώρα ευχάριστα. Σε κάποια φάση πήρε ένα ζευγάρι ηλικίας με πρώτη μάτια κοντά στα 70. Έχω αδυναμία στις μεγαλύτερες, η κύρια λεπτή, καλοδιατηρημένο πρόσωπο, βαμμένη, φορούσε στενό παντελόνι άσπρο που διέγραφε το τάνγκα της. Από πάνω φορούσε μια απλή φανέλα και ήδη είχα καταλάβει ότι από στήθος ήταν σε μέτρια επίπεδα. Ο σύζυγος της φαινόταν να τα έχει χαμένα, ήταν στον κόσμο του.

Ήρθαν και κάθισαν δίπλα μου στο πίσω κάθισμα και η κύρια έκατσε ακριβώς δίπλα μου. Ο οδηγός του ταξί οδηγούσε κάπως αδέξια και συνεχώς τα πόδια μας έρχονταν σε επαφή. Με όλο αυτό και με κάποιο άρωμα που είχε βάλει η κύρια καύλωσα. Μου καρφώθηκε η ιδέα να τη γαμήσω. Κάποια στιγμή πιάσαμε κουβέντα. μια κουβέντα που πολύ σύντομα πήγε σε προσωπικό επίπεδο. Μου είχε πει ότι ο άνδρας της είχε πάθει εγκεφαλικό ότι είναι στον κόσμο του αλλά τον αγαπάει παρά πολύ, ότι πήγαιναν Λεμεσό να δουν την κόρη τους και θα κάθονταν εκεί 2 ημέρες. Εγώ της είπα τα δικά μου. Μετά η κουβέντα πήγε στο ερωτικό κομμάτι λέγοντας της ότι είναι πολύ σέξι και όμορφη. Μου είπε ότι είναι γριά 72 ετών και αφού είχαμε φθάσει σχεδόν Λεμεσό, έπρεπε να κάνω κίνηση μιας και είχα πάρει απόφαση να τη γαμήσω. Της είπα ότι η γριά κότα έχει το ζουμί και της άγγιξα τα πόδια με χαδάκι.

Αυτή ταράχτηκε, ψέλλισε ένα μικρό μη αλλά συνέχισα λέγοντας της στο αυτί ότι θέλω πολύ να την ρουφήξω. Φτάσαμε στον προορισμό μας, αυτή θα κατέβαινε σε άλλο σημείο από εκεί που έμενε, γύρισε και με ρώτησε αν ξέρω κανένα μέρος κοντά στην περιοχή εκεί για να γαμηθούμε. Κατεβήκαμε μαζί, φώναξε ένα κανονικό ταξί, έβαλε τον άνδρα της μέσα, έδωσε τη διεύθυνση του ταξιτζή για να πάει τον άνδρα της, πήρε τηλέφωνο την κόρη της και της είπε ότι στέλνει τον άνδρα της με ταξί και ότι θα αργήσει γιατί θέλει να κάνει κάποια ψώνια. Πήγαμε σε κάποιο κοντινό ξενοδοχείο που ξέρω. Με το που μπήκαμε στο δωμάτιο αρχίσαμε ένα τρελό, με διάρκεια, γλωσσόφιλο. Ήταν υπέροχο μου είπε ότι έχει αρκετό καιρό να κάνει έρωτα και το έχει ανάγκη. Αγαπάει τον άνδρα της αλλά δεν θέλει παύει να έχει ανάγκες.

Την έβαλα στο κρεβάτι ανάσκελα, μπήκα από πάνω της, άρχισα φιλιά λαιμό, βυζιά και κατέληξα στο μουνί της. Μύριζε όμορφα, παρόλο που είχε ζέστη εκείνη τη μέρα. Ήταν ξυρισμένο. Την έγλειψα, ήταν πολύ υγρή. Μου ζητούσε να μπω μέσα της, όμως έπεσα ανάσκελα, της ζήτησα να μου πάρει πίπα και οπότε είναι έτοιμη να κάτσει πάνω. Άρχισε πίπα. Ρουφούσε καλά η πουτάνα. Ήρθε αυτή ανάσκελα και μου είπε ότι ως πουτάνα με θέλει από πάνω. Την κάρφωσα. Τη γαμούσα, τη φίλαγα στο στόμα, την έφτυνα στο πρόσωπο, την έβριζα και αυτή έχυνε συνέχεια μέχρι που τελείωσα κι εγώ μέσα της. Τον έβγαλε, τον καθάρισε, μου έκανε πίπα, την ξαναπήρα, αυτή τη φορά από πίσω. Ήταν υπέροχο! 3 ώρες ήμασταν μαζί και γαμιόμασταν συνέχεια.

Αφού βγήκαμε από το ξενοδοχείο της ζήτησα το κινητό της. Αυτή μου είπε ότι ήθελε πολύ φάση αλλά χωρίς να υπάρχει συνέχεια. Ίσως κάποια στιγμή ξαναϊδωθούμε, ίσως όχι, ποτέ δεν ξέρεις.
Copyright protected OW ref: 173405