Αμοιβαία έλξη

Δημοσιεύθηκε από panosili21
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 20-09-2019
Όλα συνέβησαν πριν 10 χρόνια σε επαρχιακή πόλη. Εγώ 27 ετών βρέθηκα να εργάζομαι σε μια εταιρεία. Εκεί δούλευε και η Μ, μικροπαντρεμένη με 2 δύο παιδιά και 5 χρόνια μεγαλύτερή μου. Πρώτη φορά τη συνάντησα στις σκάλες. Ανέβαινε μπροστά μου. Είχε ένα κωλαράκι στρογγυλό και σφιχτό. Ήταν ψηλή, 1.80 περίπου, μελαχρινή στο δέρμα και τα μαλλιά της έφταναν στη μέση της. Στήθος μικρό και στητό. Όσο ανέβαινα τις σκάλες δεν ξεκολλούσα το βλέμμα μου από τον κώλο της!

Γενικότερα δεν είχαμε επαφές στη δουλειά, ώσπου ο ιδιοκτήτης μας ζήτησε να συνεργαστούμε σε ένα project. Τότε αρχίσαμε να γνωριζόμαστε διότι ήμασταν όλη μέρα μαζί, καθώς είχε μετακομίσει στο γραφείο μου. Όσο τη γνώριζα και την κοιτούσα μου άρεσε όλο και πιο πολύ.

Ένα βράδυ, είχα ξεχάσει κάποια σημαντικά έγγραφα στο γραφείο μου. Η Μ ήταν εκεί. Της τηλεφώνησα ότι θα περάσω να τα πάρω. Όταν πήγα να ανοίγω την πόρτα στο γραφείο, εκείνη έβγαινε. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο. Τότε ασυναίσθητα φιληθήκαμε με πάθος. Παγώσαμε και οι 2 όταν το καταλάβαμε. Χαμήλωσε το κεφάλι και έφυγε χωρίς να πει τίποτα.

Οι μέρες περνούσαν κι εμείς δεν είχαμε πει τίποτα για εκείνο το βράδυ. Η ατμόσφαιρα στο γραφείο ήταν ηλεκτρισμένη ερωτικά. Η Μ άρχισε να ντύνεται πιο προκλητικά και να με κοιτάζει διαφορετικά. Μια μέρα ήμουν στο αρχείο της εταιρείας και έψαχνα κάποια παλιά συμβόλαια. Αφού είχε βραδιάσει πια και καθυστερούσα, η Μ ήρθε να με βοηθήσει. Μόλις μπήκε στο αρχείο καύλωσα. Φορούσε ένα μαύρο εφαρμοστό παντελόνι, μαύρες γόβες και ένα λευκό πουκάμισο χωρίς σουτιέν. Πως και δεν το είχα δει όλη μέρα. Οι ρώγες της κόντευαν να πεταχτούν απ' έξω. Τα μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα και με τα γυαλιά της είχα τρελαθεί. Αρχίσαμε να ψάχνουμε μαζί.

- Το βρήκα… φώναξε η Μ.

- Μου έσωσες το βράδυ. Να σε φιλήσω;... της λέω.

Τότε με σπρώχνει και με κολλάει στον τοίχο. Έχω παγώσει. Μου πιάνει τ' αρχίδια πάνω από το παντελόνι και μου τα τραβάει.

- Εγώ θα σε φιλήσω… μου λέει. Σε σκέφτομαι συνέχεια από τη στιγμή που με φίλησες…

και αρχίζει να με φιλάει στο στόμα ενώ μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Μου τα κατεβάζει και αρχίζει να βάζει όλο μου τον πούτσο στο στόμα της. Τα σάλια της έσταζαν στο πάτωμα. Είχα τρελαθεί. Ο πούτσος μου έφτανε στο λαρύγγι της. Απόλυτη ηδονή.

Αφού συνήλθα από την αρχική ζαλάδα, την ξαπλώνω πάνω σε ένα γραφείο και της κατεβάζω το παντελόνι. Δε φορούσε τίποτα από μέσα. Η μουνάρα της ήταν πολύ υγρή και τα μουνόχειλά της σκληρά. Έσκυψα. τα έγλειψα και κάρφωσα τον πούτσο μου βαθιά μέσα της. Άρχισε να φωνάζει. Τη γαμούσα αργά και βαθιά. Η μουνάρα της έσταζε συνέχεια. Της ξεκούμπωσα το πουκάμισο και άρχισα να τσιμπάω τις ρώγες της. Ήταν μεγάλες και πολύ πεταχτές. Τις δάγκωνα και έχυνε ασταμάτητα.

- Χύνω… της λέω.

- Μέσα μου…

- Όχι… της λέω και πάω να τραβηχτώ.

Με σφίγγει με τα πόδια της και αρχίζει να καρφώνεται με δύναμη πάνω στον πούτσο μου. μέχρι που έχυσα μέσα της. Της άρεσε. Συνέχιζε να σκίζεται. Τα χύσια μου έσταζαν στο πάτωμα κι η Μ άρχισε να χαϊδεύει τις ρώγες της. Καύλωσα πάλι μέσα της. Άρχισα να κινούμαι στο ρυθμό της. Άρχισε πάλι να φωνάζει. Κατέβασε το ένα της χέρι και μου χάιδευε τ' αρχίδια… μου τα έσφιγγε. Είχα καυλώσει πολύ.

- Χύνω...

φώναξε κι εκείνη την ώρα έχυσα κι εγώ μέσα της για δεύτερη φορά. Σηκώθηκε και τον έβαλε στο στόμα της. Ακουμπούσα στο γραφείο γιατί είχα παραλύσει από τη πίπα. Ήταν υπέροχη!

Σηκώθηκε, ντύθηκε, μου έδωσε ένα φιλί και μου είπε ότι ήταν μόνο η αρχή.
Copyright protected OW ref: 171268