Παράξενα μπλεξίματα (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 04-09-2019

Προηγούμενο μέρος: Παράξενα μπλεξίματα

Γεια σας και πάλι φίλοι μου, σάς είχα υποσχεθεί να συνεχίσω την ιστορία μου. Μόλις είδα ποιος είναι μπροστά μου πάγωσα αρχικά, γρήγορα όμως συνήλθα με την ατάκα της Κατερίνας "ο κουμπάρος μου με προσέχει Μαίρη και από τώρα θα αναλάβει να προσέχει και εσένα".

- Για σου Τάκη, είπα, δεν το περίμενα πως εσύ περιποιείσαι την Κατερίνα.

- Ναι απάντησε ο Τάκης πολλά χρόνια τώρα την προσέχω.

Η Κατερίνα πλησίασε τον Τάκη τον αγκαλιάζει και άρχισε να τον φιλά στο στόμα.

- Σας έκανα μεγάλη έκπληξη, είπε χαμογελώντας. Ο Τάκης είναι κουμπάρος της Κατερίνας και καλός φίλος από παλιά του άντρα μου. Έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές παρέα, βγαίναμε παρέα συχνά όταν ήταν με την γυναίκα του. Τώρα έχουν χωρίσει και ο άντρας μου δε θέλει να βγαίνουμε παρέα αλλά παραμένουν φίλοι. Έλα Τάκη, θα περιποιηθείς εσύ τη Μαίρη και εγώ τον φίλο σου.

Ο Τάκης με πήρε αγκαλιά και άρχισε να με φιλάει στο στόμα και να με χαϊδεύει σε όλο μου το κορμί. Άρχισα να το ανταποδίδω. Πολύ γρήγορα μείναμε γυμνοί και οι δύο, ενώ η Κατερίνα είχε αρχίσει ήδη να παίρνει τσιμπούκι στο Γιάννη. Έσκυψα και πήρα στο στόμα μου τον πούτσο του Τάκη. "Είναι τεράστιος" είπα και τον ρούφηξα ολόκληρο στο στόμα μου.

- Ναι Μαίρη… έτσι, ρούφα, μου έλεγε ο Τάκης, έτσι μου αρέσει καύλα…

και έπαιζε με τα βυζιά μου. Ο πούτσος τού είναι υπέροχος και μεγάλος. Με έσπρωξε στον καναπέ και άρχισε να μου γλείφει το μουνί. Με τρέλανε και άρχισα να τού ζητάω να με γαμήσει. Ούρλιαζα από καύλα. Μου τον έβαλε απότομα όλο μέσα μου και άρχισε να μπαινοβγαίνει με δύναμη. Άρχισα να χύνω ασταμάτητα, έχυσε και ο Τάκης μαζί μου. Όταν συνήλθα κοίταξα δίπλα την Κατερίνα. Είχε μέσα της το Γιάννη και τη γαμούσε δυνατά. Δεν άργησαν να χύσουν και αυτοί. Ο Τάκης πλησίασε την Κατερίνα και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα.

- Πως σου φάνηκε η Μαίρη;… τη ρώτησε.

- Καύλα… της απάντησε.

Χαλαρώσαμε λίγο και λέγαμε διάφορα. Η Κατερίνα με ρώτησε αν έχω νιώσει καλύτερο γαμήσι από του Τάκη. Απάντησα πώς με έκανε να χύνω ασταμάτητα και πως είναι τέλειος. Τότε ο Τάκης με ρώτησε:

- Καλύτερος από τον άντρα σου;

Δεν απάντησα, απλά γέλασα. Η Κατερίνα απάντησε για μένα:

- Ρε Τάκη… ο αδερφός μου τη γαμάει τόσα χρόνια, τώρα τον έχει συνηθίσει, άλλωστε το ξένο είναι πάντα πιο γλυκό.

- Τότε ακούστηκε ο Γιάννης πού τόση ώρα δεν έλεγε τίποτα να ρωτά τον Τάκη:

- Καλά κατάλαβα;… η Μαίρη είναι γυναίκα του αδερφού της Κατερίνας;

- Ναι… απάντησε ο Τάκης και ο άντρας της είναι και φιλαράκι μου. Κουβέντα πουθενά αν θες να περνάμε καλά μαζί τους… του είπε ο Τάκης.

- Το μυστικό μας, απάντησε ο Γιάννης.

Η Κατερίνα πρότεινε να πάμε μέσα στο υπνοδωμάτιο για δεύτερο γύρο πιο άνετα στο κρεβάτι. Έπιασα από το χέρι τον Τάκη και τον τράβηξα μέχρι το κρεβάτι. Ακολουθεί η Κατερίνα με το Γιάννη. Ξαπλώσαμε όλοι μαζί. Άρχισα να παίζω με τον πούτσο του Τάκη. Έσκυψα και τον έβαλα στο στόμα μου τότε άκουσα την Κατερίνα να λέει:

- Ρε την πουτάνα, πάλι τον πούτσο σου θέλει! Αχόρταγη είναι.

Γελώντας της απάντησα:

- Σου έμοιασα!

- Ε… τότε πάρε και τούς δύο μαζί να δούμε αν τούς καταφέρνεις.

"Ναι…" απάντησα και άρχισα να παίρνω τον πούτσο τού Τάκη στο στόμα μου και άπλωσα το χέρι μου πιάνοντας τον πούτσο του Γιάννη να του τον παίξω. Γύρισα και πήρα στο στόμα το Γιάννη και έπαιζα με τού Τάκη. Άλλαζα της πούτσες στο στόμα μου. Η Κατερίνα άρχισε να μου γλείφει το μουνί. Ο Τάκης πήρε τη θέση της Κατερίνας και άρχισε να με γαμάει με το καυλί του. Εγώ έπαιρνα στο στόμα μου το καυλί του Γιάννη για αρκετή ώρα. Άλλαξαν, ήρθε ο Τάκης στο στόμα μου και μπήκε στο μουνί μου. Η Κατερίνα μου έπαιζε τα βυζιά. Τρελές καύλες. Η Κατερίνα με ρώτησε…

- Θα τούς πάρεις και τούς δύο ταυτόχρονα μέσα σού;

- Ναι, τούς θέλω να με ξεσκίσουν!

Τότε μπήκε από πίσω μου ο Τάκης και η Κατερίνα με φιλούσε στο στόμα. Με ξεσκίζουν ταυτόχρονα και οι δύο. Είναι τρελά. Αρχίζω να χύνω ουρλιάζοντας. Μετά ήρθε η σειρά της Κατερίνας να την ξεσκίσουν, από τότε με τον Τάκη βρισκόμαστε πολύ συχνά και μας γάμα άλλες φορές μόνος και άλλες φορές με τον Γιάννη η κάποιον άλλο φίλο του. Έχουμε κάνει ατελείωτα γαμήσια. Μια φορά θυμάμαι, βγήκαμε βόλτα οι τρεις μας βράδυ για ποτό και δίπλα μας ήταν ένας μαύρος. Ο Τάκης μας έκανε πλάκα:

- Θέλετε να τον πάρουμε στην παρέα μας;

Εμείς γελούσαμε. Ο Τάκης τον κέρασε ένα ποτό και τον κάλεσε στην παρέα μας. Ήταν ευχάριστος τύπος και κάνανε πλάκα. Ο Τάκης τον ρώτησε ποια θα γούσταρε να γαμήσει και ο μαύρος απάντησε πώς είναι και η δύο καλές. Τον πήραμε μαζί μας στο σπίτι και ο Τάκης ήθελε να βλέπει μόνο. Πήραμε τον πούτσο τού και οι δύο. Ήταν τεράστιος, μας ξέσκισε! Ο Τάκης μας έβλεπε να τον παίρνουμε μέσα στο μουνί μας και καύλωνε. Μας ζήτησε να τον πάρουμε από πίσω αλλά δεν άντεξε καμιά. Κάναμε παρά πολλές καλές φάσεις με τον Τάκη και με τους φίλους του. Με την Κατερίνα περνάμε υπέροχα. Έχουν περάσει 5 χρόνια περίπου από όταν ξεκινήσαμε τα γαμήσια και μια απροσδόκητη συνάντηση άλλαξε τα δεδομένα, γύρισαν όλα ανάποδα. Αυτό θα το μοιραστώ μαζί σας σύντομα.
Copyright protected OW ref: 170915