Μικρή κυρία, μεγάλο πουτανάκι

Δημοσιεύθηκε από Mobo
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 07-08-2019
Συνήθως με καλούσε η σύζυγος για να την κατεβάσω κέντρο ή Γλυφάδα για ψώνια και καφέ, μόνη ή με την κόρη της. Η κυρία ήταν μια 40άρα, πολύ περιποιημένη και όμορφη, με ωραία σιλουέτα. Η κόρη της, μόλις είχε κλείσει τα 17, ένα γλυκό κοριτσάκι, αρκετά αναπτυγμένο για την ηλικία της.

Εκείνο το καλοκαίρι, έτυχε να πάω τη μικρή σε μερικές συναυλίες. Σε μια από αυτές, στη Μαλακάσα, ήταν μαζί με μια φίλη της. Όταν τις πήγα ήταν όλα καλά, αλλά όταν τις πήρα για να επιστρέψουμε όχι.

Ήταν αρκετά πιωμένη και μύριζε τσιγάρο. Με ρώτησε αν μπορεί να καπνίσει, με παρακάλεσε να την αφήσω αλλά ή μυρωδιά που μου ήρθε, δεν ήταν συνηθισμένου τσιγάρου. Της ζήτησα να το σβήσει αμέσως αλλά η μικρή απάντησε με ύφος και πολύ επιθετικά.

- Αν πεις τίποτα στη μαμά ή τον μπαμπά, θα τους πω ότι μου την έπεσες και θα σε διώξουμε από τη χώρα, ενώ η φίλη της έγινε ακόμα πιο προκλητική:

- Σιγά μην πει τίποτα, όλοι οι αράπηδες καπνίζουν χόρτο, θα πούμε ότι αυτός μας το έδωσε.

Ήθελα να σταματήσω το αυτοκίνητο και να της σπάσω στο ξύλο, αλλά κρατήθηκα και δεν έδωσα συνέχεια στο σκηνικό. Η μικρή κατάλαβε ότι είχα νευριάσει και μετά από 3-4 τζούρες, το πέταξαν.

Μετά από δυο μέρες έλαβα κλήση. Έφτασα σπίτι και είδα τη μικρή να βγαίνει. Νόμιζα ότι θέλει να την πάω κάπου αλλά εκείνη με φώναξε πάνω. Οι γονείς της έλειπαν και μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε για το σκηνικό. Της είπα πως δεν πειράζει και πως το ξέχασα αλλά επέμενε. Μπήκα στο σπίτι και πήγαμε προς το σαλόνι.

Μου ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά της, λέγοντας πως δεν το εννοούσε σε καμία περίπτωση και ότι είχε πιει, κλπ.

- Θα κάνω ότι θες για να δεχτείς τη συγγνώμη μου και να μην το πεις στους γονείς μου…

είπε και άπλωσε το χέρι της στο στήθος μου, κατεβάζοντας το σιγά-σιγά.

- Εντάξει, δε θα πω τίποτα στους γονείς σου…

της είπα και τραβήχτηκα λίγο πίσω αλλά η αλήθεια είναι πως είχα αρχίσει να καυλώνω. Έβαλε το χέρι της στο παντελόνι μου και πριν προλάβω να ολοκληρώσω την πρόταση "Είσαι μικρή, μη...", άρχισε να μου τον τρίβει και να μου λέει ότι θέλει να τη γαμήσω για να δοκιμάσει μαύρη πούτσα.

Την άρπαξα και τη φίλησα στο στόμα και το λαιμό, περνώντας το χέρι μου μέσα από το σορτσάκι της. Το μουνάκι της ήταν μούσκεμα. Την έβαλα να γονατίσει μπροστά μου και της πέταξα ξαφνικά τον πούτσο στο πρόσωπο. Τον κοιτούσε με δέος και θαυμασμό και ξεκίνησε να τον φιλάει και να τον γλείφει. Μετά πήρε το κινητό της, τράβηξε δυο φωτογραφίες να με τσιμπουκώνει, τις οποίες έστειλε στη φίλη της, και συνέχισε προσπαθώντας να πάρει όσο περισσότερο γίνεται μέσα στο μικρό της στόμα.

Πήγαμε στο δωμάτιο των γονιών της που είχε ένα πολύ μεγάλο κρεβάτι κι έναν καθρέφτη στο ταβάνι. Την έγδυσα, την πέταξα στο κρεβάτι και την έγλειφα παντού. Η μικρή δεν άντεχε και με παρακαλούσε να τη γαμήσω.

Όταν ακούμπησα το πουτσοκέφαλο μου στην τρύπα της και άρχισα να το βάζω, η μικρή δαγκωνόταν, τραβούσε τα σεντόνια κι έβγαζε αναστεναγμούς και βογκητά. Κατάφερε να πάρει τη μισή και ήδη ένιωθα τις συσπάσεις. Τη σήκωσα και την έστησα στα τέσσερα. Της χτυπούσα τον κώλο κι εκείνη μου έλεγε:

- Πιο δυνατά... κι άλλο... να μου φερθείς σαν πουτανάκι!

Τη γαμούσα δυνατά, δε με ένοιαζε αν πονάει ή φωνάζει.

- Μικρό πουτανάκι, εμένα δε θα με απειλείς. Εμένα θα διώξεις; Όταν δει ο μπαμπάς σου πως γαμιέσαι, θα σε στείλει σε άλλη χώρα από την ντροπή… της έλεγα.

Μετά ξάπλωσα και ανέβηκε πάνω, παίρνοντας περισσότερο την πούτσα μου αφού είχε ανοίξει αρκετά πλέον. Ανεβοκατέβαινε αργά, ώσπου χτύπησε το τηλέφωνο της. Ήταν η μάνα της.

- Ναι, μαμά, όλα καλά. Είμαι λαχανιασμένη γιατί μόλις γύρισα από το γυμναστήριο, έλιωσα σήμερα. Μπαίνω για μπάνιο γιατί είμαι μούσκεμα και θα σε πάρω μετά…

της είπε και μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, την κράτησα σφιχτά από τη μέση και άρχισα να τη γαμάω δυνατά και γρήγορα, κάνοντας τη να ουρλιάζει. Τραβήχτηκε και ξάπλωσε στο κρεβάτι. Έχυσα στην πλάτη και τον κώλο της και προσπαθώντας να βρει τις ανάσες της με φίλησε και με ευχαρίστησε.
Copyright protected OW ref: 170333