Η εκπλήξη στο καράβι

Δημοσιεύθηκε από omorfisexy
κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες STRAIGHT
στις 07-08-2019
Καλησπέρα με λένε Μαρία και είμαι 30 χρόνων. Η παρακάτω ιστορία μου συνέβη πριν δύο βδομάδες, αλλά πρώτα να κάνω μια περιγραφή μου. Είμαι 1.68, 54 κιλά, πράσινα ματιά, αρκετά γυμνασμένη, με στητό στήθος και πεταχτές ρώγες. Το δυνατό μου σημείο βέβαια είναι ο κώλος μου όπου πάρα την ηλικία μου δεν έχω ίχνος κυτταρίτιδας. Ας γυρίσουμε στην ιστορία μας.

Μετά από ένα δύσκολο χωρισμό κι ένα χειμώνα γεμάτο δουλειά, μετά την πρόσκληση μιας φίλης αποφάσισα να πάω στην Κρήτη. Έφτασα λοιπόν στο λιμάνι μπήκα στο καράβι και κατευθείαν πήγα στην καμπίνα μου. Ήμουν αρκετά κουρασμένη, έκανα ένα μπάνιο και ξάπλωσα. Δεν είχε έρθει κάνεις, έβαλα ένα κόκκινο στρινγκάκι (αυτό έπιασα πάνω-πάνω), έβαλα ένα φακελάκι, ξάπλωσα και χαζεύοντας στο κινητό με πήρε ο ύπνος. Κάποια στιγμή άκουσα θόρυβο και όπως γυρνάω στην κουκέτα βλέπω ένα γυμνό αντρικό γυμνασμένο σώμα με ένα χοντρό γεμάτο φλέβες πούτσο που αν και ξεκαύλωτο ήταν αρκετά μεγάλο.

Τρελάθηκα είχα να κάνω και κάνα δυο μήνες σεξ, εργασιομανής βλέπεις, πλησιάζω δειλά-δειλά και το βάζω στο στόμα μου. Αυτός έμεινε ακίνητος. Είχα ερεθιστεί τρελά μόνο και μόνο που ήξερα πως είναι ένας τελείως άγνωστος. Άρχισα να του το γλείφω με πάθος. Αυτός άρχισε να αγκομαχεί. Πραγματικά ήταν πολύ μεγάλος και χοντρός, κόντευε να με πνίξει. Τραβιέται απότομα, ακούω το άκουσμα ενός φερμουάρ και μου δίνει ένα προφυλακτικό. Δεν τον είχα δει καν και είχα τρελαθεί. Δεν το σκέφτηκα, ανοίγω το προφυλακτικό, του το φοράω με το στόμα μου, γυρνάω στα 4 και βγάζω ίσα-ίσα τον κώλο μου έξω από την κουκέτα. Μου τραβάει με δύναμη το στρινγκ και νιώθω μια γλώσσα στο μουνάκι μου να το ρουφάει και να το γλείφει.

Προσπαθούσα να τον δω αλλά δε μπορούσα. Άρχισα να τρέμω από την καύλα και τελείωσα στο στόμα του. Με το που τελειώνω νιώθω το πουτσοκέφαλο του να προσπαθεί να ανοίξει το μουνάκι μου. Με μια δυνατή κίνηση μπήκε μέσα μου. Ήταν πολύ χοντρός! Άρχισε να με γαμάει με δύναμη και έχυνα σαν τρελή. Τα υγρά μου είχαν φτάσει μέχρι τα γόνατα μου. Με πήδαγε στα 4 για πάνω από 20 λεπτά. Κάποια στιγμή άρχισε να με πιέζει στην κωλοτρυπίδα με το δάχτυλο του και άρχισε να φτύνει στην κωλοτρυπίδα του. Ψέλλισα ένα "όχι μην…" μα με μια κίνηση βγήκε από το Μουνί και κατευθείαν μπήκε στον κώλο μου.

Ένιωσα πραγματικά να με σκίζει στα δύο. Ούρλιαξα από τον πόνο αλλά δε σταματούσε. Μετά από 5 λεπτά άρχισε να χύνει μέσα στον κώλο μου. Νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Τραβήχτηκε, πήγε στο μπάνιο και άκουσα το νερό να τρέχει. Με λίγες δυνάμεις που μου απόμειναν, γύρισα και ξάπλωσα. Με πήρε κατευθείαν ο ύπνος. Το πρωί όταν ξύπνησα ο τύπος είχε φύγει ήδη από την καμπίνα. Σηκώθηκα έψαξα μήπως είχε αφήσει κάποιο τηλέφωνο κάποιο σημείωμα αλλά τίποτα. Ντύθηκα και βγήκα έξω το καράβι έφτανε στην Κρήτη σε 10 λεπτά. Βγήκα από το καράβι με περίμενε η φίλη μου πότε δεν έμαθα και δεν είδα τον τύπο όσο και εάν έψαχνα μήπως και με κοιτάει κάποιος. Ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες τις ζωής μου.
Copyright protected OW ref: 170333