Γα μια μόνο στιγμή είχα πάρει την κατάσταση στα χέρια μου

Δημοσιεύθηκε από Beorn
στις 11-04-2019
Αρκετές φορές είχα προσπαθήσει να επιβληθώ στο Δημήτρη αλλά σχεδόν ποτέ δε μπορούσα. Είχε έρθει όμως η στιγμή για να το κάνω.

Ήταν πρωί Σαββάτου στο σπίτι μας, είχα ξυπνήσει λίγο πιο νωρίς θέλοντας να βάλω σε εφαρμογή το σχέδιο μου. Εκείνος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι, ενώ εγώ άρχισα να κατεβαίνω προς το κάτω μέρος του κρεβατιού. Προσπάθησα να είμαι αθόρυβη για να μη τον ξυπνήσω. Έδεσα τα πόδια του στο κρεβάτι και άρχισα να ανεβαίνω προς το κεφάλι του, ενώ τα μακριά μαλλιά μου άγγιζαν το στήθος του. Τον νιώθω να ξυπνάει και με το που ανοίγει τα μάτια του με βλέπει ακριβώς από πάνω του να φοράω μόνο το νυχτικό μου.

- Τι κάνεις μωράκι μου;

- Κάτι για το οποίο θα με τιμωρήσεις μετά!

- Τι εννοείς;

Εκείνη τη στιγμή νιώθει που του σφίγγω το χέρι του με το σχοινί, με κοιτάζει και χαμογελάει. Προσφέρει το άλλο του χέρι χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα πρώτα βήματα του σχεδίου μου έχουν ολοκληρωθεί.

Τα χείλια μου αγγίζουν τα δικά του και του χαρίζω το πρώτο φιλί της ημέρας. Κατεβαίνω προς τα πόδια του ενώ τον γδέρνω στο στήθος. Κάθομαι στα πόδια του και αρχίζω να γλείφω όλο το καυλί του. Για αρκετή ώρα γεύομαι τα προσπερματικά του στο στοματάκι μου και του χαρίζω μια από τις καλύτερες πίπες που του έχω κάνει. Αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν τον κάνουν να σκεφτεί τι θα επακολουθήσει. Με το αριστερό μου χέρι κρατάω όρθιο το καυλί του, τραβάω προς τα κάτω το πετσάκι για να εμφανίσω ολόκληρο το κατακόκκινο πουτσοκέφαλο του έτσι όμορφο και πρησμένο όπως είναι. Το φτύνω και αρχίζω να το τρίβω με το άλλο μου χέρι κατά μήκος χωρίς να αφήνω τη πετσούλα του να ανεβοκατεβαίνει. Όσο περνάει η ώρα όλο και αυξάνω το ρυθμό μου και βλέπω το πόσο ερεθίζεται το πουτσοκέφαλο του. Σχεδόν συνέχεια φτύνω το καυλί του αλλά με το που σταματήσω βλέπω το Δημήτρη να τινάζεται ολόκληρος αδυνατώντας να αντέξει τη συνεχόμενη τριβή πόσο μάλιστα χωρίς το σάλιο μου για να τον ανακουφίζει! Δεν πρόκειται όμως να τον λυπηθώ. Συνεχίζω να του τρίβω με μανία το καυλί του και τη στιγμή που πάει να λυθεί βάζω το κεφαλάκι του στο στόμα μου και το σαλιώνω ενώ συνεχίζω στον ίδιο ρυθμό. Τον νιώθω να τινάζεται ξανά και ξανά ενώ πιέζω το καυλί του με το χέρι μου. Με τη μια νιώθω τα καυτά του χύσια να πετάγονται στο πρόσωπό μου και τα χέρια μου ενώ δε σταματάω να του τον παίζω. Τα χύσια του απλώνονται πάνω στο καυλί του και λειτουργούν σαν το καλύτερο λιπαντικό. Νιώθω την ανάσα του και όλο του το σώμα ενώ συνεχίζω να παίζω ασταμάτητα το καυλί του.

- Χύνω… ψελλίζει.

- Έτσι θέλω το αγοράκι μου να χύνει συνέχεια. Δε μου φτάνουν μόνο οι δύο φορές!

- Σκάσε πουτανάκι!

- Πως με είπες; (ενώ του γδέρνω το καυλί του με τα νύχια μου).

- Θα λυθώ και θα σε σκίσω πουτανάκι μου!

- Μην ξεχνάς, ότι έτσι όπως είσαι δε μπορείς να μου κάνεις τίποτα!

- Πρόσεχε γιατί..

- Τί καργιόλη; (ενώ μπήγω τα νύχια μου στο δέρμα του)

Τον έχω μπροστά μου και μπορώ να του κάνω ότι θέλω. Συνεχίζω ακατάπαυστα να παίζω το καυλί του με μανία, να πιέζω το πούτσο του με τα δάχτυλα μου ενώ σκύβω και παρατηρώ τα αρχίδια του που έχουν σκληρύνει ξανά. Δεν περνάνε 5 λεπτά και με χύνει ξανά.

Τον βλέπω να μη μπορεί να εστιάσει στο βλέμμα μου ενώ αφήνω το καυλί του και αρχίζω να γεύομαι τα χύσια του από τα χέρια μου. Καθαρίζω τον πούτσο του ενώ τον γλείφω παντού, όπου έχουν πεταχτεί τα χύσια του εγώ τα μαζεύω με τη γλώσσα μου και νιώθω το καυλί του να χαλαρώνει και να συσπάται. Δε θέλω να ησυχάσει, ανοίγω το στόμα μου και προσπαθώ να βάλω όλο το καυλί του μέσα μου. Με πνίγει το μέγεθος του αλλά συνεχίζω. Νιώθω το καυλί του να μεγαλώνει μέσα στο στόμα μου ενώ τρίβω τα αρχίδια του με τα χέρια μου. Το βγάζω έξω από το στόμα μου και μαζεύω αρκετή ποσότητα σάλιου ενώ αγγίζω με τα δάχτυλα μου το πουτσοκέφαλο του που πάλλεται σαν τρελό. Αφήνω τα σάλια μου πάνω στο πουτσοκέφαλο του και τα βλέπω να τρέχουν προς τη βάση του πέους του χαμογελώντας.

- Εάν λυθώ, θα σε σκίσω ψώλα!

- Εάν λυθείς!

Τεντώνω και πάλι το πετσάκι του και τρίβω με μανία μόνο το πουτσοκέφαλο του. Προσπαθεί να λυθεί με απότομες κινήσεις.

- Είσαι δικός μου! Δεν πας πουθενά!

- Λύσε με!

- Όχι! Τόσες φορές με έχεις σκίσει καργιόλη.

Όσο παραπονιέται, το κάνω όλο και πιο γρήγορα και πιο σφιχτά. Το καυλί του δε βγάζει άλλα προσπερματικά και εγώ του το ερεθίζω όλο και πιο πολύ.

- Θα σε βιάσω πουτανάκι!

- Αυτό θέλω!

Έτσι για μια μόνο στιγμή είχα πάρει τη κατάσταση στα χέρια μου.

Τον βλέπω να ανασηκώνει τη λεκάνη του προς τα πάνω, βλέπω το καυλί του ολόκληρο μπροστά μου, έτοιμο να χύσει για μια ακόμη φορά. Το αφήνω απότομα και πάλλεται, ενώ εκείνη τη στιγμή βγαίνει από μέσα του μια μικρή αλλά πηχτή ποσότητα σπέρματος όπου κατεβαίνει προς τα αρχίδια του. Η γλώσσα μου μαζεύει τα χύσια του ενώ εκείνος προσπαθεί να χαλαρώσει στο κρεβάτι. Βλέπω το αριστερό του χέρι να ξεφεύγει από τα δεσμά του. Με πιάνει άγρια από τα μαλλιά και καρφώνει απότομα το καυλί του μέσα στο στόμα μου. Τον νιώθω βαθιά μέσα στο λαρύγγι μου. Με κάποιο τρόπο έχει λύσει και το άλλο του χέρι και χωρίς να χάσει ευκαιρία γαμάει το στόμα μου άγρια. Με τραβάει από τα μαλλιά και με προστάζει

- Λύσε μου τα πόδια καριόλα!

Προσπαθώ να αντισταθώ αλλά μάταια όλα. Λύνω τα πόδια του και με ρίχνει στο πάτωμα. Έρχεται από πάνω μου, με σηκώνει από το λαιμό και αρχίζει να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα.

- Νόμιζες ότι δε θα λυνόμουν ε;

- Θέλω να με ξεφτιλίσεις!

- Σκάσε ψώλα!

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 167997