Ερωτική σχέση με την καυτή νύφη μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)
Ο γιος μου αρραβωνιάστηκε την Κατερίνα όταν ήταν φανταράκι δεκαοκτώ χρονών. Η Κατερίνα, λίγους μήνες μικρότερη του, έχει την ομορφιά της. Σώμα όλο καμπύλες, μαύρα μακριά μαλλιά, γλυκιά και πρόσχαρη κοπέλα. Ο γιος μου ήθελε να κατοικήσουν κοντά μου. Έτσι, μια και είχα τις δυνατότητες, προχώρησα αμέσως και τους έφτιαξα σπίτι στο κτήμα μας κοντά στο δικό μου. Μέχρι να παντρευτούν, ενάμισι χρόνο αργότερα, το σπίτι τους ήταν έτοιμο και κατοίκησαν αμέσως σ’ αυτό.

Η Κατερίνα είναι εξαιρετική νοικοκυρά. Όμως, δεν πέρασαν ούτε έξι μήνες από τον γάμο τους όταν ο γιος μου άρχισε να την παραμελεί. Δεν είχε κάνει σχέση με άλλο θηλυκό, αλλά είχε μανία με ορισμένα πράγματα… Που πήγαινε με φιλαράκια του και τον κρατούσαν μακριά από την Κατερίνα, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα από απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ και Σαββατόβραδο μέχρι Κυριακή πρωί.

Αυτό δεν άρεσε στην Κατερίνα, ειδικά να μένει μοναχή τα Σαββατόβραδα. Φυσικά, μιας και ζούσαμε κοντά, πρόσεξα την δυσφορία της Κατερίνας. Πέρασα λίγο χρόνο μαζί της μεσοβδόμαδα, αλλά όταν την άφησε μονάχη το Σαββατόβραδο της εισηγήθηκα να πάμε καμιά βόλτα στην κοντινή πόλη. Δέχτηκε αμέσως με χαρά την πρόταση μου.

Βγαίναμε βόλτα μαζί στην πόλη κάθε Σαββατόβραδο, τις επόμενες εβδομάδες που ήταν μοναχή. Με την πάροδο των ημερών που περνούσαμε χρόνο μαζί, ένιωθα παράξενες ανατριχίλες όταν ήταν κοντά μου. Ήταν φανερό ότι με έλκυε σαν θηλυκό. Ήταν το τρίτο Σαββατόβραδο και μετά που ήπιαμε ένα ποτό σε μια παραλιακή καφετέρια, πήγαμε μια βόλτα κάτω στην παραλία πεζοί. Με πήρε αγκαζέ από το χέρι ενώ περπατούσαμε. Ένιωθα παράξενα να περπατώ ρομαντικά στην παραλία με την νύφη μου, αλλά μου άρεσε να νοιώθω κοντά μου το νεανικό κορμί της.

Όπως περπατούσαμε, βρήκαμε ένα ζευγαράκι ξαπλωμένο στην παραλία αγκαλιασμένοι να φιλιούνται. Προχωρήσαμε πιο κάτω και σταματήσαμε κοιτάζοντας ένα κότερο φωτισμένο, όπου πρέπει να έκαναν κάποιο πάρτι, γιατί φαίνονταν τα ζευγάρια στο μικρό κατάστρωμα του να χορεύουν. Η Κατερίνα αναστενάζοντας, είπε ότι αυτοί θα γλεντούσαν με την ψυχή τους όλο το βράδυ. Εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν ένα βήμα πιο μπροστά μου κοιτάζοντας το κότερο. Στο μισοσκόταδο κοίταζα το όλο καμπύλες κορμί της. Φορούσε μια κοντή φουστίτσα, φανελίτσα που άφηνε ακάλυπτη την μεσούλα της και ένιωσα ανατριχίλες από άνομους πόθους κοιτάζοντας το κορμάκι της.

Κινήθηκα κοντά της και τα χέρια μου άγγιξαν τα μπράτσα της χαϊδεύοντας τα πάνω - κάτω πριν γλιστρήσουν και την αγκαλιάσουν από την γυμνή μεσούλα, ενώ πίεζα το κορμί μου στο δικό της. Η πούτσα μου, πριν ακόμα την αγγίξω, είχε αρχίσει να καυλώνει και όταν η εξόγκωση της ήρθε σε επαφή με τον πισινό της, έγινε σίδερο στην καύλα. Άσθμαινα σιγανά, κρατώντας την κοντά μου από την γυμνή μεσούλα ξαναμμένος, περιμένοντας να δω πως θα αντιδρούσε στο προκλητικό αγκάλιασμα που της έκανα.

Άκουσα την αναπνοή της να γίνεται έντονη πάνω από τον ελαφρύ θόρυβο των κυμάτων, ενώ τα δευτερόλεπτα μου φαίνονταν ώρες περιμένοντας να δω τι θα έκανε... Λίγα δευτερόλεπτα μετά, έγειρε το κεφάλι της κάτω, πίσω επάνω μου ενώ δεν έκανε καμιά προσπάθεια να τραβηχτεί από την αγκαλιά μου και την στύση μου που πιεζόταν στον πισινό της. Όταν έγειρε το κεφάλι της πίσω επάνω μου, έσκυψα την φίλησα στο πλάι του προσώπου ενώ το ένα χέρι μου συνέχισε να χαϊδεύει την μεσούλα της και το άλλο είχε γλιστρήσει μέσα στην φανελίτσα, στο σουτιέν της χουφτώνοντας το ένα στητό βυζί της χαϊδεύοντας το.

-    «Κατερίνααααααα, Κατερίναααααα… είσαι τόσο γλυκιά κοπέλα… τόσο γλυκιάάάάά…», βόγκηξα πιπιλίζοντας το αφτάκι της ενώ την χάιδευα.

Απότομα, γύρισε μέσα στα μπράτσα μου, τύλιξε τα χέρια της γύρω από το σβέρκο μου και τα χείλια μας κόλλησαν σ’ ένα απαλό φιλί στην αρχή, πριν γίνει καυτό ερωτικό, με τις γλώσσες μας να τρίβονται μαζί. Το φιλί κράτησε μέχρι που θέλαμε να αναπνεύσουμε και τα χείλια μας χώρισαν.

-    «Πατέρα… καλύτερα να πάμε σπίτι…», ψιθύρισε και κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου.

Μερικά λεπτά μετά, είμαστε στο αμάξι επιστρέφοντας στα σπίτια μας. Όταν πάρκαρα το αμάξι, η Κατερίνα προχώρησε για το σπίτι της και την ακολούθησα. Ξεκλείδωσε, μπήκε μέσα, άναψε το φως, έκλεισε την πόρτα πίσω μας και το κορμί της μόλις άφησε κάτω την τσάντα της, ήταν κολλημένο στο δικό μου. Τα χείλια μας κόλλησαν πάλι σ’ ένα καυτό φιλί. Άρχισα να την χαϊδεύω αλλά όταν τα χείλη μας χώρισαν, τραβήχτηκε από την αγκαλιά μου και τραβώντας με από το χέρι, βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο της.

Άρχισα να την γδύνω ενώ με βοηθούσε. Το κορμί μου ριγούσε από πόθους αλλά ένιωθα πολύ παράξενα γιατί έβλεπα τις φωτογραφίες που είχε ο γιος μου με την Κατερίνα στον γάμο τους στο δωμάτιο. Σύντομα ήταν γυμνή και κοίταζα με πόθο το κορμάκι της. Στητά βυζιά, με πρησμένες τις ρώγες και κάτω το μαύρο τρίγωνο της ήβης. Ήταν πολύ ποθητό θηλυκό, καυλιάρικο κορμί. Γρήγορα γδύθηκα. Είχε ξαπλώσει στο στρώμα και περίμενε. Όταν με είδε γυμνό, αναστέναξε έντονα κοιτάζοντας κάτω την στητή πούτσα και τα αρχίδια μου. Ξάπλωσα και αγκαλιαστήκαμε αμέσως.

Φιληθήκαμε, ενώ άρχισα να χαϊδεύω τα βυζιά της… και ενώ το άλλο χέρι μου κατέβηκε κάτω χαϊδεύοντας τον λοφίσκο της ήβης της πριν μπει ανάμεσα στα πόδια της αγγίζοντας υγρές μουνότριχες, πριν αγγίξω τα υγρά μουνόχειλα της και αρχίσω να τρίβω το μουνάκι της βάζοντας το μεσαίο δάχτυλο στην υγρή σχισμή της τρίβοντας επάνω την κλειτορίδα της κάνοντας την να στενάζει έντονα. Το ένα χέρι της πήγε κάτω περνώντας την στητή πούτσα μου. Την πήρε σφιχτά στο χέρι της μαλάζοντας την, ενώ βογκητά άρχισαν να ξεφεύγουν από τα χείλια της.

-    «Κατερίνα! Αχχχχχ! Κατερίνα! Σε θέλωωω!»

-    «Κι εγώ σε θέλω πατέρα! Κι εγώ σε θέλωωωωωωωωωω!»

-    «Δεν έχω καπότα αλλά θα προσέχω…»

-    «Παίρνω το χάπι πατέρα, μην ανησυχείς…»

Όταν την άκουσα να μου λέει ότι έπαιρνε το χάπι και ότι μπορούσα άφοβα να γαμήσω χύνοντας και μέσα της, έγινα ταύρος. Τράβηξα το χέρι μου από το μουνάκι της ανοίγοντας τα πόδια της και βρέθηκα ανάμεσα τους. Είχε αφήσει την πούτσα μου και παίρνοντας την στο χέρι την έσπρωξα στα υγρά μουνόχειλα της.

-    «Αααααααααααχχχχ!!!»

Έτριψα μερικές φορές πάνω - κάτω στα υγρά μουνόχειλα της το πουτσοκέφαλο μου πριν σπρώξω μέσα την πούτσα μου.

-    «Ναι! Ααααααααααααααχχχχχχχχ! Ναι!», ξεφώνισε όταν έσπρωξα μέσα και η πούτσα μου γλίστρησε στο στενότατο υγρό θερμό και απίστευτα καυλιάρικο μουνάκι της.

Της τον έδωσα όλο μέχρι που τα αρχίδια που κόλλησαν στον ανασηκωμένο πισινό της. Τα μάτια της γυάλινα με κοίταζαν στα μάτια ενώ βογκούσε και στέναζε.

-    «Είναι καύλα και πολύ στενό το μουνάκι σου!»

-    «Γάμησε μεεεεεεεεεεεεεε!!!»

Με σπιρούνισε με την παθιασμένη παρότρυνση της. Έντονοι στεναγμοί και βογκητά ξέφευγαν από τα χείλια της ενώ γαμιόμαστε με την καυτή νύφη μου. Τραβούσα την πούτσα μου μέχρι που μόνο το πουτσοκέφαλο ήταν μέσα στα κολλώδη υγραμένα μουνόχειλα της και μετά με δύναμη της τον έχωνα μέχρι τα αρχίδια βαθιά στο μουνάκι.

-    «Ναι! Ναι! Ναι! Καύλα είναι η πούτσα σου πατέρα! Καύλαααααααααααααα!!!», ξεφώνιζε ενώ με κοίταζε με γυάλινα από πόθο μάτια.

Πολύ γρήγορα έφτανε σε οργασμό.

-    «Χύνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ! Χύνωωωωωωωωωωωω!!!»

Συνέχισα να γαμάω με δύναμη το μουνάκι της ενώ ένιωθα το θήλασμα και τους σπασμούς στο καυτό καυλιάρικο μουνάκι της. Συνέχισα να γαμάω το καυλιάρικο μουνάκι της ακόμα και όταν πέρασε ο οργασμός της αλλά σύντομα άρχισε να παίρνει φωτιά και πάλι ενώ κουνιόταν μαζί μου.

-    «Ναι! Ναι πατέρα! Μη σταματάς! Κάνε με να χύσω πάλι…»

-    «Ναι μωρό! Ναι!»

Συνέχισα να γαμάω το καυτό στενό μουνάκι της και όταν ξαναέφτασε, είμαστε μαζί.

-    «Χύνωωωωωωωωωωωωωωω! Χύνωωωωωωωω πάλι!»

Την τρόμπαρα βαθιά και δυνατά για λίγο πριν της τον χώσω όλον μέχρι τα αρχίδια μέσα.

-    «Τώρααααααααααααααααααααα! Μωρό μου! Τώρααααααααα! Χύνωωωωωωωωωω! Χύνω μαζί σου! Χύνωωωωωω!»

Η πούτσα μου εκτόξευε καυτό σπέρμα στο μουνάκι της ενώ με κρατούσε σφιχτά με χέρια και πόδια στο κορμί της. Τέτοιο γυάλινο από πάθος βλέμμα σαν αυτό της Κατερίνας, δεν είχα ξαναδεί σε θηλυκό, ούτε στην μακαρίτισσα την γυναίκα μου, ούτε σε άλλα δυο θηλυκά που είχα πηδήξει μετά τον θάνατο της, τρία χρόνια πριν. Η Κατερίνα ήταν για μένα το πιο καυτό θηλυκό στα γαμήσια της.

Μετά είμαστε ακίνητοι όταν πέρασαν οι ηδονές και οι καύλες αλλά ακόμα η πούτσα μου ήταν στο μουνάκι της ενώ είχε χαλαρώσει ασθμαίνοντας για λίγο από κάτω μου. Όταν τα χέρια και πόδια της με άφησαν, σιγά τραβήχτηκα από το μουνάκι της που ήδη είχε αρχίσει να ρέει τα χύσια που είχα χύσει στο μουνάκι της. Σηκώθηκα, σκούπισα την πούτσα μου και ντύθηκα ενώ με κοίταζε ντροπαλά αβέβαιη τι θα έλεγε. Ένιωθα πολύ χάλια εκείνες τις στιγμές μετά τις απίστευτες ηδονές που είχα νιώσει μαζί της.

Οι φωτογραφίες εκεί γύρω στο δωμάτιο της Κατερίνας με τον γιο μου, σαν να με δακτυλόδειχναν κατηγορώντας με για το άνομο σμίξιμο με την νύφη μου. Δεν ήμουν κανένας νέος άμυαλος και είχα αφήσει τους άνομους πόθους να με νικήσουν και να έλθω σε άνομη συνουσία μαζί της. Ήμουν 39 χρονών και πατέρας του άντρα της. Ντύθηκα σιωπηλός και με ένα ξεψυχισμένο «Καληνύχτα…», πήγα στο σπιτάκι μου εκεί κοντά, καμιά 80ριά μέτρα μακριά.

Έπεσα στο στρώμα μου να κοιμηθώ, αλλά συνεχώς ερχόταν στο μυαλό μου αυτό που είχα κάνει με την νύφη μου την Κατερίνα να με στοιχειώνει. Άργησε να με πάρει ο ύπνος εκείνο το βράδυ.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")