Η μαμά τα παίρνει όλα μέσα της

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Κατάφερε με το ζόρι να κοιμηθεί.
Την άλλη μέρα, ξύπνησε αργά. Φόρεσε ένα καινούργιο σεξ μεταξωτό κιλοτάκι που το κρατούσε για έξτρα περιπτώσεις και κατέβηκε στο σαλόνι. Ο γιος της ήταν ήδη εκεί. Φορώντας μόνο το σλιπάκι του.

- Ώπα! Τα όμορφα και γυμνασμένα, κωλαράκια έξω. Είπε μόλις την είδε.

- Σου αρέσουν; Το ρώτησε, χαμογελώντας, και ναζιάρικα.

- Έτσι μου έρχεται να στα δαγκώσω. Απάντησε.

- Της μαμάς σου βρε το κωλαράκι; Του είπε, περιπαιχτικά.

- Τόσο όμορφο που είναι, γιατί όχι;

Η Νόρα άρχισε να στρώνει το τραπέζι για να φάνε. Κάνοντας παράλληλα προκλητικές κινήσεις. Ο γιος της την κοιτούσε, που έστρωνε τα πιάτα στο τραπέζι, τουρλώνοντας επιδεικτικά και με νάζι τον όμορφο κώλο της. Έβλεπε το κιλοτάκι της πως εφάρμοζε πάνω στο μουνάκι της, το οποίο περιγραφόταν από κάτω. Σε κάποια στιγμή το έφερε τόσο κοντά στην μούρη του, που του ήρθε να το δαγκώσει. Η ψωλή του έγινε παλούκι, με τα νάζια της μάνας του. Άπλωσε το χέρι του και της έδωσε μία χαϊδευτική τσιμπιά στο σφικτό της κωλαράκι. Άλλο που δεν ήθελε και η Νόρα. Του χαμογέλασε περιπαιχτικά και του είπε:

- Άντε να χαθείς, βλάκα!

Ο γιος της πήρε θάρρος που δεν το μάλωσε η μάνα του από αυτό που έκανε. Σηκώθηκε όρθιος και πήγε πίσω από την Νόρα και της κάρφωσε με δύναμη την σηκωμένη του ψωλή στα κωλομέρια της.

- Αχ! Τι κάνεις εκεί;;; Με πόνεσες!

Κάθισε ακίνητη όση ώρα ο γιος της την κάρφωνε με την ψωλή του. Αυτός την έπιασε από την μέση, έτριψε την ψωλή του πάνω από την κιλότα της, και της είπε:

- Βλέπεις τι μου έχεις κάνει με τα νάζια σου;

- Τι σου έχει κάνει καλέ η μανούλα;

- Να! Με τρελαίνεις!!!

Η Νόρα γύρισε προς το μέρος του. Τον πήρε αγκαλιά… Κόλλησε το κορμί της πάνω του και του είπε:

- Σε καυλώνει η μανούλα μωρό μου; Τι να κάνω εγώ για το μωρό μου που το καύλωσα;

Έφερε το σημείο του μουνιού της, στο ύψος της ψωλής του, και ακουμπώντας τον με αυτό κουνιόταν απαλά πάνω στην σηκωμένη ψωλή του.

- Θες να σου κάνω έτσι; Κολπάκια;

Ο γιος της έμεινε άναυδος από τα κόλπα της μάνας του.

Τι γίνεται εδώ…; Σκέφτηκε…

-Μου αρέσει! Της απάντησε.

Η καυλωμένη Νόρα, τον έπιασε από την μέση και συνέχιζε να κουνάει το μουνάκι της πάνω στην σηκωμένη ψωλή του.

- θέλει τέτοια κόλπα το μωρό μου; Και έσφιξε το μουνάκι της πάνω στην ψωλή του. Αφού κουνήθηκε λίγο ακόμα, ξαφνικά σταμάτησε…

- Εντάξει τώρα! Φτάνει! Του είπε.

Και πήγε στην κουζίνα να φέρει και άλλα πιάτα.
Ο μικρός έμεινε με ανοιχτό το στόμα.
Τι ήταν αυτό…; Σκέφτηκε. Πλάκα μου έκανε;

Η Νόρα ξανά γύρισε και έβαλε τα πράγματα πάνω στο τραπέζι. Ο μικρός, μη μπορώντας να κρατήσει της σηκωμάρες του, πήγε από πίσω της και της ξανά ακούμπησε την ψωλή του, ανάμεσα στα κωλομέρια της. Η Νόρα δεν αντέδρασε σε αυτή του την κίνηση… του κάθισε. Ο μικρός πήρε θάρρος. Την έπιασε από την μέση και της είπε.:

- Ω μαμά! Με τρελαίνεις!

Η Νόρα σήκωσε το πόδι της πάνω στο τραπέζι. Έτσι ώστε τα οπίσθια της να ανοίξουν περισσότερο. Ο μικρός βλέποντας αυτό έβγαλε έξω την ψωλή του, και πιάνοντας την με το χέρι του, την έβαλε με δύναμη μες τα κωλομέρια της μάνας του. Η Νόρα του είπε:

- Σιγά! με πονάς! Τι θες; Να με γαμήσεις;

Γύρισε πάλι, προς το μέρος του. Του έπιασε την ψωλή, και την έπαιξε μες την χούφτα της. Την ακούμπησε πάνω στην κιλότα της, στο σημείο του μουνιού της και την έτριψε. Μετά την έβαλε ανάμεσα στα μπούτια της, και την έσφιξε με αυτά. Ο μικρός την κούνησε μες τα μπούτια της και αυτή τον αγκάλιασε.

Μείνανε αρκετή ώρα έτσι…. Ώσπου η Νόρα κατέβασε το κιλοτάκι της… Χάιδεψε το μουνάκι της, με το χέρι της και κάθισε πάνω στο τραπέζι που ήταν πίσω της. Τα μάτια του γιου της αντίκρισαν το όμορφο μουνί της. Αμέσως έσκυψε και το φίλησε. Η Νόρα άνοιξε τα πόδια της… του έπιασε με τα δύο της χέρια το κεφάλι και του είπε:

- Γλύψ’ το μου μωρό μου!

Ο μικρός άρχισε να γλύφει το όμορφο μουνάκι της. Η Νόρα άρχισε να βογκά. Μάνα και γιος δεν άντεχαν άλλο. Ο μικρός σηκώθηκε, άνοιξε τα σκέλια της όμορφης μάνας του, έπιασε την ψωλή του και της την έχωσε μέσα στο μουνί της. Η Νόρα έκανε μια κίνηση και την δέχτηκε με ευχαρίστηση μέσα της φωνάζοντας ηδονικά:

– Μπαίνει μωρό μου! Μπαίνει!!! Μου την βάζεις μέσα μου!!! Μπαίνει μέσα! Με γαμάς μωρό μου! Με γαμάς! Μου την έβαλες μέσα! Με γαμάς!!!

-Ααααχ μαμάκα!!! Αααα. Το μουνάκι σου!!! Μου την πήρε μέσα!!!

- Ωωω ψωλαρά μου!!! Με γαμάς! Ωωωωχ!!! Όιιιιι!!!!!!

Η Νόρα έχυνε συνέχεια πάνω στην ψωλή του γιου της. Τον είχε αγκαλιάσει με τα όμορφα πόδια της, και κουνιόταν από κάτω του σαν χέλι. Ο μικρός την σφυροκοπούσε με την μεγάλη του ψωλή του μες το όμορφο μουνάκι της. Και της έλεγε:

- Το μουνάκι σου μαμάκα μου!!! Το μουνάκι σου το γλυκό! Μου την πήρε μέσα και στο γαμώ!

- Βάλ’τη μου όλη μωρό μου! Γάμα με!!! Σε αφήνω να με γαμήσεις! Γάμα με! Είδες που σου έκατσα; Που ήθελες τόσο πολύ να με γαμήσεις.

- Χύνω μαμά!!! Χύνωωωωω! Θα στα χύσω μέσα;

- Ναι αγάπη μου! Ναι! Μέσα να χύσεις! Μέσα!!! Που αλλού;;; Μέσα μου.

- Πάρ’ τα μαμάαααα!!!!!!! Πάρ’ τααααααα!!!!!!!

- Στα παίρνω αγάπη μου!!! Στα παίρνω! Στα ρουφάω μες το μουνάκι μου! Χύσ’ τα μου μέσα όλα. Χύσε με…..