Με τη μητριά μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η πρώτη του φορά, με τη μητριά του...

Το πρωί σηκώθηκα με ατελείωτες καύλες όπως πάντα. Η μάνα μου κοιμάται στον καναπέ και ο πατέρας μου στη δουλειά. Έριξα μια ματιά στη μάνα μου που κοιμόταν. Την πλησίασα αθόρυβα. Ήταν γυμνή, σκεπασμένη με την κουβέρτα μέχρι το στήθος και η καύλα μου εκτοξεύθηκε κοιτάζοντας τα στήθη της.

Έτρεξα στο δωμάτιο μου χωρίς φασαρία και πήρα το κινητό μου. Άνοιξα την κάμερα και άρχισα να τραβάω εστιάζοντας στις ρώγες της που ήταν σκληρές και τεντωμένες. Το θέαμα με έκανε να χάσω το μυαλό μου. Έκλεισα την κάμερα και άπλωσα δειλά το χέρι μου στο στήθος της. Με τα δάχτυλα μου σχημάτισα κύκλο γύρω από την καυλωμένη της ρώγα. Δεν κινήθηκε. Σύντομα έγινα πιο τολμηρός και έπιασα τη ρόγα της ανάμεσα στον αντίχειρα και το δείκτη. Το χέρι της κινήθηκε αργά και πίεσε το χέρι μου στο βυζί της. Άπλωσα όλη μου την παλάμη πάνω του, ανοίγοντας τα δάχτυλα μου για να φυλακίσουν τη ρώγα της ανάμεσα τους. Πίεσα τη ρώγα της πιο έντονα και αναστέναξε γυρίζοντας προς το μέρος μου. Το έλευθερο χέρι της με τράβηξε από το παντελόνι και με τράβηξε κοντά της.

- Μαμά...

ψυθίρισα προσπαθώντας να μην την ξυπνήσω αν κοιμόταν ακόμα.

- Χρόνια πολλά άντρα μου...

απάντησε και ανοίγοντας τα μάτια της με κοίταξε και χαμογέλασε. Πράγματι σήμερα γινόμουν 17, μα δεν είχα ιδέα πως θα ήταν η μέρα που θα έχανα την παρθενιά μου. Με τράβηξε στον καναπέ ανασηκώθηκε και αφού με ξάπλωσε, ξάπλωσε κι εκείνη από πάνω μου. Άρχισε να με φιλά με πάθος και το χέρι της χάθηκε μέσα στη φόρμα μου, αρπάζοντας την καυλωμένη μου πούτσα. Μου την έπαιξε έτσι μερικές φορές και αμέσως μετά έσπρωξε τη φόρμα μου να κατέβει χαμηλότερα.

Γλύστρισε πάνω μου προς τα κάτω περνώντας τα βυζιά της πάνω από την πούτσα μου, κόντεψα να χύσω με τη μία, μέχρι που έφτασε το πρόσωπο της στο ύψος που τη βόλευε για να τον πάρει στο στόμα. Έπαιξε τη γλώσσα της για λίγο στο πουτσοκέφαλο και τον πήρε όλο στο στόμα της. Η αίσθηση προτόγνωρη και η καύλα μου στα ύψη καθώς ρούφαγε το καυλί μου και έβγαζε καυλιάρικους αναστεναγμούς.

Μετά από λίγο, ανασηκώθηκε και κοιτάζοντας με στα μάτια σχεδόν με διέταξε.

- Γάμησε με...

Δεν έβγαλα λέξη. Έκανα μόνο αυτό που μου είπε. Εκείνη ξάπλωσε πίσω στον καναπέ κι εγώ βολεύτηκα ανάμεσα στα πόδια της χώνοντας την πούτσα μου στο μουνί της. Άρχισα να τη γαμάω όσο πιο δυνατά, αλλά και αδέξια, μπορούσα για κανένα δίλεπτο γιατί δεν κράτησε περισσότερο και...

- θα χύσω μαμά...

Σηκώθηκε και μου την έπαιξε μέχρι που έχυσα στο πρόσωπο και τα βυζιά της. Όταν τελείωσα, έβγαλε έναν αναστεναγμό ευχαρίστησης, σηκώθηκε και μου ψυθίρισε στο αυτί...

- Την επόμενη φορά, φόρεσε προφυλακτικό για να μη σε κόψω.

 

(Copyright protected OW ref: 71250)