Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα Χρήστη Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Έχω ανάγκη για χρήματα

Έχω ανάγκη για χρήματα 3 Εβδομάδες, 5 Ημέρες πριν #706

• Λιάνα
Είμαι η Λιάνα.

Χαιρετώ όλο τον κόσμο του xstream. Είμαι 21 και ψάχνω να βρώ μια λύση για το πρόβλημα μου, που είναι τι άλλο; Το οικονομικό.

Σπουδάζω στην Αθήνα και όταν έφυγα από την επαρχία στην οποία γεννηθηκα και μεγάλωσα, οι δικοί μου δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να μου στέλνουν χρήματα για τις σπουδες και για το σπίτι που ενοικιάζω. Πρόσφατα όμως ο πατέρας μου έχασε τη δουλειά του και όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εκείνους αλλά και για εμένα. Πρέπει λοιπόν να βρεθεί ένας τρόπος για να καλύψω τις ανάγκες μου.

Θέλω να γίνω πουτάνα. Και όταν λέω πουτάνα εννοώ δηλωμένη με δουλειά σε μπουρδέλο ή studio με εξετάσεις, χαρτιά κλπ. Ξέρει κανείς από που πρέπει να αρχίσω;
Το θέμα είναι κλειδωμένο.

θελο να βοηθησω 3 Εβδομάδες, 5 Ημέρες πριν #713

• Ανώνυμος
Λιάνα έχω τρόπο να σε βοηθήσω έχω πολλές γνωριμίες στην φυλής και πολλά σπίτι που ζητάνε κοπέλα και αναλαμβάνουν τα σχετικά άδειες και όλα τα άλλα.

Νικόδημος (το τηλέφωνο έχει διαγραφεί)

Απ: Έχω ανάγκη για χρήματα 3 Εβδομάδες, 5 Ημέρες πριν #714

• Ανώνυμος
Σου έχω μια λύση στο πρόβλημα σου. Αν θέλεις πάρε με τηλέφωνο. (το τηλέφωνο έχει διαγραφεί)

Απ: Έχω ανάγκη για χρήματα 3 Εβδομάδες, 5 Ημέρες πριν #715

• Ανώνυμος
Σου έχω λύση. Πάρε με τηλέφωνο. (το τηλέφωνο έχει διαγραφεί)

Απ: Έχω ανάγκη για χρήματα 3 Εβδομάδες, 2 Ημέρες πριν #719

• Ανώνυμος
Επικοινώνησε μαζί μου... (το κείμενο διορθώθηκε γιατί ήταν με greeklish)

Ευχαριστώ... 3 Εβδομάδες, 2 Ημέρες πριν #720

• Ανώνυμος
Με υποχρεώσατε!!!

Ζήτησα βοήθεια σε κάτι πολύ απλό αγαπητοί...
Αν ήθελα να πάρω τηλέφωνο τον κάθε λιγούρη που μου στέλνει το τηλέφωνο του για να με γαμήσει, θα ζήταγα ακριβώς αυτό.

Εύχομαι λοιπόν να βρείτε κάποια στιγμή να γαμήσετε μια και σας λείπει. Εγώ την βρήκα την άκρη μόνη.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Συντονιστές: Admin, liona
Χρόνος για την δημιουργία της σελίδας: 0.48 δευτερόλεπτα