ΚΡΙΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου

ImageΜήπως βαρεθήκατε να ζείτε με ένα χαμένο όνειρο; Με την Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, της ξεκούρασης και της αναζωογόνησης, το μόνο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να εξαγνίσετε τον εαυτό σας από τον πόνο του παρελθόντος αλλά και κάθε είδους ανεπιθύμητες καταστάσεις και έρωτες που δεν στάθηκαν άξιοι για να σταθούν στο πλάι σας. Δεν έχει νόημα να συνεχίζετε να βλάπτετε τον εαυτό σας με πρόσωπα και πράγματα που θα έπρεπε να είχατε ρίξει στον κάδο ανακύκλωσης εδώ και καιρό. Η Αφροδίτη φέρνει στην επιφάνεια τη συμπονετική πλευρά σας, έτσι αισθάνεστε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με όσους υποφέρουν.  Αν κάποιος πέφτει στο πεζοδρόμιο, θα τρέξετε να του προσφέρετε μια χείρα βοηθείας, αν δείτε έναν άστεγο, του δίνετε απλόχερα από το υστέρημά σας. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλό είναι αυτό για το κάρμα σας.

Ο ενεργητικός Άρης και κυβερνήτης σας, στο ζώδιό σας, σας χαρίζει άφθονη ενέργεια για να προβάλλετε τον εαυτό σας και τα επιτεύγματά σας. Τονώνονται η δύναμή σας και η ψυχολογία σας, είστε γεμάτοι με νέες ιδέες και έχετε τα κίνητρα για να τις θέσετε σε εφαρμογή. Μπορεί επίσης να πάρετε μια γεύση από την πραγματικότητα στη ζωή σας, να καταφέρετε να θέσετε πιο σταθερά και δυνατά θεμέλια στα σχέδια και τα όνειρά σας. Βάζετε αέρα στα πανιά σας. Δεδομένου ότι ο Άρης μπορεί, επίσης, να ενισχύσει το άγχος σας, να είστε προσεκτικοί σχετικά με τα άτομα που συναναστρέφεστε και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε. Αν νιώθετε εκνευρισμό, ασχοληθείτε με έντονες και διασκεδαστικές δραστηριότητες ή κάντε έναν μικρό περίπατο γύρω από το τετράγωνο.

Για να βρείτε την αγάπη, θα πρέπει να παραδώσετε την καρδιά σας! Η Πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας χαρίζει μεγάλη προσωπική ικανοποίηση, απολαμβάνετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές και χρυσές ευκαιρίες για να προβάλλετε τις ιδέες σας διαμέσου ενός έργου σας. Είτε είστε σε σχέση, είτε ψάχνετε το σύντροφο ψυχής, το φεγγάρι φωτίζει την αγάπη. Αλλά αν θέλετε να ξεφύγετε από τη μοναξιά σας, θα πρέπει να κοιτάξετε γύρω σας, υπάρχουν τόσοι που αναζητούν τη γενναιόδωρη και ανοιχτή καρδιά σας. Η αγάπη και η ευτυχία σας περιμένουν στη γωνία, με στιγμές τρυφερές και πολλά υποσχόμενες.

Για την οικοδόμηση μιας νέας φιλίας ή ομάδας, η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα είναι το κλειδί της ευτυχίας και της επιτυχίας και το μήνυμα της νέας Σελήνης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων. Μην προσποιείστε ότι είστε κάποιος που δεν είστε, ίσως περισσότερο επιτυχημένος ή φιλικός από ό, τι πραγματικά είστε.  Μπορεί να αποφασίσετε να ενωθείτε με μια νέα ομάδα, η οποία θα σας δώσει την ώθηση να προβληθείτε ή να έχετε μια πρωτότυπη και καταπληκτική νέα ιδέα για την προβολή του προϊόντος της επιχείρησής σας. Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας και έχετε μια επιχείρηση, την προβάλλετε περισσότερο στο διαδίκτυο ή χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε τεχνολογικό μέσο που θα μπορέσει να προσελκύσει το κοινό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου

ImageΣυνεργαστείτε και κάντε νέες φιλίες! Η Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, σας χαρίζει μια χαρούμενη διάθεση και σκέπτεστε πώς οι συλλογικές ενέργειες θα μπορέσουν να σας εκτοξεύσουν στα ουράνια. «Για το καλό της ομάδας», είναι αυτό το μήνα το σύνθημά σας και ασχολείστε με δραστηριότητες που απαιτούν συνεργασία, δεδομένου ότι αισθάνεστε περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά στηριζόμενοι στα συμφέροντα και τις ικανότητες των συναδέλφων σας. Όσο περισσότερο μπορείτε να μοιραστείτε τα ταλέντα σας και τον αυθεντικό εαυτό σας με τους άλλους, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε.

Με τον Άρη στο δωδέκατο οίκο σας, της ξεκούρασης και του τέλους, ίσως να μην αισθάνεστε τόσο ζωηροί ή μπορεί να υποφέρετε από αϋπνία. Ίσως ακόμη και να μη θέλετε να δείτε κανέναν αλλά ούτε και να είστε πάνω στον υπολογιστή σας και το smartphone σας. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά αυτό το μικρό εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τον έξω κόσμο θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κοιμηθείτε καλύτερα και να χαλαρώσετε από τις ενέργειες, τις πιέσεις και τις συγκινήσεις του έξω κόσμου. Συμβουλή: Να είστε προσεκτικοί πόσο μπορείτε εθελοντικά να βοηθήσετε, καθώς ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει σωματική εξουθένωση και εκνευρισμό. Δεν χρειάζεται να αναμοχλεύετε τα προβλήματά σας και να τα αφήσετε να σας εξουσιάζουν. Απελευθερωθείτε, κάτι καινούργιο σας περιμένει!

Θέστε υγιή όρια με την οικογένειά σας και τις φιλοδοξίες σας, κάντε μια επίσκεψη στην οικογένειά σας ή επανασυνδεθείτε με τις ρίζες σας. Η Πανσέληνος στον οικείο  τέταρτο οίκο σας, στρέφει την προσοχή σας στα οικογενειακά ζητήματα. Είναι η ευκαιρία σας αυτό το μήνα να έρθετε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους, να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας σχέσεις με την καριέρα σας και τους προσωπικούς σας στόχους. Κάντε ένα ταξίδι πίσω στην πατρίδα σας, περάστε το χρόνο σας με τους γονείς σας ή μιλήστε σε εκείνον το φίλο σας που έχετε καιρό να επικοινωνήσετε. Μια εγκυμοσύνη ή συζητήσεις για ένα μωρό ίσως φέρει το φεγγάρι στο προσκήνιο ή ακόμη και αλλαγή κατοικίας.

Μια εντυπωσιακή στιγμή φτάνει για τη σταδιοδρομία σας, καθώς η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο επαγγελματικής αναγνώρισης, φήμης και επιτυχίας. Ίσως μέσα στους προσεχείς έξι μήνες πάρετε προαγωγή ή έχετε μια λαμπρή επαγγελματική ευκαιρία ή ίσως κάνετε μια νέα ισχυρή γνωριμία με κάποιον του οποίου η επιρροή βοηθά περαιτέρω τους στόχους της σταδιοδρομίας σας, αλλά και που είναι μια ειλικρινής και έντιμη ψυχή και θέλει να βοηθήσει πραγματικά να πάτε μπροστά. Αποκτάτε εύκολα τα φώτα της δημοσιότητας τώρα, ίσως ως εμπειρογνώμονας στον τομέα σας. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, μπορεί να αποφασίσετε να προβάλλετε περαιτέρω την επιχείρησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου

ImageΑνάβει το πάθος σας για φήμη και επιτυχία χάρη στην Αφροδίτη στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής αναγνώρισης. Η επιτυχία σας προσφέρεται αβίαστα, κάνετε όνειρα και χρησιμοποιείτε το οξυδερκές μυαλό σας για να ανεβείτε στο θρόνο σας. Αναγνώριση, προαγωγή ή κάποιου είδους εξέλιξη να περιμένετε στη σταδιοδρομία σας ή ακόμα μια οικονομική δελεαστική ευκαιρία θα μπορούσε απλώς να πέσει στην αγκαλιά σας, κάνοντάς σας να νιώθετε πολύ τυχεροί που ήσασταν στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Ίσως κάποιος πλούσιος πελάτης ή συνάδελφος ή εμπειρογνώμονας θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια πραγματικά χρυσή ευκαιρία. Ανεξάρτητα του ποια θα είναι αυτή η συναρπαστική εξέλιξη, όλη αυτή η αναγνώριση και η καλή τύχη δεν θα έρθουν χωρίς και τη δική σας συμμετοχή. Μην περιμένετε το μάννα εξ ουρανού.

Με τον ενεργητικό Άρη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, αισθάνεστε πιο μεγάλη ενεργητικότητα όταν συμμετέχετε σε δραστηριότητες με τους φίλους σας. Όσον αφορά την επίτευξη των στόχων σας, αξιοποιείστε τη δυναμική της ομάδας και το ανθρωπιστικό πνεύμα του ενδεκάτου οίκου, για να κινηθείτε προς την υλοποίησή τους. Συμβουλή: Αν επιβάλετε την εξουσία σας για να κατευνάσετε μια ομάδα, μπορεί και να υπάρξει κάποια ασυμφωνία όταν εσείς θέλετε να έχετε έναν ηγετικό ρόλο και να τραβήξετε την προσοχή και οι άλλοι δεν το κάνουν. Με μια λέξη: συμφωνήστε σε ό, τι διαφωνείτε! Δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Πολλή κίνηση και άφθονες πληροφορίες θα μπορούσαν να σας συναρπάσουν καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να προβάλετε τις ιδέες σας, να κάνετε μια σημαντική συνομιλία που την αισθάνεστε επείγουσα, κατά κάποιο τρόπο. Δεν φοβάστε να δηλώσετε τις απόψεις σας και καταφέρνετε να περάσετε το μήνυμά σας και αυτό που πραγματικά θέλετε να εκφράσετε. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, όχι μόνο δείχνετε καλά, αλλά μαγεύετε το ακροατήριό σας καθώς η πανσέληνος ενισχύει τα συναισθήματά σας. Ή μπορεί να σας παρουσιαστεί μια ευκαιρία να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή ή με τον αγαπημένο σας.

Η νέα Σελήνη προκαλεί χαρά και αισιοδοξία και καθώς ενεργοποιεί τον κοσμικό ένατο οίκο σας, είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες, είτε μέσω των ταξιδιών, της μελέτης ή της επιχειρηματικότητας. Ο ενθουσιασμός σας είναι μεταδοτικός, οπότε χρησιμοποιήστε αυτή τη σεληνιακή ενέργεια για να ανοίξετε ένα εμπνευσμένο νέο κεφάλαιο ζωής. Σκεφτείτε: Τι χρειάζεστε περισσότερο για να εκφράσετε πλήρως τις πνευματικές, φιλοσοφικές και πολιτιστικές σας εμπειρίες; Επειδή αισθάνεστε ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, ίσως ακόμη και να επιλέξετε να γιορτάσετε αυτό το νέο κεφάλαιο μαζί με τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Επειδή ο ένατος οίκος κυβερνά τη δημοσίευση, αν έχετε γράψει ένα βιβλίο, αυτός είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να ξεκινήσετε την έκδοσή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου

ImageΝέοι ορίζοντες ανοίγονται στη ζωή σας! Θα δώσετε ισχυρή έμφαση στην καριέρα και τα οικονομικά σας όλο το μήνα, και η Αφροδίτη στο φλογερό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας βοηθά στην ανάληψη ρίσκων τόσο στον έρωτα όσο και στην επιχειρηματική ζώνη. Σαρώνετε με τις μεγάλες ιδέες σας, τα τολμηρά οράματά σας και ίσως ρισκάρετε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Η ελευθερία είναι το τραγούδι σας, έτσι φλερτάρετε για την απόλαυση της στιγμής, χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Ακολουθείτε τα μεγαλόπνοα οράματά σας, δεν φοβάστε να κάνετε οποιαδήποτε προσπάθεια απαιτείται και γιορτάζετε τη μεγάλη νίκη σας. Η Αφροδίτη σας βοηθά να θέσετε κατά μέρος οποιαδήποτε όρια επιβάλετε στον εαυτό σας, παρέχοντάς σας την ευκαιρία για προσωπική ανάπτυξη.

Ορίστε ευγενείς στόχους. Ο Άρης στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής επιτυχίας και του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού, σας χαρίζει μεγάλη προβολή. Σκέφτεστε περισσότερο για το μακροπρόθεσμο μέλλον σας, ενεργοποιήστε (παρά του ότι μερικές φορές νιώθετε εξαντλημένοι) στην εκκίνηση ενός νέου έργου. Τι κληρονομιά θα θέλατε να αφήσετε πίσω σας; Συμβουλή: Μπορεί να χρειαστεί να θέσετε κάποια όρια με έναν απαιτητικό πελάτη ή να έχετε διχογνωμία με μια μορφή εξουσίας. Καθώς τα όριά σας είναι στα άκρα, μπορεί να είστε βιαστικοί στις ενέργειές σας ή θέλετε να φτάσετε γρήγορα στη γραμμή του τερματισμού. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε πραγματικά να περάσετε αυτή τη γραμμή.

Ενώ το ζώδιό σας είναι γενναιόδωρο και σας αρέσει να δίνετε χωρίς να υπολογίζετε τις δικές σας ανάγκες, η πανσέληνος στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, έρχεται να σας προσγειώσει, καλώντας σας να πάρετε σταθερές οικονομικές αποφάσεις. Νιώθετε να στέκεστε στη μέση του δρόμου και βλέπετε ότι η ζωή σας και οι στόχοι σας βρίσκονται στο κενό; Το φεγγάρι σας βοηθά να βάλετε σε τάξη την οικονομική σας κατάσταση και να κάνετε σταθερά σχέδια για το μέλλον σας, ενδεχομένως με τη βοήθεια ενός εμπειρογνώμονα, αν έχετε επιχείρηση. Συμβουλή: Πρέπει να επιμείνετε στη διατήρηση ενός συνετού οικονομικού προϋπολογισμού και επίσης, να μη δανείζετε χρήματα σε άτομα τα οποία δεν διατίθενται να σας τα επιστρέψουν. Ίσως και να μην τα πάρετε ποτέ πίσω.

Είστε πολυμήχανοι και το διαισθητικό μυαλό σας αντιλαμβάνεται τις ευκαιρίες από μακριά. Η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, σας βοηθά να παγιώσετε ένα χρέος, να κάνετε αίτηση για δάνειο, να κάνετε ένα νέο οικονομικό σχεδιασμό και να ορίσετε νέους οικονομικούς στόχους. Να είστε όμως προσεκτικοί με τις συνεργασίες σας. Οι ρόλοι και η οικονομική συνεισφορά κατανέμονται ισάξια; Πόσο καλά γνωρίζετε τους συνεργάτες σας; Εξετάστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερα μετρητά χωρίς να εργάζεστε τόσο σκληρά, ίσως κάνοντας κάποιες επωφελείς επενδύσεις. Αν μπορείτε να κάνετε χρήματα ενώ κοιμάστε, δεν αξίζει να το διερευνήσετε;

.

ΛΕΩΝ

Μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου

ImageΠάθος, χρήμα και τύχη σας προσφέρει η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, του σεξ και της κοινής ιδιοκτησίας και οικονομικών. Νιώθετε ότι αγγίζετε την καρδιά του αγαπημένου σας, πληρώνετε ένα χρέος σας ή βγάζετε ένα οικονομικό βάρος από τους ώμους σας. Ίσως γνωρίσετε κάποιον/α με τον οποίον αισθάνεστε μια μαγνητική, ανεξήγητη έλξη, ίσως διερευνήσετε ευκαιρίες για να κάνετε παθητικό εισόδημα. Δεν φοβάστε τώρα να πάρετε συναισθηματικά και οικονομικά ρίσκα για χάρη του πάθους και της τσέπης σας. Καλή η τόλμη αλλά μην είστε τυφλοί, δεν θέλετε να πέσετε σε παγίδες. Και σίγουρα δεν θέλετε να κάνετε υποθέσεις για την ηθική, τους στόχους και τις γενικές επιδιώξεις της νέας αγάπης που γνωρίσατε. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας σε κάθε περίπτωση και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους σενάριο.

Έμπνευση, περιπέτεια και πάθος για ζωή σας χαρίζει ο Άρης στον επεκτατικό και πνευματικό ένατο οίκο σας. Έχετε τα φόντα για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή ένα εμπνευσμένο βιβλίο που έχουν απήχηση σε όλο τον κόσμο, ίσως ακόμα και πέρα από τα εθνικά σας σύνορα, και τα οποία υποκινούν τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια. Τώρα θέλετε να δώσετε σχήμα και μορφή στα όνειρά σας, έχετε ένα πάθος για να αλλάξετε τη ζωή σας. Αλλά φροντίστε να βασιστείτε σε ανθρώπους οι οποίοι θα σας φανούν χρήσιμοι με τις εμπειρίες τους και τις δεξιότητές τους. Θα αισθάνεστε ότι απορροφάστε τελείως από ένα επιχειρηματικό σχέδιο και είστε πρόθυμοι να επεκτείνετε τους δικούς σας ορίζοντες ή να διευρύνετε τη βάση των γνώσεων σας. Αν αισθάνεστε στασιμότητα στη ζωή σας, οδηγείτε εσείς το λεωφορείο της ζωής και προχωράτε προς το αληθινό πάθος και το σκοπό σας.

Είστε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας! Μαγεύετε με τη γοητεία σας και ενισχύονται η δύναμη για ζωή και οι σαγηνευτικές δυνάμεις σας με την πανσέληνο στο ενθουσιώδες ζώδιό σας, η οποία σας βοηθά να εντυπωσιάσετε με την καρδιά και το μυαλό σας και διευκολύνει τις κοινωνικές επαφές και τις ευχάριστες συναντήσεις. Δεν θα σας λείψει η ευχαρίστηση και η διασκέδαση, καθώς προσελκύετε την προσοχή εκείνων που διασχίζουν την πορεία σας και δεν θέλουν να σας αφήσουν από τα μάτια τους! Δεν θα νιώσετε καθόλου μοναξιά ή αποξένωση, παίρνετε την προσοχή και την εκτίμηση που αναζητάτε, αποβάλλεται η πίεση των τελευταίων μηνών, αποκομίζετε τους καρπούς των προσπαθειών σας των τελευταίων έξι μηνών.

Είστε περισσότερο διατεθειμένοι για συμβιβασμό και οικειότητα στη σχέση σας χάρη στη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σταθερών σχέσεων, η οποία τονίζει τη διασκεδαστική κα χαρούμενη προσωπικότητά σας, σας τοποθετεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και κάνετε εντύπωση σε όλους. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ερωτική σας ζωή με επιδείξεις στοργής και τρυφερότητας από τον αγαπημένο σας ή με μια νέα αγάπη που προσγειώνεται ξαφνικά στην αγκαλιά σας. Είστε ερωτικοί αλλά παράλληλα με ένα ελεύθερο πνεύμα γιατί θέλετε να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο, χωρίς απαραίτητα να σκέφτεστε τη δέσμευση ή τις ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου

ImageΕκπέμπετε μια μαγνητική και μυστικιστική αύρα που σας επιτρέπει να προσελκύσετε την αγάπη ή νέους συνεργάτες. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σημαντικών σχέσεων, σας δίνει τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσετε ποιά όνειρα είναι σημαντικά για εσάς και τι μπορείτε να κάνετε προκειμένου να νιώσετε ζεστασιά και αρμονία. Βλέπετε την αγάπη σε μια υψηλότερη διάσταση, η ζωή σας εμπνέεται και κατευθύνεται από τα συναισθήματά σας. Είτε είστε σε σχέση ή ψάχνετε για ένα σύντροφο ψυχής, θα πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας και να αφήσετε ελεύθερες τις ευαισθησίες σας ή ακόμα θα μπορούσατε να βρείτε ένα ξεχωριστό πρόσωπο, ένα ιδανικό που είχατε στο μάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μήπως νιώθετε πελαγωμένοι με τα χρήματα της επιχείρησής σας; Ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, σας παροτρύνει να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο λογιστή για να σας βοηθήσει να βγείτε από το αδιέξοδο. Τώρα δεν είναι ώρα για βιαστικές κινήσεις. Είναι όμως μια καλή στιγμή για να παγιώσετε τα χρέη σας ή να συμβουλευτείτε έναν εμπειρογνώμονα ο οποίος θα σας βοηθήσει να κάνετε μια πλήρη οικονομική αναδιοργάνωση. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε σπίτι, επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά τα ακίνητα, να είστε προσεκτικοί, δεν θέλετε να μάθετε μετά την αγορά ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν είστε υπό διαπραγμάτευση μιας συμφωνίας, επενδύστε σε ένα δικηγόρο ή οποιονδήποτε άλλον εμπειρογνώμονα για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει.

Είστε φίλος ή εχθρός του εαυτού σας; Η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, αυξάνει τη διαίσθησή σας και μπορεί να έχετε μια ξαφνική επιφοίτηση για το πώς να ελαφρύνετε το βάρος της ψυχής σας και το πώς να εναρμονίσετε τα ιδεαλιστικά οράματά σας με τις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας. Αν η δική σας αρνητικότητα ή τα αδιάκοπα παράπονα είναι ο ένοχος, ίσως ήρθε η ώρα να αναλάβετε πλήρως τις ευθύνες σας για το τι προσφέρετε στον εαυτό σας. Δεν μπορείτε να ζείτε ένα μαρτύριο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να μάθετε πώς να παίζετε καθαρά με τους άλλους και να συνειδητοποιήσετε ότι τα λάθη είναι αναπόφευκτα. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι παλιοί δαίμονες που πρέπει να φύγουν από μέσα σας για να καλωσορίσετε την καινούργια σας ζωή.

Χαρίστε στον εαυτό σας ηρεμία και στο μυαλό σας ξεκούραση! Ψυχολογικά ή συναισθηματικά ζητήματα τα οποία ίσως σας έχουν στοιχειώσει εδώ και πολύ καιρό, τώρα απομακρύνονται χάρη στη νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της υγείας, και βρίσκετε και πάλι την εσωτερική γαλήνη σας. Ή, αν αγωνίζεστε να διαχειριστείτε το στρες ή σας απασχολεί καιρό τώρα κάποιο πρόβλημα υγείας, το φεγγάρι φέρνει δίπλα σας ειλικρινείς υποστηρικτές ή ακόμα και εμπειρογνώμονες ή μπορεί και να αναζητήσετε νέους συμβούλους υγείας. Αποφύγετε τις μανίες και την κατάθλιψη, κάντε ένα τσεκ-απ, αλλάξτε το πρόγραμμα της ζωής σας, κάνοντάς το πιο λειτουργικό και ευχάριστο. Η υγεία σας είναι δική σας ευθύνη και μόνο. Αγαπήστε το σώμα σας, μόνο τότε θα σας αγαπήσουν κι οι άλλοι.

ΖΥΓΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου

ImageΕίστε φιλάρεσκοι και δεν περνάτε ποτέ απαρατήρητοι και τώρα ακόμα περισσότερο καθώς ο κυβερνήτης σας, η καλλωπιστική Αφροδίτη διέρχεται από τον έκτο οίκο σας, της ευεξίας. Περνάτε το μήνα σας απολαμβάνοντας τη ρουτίνα σας και κάνοντας πράγματα για να επαναφέρετε την εσωτερική λάμψη σας. Μπορεί και να συγκεντρώσετε τους φίλους σας για να πάτε για τζόκινγκ ή σκι προκειμένου να είστε όχι μόνο σε φόρμα, αλλά και να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να ψυχαγωγηθείτε. Ίσως και να περνάτε τις περισσότερες ώρες σας στο γυμναστήριο προκειμένου να βελτιώσετε  τη φυσική σας κατάσταση.

Τα νεύρα σας θα μπορούσαν εύκολα να παρεκτραπούν και εντελώς απρόβλεπτα να πυροβολήσετε τον αγαπημένο σας καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Αναζητάτε το πάθος ή μια μόνιμη αγάπη στη ζωή σας; Αν θέλετε μια μακροπρόθεσμη ερωτική σχέση και όχι μόνο εκστατικές ερωτικές στιγμές, κάντε την επιλογή σας με τη δέουσα επιμέλεια. Τι αναζητάτε από ένα σύντροφο; Θέλετε κάποιον που να είναι κοινωνικός, αξιόπιστος και να σας παρέχει συντροφικότητα. Εάν έχετε ήδη μια σχέση, μπορεί να κάνετε πόλεμο και όχι έρωτα και ίσως ακόμα βιαστείτε να αντιδράσετε. Μην αφήνετε τις παρορμήσεις σας να σας εξουσιάσουν και αναλύστε τα πάντα προτού σπεύσετε να αποκηρύξετε τον αγαπημένο σας.

Νέες φιλίες και κοινωνικές ομάδες σας φέρνει η πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο σας που κυβερνά τις ομάδες και την τεχνολογία. Είναι μια καλή στιγμή για να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας και να προβάλετε τα ταλέντα σας στο internet. Αναδιοργανώστε την παρουσία σας στα social media ή μάθετε πώς η όλη διαφημιστική εκστρατεία θα ωφελήσει την επιχείρησή σας. Η ιστοσελίδα σας αντιπροσωπεύει πραγματικά αυτό που θέλετε να προβάλετε; Ίσως θα πρέπει να ενσωματώσετε ένα βίντεο ή ένα καλάθι αγορών που επιτρέπει στους αναγνώστες σας να κατανοήσουν καλύτερα το τι προσφέρετε. Κάντε αυτές τις βελτιώσεις και νέα σχέδια τα οποία θα έχουν αποτελέσματα σε έξι μήνες από τώρα, θα σας δώσουν μια νέα ώθηση και μια πορεία πραγματικής ανάπτυξης.

Για χάρη της αρμονίας και της συντροφικότητας, κάνετε παραχωρήσεις στο όνομα της αγάπης και προσπαθείτε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των προσδοκιών του αγαπημένου σας και των προσωπικών σας αναγκών, χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Παρά την αποφασιστικότητά σας να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας και το δικό σας προσωπικό χώρο, ανοίγετε ειλικρινή διάλογο με τον αγαπημένο σας και αρχίζετε να τον ακούτε πιο τρυφερά και προσεκτικά. Αυτό θα εκτιμηθεί! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία που σας προσφέρει το φεγγάρι για να αποδείξετε στην αγάπη σας ότι πραγματικά σας ενδιαφέρει και ως εκ τούτου, να δημιουργήσετε περισσότερη εγγύτητα μεταξύ σας και να καταλήξετε σε μια σχέση που και οι δυο επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου

ImageΗ θερμοκρασία του έρωτα ανεβαίνει! Είστε απλά ακαταμάχητοι καθώς η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας βγάζει από την εσωστρέφειά σας, ανοίγετε τα φτερά σας, είστε τολμηροί και δεν φοβάστε την αγάπη! Με τη μυστικιστική και αινιγματική γοητεία σας παγιδεύετε όποιον/α θέλετε! Διάχυτος αισθησιασμός, παθιασμένες δηλώσεις αγάπης και μια αυξημένη ερωτική επιθυμία σας κάνουν να ζείτε τη ζωή στο έπακρο. Αφιερώνετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας στον αγαπημένο σας, καθησυχαστικά και ειλικρινή λόγια άρουν τις συγκρούσεις μεταξύ σας και ξεκινά η πτήση προς τον έβδομο ουρανό. Η Αφροδίτη θα εδραιώσει αυτή τη βελτίωση στην ερωτική σας ζωή και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο!

Ήρθε η ώρα να οργανωθείτε! Ο Άρης, ο κυβερνήτης σας, στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, σας χαρίζει δύναμη και ευστροφία για να βάλετε τάξη και οργάνωση στην καθημερινότητά σας. Έχετε τα κίνητρα να αναδιοργανώσετε την καθημερινότητά σας έτσι ώστε τα πάντα να είναι σε άριστη κατάσταση. Εάν αναζητάτε υποστήριξη, τώρα είναι η ώρα να προσλάβετε έναν αξιόπιστο βοηθό ή οικότροφο. Επιστρατεύστε τους υπαλλήλους σας, αν βλέπετε ότι οι απαιτήσεις της επιχείρησής σας αυξάνονται ή ακόμα προσλάβετε νέους. Πάρτε τα σωστά άτομα και σύντομα θα αισθανθείτε ότι όλοι είναι εναρμονισμένοι και δουλεύουν για έναν κοινό στόχο. Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε τώρα με έντονες σωματικές δραστηριότητες ή ακόμα με περισσότερη προπόνηση.

Μεγάλες ανακατατάξεις σας περιμένουν μέσα στους προσεχείς έξι μήνες στην καριέρα σας, καθώς η πανσέληνος φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, και μπορεί να έχετε μια ριζική αλλαγή σχεδίων ή μια ξαφνική απόκλιση από ένα σχέδιο που νομίζατε ότι θα το ολοκληρώνατε με ευκολία. Ίσως σας προσφερθεί μια απίστευτη ευκαιρία για μια νέα καριέρα που εκ πρώτης όψεως θα ήταν ανόητο να μην την αναλάβετε. Ποιός δεν θα ήθελε να είναι διευθυντής ή να ηγηθεί ενός προγράμματος κάποιων μηνών στο εξωτερικό, πλην όμως, η καρδιά σας λέει όχι. Θα πρέπει πραγματικά να ακούσετε το ένστικτό σας, να λάβετε υπόψη σας ότι θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες και ότι δεν χρειάζεται να αρπάξετε αυτή τη μία που σας παρουσιάστηκε, εάν νομίζετε ότι δεν είναι η σωστή για σας. Αν είστε σε δίλλημα, σταθμίστε τα υπέρ και τα κατά, και μη φοβάστε ότι καμιά μια άλλη ευκαιρία σαν αυτή δεν θα παρουσιαστεί.

Η σχέση σας με τους γονείς σας ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας βελτιώνεται καθώς η νέα Σελήνη στον οικείο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σας βοηθά να θεραπεύσετε αυτό το δεσμό. Έχετε την τάση να απομακρύνεστε από τους ανθρώπους όταν σας ενοχλούν και σας στεναχωρούν, αλλά τώρα αυτή η απόσταση σας πονάει πραγματικά περισσότερο. Το φεγγάρι εντείνει τα συναισθήματά σας, ίσως τώρα κάνετε αγώνα με τον ίδιο σας τον εαυτό. Ήρθε η ώρα να βρείτε νέες στρατηγικές για την επίλυση των συγκρούσεων, κι αυτό προϋποθέτει να μιλήσετε ανοιχτά. Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας ορισμένες από τις παιδαριώδεις ή δραματικές συμπεριφορές σας και να δοκιμάσετε κάτι νέο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου

ImageΕλάτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, εκδηλώστε τη ζεστασιά και την αγάπη σας. Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, δημιουργεί μια αρμονική ατμόσφαιρα με τους συγγενείς και τα μέλη της οικογένειάς σας, κάνετε προσπάθειες για να εξομαλυνθούν οι εντάσεις. Γνωρίζετε τώρα ότι δεν είναι οι περιπέτειες που θα σας δώσουν χαρά, αλλά αρκεί μόνο η παρουσία των αγαπημένων σας προσώπων για να νιώσετε θαλπωρή και ηρεμία. Ο τέταρτος οίκος κυβερνά επίσης τα παιδιά, έτσι μπορεί να σκεφτείτε μια εγκυμοσύνη ή να ακούσετε ειδήσεις για τη γέννηση ενός παιδιού.

Ξεχειλίζετε από ενθουσιασμό και ενέργεια, διψάτε για πάθος και έρωτα. Ο Άρης στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας φέρνει στο προσκήνιο τη φλογερή και ενθουσιώδη φύση σας κι αν ακόμα ψάχνετε τον έρωτα, περιμένετε οι επιθυμίες σας να εκπληρωθούν γρήγορα. Εκφράζετε τη δίψα σας για ευχαρίστηση και κάνετε κάθε δυνατή προσπάθεια να απολαύσετε τη στιγμή, να ζήσετε παθιασμένες ερωτικές στιγμές. Συμβουλή: Προσέξτε την απογοήτευση που καραδοκεί στη γωνία αν ψάχνετε τη δέσμευση, ο κόκκινος πλανήτης σας υπόσχεται άκρως σεξουαλικές στιγμές αλλά όχι μια μόνιμη αγάπη στο πλάι σας. Αλλά σίγουρα ο φλογερός πλανήτης δεν θα μπορέσει να περιορίσει τον … άγριο ??ενθουσιασμό σας ούτε και θα καταφέρει να σας σταματήσει να ζήσετε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε!

Η πανσέληνος στον φιλαλήθη ένατο οίκο σας, προβάλει τον ενθουσιασμό σας αλλά και την καυτή ειλικρίνειά σας, όμως τονίζει και την τάση σας να υπερβάλλετε. Να είστε πολύ προσεκτικοί τι υπόσχεστε. Λέγοντας σε κάποιον φίλο σας τη λέξη «σίγουρα», ενώ κατά βάθος γνωρίζετε πολύ καλά μέσα σας ότι ίσως και να αθετήσετε την υπόσχεσή σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να καταστρέψετε την αξιοπιστία σας και να παρερμηνευθούν οι καλύτερες προθέσεις σας. Αυτές βέβαια είναι μικρές ποινές οι οποίες όμως θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αναξιοπιστία στις προσωπικές σας σχέσεις. Και σίγουρα δεν θέλετε να θεωρηθείτε ανεύθυνοι. Επίσης, το φεγγάρι σας παροτρύνει να επικεντρωθείτε στα έργα σας και να τελειώσετε ό, τι έχετε ήδη αρχίσει.

Υπάρχει κάποια διαμάχη ανάμεσα σε εσάς και ένα φίλο ή αδελφό σας; Η νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας θα μπορούσε να καθαρίσει τον αέρα διαμέσου μιας ειλικρινούς συνομιλίας, ίσως ακόμη και με ένα άτομο με το οποίο ήσασταν αποξενωμένοι ή δεν είχατε καιρό επαφές. Μπορεί να αλλάξει η δυναμική αυτής της σχέσης ή να αναδιαμορφωθεί σε κάτι εντελώς νέο. Ανοίγετε τη μεγάλη καρδιά σας μιλώντας αληθινά. Επίσης, το φεγγάρι σας βοηθά να προβάλετε τις πρωτότυπες ιδέες σας και να ξεσηκώσετε όλο τον κόσμο γύρω σας και κυρίως, να παραμείνετε ήρεμοι και να μην παίρνετε τα πράγματα και τόσο προσωπικά στις συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου

ImageΞεφύγετε για λίγο από το αυστηρό πρόγραμμάσας και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, βάζει συναίσθημα στα λόγια σας και διεγείρει τη ζωηρή φαντασία σας. Ίσως ακόμα και να σκέφτεστε να φύγετε για ένα σύντομο ταξίδι και δεν έχει σημασία που θα πάτε. Η ζωή σας γεμίζει με πολλούς νέους ανθρώπους και πληροφορίες, ζείτε έναν κοινωνικό πυρετό. Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά σε ένα μήνυμα ή e- mail ή σε μια φαινομενικά απλή συνομιλία, ίσως γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας ή μια νέα συνεργασία. Οι εμπνευσμένες ιδέες σας θα έχουν καλή υποδοχή από τους άλλους.

Το σπίτι είναι εκεί όπου είναι η καρδιά σας αλλά θα σας βάλει και … φωτιά! Με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σας, της κατοικίας και της οικογένειας, μπορεί να βιώσετε κάποια πίεση με την οικογένειά σας ή γύρω από μια οικογενειακή κατάσταση ή για ένα ζήτημα ακινήτου. Να είστε προσεκτικοί με τη φωτιά και τη θερμότητα στο σπίτι σας, όπως μην αφήνετε όταν φεύγετε ένα κερί αναμμένο, για παράδειγμα, ή ξεχνάτε να απενεργοποιήσετε τη θερμάστρα υγραερίου. Να είστε επίσης προσεκτικοί με τα αιχμηρά αντικείμενα στην κουζίνα, ο παρορμητικός Άρης μπορεί να σας κάνει ανυπόμονους και απρόσεκτους, και ως εκ τούτου, πιο επιρρεπείς στα μικροατυχήματα. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε εγκλωβισμένοι στο δικό σας καταφύγιο ή να θέλετε να απομακρυνθείτε από φίλους και συγγενείς με τους οποίους ήσασταν συνήθως φιλικοί.

Σκάψτε βαθιά όσον αφορά τη σχέση σας με τα οικονομικά σας, τους μελλοντικούς σας στόχους και τα περιουσιακά σας στοιχεία. Η πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών και των ακινήτων, ίσως σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ένα θέμα του παρελθόντος γύρω από τα χρήματα, επιστροφή φόρων, παλαιά χρέη, επενδύσεις ή άλλα πράγματα που ασυνείδητα σας στοιχειώνουν. Υπάρχει μήπως κάτι βαθιά θαμμένο ή κάποια πεποίθηση που σας την επέβαλαν κάποιοι και που πρέπει να αποβάλετε προκειμένου να νιώσετε την οικονομική ασφάλεια που ποθείτε και αξίζετε; Ίσως έχετε κληρονομήσει τα υπερβολικά ανήσυχα συναισθήματα των γονιών σας σχετικά με την απόκτηση και την αποθήκευση χρημάτων, δηλαδή πιστεύετε ότι δεν θα υπάρξουν ποτέ αρκετά, ακόμα και όταν υπάρχουν περισσότερα από αρκετά. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να νικήσετε τους κακούς σας δαίμονες γύρω από τα χρήματα και να απελευθερωθείτε.

Είναι αλήθεια ότι το πόσο εκτιμάτε τον εαυτό σας είναι εγγενώς συνδεδεμένο με την οικονομική σας κατάσταση. Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων πυροδοτεί έναν εξάμηνο κύκλο οικονομικής ανάπτυξης και θα μπορούσε να σας φέρει μια ευκαιρία για δουλειά ή χρημάτων ή σας δίνει το πράσινο φως για να ξεκινήσετε εκ νέου σε θέματα σταδιοδρομίας. Με το πρακτικό, συνετό και σοφό μυαλό σας, ξεκινάτε να θέσετε νέους δημοσιονομικούς στόχους, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τόσο την πολυτέλεια της ζωής όσο και να εξοικονομήσετε χρήματα για το μέλλον. Αυτή η νέα Σελήνη εγκαινιάζει περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σας πράγμα το οποίο αγαπά το εργατικό ζώδιό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου

ImageΠόση αυτοεκτίμηση έχετε; Πιστεύετε στη δική σας αξία; Η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, σας βοηθά να προβάλλετε και να πιστέψετε στον εαυτό σας αλλά και να ακολουθήσετε ένα σταθερό πλάνο για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ή την καριέρα σας. Θέλετε να κάνετε κάποια επένδυση; Μπορείτε να κινηθείτε αλλά συνετά και μετρημένα. Προσέξτε όμως γιατί η Αφροδίτη σας ωθεί να κάνετε παρακινδυνευμένες σπατάλες αφού τώρα σκορπίζετε το χρήμα στο βωμό της άνεσης και της πολυτέλειας. Κάντε ένα συνετό οικονομικό προϋπολογισμό που θα βοηθήσει τη ζωή σας να λειτουργεί πιο ομαλά.

Να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας, ίσως καταλήξουν σε ένταση καθώς κάποιοι άνθρωποι θα θελήσουν να σας επιβάλουν τις απόψεις τους λόγω του Άρη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Αν δεν μπορείτε να κάνετε πίσω και να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, βρείτε διέξοδο συζητώντας με ένα φίλο σας αντί να ξεκινήσετε επίθεση σε ένα ανυποψίαστο πρόσωπο. Ακόμα κι αν η σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο είναι καλή, κάποιες συνομιλίες ίσως σας εκνευρίσουν, αφήνοντάς σας να σκέφτεστε … «Τι είπε και παρεξηγήθηκα»; Θέλετε να ζήσετε σε έναν ήρεμο κόσμο; Λοιπόν, είναι στο χέρι σας να βρείτε την ηρεμία που ποθείτε.

Δεν θα είστε πλέον μόνοι στη ζωή, καθώς η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης και των επιχειρηματικών συνεργασιών, φέρνει κοντά σας την αδελφή ψυχή σας ή μια συναρπαστική ευκαιρία να συνεργαστείτε ή να υπογράψετε μια επίσημη συμφωνία. Αυτή η ερωτική ή επαγγελματική σχέση θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά τη ζωή σας, όπως για παράδειγμα, σκέφτεστε σοβαρά τη δέσμευση, εσείς που διακηρύσσετε την ανεξαρτησία σας ή μια προσοδοφόρα και αρκετά ελκυστική συνεργασία σας δίνει το έναυσμα να αφήσετε την υπάρχουσα εργασία σας που δεν σημαίνει και πολλά.

Έφτασε ίσως η μεγαλύτερη στιγμή για να αλλάξετε τη ζωή σας καθώς η δεύτερη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φέρνει στο προσκήνιο την πρωτοτυπία, την καινοτομία σας και την εφευρετικότητά σας. Οι σπόροι που φυτεύετε στο σήμερα θα σας εκτοξεύσουν σε μια νέα τροχιά που ξεδιπλώνεται εκπληκτικά κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Έτσι ονειρευτείτε τα όνειρα τα μεγάλα. Είστε ο αρχιτέκτονας των μεγάλων ιδεών, έτσι μπορείτε να πάρετε μια ανάσα φρέσκου αέρα μένοντας πιστοί στα ιδανικά σας και τα μεγαλεπήβολα οράματά σας. Βάζετε σε τάξη όλες τις σχέσεις σας αλλά και την καριέρα σας, τα πάντα είναι κάτω από τον έλεγχό σας. Αν είστε δυσαρεστημένοι με την τρέχουσα κατάσταση της ζωής σας αυτή τη στιγμή, ρωτήστε τον εαυτό σας αν οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε συντονίζονται με τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Το σίγουρο είναι ότι κάτι καινούργιο σας περιμένει.
5 Μαρτίου

ΙΧΘΥΕΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Φεβρουαρίου
Image

Λάμπετε από μέσα προς τα έξω. Με την αρμονική Αφροδίτη στο ζώδιό σας, νιώθετε μια συναισθηματική και πνευματική αναγέννηση, είναι μια στιγμή για να ομορφύνετε εξωτερικά, ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση. Ίσως επιλέξετε να είστε με ανθρώπους που ανταποκρίνονται στην ευαίσθητη ψυχή σας προκειμένου να φέρετε σε αρμονία το μυαλό σας, το σώμα σας και την ψυχή σας. Όταν δείτε να συμβαίνουν θαύματα στην ψυχή σας, αυτό θα φέρει κοντά σας την αγάπη, είναι το νούμερο ένα μυστικό της ομορφιάς σας. Τα καλά νέα είναι τώρα ότι στην επιλογή του υποψήφιου συντρόφου σας, οι διαισθητικές δυνάμεις σας είναι πανίσχυρες και σπάνια σας κατευθύνουν λάθος.

Πόση επίγνωση έχετε σχετικά με την ομαλή διαχείριση της οικονομικής σας κατάστασης; Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας βάζει στη θέση του οδηγού να αναλάβετε δράση, αν αισθάνεστε ότι ήσασταν θύμα ή ήσασταν υπερβολικά παθητικοί σχετικά με το πώς ξοδεύατε τα χρήματά σας. Πιστεύετε πραγματικά ότι έχετε ανάγκη αυτή την πολυτελή αγορά; Ίσως και όχι. Θα πρέπει επίσης να μετριάσετε την επιθυμία σας να εγκαταλείψετε την εργασία σας και να πείτε «ναι» σε μια νέα προσφορά ή να ξοδέψετε χρήματα για διασκέδαση αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Πριν ανακοινώσετε στον εργοδότη σας ότι βρήκατε την εργασία των ονείρων σας, δείτε αν υπάρχει χώρος για επαναδιαπραγμάτευση.

Με την πανσέληνο στον έκτο οίκο σας, της δομής και της οργάνωσης, είστε πρόθυμοι να υιοθετήσετε κάποια σταθερή ρουτίνα στη ζωή σας. Αν και το ζώδιό σας είναι γνωστό ότι είναι λίγο οκνηρό σε αυτό το μέτωπο, είναι το καλύτερο που μπορείτε να εφαρμόσετε τώρα για τη συναισθηματική και σωματική σας ευεξία. Για παράδειγμα, ένα βελτιωμένο, απλό πρόγραμμα γυμναστικής, αυξάνει τις πιθανότητες για περισσότερη ψυχική ηρεμία. Εάν έχετε κουραστεί από τη μονότονη και βαρετή εργασία σας, μπορεί να βάλετε χρόνο στο πρόγραμμά σας για ένα εθελοντικό ή φιλανθρωπικό έργο. Ή μπορεί απλά να προσλάβετε ένα βοηθό να σας παρέχει αυτός υπηρεσία προκειμένου να διεκπεραιώσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας.

Ναι, η ικανότητά σας να αισθάνεστε βαθιά είναι ένα θείο δώρο, και τώρα η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σηματοδοτεί ένα σημαντικό σημείο καμπής για το πώς μπορείτε να συλλάβετε τη δική σας πνευματικότητα και την συμπόνια προς τους γύρω σας. Μια επιφοίτηση θα μπορούσε να ανοίξει ένα νέο πνευματικό κεφάλαιο έξι μηνών. Ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με την πνευματικότητα ή ενσωματώσετε στη ζωή σας περισσότερες πνευματικές δραστηριότητες. Ίσως κάποιες από αυτές τις κινήσεις σας προέρχονται από έναν πόνο του παρελθόντος. Το ζώδιό σας είναι διορατικό, και ενώ μπορείτε να δείτε τα τρωτά σημεία των άλλων και τι είναι κάτω από την επιφάνεια, τώρα καλείστε να δείτε τα δικά σας λάθη αλλά και τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

002.jpg