Ο Συνεργάτης μας Κώστας Κονδύλης είναι ο αστρολόγος που ενημερώνει τα κείμενα των προβλέψεων του X Stream. Ο Κώστας Κονδύλης είναι βασικός συνεργάτης της διαδικτυακής μας κοινότητας και ασχολείται χρόνια με προβλέψεις. Δίνει κατευθύνσεις και συμβουλές στα μέλη μας και κείμενα προβλέψεων και αστρολογικών αναλύσεων τόσο σε ιστοσελίδες και περιοδικά όσο και εταιρείες που ασχολούνται με την κινητή τηλεφωνία.
Για τις προσωπικές σας προβλέψεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κώστα Κονδύλη, Δευτέρα έως Παρασκευή 14:00 έως 23:00 και Σάββατο 13:00 έως 18:00 στο 90 11 900 255

ΚΡΙΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου

ImageΔύο άτομα μαζί μπορούν να κάνουν θαύματα στη ζωή. Καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσα στον έβδομο οίκο σας, των δεσμευμένων σχέσεων και συμφωνιών, είστε πρόθυμοι να κάνετε οτιδήποτε για την αρμονία μιας ερωτικής ή επιχειρηματικής σχέσης και να αποσαφηνίσετε τα όριά σας. Αν είστε μόνοι, κάποιος κοντά σας θα μπορούσε να είναι το τέλειο συμπλήρωμα για σας. Μια ανάσα φρέσκου αέρα σας φέρνει και ο Άρης στο χαρούμενο ένατο οίκο σας, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στην άμβλυνση του χάους ή των εντάσεων. Νέες διαπολιτισμικές διασυνδέσεις σας περιμένουν και επέκταση των οριζόντων σας. Έχει έρθει η ώρα για την προσωπική σας ανάπτυξη.

Ήρθε η ώρα να αλλάξει ολόκληρη η ζωή σας με μια σημαντική αποκάλυψη. Το φεγγάρι στέλνει το φως του πάνω σας με …τυμπανοκρουσίες. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας προβάλλει το πλήρες δυναμικό της εξουσίας σας και λάμπει το αστέρι σας. Μην αφήσετε αυτή τη στιγμή να περάσει ανεκμετάλλευτη, χωρίς να επιδείξετε τις ικανότητές σας και το τι μπορείτε να πετύχετε. Κάνετε αισθητή την παρουσία σας, μαγεύετε όλους στο πέρασμά σας, αυτοπροβάλλεστε και ζείτε τη ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο. Ίσως να εμπνευστείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο είτε στην ερωτική, είτε στην επαγγελματική σας ζωή, ξεκινάτε ένα εντελώς νέο ταξίδι κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών. Ακολουθήστε το μονοπάτι που συνηχεί με την ψυχή σας και τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά.

Η δέσμευση και οι νέες οικονομικές συμφωνίες είναι το όνομα του παιχνιδιού χάρη στην Ηλιακή έκλειψη, η οποία φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων και της οικειότητας. Ενώ μπορεί προηγουμένως να ήσασταν ικανοποιημένοι με μια προφορική συμφωνία, ξαφνικά χρειάζεστε κάτι πιο επίσημο για να αισθανθείτε ασφαλείς. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να ανακαλύψετε αν ο αγαπημένος σας ή κάποιος συνεργάτης σας μιλάνε στην ψυχή και στην τσέπη σας. Τώρα δεν θέλετε να χάνετε άλλο χρόνο με ανόητους ανθρώπους, που παρεμποδίζουν την πνευματική σας ανάπτυξη. Αν είστε μόνοι, ίσως αισθανθείτε ξαφνικά μια ακαταμάχητη ερωτική χημεία με κάποιον/α που έρχεται από το πουθενά.

Να είστε προσεκτικοί με χρήματα που μοιράζεστε από κοινού με τους άλλους, καθώς από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από πρόσωπα και καταστάσεις που παρεμποδίζουν την αναγέννηση της ψυχής σας. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και είναι μια ιδανική στιγμή για να πάτε προς τα πίσω και να επανασυνδεθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν σας. Ίσως επενδύσετε τα συναισθήματά σας σε μια παλιά αγάπη ή τα χρήματά σας σε έναν πρώην συνεργάτη. Αν κάποια από τα σχέδιά σας βρίσκονται σε αδιέξοδο, χρησιμοποιείστε την ανάδρομη πορεία του πλανήτη ως ευκαιρία για να διερευνήσετε μια νέα κατεύθυνση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου

ImageΞεχάστε για λίγο τα ρομαντικά συναισθήματα, τώρα η αγάπη γίνεται πιο πρακτική και ορθολογιστική, χάρη στην Αφροδίτη στον αναλυτικό και πρακτικό έκτο οίκο σας. Από την εργασία σας μέχρι την προσωπική σας ζωή, είναι εύκολο να βάλετε τα πράγματα σε μια σαφή σειρά. Μήπως παλεύετε με τις σκιώδεις πλευρές του εαυτού σας; Ο Άρης στο σκοτεινό όγδοο οίκο σας, σας βρίσκει τις λύσεις, αφού τώρα έχετε τη δύναμη και το θάρρος να αντιμετωπίσετε τις σκοτεινές πτυχές της ψυχής σας, να βγείτε από αυτές και να αντιμετωπίσετε τη ζωή με περισσότερη σοφία και δύναμη. Η αναγνώριση ότι μερικές φορές η ζωή μπορεί να είναι σκληρή ή ακόμα και βίαιη, μπορεί στην πραγματικότητα να είναι η επιβεβαίωση ότι πρέπει να ασχοληθείτε με την αναγεννητική δύναμη της ψυχής σας και να μην παρασύρεστε από το άγχος σας.

Δείτε επιτέλους το φως της αυγής. Η Σεληνιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, βάζει ένα τέλος στον πόνο σας και σας βοηθά να προχωρήσετε πέρα ??από εκείνο τον τοίχο που στέκεται εμπόδιο στα όνειρά σας. Το να αναμοχλεύετε το ζοφερό παρελθόν σας είναι σαφώς η τέλεια συνταγή στην απογοήτευση. Έχετε δίπλα σας τόσα άτομα που μπορούν να σας καθοδηγήσουν προκειμένου να αντιμετωπίσετε τη θλίψη σας και να σας δείξουν το δρόμο προς μια θετική αλλαγή. Όταν συνεργάζεστε με το σύμπαν και δεν πάτε ενάντια σε αυτό, καταπληκτικά πράγματα μπορούν να συμβούν.

Ο θεός Έρωτας σας ρίχνει το βέλος του, χάρη στην Ηλιακή έκλειψη που φωτίζει τον  έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Οι εκλείψεις σηματοδοτούν ξαφνικές αλλαγές, έτσι νέες ευκαιρίες θα μπορούσαν να εμφανιστούν από το πουθενά, χωρίς να τις περιμένετε. Είστε μόνοι; Ίσως συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας ή θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε το τι πραγματικά θέλετε από ένα σύντροφο ζωής. Ανανεώστε την εμφάνισή σας, αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να γευτεί τη χαρά του έρωτα. Αν είστε σε σχέση, μην εφησυχάζετε. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με την αγάπη σας, οι οποίες σας βοηθούν  να σφυρηλατήσετε μια νέα διαδρομή μαζί ή να αποφασίσετε ότι πρέπει οι δρόμοι σας να χωρίσουν.

Ραντεβού με το ερωτικό παρελθόν; Από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και ίσως δημιουργηθούν  παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σας ή μπορεί ένας/μια πρώην να επανεμφανιστεί από το πουθενά. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της εργασίας, και σας ζητά να βάλετε υγιεινές συνήθειες στη ζωή σας και να αναπροσαρμόσετε την καθημερινή εργασία σας. Αν ψάχνετε για εργασία, ίσως συνομιλήστε με ένα παλιό αφεντικό ή συνάδελφο. Ένα έργο που αφήσατε πίσω πριν από καιρό, θα μπορούσε ξαφνικά να σας ενδιαφέρει και πάλι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου

ImageΛίγη δημιουργικότητα και ερωτικό παιχνίδι μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας. Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας χαρίζει πάθος και χαρά και μια παρορμητική διάθεση και τόλμη να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ως ζώδιο του Αέρα, αναζητάτε τη διανοητική διέγερση και την αλλαγή, και έχετε επίσης την καταπληκτική ικανότητα να χαίρεστε τη ζωή, διασκεδάζοντας και φλερτάροντας, χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Αν είστε δεσμευμένοι, βρίσκετε εφευρετικές λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σας και ίσως ακόμη και να γελάτε με κάποια από αυτά. Όμως, ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά με τον αγαπημένο σας ή κάποιον συνεργάτη σας και θέστε τα όριά σας.

Δεν είστε από τα άτομα που μπορούν να σας περιορίσουν και θα εφαρμόσετε την ίδια φιλοσοφία με τους φίλους σας. Υπό την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομάδων, μπορεί να προκύψει μια ξαφνική αλλαγή στην κοινωνική σας ζωή. Καθώς ο ενδέκατος οίκος κυβερνά επίσης οτιδήποτε συσχετίζεται με την τεχνολογία, μια ξαφνική ευκαιρία στο διαδίκτυο θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για την αύξηση του τραπεζικού λογαριασμού σας ή θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τον έρωτα. Να είστε σε ετοιμότητα, δεν θέλετε να σας ξεφύγει από τα χέρια σας.

Βάλτε αποδοτικότητα και οργάνωση στη ζωή σας. Η Ηλιακή έκλειψη ηλεκτρίζει τον έκτο οίκο σας, τον τομέα της εργασίας σας, και ανοίγει τις πόρτες σε μια επαγγελματική ευκαιρία, η οποία ήταν στάσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ή θα μπορούσατε να έχετε μια ξαφνική αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα σας ή ο  απροσδόκητος φόρτος εργασίας σας, σας δημιουργεί επιπρόσθετο άγχος. Αντί να τα επωμιστείτε όλα μόνοι σας, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με την υποστήριξη των προσφιλών σας ατόμων ή των συναδέλφων σας. Αναθέστε κάποια από τα καθήκοντά σας στους έμπιστούς σας. Αυτό και μόνο μπορεί να φέρει απίστευτα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών.

Μόνο με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, θα κερδίσετε πραγματικά την εμπιστοσύνη των άλλων. Από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον καθημερινό έκτο οίκο σας και σας καλεί να βάλετε πρόγραμμα στη ζωή σας, να έχετε το μυαλό σας σε εγρήγορση, έτσι ώστε να μηn ξεχνάτε τα σημαντικά ραντεβού σας. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ίσως η σχέση σας περάσει από κάποιες δοκιμασίες και θλίψεις. Θέλετε τα πάντα και τα θέλετε τώρα, αλλά δεν θα τα έχετε. Μην ψάχνετε τώρα αν είστε στην ίδια σελίδα με τον αγαπημένο σας, ούτε και να δεσμευτείτε σε υποσχέσεις. Αν είστε μόνοι, ίσως μια παλιά αγάπη κάνει την επανεμφάνισή της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου
Image

Απολαμβάνετε τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειάς σας, χάρη στην Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας που στέλνει τη ζωογόνο ενέργειά της στις σχέσεις σας με τα προσφιλή σας πρόσωπα. Η προσωπική σας ζωή είναι στο προσκήνιο αυτό το μήνα και σας δίνεται η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με τους αγαπημένους σας μέσω τηλεφώνου, Skype, Facebook και αν είναι δυνατόν, πρόσωπο με πρόσωπο. Πότε ήταν η τελευταία φορά που βρεθήκατε με τη μητέρα σας ή τα αδέλφια σας για να συζητήσετε μαζί; Ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της ευεξίας, σας προκαλεί να κόψετε ταχύτητα, να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας για να ξεκουραστείτε. Σταματήστε την  γκρίνια και κάντε ένα διάλειμμα. Ώρα να σκεφτείτε τον εαυτό σας και την ευεξία σας.

Εκτοξεύεστε στα ύψη! Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας, και σας προσφέρει μια ξαφνική ευκαιρία να ανεβείτε τη σκάλα της επιτυχίας. Μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας, έχετε τα ραντάρ σας σε εγρήγορση για τις νέες πόρτες που ανοίγουν. Μια φιλική αθώα συζήτηση με κάποιον που κάθεται δίπλα σας θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε μια πιθανή επιχειρηματική σχέση. Αν έχετε αγωνιστεί για να πετύχετε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική σας ζωή θα την έχετε ή ίσως βρείτε μια καριέρα που σας εκφράζει διανοητικά και συναισθηματικά. Επίσης, ρίξτε τους τόνους και δείξτε την αφοσίωσή σας προς την εταιρεία που εργάζεστε και εκφράστε την εκτίμησή σας δεόντως, θα ανταμειφθείτε.

Έρωτας, φήμη και δημοσιότητα. Η Ηλιακή έκλειψη στο δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, σας βάζει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, έτσι εισπράττετε επευφημίες για ένα έργο σας. Προβάλλετε τα ταλέντα σας και επιδεικνύετε τον καλύτερο εαυτό σας. Είτε θέλετε να το αναγνωρίσετε, είτε όχι, είστε μαγνήτης για τους άλλους. Καθώς ο πέμπτος οίκος κυβερνά, επίσης, τον έρωτα και τα παιδιά, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας αποκαλύψει ξαφνικά ένα ερωτικό ενδιαφέρον, μια ερωτική εξομολόγηση ή ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης ή μια πρόταση επισημοποίησης. Ετοιμαστείτε για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Μήπως είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφήσετε τα συναισθήματα του αγαπημένου σας; Από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, το μυαλό σας είναι σε σύγχυση και οι αμφιβολίες σας έχουν ως αποτέλεσμα θλιβερές καταγγελίες. Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, μην πείτε τίποτα.
Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον οικογενειακό τέταρτο οίκο σας και δημιουργεί προβλήματα επικοινωνίας και γενικά παρεξηγήσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας. Στην καλύτερη περίπτωση, επιδιορθώνετε την ακαταστασία στο σπίτι σας ή παίρνετε μεγάλη χαρά από την επανασύνδεση ενός παλιού φίλου ή μέλους της οικογένειάς σας που λατρεύετε ή κάνετε εσείς επίσκεψη.

ΛΕΩΝ

Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου

ImageΔεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να μιλήσετε και να προβάλλετε τις απόψεις και τις ιδέες σας αυτό το μήνα, χάρη στην Αφροδίτη που κινείται στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε συνομιλίες με τον αγαπημένο σας, τους φίλους και τους συναδέλφους σας και να καθαρίσετε τον αέρα ή να απομακρυνθείτε από δραματικές καταστάσεις που κλονίζουν την ψυχική σας ενέργεια και το παραγωγικό μυαλό σας. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ερωτική σας ζωή, είστε σαγηνευτικοί και παίρνετε πρωτοβουλίες για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, καθώς ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας προσθέτει χρώμα στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε δεσμευμένοι, θέλετε να ανακτήσετε την ελευθερία σας, να είστε προσεκτικοί με το άλλο σας μισό.

Περιπέτεια, γνώση και εξερεύνηση είναι τα δώρα της Σεληνιακής έκλειψης στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, και νιώθετε ισχυρή έλξη για ό, τι είναι μακρινό και όχι συνηθισμένο. Οι μακρινές χώρες γίνονται το απόλυτο δέλεαρ, έτσι μην εκπλαγείτε αν καταλήξετε να πάτε ένα μακρινό ταξίδι στο εγγύς μέλλον. Επίσης, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις διαπολιτισμικές διασυνδέσεις, έχετε να αποκομίσετε σημαντικές εμπειρίες, έχουν πολλά να σας διδάξουν. Κάποιος που ζει χιλιόμετρα μακριά σας θα μπορούσε να γίνει ο μεγάλος σας έρωτας ή ο καλύτερος επιχειρηματικός συνεργάτης σας. Αν είστε επιχειρηματίες, μια λαμπρή επιχειρηματική ιδέα σας δίνει το πράσινο φως για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια.

Είστε χαρούμενοι και κοινωνικοί, μπορείτε να γίνετε γρήγορα φίλοι με τους περισσότερους ανθρώπους που θα συναντήσετε, απολαμβάνετε τη διασκέδαση, αλλά η Ηλιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και του σπιτιού, σας παροτρύνει να κάνετε διαφορετικά πράγματα. Τώρα αναζητάτε τη γαλήνη του σπιτιού σας, αποσύρεστε για λίγο από τον κοινωνικό σας κύκλο, θέλετε να κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν σας, να βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε σε καυτά ζητήματα της ζωής σας. Αντί να γυρίζετε τα βράδια με τους φίλους σας, διασκεδάζοντας και φλερτάροντας, τώρα θέλετε να είστε με τα πιο κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Home sweet home; Λοιπόν, δεν θα είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα αυτό το μήνα, καθώς από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως τώρα διαπιστώσετε ότι το να έχετε αρμονία και ειρήνη στο σπίτι σας θα είναι δύσκολο, ίσως δημιουργηθούν έριδες σε σχέση με οικογενειακά ζητήματα του παρελθόντος ή θέματα ακινήτων. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας και ίσως επανασυνδεθείτε με τους φίλους σας ή κάποιος μπορεί να σας εμπνεύσει να συνεργαστείτε μαζί. Αλλά μη δώσετε καμία υπόσχεση ακόμα, απλά διερευνήστε και αποφασίστε, όταν ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθόδρομη πορεία και πάλι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου

ImageΚάντε πιο άνετη τη ζωή σας, ακολουθήστε υγιείς συνήθειες και παραμείνετε προσγειωμένοι στις αναταραχές αυτού του μήνα. Με την Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, βάλτε ορθολογισμό στη ζωή σας και κόψτε τα περιττά έξοδα. Με το αναλυτικό και πρακτικό μυαλό σας, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τον τρόπο και θα δείτε τεράστια διαφορά στην καθημερινότητά σας. Η οικογένειά σας θα μπορούσε να γίνει πηγή συγκρούσεων, εξαιτίας των συνεχώς μεταβαλλόμενων απαιτήσεών τους, λόγω του Άρη στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Ίσως κάποιο προσφιλές σας άτομο απομακρυνθεί από κοντά σας ή γίνει κάποιος ανασχηματισμός στα μέλη της οικογένειάς σας ή ακόμα αποφασίσετε ξαφνικά να μετακομίσετε.

Είστε έτοιμοι για μια επική, αναγεννητική αλλαγή στη ζωή σας; Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον πνευματικό όγδοο οίκο σας και σας δίνει το σθένος να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές. Μπορεί να πίνετε καιρό το …δηλητήριό σας, μπορεί να σας κυριεύουν οι εμμονές σας αλλά ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας τους κακούς σας δαίμονες και να πάρετε μια σταθερή απόφαση, για το καλό της ψυχής σας. Ο όγδοος οίκος κυβερνά το σεξ, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν μια ερωτική έλξη που σιγοβράζει καιρό τώρα μετατραπεί ξαφνικά σε σεξουαλική σχέση. Το πάθος σας αναφλέγεται και προτιμάτε τώρα να είστε στη σιωπή, να ακούτε μόνο τους ήχους των συναισθημάτων σας.

Το να είστε με πολύ κόσμο, τώρα δεν θα είναι δύσκολο για σας. Η Ηλιακή έκλειψη στον επικοινωνιακό και κινητικό τρίτο οίκο σας, βοηθά να σπάσει ο πάγος με τους ανθρώπους γύρω σας. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη δικαιολογία ότι δεν θα ταιριάξετε και αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας να διασκεδάσει και να γελάσει. Μιλήστε με όλο τον κόσμο και αποβάλλετε την κριτική και αναλυτική στάση σας. Γιατί να αυτοπεριορίζεστε; Οι εκλείψεις έχουν την τάση να αποκαλύπτουν ό, τι είναι κρυμμένο στις σκιές. Στην περίπτωσή σας, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποια άτομα από τον κοινωνικό σας κύκλο δεν μιλάνε στην ψυχή σας ή, αντίθετα, ότι κάποιοι νιώθουν ότι απειλούνται από σας. Μη βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα και ρωτήστε! Σταματήστε να κάνετε υποθέσεις και αφήστε στην άκρη τις διαμάχες.

Δεν θα μπορέσετε να εμπιστευθείτε τη μνήμη σας, ούτε και τις υποσχέσεις σας. Από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και θα μπορούσαν να υπάρξουν διαφωνίες με ένα συνάδελφο, γείτονα ή αδελφό, ειδικά αν κάποιος από σας επωμίζεται όλο το βάρος ή δεν σέβεται τις ανάγκες του άλλου ή έχει υπερβεί τα προκαθορισμένα όρια. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ανάγκη να παρακολουθείτε κάθε ευρώ που ξοδεύετε. Χαλαρώστε και σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, μένοντας μακριά από νέες οικονομικές συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου

ImageΟ Οκτώβρης είναι ένας δραστήριος μήνας για σας, μην παίρνετε τα πράγματα ελαφρά τη καρδία! Η Αφροδίτη επισκέπτεται το ζώδιό σας, τροφοδοτώντας σας με έντονη ενέργεια για να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε, να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας. Ο Άρης που βρίσκεται ακόμα στον κινητικό τρίτο οίκο σας, σας κάνει να τρέχετε αρκετά γρήγορα και επιβάλλετε στον εαυτό σας ένα νέο ρυθμό. Ίσως να νιώθετε ότι βρίσκεστε μέσα στο χάος, προκειμένου να διεκπεραιώσετε θελήματα, έγγραφα ή συναντήσεις. Βάλτε τάξη στις καθημερινές ανησυχίες σας και στρέψτε την προσοχή σας σε πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Τι ή ποιόν πρέπει να εγκαταλείψετε για την ηρεμία της ψυχής σας; Η Σεληνιακή έκλειψη στον Κριό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα που είχαν κατασταλεί και τα οποία θα μπορούσαν να σας παρασύρουν σε ανεξέλεγκτες ενέργειες, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι το φλερτ σας κρατά κρυφά συναισθήματα για σας ή μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι από τη σχέση σας λείπει κάτι σημαντικό. Ίσως να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να αφήσετε πίσω σας μια σχέση, είτε ερωτική, είτε επαγγελματική.  Κάντε την έξοδό σας προσεκτικά και με ένα φιλικό τρόπο.

Είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε την οικονομική ευημερία σας. Η Ηλιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, της άνεσης και των χρημάτων, σας ευλογεί με απροσδόκητες ευκαιρίες, που θα αυξήσουν τον τραπεζικό λογαριασμό σας και θα προβάλλουν την αξία σας. Δεδομένου ότι οι εκλείψεις φέρνουν ξαφνικές αλλαγές, θα μπορούσατε να συναντήσετε έναν σημαντικό πελάτη, την τέλεια δουλειά ή ακόμα και να εμπνευστείτε μια νέα επιχειρηματική ιδέα που αυξάνει τα κέρδη σας. Οι σπόροι που θα φυτευτούν τώρα θα είναι έτοιμοι για συγκομιδή σε έξι μήνες. Είστε σίγουροι για το ποια κατεύθυνση θα πάρετε; Κάνοντας ένα πρώτο βήμα στην υλοποίηση των οικονομικών οραμάτων σας, είναι η αρχή για να έχετε αυτό που θέλετε.

Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας και τις οικονομικές σας συμφωνίες, καθώς από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Ίσως αφήσετε κάποια χρήματα να γλιστρήσουν μέσα από τα χέρια σας ή κάνετε απρόσεκτες ή υπερβολικές δαπάνες ή ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας ή κάνετε ένα οικονομικό σφάλμα στην εργασία σας. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και σας καλεί να σκέφτεστε δύο φορές, πριν ξεστομίσετε τα λόγια σας ή στην προσπάθειά σας να επιβληθείτε, με φαρισαϊσμό και αλαζονικό τρόπο, στα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς είστε επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις και διαμάχες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου

ImageΕίστε τώρα λίγο - πολύ στο δικό σας κόσμο, έχετε το δικό σας τέμπο και ίσως ακόμη να προτιμάτε τη μοναξιά. Η Αφροδίτη στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, σας καλεί να κάνετε μια στροφή στο παρελθόν της ερωτικής σας ζωής. Δεδομένου ότι ο δωδέκατος οίκος κυβερνά το ασυνείδητο, με το να είστε μόνοι, συντονίζεστε με τη διαίσθησή σας και μπορεί να συμβιβαστείτε με κάποια πράγματα στη σχέση σας ή να απομακρύνετε όποιον ή ό, τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Οικονομικά βάρη, ίσως και χρέη που πρέπει να επιλυθούν ή ένα σφιχτό οικονομικό προϋπολογισμό φέρνει στο προσκήνιο ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Θα πρέπει να αγωνιστείτε για την ισορροπία, ίσως θα είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.


Μήπως νιώθετε χαμηλή την ενέργειά σας και πτώση της ευεξίας σας; Η Σεληνιακή έκλειψη ηλεκτρίζει τον αναλυτικό και καθημερινό έκτο οίκο σας και σας ζητά να βάλετε πιο υγιείς συνήθειες στη ζωή σας. Πηγαίνετε σε ένα γυμναστήριο ή κάντε πιλάτες ή γιόγκα, θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας. Δώστε προσοχή σε κάθε επίμονο πόνο και ελέγξτε την υγεία σας εξονυχιστικά. Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να φέρει, επίσης, ένα γερό ταρακούνημα στο μέτωπο της εργασίας. Μια ξαφνική αλλαγή φαίνεται ότι θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς τις συνήθειές σας. Ή εάν νιώθετε να πνίγεστε στις λεπτομέρειες για ένα έργο σας, σε βάρος της ψυχικής ηρεμίας σας, ίσως απλά  αποδεχθείτε το γεγονός ότι χρειάζεστε βοήθεια.

Γυρίστε σε μια νέα σελίδα στη ζωή σας! Η Ηλιακή έκλειψη είναι στο ζώδιό σας, και αλλάζει ριζικά τη ζωή σας, τίποτα δεν θα είναι ίδιο όπως πριν. Μεγάλες αλλαγές έρχονται συνήθως με τις εκλείψεις και αποκαλύπτουν πράγματα που είναι κρυμμένα. Θα μπορούσατε να συναντήσετε τον έρωτα των ονείρων σας, τη δουλειά που είχατε φανταστεί ή αντίθετα, να δώσετε τέλος σε μια σχέση ή μια δουλειά που δεν μιλάνε στην ψυχή σας πλέον. Γνωρίζετε τώρα τη διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε στη ζωή για την πνευματική σας εξέλιξη. Θα έχετε τώρα το θάρρος να σταματήσετε να βαδίζετε δεξιά και αριστερά και κάνετε κάτι για τον εαυτό σας.

Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί αυτό το μήνα, αλλά όπως είπε ο Thomas Edison: «Μόνο και μόνο επειδή κάτι δεν πάει όπως το έχετε προγραμματίσει, δεν σημαίνει ότι είναι άνευ αξίας». Από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας και δυσχεραίνει την επικοινωνία, δημιουργώντας αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα σύγχυσης, νιώθετε να κολυμπάτε σε ασαφή συναισθήματα και λαμβάνετε ανάμεικτα μηνύματα από τους γύρω σας. Είναι πιθανό κάποιες πληροφορίες που λαμβάνετε να είναι ψεύτικες, οπότε προσέξτε τις φήμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου

ImageΟι ανθρωπιστικές τάσεις σας έρχονται στο προσκήνιο, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον αλτρουιστικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, θέλετε τώρα να βοηθήσετε όλο τον κόσμο, προβάλλετε τα υψηλότερα οράματα και ιδανικά σας, κάνετε εντύπωση στον κόσμο. Είστε σίγουρα άμεσοι στον τρόπο μετάδοσης του μηνύματός σας στο κοινωνικό σας περίγυρο. Αφήνετε πίσω τις απογοητεύσεις σας, επιδεικνύετε την καλή σας θέληση αλλά και τη δύναμή σας να πάρετε πρωτοβουλίες για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη, χάρη στον Άρη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας. Μια συμβουλή: Η επιθυμία σας να κάνετε το δικό σας, θα μπορούσε να τρομάξει τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


Love is in the air και πνίγεστε από το μεθυστικό άρωμά της! Η Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ανάβει το πάθος και τα συναισθήματά σας, κάνοντάς σας να ποθείτε τον έρωτα και να κυνηγάτε την τύχη σας! Και το σύμπαν σας χαρίζει μεγάλη τύχη, ό, τι θέλετε θα το πάρετε! Ένας μυστικός θαυμαστής θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας για να την αλλάξει ριζικά ή θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε επιθυμίες και συναισθήματα που δεν ξέρατε καν ότι είχατε. Ίσως πάρετε απόφαση για ένα μωρό, ίσως λύσετε επίμαχα ζητήματα με τον αγαπημένο σας, ίσως όμως κατανοήσετε ότι τα συναισθήματά σας οδεύουν σε εντελώς αντίθετες κατευθύνσεις.

Παραδοθείτε, κοιτάξτε μπροστά και καθόλου πίσω! Η Ηλιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου και του τέλους, σας βοηθά να αφήσετε πίσω σας κάποιον ή κάτι στο όνομα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Αντί να πιέζετε τον εαυτό σας, το φεγγάρι μαλακώνει την ψυχή σας και σας κατευθύνει να συντονιστείτε με τον εσώτερο εαυτό σας, βλέποντας τα πράγματα περισσότερο πνευματικά. Όταν νιώθετε εσωτερική γαλήνη και ηρεμία, θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ήδη τις απαντήσεις που ψάχνετε. Ανοίγοντας τα μάτια σας και συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα της ζωής, ζώντας στο εδώ και τώρα και όχι στο παρελθόν, θα μπορούσατε να συναντήσετε μια απίστευτη ευκαιρία (ερωτική ή επαγγελματική) που σας βγάζει από το λήθαργό σας.

Μήπως κάποιοι άνθρωποι, ή ακόμα και αντικείμενα, σας φέρνουν ψυχικό βάρος; Από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και ίσως σας κάνει να αισθανθείτε υπνηλία, βαριά συναισθήματα και κλειστοφοβία. Περάστε το χρόνο σας στο σπίτι σας, παρέα με τις αναμνήσεις σας και δείτε τι ή ποιόν πρέπει να αποβάλλετε από τη ζωή σας για να αναγεννηθείτε ψυχικά. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης, και εσείς αναζητάτε παλιούς φίλους ή συνεργασίες με άτομα από το παρελθόν σας ή διερευνάτε τη δυνατότητα μιας κοινής επιχείρησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου

ImageΜε την εύνοια της Αφροδίτης στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας κινείστε προς τα πάνω, συσπειρώνετε γύρω σας σημαντικούς ανθρώπους και συμβούλους ή ξεκινάτε μια ομαδική εργασία όπου εσείς είστε ο ηγέτης. Ενώ μπορεί να απολαμβάνετε το ρόλο σας ως αρχηγός, υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε μαζί με τους άλλους. Μην ξεχνάτε ότι κάθε μεγάλος ηγέτης χρειάζεται υποστήριξη. Εάν αισθάνεστε ότι δίνετε μάχη μεταξύ των συναισθημάτων σας και της λογικής σας, αυτό οφείλεται στον Άρη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου. Το να αποβάλλετε κάποιες εθιστικές συνήθειες ή εμμονές, μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι τόσο απλό, καθώς υπάρχουν ορισμένα πράγματα για τα οποία δεν έχετε ακόμα πλήρη επίγνωση. Ζητήστε την καθοδήγηση ενός πραγματικά έμπιστου φίλου σας, θα σας βοηθήσει να βγείτε από το συναισθηματικό αδιέξοδο.

Θέλετε να ξεφύγετε από την οικογένειά σας ή απλά σκέφτεστε τη μετακόμιση; Η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να ταρακουνήσει τα πράγματα στο μέτωπο του σπιτιού σας. Εάν είστε έτοιμοι να φύγετε, το φεγγάρι μπορεί να σας αποκαλύψει το σπίτι των ονείρων σας. Αν είστε ευχαριστημένοι στην τρέχουσα κατοικία σας, μπορεί εντελώς ξαφνικά να έχετε έναν απρόσκλητο επισκέπτη ή να συμφωνήσετε με κάποιον να ζήσετε μαζί  κάτω από την ίδια στέγη. Μπορεί, επίσης, να κάνετε μια ακραία αλλαγή στη διαρρύθμιση του χώρου σας. Από την αλλαγή των χρωμάτων μέχρι την ανακατανομή των επίπλων. Συμβουλή: Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να ομορφύνετε το σπίτι σας και ούτε χρειάζεται.

Υπάρχει δύναμη στην ομαδική και όχι στην ατομική προσπάθεια! Η Ηλιακή έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής δραστηριότητας και της φιλίας, εφιστά την προσοχή σας στις ομαδικές προσπάθειες, ίσως υπάρξουν ριζικές και απροσδόκητες αλλαγές στα μέλη μιας ομάδας ή ξαφνικά συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι φίλοι σας δεν είναι αληθινοί. Αν αναζητάτε νέες φιλίες ή κάποια μέλη σε μια ομάδα, νέα ενδιαφέροντα άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας θα μπορούσαν να εμφανιστούν ξαφνικά. Οτιδήποτε συσχετίζεται με την τεχνολογία είναι ευλογημένο με αυτή την έκλειψη, έτσι ίσως ξεκινήσετε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο ή μια εφευρετική ιδέα σας έχει οικονομικές απολαβές. Σε έξι μήνες από τώρα, θα έχετε τη μεγάλη σας αποκάλυψη.

Από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας, και ίσως κάποιοι φίλοι σας από το παρελθόν σας βοηθήσουν σε ένα έργο σας ή να έχετε το προβάδισμα στη δουλειά σας. Κάντε την έρευνά σας σε νέες γνωριμίες, ίσως ανακαλύψετε αργότερα ότι δεν έχετε τίποτα κοινό. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Ελέγξτε τα λόγια σας στον επαγγελματικό τομέα αλλά και τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε ότι κάποιος σας υπονομεύει ή κάποιο νέο έργο σας δεν έχει την αίγλη που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου

ImageΕνωθείτε με όλο τον κόσμο. Η Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, σας χαρίζει τη διάθεση να πετάξετε σε μακρινούς ουρανούς. Μήπως νιώθετε πιεσμένοι από τις υποχρεώσεις στη ζωή σας και έχετε φτάσει στα όριά σας; Η Αφροδίτη σας στέλνει μια υγιή αισιοδοξία, αλλάζει προς το καλύτερο την καθημερινή σας διάθεση. Ίσως αυτό το φθινόπωρο αποφασίσετε να κάνετε την  εξόρμηση που ονειρεύεστε σε όλη την Ευρώπη. Ή ίσως διευρύνετε τους ορίζοντές σας, βασιζόμενοι στο ένστικτό σας, το οποίο σας καθοδηγεί σε μια νέα γνώση ή ένα πρόγραμμα σπουδών. Ξεχωρίζετε στο πλήθος ,με τον Άρη στον κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, αλλά η πρωτοτυπία σας, η δίψα σας για ανεξαρτησία και η ελευθερία της έκφρασής σας θα μπορούσαν να σοκάρουν τους γύρω σας. Δεν θέλετε να διακοπεί η  επικοινωνία μαζί τους.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και ποιοι οι γνωστοί; Η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τρίτο οίκο σας, του κοινωνικού περιβάλλοντος, και σας δίνει την απάντηση με ειλικρίνεια και χωρίς περιστροφές. Οι εκλείψεις έχουν την τάση να αποκαλύπτουν ό, τι έχει κρυφτεί στις σκιές, οπότε κάποιες κρυφές πληροφορίες σχετικά με ένα κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να αποκαλυφθούν. Ίσως διαπιστώσετε ότι αυτό το άτομο σας προκαλεί εντελώς ξαφνικά, εκεί όπου τα πράγματα κυλούσαν ήρεμα. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά, μην την παραβλέψετε. Αν υπάρχει κάποιος …προδότης που παριστάνει το φίλο σας, αυτή η σεληνιακή ενέργεια θα τον φέρει στο φως.

Πηγαίνετε ψηλά και μακριά! Η Ηλιακή έκλειψη φωτίζει το φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, φέρνοντας απότομες αλλαγές στην καριέρα σας. Ένας νέος ηγετικός ρόλος ή επευφημίες θα μπορούσαν να προσγειωθούν στην αγκαλιά σας. Έχετε μήπως μια επαγγελματική ιδέα καιρό τώρα στο μυαλό σας; Ξεκινήστε να την βάζετε σε εφαρμογή και θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε κάτι πολύ πιο σημαντικό σε έξι μήνες από τώρα. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πού θέλετε να κατευθυνθείτε επαγγελματικά, μια συναρπαστική ευκαιρία θα μπορούσε ξαφνικά να σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας. Ένας έμπειρος άνθρωπος στη ζωή σας μπορεί να σας καθοδηγήσει μέχρι τη σκάλα της επιτυχίας.

Ποιος είναι το αφεντικό; Θα μπορούσαν να υπάρξουν μερικές διαμάχες για την εξουσία στην εργασία σας από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, όπου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, οπότε συγκρατηθείτε. Ίσως και να έχετε μια επαγγελματική πρόταση από έναν παλιό εργοδότη ή συνεργάτη. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και των πεποιθήσεων, και σας καλεί να οργανώσετε, με τη δέουσα λεπτομέρεια, τα ταξίδια σας και να σκέφτεστε προτού επιβάλλετε τις απόψεις σας. Ίσως γίνετε έξαλλοι από αναβολές και ανατροπές σε ταξίδια, την τεχνολογία και την επικοινωνία. Πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας, επιβεβαιώστε τις κρατήσεις και βεβαιωθείτε ότι όλες οι πληροφορίες και η επικοινωνία είναι κατανοητές και από τις δύο πλευρές.
5 Μαρτίου

ΙΧΘΥΕΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Οκτωβρίου
Image

Μια μυστικιστική ενέργεια κατακλύζει την ψυχή σας, καθώς η Αφροδίτη στον κρυφό όγδοο οίκο σας, διευκολύνει να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματά σας, αγκαλιάζετε τη βαθιά συναισθηματική οικειότητα με τον αγαπημένο σας. Μην αναλώνεστε σκεφτόμενοι το «πώς» και το «γιατί», έχετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Χρήματα από το πουθενά ή μια κληρονομιά μπορεί επίσης να μπουν στο παιχνίδι ή μια επένδυση ίσως είναι τώρα αρκετά δελεαστική. Με τον Άρη στο δέκατο οίκο σας, τον τομέα της σταδιοδρομίας σας, οι προσπάθειές σας να φέρετε σε ισορροπία την επαγγελματική και την οικογενειακή σας ζωή, ίσως γίνουν πηγή συγκρούσεων ή πέσουν στο κενό. Προσέξτε τις παρορμητικές και λάθος κινήσεις σας στο χώρο της εργασίας σας, δεν θέλετε να φτάσετε στα όρια της κατάρρευσης.

Βλέπετε χρήματα στα όνειρά σας; Ίσως και να γίνουν πραγματικότητα, χάρη στη Σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, της χρηματοδότησης. Οι εκλείψεις έχουν την τάση να φέρνουν ξαφνικές αλλαγές, έτσι προετοιμαστείτε για κάποιες οικονομικές ευκαιρίες, όμως μην τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Ενώ μπορεί να είστε νευρικοί ή ακόμα και αναποφάσιστοι για να κάνετε το μεγάλο βήμα, βαθιά μέσα στην ψυχή σας έχετε ονειρευτεί να κάνετε κάτι διαφορετικό, να κάνετε πιο άνετη τη ζωή σας. Επιβληθείτε στον εαυτό σας, απελευθερώστε την πίεση και μέσα στους προσεχείς έξι μήνες θα είστε μπροστά από τη μεγάλη πύλη. Θυμηθείτε, δεν αξίζετε περισσότερα χρήματα;

Όλος ο κόσμος είναι στα πόδια σας, αναζητάτε ένα νέο τρόπο ζωής. Η Ηλιακή έκλειψη ηλεκτρίζει τον ένατο οίκο σας, της ανώτερης γνώσης και των ταξιδιών, καλώντας σας να διερευνήσετε ό, τι έχει η ζωή να σας προσφέρει. Οι εκλείψεις είναι προάγγελοι αλλαγών, έτσι απρόβλεπτες εξελίξεις σχετικά με ένα έργο σας ή σε προσωπικό μέτωπο, θα μπορούσαν να σας στείλουν σε μια πτήση μεγάλης απόστασης. Αυτή η έκλειψη σας καλεί να βγάλετε τις παρωπίδες και να δείτε τη ζωή μέσα από ένα ευρύτερο φακό. Από την αλλαγή των πεποιθήσεων σας μέχρι την ανάπτυξη μιας επιχειρηματικής ιδέας, τώρα είναι η ώρα να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Από τις 4 ως τις 10 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επεκτατικό ένατο οίκο σας και θα μπορούσε να ματαιώσει τις προσπάθειές σας για να μεταδώσετε με σαφήνεια το μήνυμά σας ή θα συμπεριφέρεστε αυταρχικά, δίνοντας διαταγές. Προσέξτε τι προβάλετε στα social media, αλλά και τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Αν νιώθετε υπερφόρτωση πληροφοριών, καλό θα ήταν να αποσυρθείτε και να μην αναμιγνύεστε σε φήμες που διαδίδονται. Από τις 10 ως τις 26 Οκτωβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, και ίσως έχετε πρόβλημα με ένα δάνειο ή παλιά χρέη ή στη σύναψη μιας νέας οικονομικής συμφωνίας. Δεν χρειάζεται να διακινδυνέψετε την ψυχική ηρεμία σας.

002.jpg