ΚΡΙΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου

Image

Είστε ο ηγέτης, ο αρχηγός του παιχνιδιού και στην κορυφή, καθώς η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας ωθεί να κάνετε επιτέλους κάποιες κινήσεις για να έχετε επαγγελματική επιτυχία. Είναι η δική σας στιγμή, λάμπετε πραγματικά στη σταδιοδρομία σας. Οι στόχοι για τους οποίους έχετε εργαστεί θα αποδώσουν καρπούς με ευκολία. Ίσως βάλετε επιπλέον χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή αναλάβετε μια ηγετική θέση στην εργασία σας. Εντυπωσιάζετε την αγορά με μια ιδέα εκατομμυρίων ευρώ ή ανεβαίνετε την εταιρική σκάλα ή μπορεί να συναντήσετε τον πελάτη των ονείρων σας και να προωθήσετε τις δεξιότητές σας. Η εργασία σας βρίσκεται σε ένα σημαντικό σημείο καμπής και σας αποκαλύπτεται μια επιτυχής πορεία προς τα εμπρός.

Θέλετε εδώ και καιρό να κάνετε μια νέα συμφωνία ή να ρίξετε μια επεκτατική ιδέα σε ένα συνεργάτη; Δεν υπάρχει καλύτερος μήνας από αυτόν, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Οι άλλοι γύρω σας ενδιαφέρονται για τις προσφορές σας και θα ωφεληθούν από αυτά που τους προσφέρετε. Έχετε έμπνευση, συγκεντρώνετε πολύ κόσμο γύρω σας, μεταδίδετε τη θετική σας ενέργεια και είστε έτοιμοι να μοιραστείτε τον πλούτο των ιδεών σας. Προειδοποίηση: Αν παρεκτραπείτε και θέλετε να στείλετε ένα θυμωμένο μήνυμα, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα αποτρόπαια συναισθήματά σας, δεν σας αρμόζει να συμπεριφέρεστε αναξιοπρεπώς.

Εάν λαχταράτε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας ωθεί να κάνετε τα πρώτα βήματα. Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Ξεκινήστε νέες εργασίες, κάντε νέα σχέδια και έχετε πίστη στο σύμπαν.  Ίσως αναλάβετε επιπρόσθετες ευθύνες αλλά σίγουρα θα επωφεληθείτε. Άρετε όλα αυτά που σας εμποδίζουν να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή, έχετε τη βοήθεια των ανωτέρων σας όταν την χρειάζεστε. Ίσως ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή κάνετε  αναδιοργάνωση της λειτουργίας της εταιρείας σας, μόνο και μόνο για να δείτε ότι αυτό επηρεάζει θετικά όλη τη ζωή σας.

Βρείτε και πάλι τους φίλους σας, αγωνιστείτε μέσα σε μια ομάδα για ένα κοινό σκοπό. Ο Άρης στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας, των συνεργασιών και της τεχνολογίας, σας κάνει πιο πρωτότυπους και καινοτόμους στις ενέργειές σας και μπορεί να σας εμπνεύσει να προβάλλετε τις δεξιότητές σας ή να ασχοληθείτε με την τεχνολογία στην εταιρεία που εργάζεστε. Το οn-line marketing δίνει τώρα δύναμη στην προώθηση των προϊόντων της εταιρείας σας. Η κοινωνικοποίηση και η προβολή των δεξιοτήτων σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν τα σχέδιά σας να ανεβαίνουν σιγά-σιγά στη σφαίρα της επιτυχίας. Όντας μέρος μιας κοινότητας, αυτό διευρύνει τα όνειρά σας τώρα και είστε ο ηγέτης που παρασύρει μια ομάδα στην επίτευξη του στόχου της.

.

ΤΑΥΡΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου

Image

Νέα οράματα και σχέδια εμφανίζονται στον ορίζοντα, βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων στην ερωτική σας ζωή, χάρη στην Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, της αισιοδοξίας, της επιχειρηματικότητας και της επέκτασης. Η Αφροδίτη σας προκαλεί να πάτε πιο βαθιά μέσα στον εαυτό σας και να βελτιώσετε την προσωπική σας φιλοσοφία για τον έρωτα και τη ζωή, τα συστήματα των πεποιθήσεων σας και να έχετε περισσότερη κατανόηση. Ίσως πάτε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή αναψυχής, όπου πραγματικά θα βρείτε αυτό που ψάχνετε ή θα σας δώσει το έναυσμα να αναθεωρήσετε κάποιες από τις απαρχαιωμένες και βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις σας. Πώς θα οικοδομήσετε την αυτοκρατορία σας; Πώς θα βρείτε την αγάπη των ονείρων σας;

Η τσέπη σας κτυπάει κόκκινο! Προσέξτε τα έξοδά σας και πριν πάτε για ψώνια, κάντε τη λίστα σας δύο φορές, είναι η συμβουλή της Πανσελήνου στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Αποκτήστε μερικά πράγματα που είναι ωραία αλλά αποφύγετε τις πομπώδεις πολυτέλειες, που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά! Φροντίστε, επίσης, να έχετε πάντα αρκετό χρήμα, ώστε να μη χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ανεξέλεγκτα τις πιστωτικές σας κάρτες. Πριν πληρώσετε, κάντε έναν προϋπολογισμό, έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τη ζωή σας χωρίς έγνοιες. Βάλτε και στην άκρη κάποια χρήματα για οικονομική ανάπτυξη. Κάποια προσφιλή σας πρόσωπα μπορεί να σας βοηθήσουν να κινηθείτε με έξυπνο τρόπο.

Μπορείτε να δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και η ζωή σας αρχίζει να φαίνεται αρκετά πιο φωτεινή, αν κοιτάξετε κι εσείς μπροστά. Η νέα Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας κάνει πιο ενθουσιώδεις, σας πάει ένα ταξίδι και επεκτείνει τους ορίζοντές σας. Νέες ευκαιρίες για να μάθετε, να δείτε τον κόσμο ή να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι σας παρουσιάζονται, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Επίσης, το φεγγάρι σας εμπνέει και σας αποκαλύπτει ένα νέο μονοπάτι ανάπτυξης που σκοπό έχει τη βελτίωση του εαυτού σας. Εξερευνήστε μια νέα γνώση, διαβάστε ένα βιβλίο, συμβουλευτείτε ένα μεγαλύτερο άτομο σε ηλικία, έχετε να πάρετε από τις εμπειρίες του. Μαθαίνετε, εξερευνάτε και δοκιμάζετε νέα γνωστικά πεδία, πριν κάνετε την επόμενη μεγάλη σας αποκάλυψη.

Η ανεξάρτητη και επαναστατική φύση σας εκδηλώνεται στην καριέρα σας, καθώς ο Άρης βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής ζώνης. Ένας πελάτης ή ανώτερός σας θα μπορούσε να ενοχληθεί από τη συμπεριφορά σας (ή αντίστροφα), και δημιουργείτε ανασφάλειες στους ανθρώπους που εργάζονται για σας. Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας στην εργασία σας, καθώς τώρα θα δράτε χωρίς να υπολογίζετε τους κινδύνους, δεν δίνετε την απαιτούμενη προσοχή στα αποτελέσματα των ενεργειών σας ή σαμποτάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Αλλά η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης. Εάν αισθάνεστε αρνητικές δονήσεις στο χώρο της εργασίας σας ή ακούσετε αρνητικές φήμες για ένα έργο σας, μην απογοητεύεστε. Ίσως τα αστέρια θέλουν να σας απελευθερώσουν από μια εργασία που δεν σας εκφράζει, ίσως να ανακαλύψετε ότι είστε πιο παραγωγικοί, όταν εργάζεστε αυτόνομα. Να είστε δημιουργικοί, μην αντιδράτε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου

ImageΑνεβαίνει η αδρεναλίνη σας στα ύψη και παίρνετε τα ρίσκα για ένα νέο ειδύλλιο. Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, της σεξουαλικότητας, της μακροπρόθεσμης χρηματοδότησης και των κοινών οικονομικών πόρων, φέρνει ένα νέο πάθος στο δρόμο σας ή αν υπάρχουν ρωγμές στη σχέση σας, κάνετε προσπάθειες να τις θεραπεύσετε και να τις κλείσετε. Δεδομένου ότι κανένας άνθρωπος στον πλανήτη Γη δεν είναι τέλειος, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποδεχτείτε τον αγαπημένο σας, με τα προτερήματα και τις αδυναμίες του. Επειδή ο όγδοος οίκος κυβερνά τα ακίνητα και το παθητικό εισόδημα, μπορεί να αγοράσετε ή να πουλήσετε ιδιοκτησία, να επιλύσετε μια νομική υπόθεση, να αποπληρώσετε ένα χρέος ή να λάβετε κεφάλαια από μια εξωτερική πηγή, ίσως από έναν επενδυτή, μια κληρονομιά ή μια επιχορήγηση.

Προβάλλετε τις ιδέες σας και αναλογιστείτε το πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στους άλλους και ίσως κάτι να θέλετε να αλλάξετε. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας βοηθά να θέσετε νέους προσωπικούς στόχους, είστε στο προσκήνιο και με πολύ κόσμο. Ίσως αρχίσετε να εργάζεστε, ίσως συναντήσετε τον έρωτα των ονείρων σας ή κάποιο άλλο άτομο που σας βοηθά στη σκάλα της επιτυχίας, έναν ειδικό που αποδέχεται τις ιδέες σας και την καλή πρώτη εντύπωση που κάνετε. Περνάτε στους άλλους το μήνυμά σας, παίρνετε σημαντικές αποφάσεις ζωής, είστε ο χαρούμενος και αγαπημένος φίλος των άλλων. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε την εμφάνισή σας κατά κάποιο τρόπο, αφού νιώθετε και μια εσωτερική αλλαγή.

Η νέα Σελήνη ​​στον όγδοο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων οικονομικών και κοινών πόρων, σας γεμίζει με νέα ενέργεια και ίσως αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να συγχωνεύσετε τα ταλέντα και τα περιουσιακά στοιχεία σας με κάποιον άλλον για να δημιουργήσετε περισσότερα χρήματα από κοινού. Αν έχετε κάποια συνεργασία, μπορεί να αποφασίσετε μαζί να μειώσετε το κόστος της επιχείρησής σας, για να συγκεντρώσετε περισσότερα χρήματα ή να αποφασίσετε από κοινού να κόψετε κάποια από τα έξοδά σας στο μισό, για παράδειγμα. Μήπως θέλετε να βάλετε υποθήκη; Ή κάποιο ποσό χρημάτων για αποταμίευση; Συμβουλευτείτε έναν οικονομικό σύμβουλο, ο οποίος μπορεί να σας βοηθήσει με τα χρήματά σας ή να μειώσει το χρέος σας. Δεν ακούγεται σαν ένα νέο ξεκίνημα;

Ο Άρης στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου και στον οραματιστή ένατο οίκο σας, φουντώνει την επιθυμία σας για ελευθερία και περιπέτεια, βοηθώντας σας να ονειρευτείτε τα όνειρα τα μεγάλα και πάλι. Ναι! Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και έτοιμοι να υποδεχτείτε ένα μεγάλο κύμα έμπνευσης. Μπορεί και να αρχίσετε ακόμη να περιεργάζεστε μια νέα γνώση ή να κάνετε ένα ταξίδι σε απομακρυσμένες περιοχές για ένα συνέδριο εργασίας ή απλά για αναψυχή ή ίσως ακούσετε ξαφνικά μια μεγάλης απόστασης ευκαιρία εργασίας. Συμβουλή: Αποφύγετε να κάνετε κάτι δραστικό που θα σας βάλει σε δύσκολη θέση. Ο παρορμητισμός σας ίσως σας οδηγήσει στην ανάληψη ρίσκων. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, ενεργώντας όμως με τη δέουσα επιμέλεια πρώτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου
Image

Ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται, καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, γεμίζει την καρδιά σας με πάθος, ερωτισμό και την επιθυμία να οικοδομήσετε με τον αγαπημένο σας μια σχέση σταθερή, όπου βασιλεύουν η αρμονία και η οικειότητα. Περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε περισσότερη εγγύτητα και να κάνετε αμοιβαία σχέδια. Αν ψάχνετε την  αδελφή ψυχή, η Αφροδίτη σας στέλνει την προσοχή του καθενός! Μια επιβλητική προσωπικότητα θα σας χορηγήσει την υποστήριξη που χρειάζεστε ή μια συνεργασία σας οδηγεί σε μεγάλη επιτυχία.

Η Πανσέληνος στον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας, απαιτεί από εσάς να εκδηλώσετε τις ευαισθησίες σας και τη συμπόνια σας, δίνοντας κάποια πράγματα που δεν χρειάζεστε για φιλανθρωπικούς σκοπούς ή καλώντας στο σπίτι σας κάποια άτομα που έχετε να δείτε καιρό ή εκτελώντας τις δουλειές που είχατε αποφύγει. Ο δωδέκατος οίκος σηματοδοτεί επίσης τη δημιουργικότητα, έτσι αν ασχολείστε με την Τέχνη, οι πιο φιλόδοξοι στόχοι σας γίνονται πραγματικότητα ή μπορεί να οργανώσετε μια συναυλία ή έκθεση με ένα μεγάλο μέρος των εσόδων να πηγαίνει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το φεγγάρι σας καλεί να δώσετε τα χέρια με όσους είχατε διαπληκτιστεί στο παρελθόν αλλά λάβετε υπόψη σας ότι η διαδικασία συμφιλίωσης δεν μπορεί να περιοριστεί σε μια ολονύκτια συζήτηση.

Πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με τον αγαπημένο σας; Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, θα μπορούσε να ωθήσει τη σχέση σας σε πιο οικείο έδαφος. Οι συνομιλίες με την αγάπη σας θα μπορούσαν ακόμα και να οδηγήσουν σε συμβίωση, αρραβώνα, γάμο ή σε ένα επικό δημιουργικό έργο με ένα συνεργάτη σας. Το φεγγάρι σας βοηθά στην επίλυση των αρνητικών καταστάσεων στη σχέση σας ή στην ευμενή έκβαση νομικών θεμάτων ή βάζετε την υπογραφή σας σε μια συμφωνία. Απαιτείτε τα δικαιώματά σας, θέλετε η συνεργασία να είναι επί ίσοις όροις, γι’ αυτό απευθύνεστε σε δικηγόρους ή συμβούλους ή εμπειρογνώμονες.

Ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών περιουσιακών στοιχείων, των κοινών οικονομικών και των επενδύσεων, θα μπορούσε να σας ωθήσει σε ανάληψη οικονομικών ρίσκων και παρακινδυνευμένες ενέργειες, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα διακυμάνσεις στα κεφάλαιά σας, μεγάλα έξοδα ή οικονομική απώλεια σε μια συνεργασία. Ένας επιχειρηματικός συνεργάτης ή ο σύντροφός σας θα μπορούσαν να ενεργούν αλλοπρόσαλλα στην καταβολή κάποιας εισφοράς ή κάποιος από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσει απρόβλεπτες περιστάσεις που καθιστούν δύσκολο να καταβάλλει χρήματα. Ίσως πουλήσετε ή αγοράσετε ακίνητα. Εάν ήδη χρωστούσατε χρήματα, ξαφνικά κάνετε ένα διακανονισμό. Ή αν έχετε υποβάλει αίτηση για ένα δάνειο ή κάποια οικονομική επιχορήγηση, θα μπορούσατε να έχετε θετικές ειδήσεις.

ΛΕΩΝ

Μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου

ImageΦανταστείτε όλα όσα χρειάζεστε στη ζωή σας (την αγάπη, την ευημερία, την αφθονία) και κάντε μια ευχή στην Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της εξυπηρέτησης, θα τα έχετε μόνο αν επιλέξετε να ασχοληθείτε με ό, τι χρειάζεστε. Τώρα νιώθετε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι με τα απλά, μικρά καθημερινά πράγματα της ζωής, πράγμα το οποίο σας βοηθά στο να αποβάλλετε το άγχος σας και να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση στην καθημερινή ζωή, είτε είστε στο γραφείο σας, είτε στην αίθουσα συνεδριάσεων, είτε σε ένα μπαρ. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​βάζετε σε τάξη και οργάνωση την ερωτική σας ζωή ή ακόμα μπορεί να προσλάβετε έναν βοηθό ή να μάθετε νέες δεξιότητες που σας βοηθούν στην εργασία σας.

Πριν κάνετε μια συνάντηση και υπερασπιστείτε μια ιδέα σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε την πλήρη υποστήριξη της ομάδας σας. Η Πανσέληνος στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, στέλνει το φώς της σε ένα ομαδικό έργο και στις σχέσεις σας με τα μέλη μιας ομάδας. Αν έχετε την αίσθηση, ακόμη και σε ανεπαίσθητο επίπεδο, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά σε μια ομάδα, να είστε ευγενικοί, αλλά άμεσοι στα λόγια σας. Μιλώντας με έμμεσο τρόπο, αυτό δεν πρόκειται να εξυπηρετήσει κανέναν, ειδικά αν γνωρίζετε ότι το άλλο άτομο δεν αποδέχεται τις ιδέες σας. Προσέξτε επίσης τα άτομα που νομίζετε ότι σας υποστηρίζουν ενώ στην πραγματικότητα δεν το κάνουν. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιος στην ομάδα σας αισθάνεται ζήλια ή αγανάκτηση επειδή έχετε το προβάδισμα.

Είστε έτοιμοι να απολαύσετε τα κέρδη στην εργασία σας; Λοιπόν, πρώτα θα πρέπει να οργανωθείτε και να λειτουργήσετε με τάξη και σύστημα. Η νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της αποτελεσματικότητας, σας βοηθά να δείτε καθαρά τη σχέση που υπάρχει μεταξύ ενός συστήματος στην εργασία σας και της τελικής επιτυχίας σας (όποια και αν είναι). Κάντε μια εκκαθάριση από τα άχρηστα έγγραφα και αρχεία στο γραφείο σας και καθιερώστε μια νέα πολιτική για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων υποχρεώσεων που προκύπτουν. Αν ψάχνετε για μια νέα θέση εργασίας, ίσως ένα έμπειρο άτομο ή μεγαλύτερο σε ηλικία από εσάς, σας βοηθήσει να νιώσετε ενθουσιασμένοι.

Να είστε προσεκτικοί σχετικά με την υπογραφή νέων συμβολαίων ή τη δημιουργία μιας νέας ερωτικής σχέσης ή συνεργασίας, ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας κάνει να ενεργείτε πάρα πολύ γρήγορα και δημιουργεί αστάθεια. Ο αγαπημένος σας ή κάποιος συνεργάτης σας, ο οποίος συνήθως συμπεριφερόταν αξιόπιστα, τώρα θα μπορούσε να ενεργεί παρορμητικά και με αστάθεια, ταρακουνώντας τις σχέσεις σας. Μια συναρπαστική συμφωνία ή ερωτική σχέση θα μπορούσε να σας δημιουργήσει εντάσεις από το πουθενά ή ίσως καταρρεύσει ξαφνικά. Δεν έχουν χαθεί όλα, αλλά εάν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να βρεθείτε στον παράδεισο, αναρωτηθείτε αν αυτή η προσφορά ή η ερωτική σχέση είναι πραγματικά όπως φαίνονται. Μήπως σας δένουν τα χέρια και σας αποτρέπουν από την επιδίωξη άλλων ευκαιριών; Δεν το θέλετε σίγουρα αυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου

ImageΤο σύμπαν σας υπόσχεται τον ουρανό στη γη! Η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας έρχεται στο δρόμο σας για να σας επανασυνδέσει με τον αισθησιασμό σας, τον οποίο έχετε την τάση να ξεχνάτε, νιώθετε να αναδύεστε από τις σκιές σας και ανοίγετε τα φτερά σας, έτοιμοι να απογειωθείτε για χάρη του έρωτα. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να υποκύψετε σε ένα πάθος, που θα σας επιτρέψει να ξεχάσετε το ζοφερό παρελθόν. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι η Αφροδίτη θα κάνει την καρδιά σας να φλέγεται από πάθος για το άλλο σας μισό. Είστε έτοιμοι να τον/την ακολουθήσετε και να σας ακολουθήσει στα πέρατα της γης!

Πάτε προς τα εμπρός και προς τα πάνω! Η καριέρα σας θα μπορούσε να φτάσει σε ένα σημείο ορόσημο, χάρη στην Πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, των επαγγελματικών προσπαθειών και των μακροπρόθεσμων στόχων. Ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει τους τελευταίους έξι μήνες, θα μπορούσε πραγματικά να απογειωθεί τώρα. Και επειδή ο δέκατος οίκος κυβερνά τους γονείς, η Πανσέληνος ίσως φέρει στο φως ζητήματα του παρελθόντος που συσχετίζονται με τον πατέρα σας ή τη μητέρα σας και μαζί την ανάγκη να επιτευχθεί αρμονία και ειρήνη. Μήπως οι γονείς σας έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σας ή την προσωπική σας ζωή; Μερικοί λένε ότι οι γονείς μας, μας διδάσκουν πώς να αγαπάμε και προσδιορίζουν την ταυτότητά μας.

Η Νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας ευνοεί τις σχέσεις σας και την κοινωνική ζωή σας. Ενώνετε τις δυνάμεις σας με τον αγαπημένο σας και ξεπερνάτε το φόβο της δέσμευσης. Αν είστε μόνοι, ανοίξτε τα μάτια σας και την καρδιά σας, επειδή το πάθος θα είναι κάπου εκεί έξω. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να διαπνέεται από αμφιβολίες, ειδικά στην αγάπη. Αναπτύξτε μια νέα προσέγγιση στην ερωτική σας ζωή και μην αφήνετε τους φόβους σας να καταστρέφουν τη δική σας ευχαρίστηση. Το φεγγάρι ενθαρρύνει επίσης τα δημιουργικά ταλέντα σας, έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας και ξεχωρίζετε στο πλήθος.

Μπορείτε να έχετε μια μικρή βοήθεια, όταν την ζητήσετε; Ίσως και να είναι δύσκολο τώρα, καθώς ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της υπηρεσίας, φέρνει συγκρούσεις με άτομα στην καθημερινότητά σας, όπως το προσωπικό της επιχείρησής σας, τους βοηθούς, τις baby-sitters ή τις οικιακές βοηθούς. Θα είναι δύσκολο να χειριστείτε τα καθήκοντά σας ή να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις στο γραφείο σας. Ένας βοηθός ή εργαζόμενος ή υπάλληλός σας θα μπορούσε να αποστατήσει και ίσως χρειαστεί να αντικαταστήσετε αυτό το άτομο. Δεδομένου ότι ο Άρης στον Υδροχόο κυβερνά την τεχνολογία, ίσως αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή ή ένα λογισμικό πρόγραμμα, πράγμα το οποίο βελτιώνει την εργασία σας. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, ίσως αρχίσετε να χρησιμοποιείτε περισσότερο την τεχνολογία για την προβολή της επιχείρησής σας.

ΖΥΓΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου

Image

Πόσο κοντά αισθάνεστε με τα μέλη της οικογένειάς σας; Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και της μητρότητας, σας βοηθά να δείξετε περισσότερη στοργή και φροντίδα στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή θα μπορούσε να προκύψει μια εγκυμοσύνη ή να εκδηλώσει ένα παλιρροϊκό κύμα συναισθημάτων που έχετε καταστείλει. Σας βοηθά να καθαρίσετε τους …ιστούς της αράχνης και να κλείσετε κάποια δύσκολα ζητήματα με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας. Ναι, τώρα μπορείτε να χειριστείτε τον κατακλυσμό! Ίσως αυτά τα συναισθηματικά ζητήματα που ταλανίζουν την ψυχή σας έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν ή σχετίζονται με τη μητέρα σας ή τον πατέρα σας. Βάζετε ένα τέλος και ξεκινάτε τις σχέσεις σας πάνω σε πιο υγιείς και ειλικρινείς βάσεις.

Μήπως καταπιέζετε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας ή έχετε κρυμμένα συναισθήματα, τα οποία δεν τα εκδηλώνετε εξαιτίας της επιθυμίας σας να μη διαταράξετε την αρμονία στις σχέσεις σας; Η Πανσέληνος στον ειλικρινή και επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας ζητά να δοκιμάσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό για μια φορά: να πείτε την αλήθεια! Όχι ότι λέτε ψέματα, αλλά αν είχατε τη συνήθεια να βγάζετε προς τα έξω μια χαρούμενη διάθεση, όταν πραγματικά θα προτιμούσατε να είστε στη μοναξιά σας και νιώθετε να σας πνίγουν τα δάκρυα, ήρθε η ώρα να σοβαρευτείτε. Είστε ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι: άνθρωποι με συναισθήματα και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε αληθινοί και ρεαλιστές. Ήρθε η ώρα να εκτιμήσετε τα όρια και τις ανάγκες σας.

Νιώθετε την ανάγκη να βρίσκεστε περισσότερο στο σπίτι σας, καθώς η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, προετοιμάζει μια αλλαγή στην οικογενειακή σας ζωή, κάνοντας χώρο για τους λίγους και εκλεκτούς. Αυτή η νέα Σελήνη ανοίγει μια νέα σελίδα για θέματα της οικογένειας. Υπάρχει μήπως κάποιος με τον οποίον θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια για να φτιάξουν οι σχέσεις σας; Το φεγγάρι σας ζητά να θεραπεύσετε τις σχέσεις σας αλλά με σεβασμό στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Το πρώτο πράγμα πρώτα: συμπεριφέρεστε ευγενικά στον εαυτό σας; Αν όχι, πιστέψτε στις δυνατότητές σας. Ίσως έχετε μια είδηση για γέννηση παιδιού ή σύλληψη, επειδή ο τέταρτος οίκος κυβερνά τη μητρότητα.

Παίζετε με τους δικούς σας κανόνες στην αγάπη, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του πάθους, όλο το μήνα. Αν είστε σε σχέση, αφυπνίζεται το πάθος σας για περιπέτεια και δημιουργικότητα. Τώρα δεν θέλετε να κοιτάξετε ο ένας τα μάτια του άλλου ή να εκδηλώσετε κάθε σας σκέψη ή συναίσθημα. Απλά θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, να ανανεώσετε τη σχέση σας. Η ανεξαρτησία και η αυτονομία είναι σημαντικές τώρα για εσάς στη σχέση σας, έχετε ένα ελεύθερο πνεύμα. Επειδή ο πέμπτος οίκος κυβερνά τη φήμη, είστε τώρα στο προσκήνιο και τραβάτε την προσοχή του κοινού μέσω ενός έργου σας. Ένα περίεργο χόμπι ή ενδιαφέρον θα μπορούσε να προκύψει ή να προβληθείτε μέσω της τεχνολογίας και της τηλεόρασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου

Image

Τα λόγια σας είναι η γέφυρα για να κάνετε νέες διασυνδέσεις και να δικτυωθείτε κοινωνικά. Η Αφροδίτη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας βοηθά να αποβάλλετε την εσωστρέφειά σας, τώρα γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και προβάλλετε προς τα έξω τη γοητευτική και μαγνητική προσωπικότητά σας, πράγμα το οποίο σας ενώνει με μια αγάπη ή μια συνεργασία. Χορτάστε την περιέργειά σας για γνώση με μια συναρπαστική συζήτηση και ποτέ δεν ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσει. Βγείτε έξω και φλερτάρετε, πλήθος θαυμαστών θα θαυμάσουν το πολύπλευρο μυαλό σας. Η Αφροδίτη ενισχύει επίσης τις σχέσεις σας με τον αγαπημένο σας, έναν αδελφό, συνάδελφο ή γείτονα. Μια μικρή επιπλέον προσπάθεια μπορεί να σας φέρει πολύ πιο κοντά.

Μήπως θέλετε να απελευθερωθείτε από τα χρέη σας ή να πληρώσετε ένα σημαντικό μέρος των δανείων σας; Η Πανσέληνος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, στέλνει το φως της για να βάλετε σε τάξη την οικονομική σας κατάσταση. Σκέφτεστε τώρα τη μακροχρόνια πορεία των οικονομικών σας. Αν είστε σε σχέση και έχετε αντιμετωπίσει μερικά εμπόδια, νιώθετε την ανάγκη να είστε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας ή ψάχνετε μια σχέση όπου θα είστε ένα, σώμα-μυαλό-ψυχή.  Εάν έχετε καταπιέσει κάποια συναισθήματά σας, αναμένετε να εκραγούν πιο δυναμικά και από το Βεζούβιο. Έχετε όμως το σύμβολο του φοίνικα και αναγεννιέστε μέσα από τις στάχτες σας.

Περιηγηθείτε στην πόλη σας, διαδώστε τις ιδέες σας, συναντηθείτε με τον αδελφό ή την αδελφή σας, η νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, της κίνησης και των αδελφών, σας χαρίζει μια χαρούμενη διάθεση και μια γλυκιά αναστάτωση, καθώς μιλάτε με όλο τον κόσμο και κάνετε αστεία με όλους. Η εσωστρεφής και μυστική φύση σας μετατρέπεται σε ανοιχτό βιβλίο, ενώ οι ξέγνοιαστες στιγμές θα είναι ατελείωτες. Η συγγραφή, η διδασκαλία και η δημόσια ομιλία ευνοούνται τώρα, έτσι διαδώστε το μήνυμά σας. Αν θέλατε εδώ και καιρό να γράψετε ένα βιβλίο, τώρα είναι η στιγμή να πάρετε μολύβι και χαρτί και να ανοίξετε την καρδιά σας.

Είστε έτοιμοι να φύγετε μακριά από το σπίτι σας ή ακόμα και από τη χώρα σας; Ο Άρης στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θα μπορούσε να επιταχύνει αυτή τη διαδικασία και θα μπορούσε να σας μεταφέρει μακριά, πριν καλά-καλά το καταλάβετε. Κάποιοι του ζωδίου σας ίσως ξεκινήσετε να σκέφτεστε τη μετεγκατάσταση, καθώς ίσως τώρα αγχώνεστε στη σκέψη ότι πληρώνετε υψηλό ενοίκιο ή ότι κατοικείτε σε ένα διαμέρισμα που σας δημιουργεί ανασφάλειες. Ίσως πάλι κάνετε μια αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού για το σπίτι σας. Ίσως κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο διαμαρτύρεται για τη συνεχή απουσία σας. Δίνοντας περισσότερο ποιοτικό χρόνο στην οικογένειά σας ή σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο,  αυτό και μόνο θα είναι απελευθερωτικό για την ψυχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου

Image

Αργά και σταθερά κερδίζετε τον αγώνα, καθώς η Αφροδίτη κινείται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Κάνετε έλεγχο της οικονομικής σας κατάστασης, υπογράφετε νέες οικονομικές συμφωνίες, κάνετε νέες προτάσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητά σας. Θα νιώσετε μεγάλη υπερηφάνεια και ασφάλεια, βλέποντας το κομπόδεμά σας να αυξάνεται. Όσο περισσότερο αγώνα κάνετε για τη δική σας ασφάλεια, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε. Είστε χαρούμενοι, γεμάτοι αισιοδοξία για το οικονομικό σας μέλλον, η ευημερία είναι όλη δική σας.

Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των δεσμευμένων σχέσεων, σας βάζει σε αρκετούς προβληματισμούς. Η σχέση σας ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας; Τι παίρνετε και τι δίνετε στον αγαπημένο σας; Ακόμη και στα πιο ευτυχισμένα  ζευγάρια, η εξέλιξη είναι απαραίτητη. Μήπως πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα; Δεν μπορείτε να πάτε μπροστά με τον αγαπημένο σας, αν νιώθετε ότι οι ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται. Ίσως έχετε γίνει ο ακούραστος αρχηγός της οικογένειας ή καταλήγετε να βάζετε σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό σας στη σχέση σας, καλύπτοντας τις ανάγκες σας κάτω από έναν αόρατο μανδύα, έτσι ώστε ο αγαπημένος σας παίρνει όλη τη φροντίδα από εσάς. Ανοίξτε την καρδιά σας και θέστε νέα όρια, για να πάτε μπροστά.

Οι προσπάθειές σας πραγματικά αναγνωρίζονται και σας πληρώνουν με μετρητά, χάρη στη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, που πυροδοτεί έναν  κύκλο οικονομικής ευημερίας έξι μηνών. Εάν θέλετε τώρα να κάνετε νέα σχέδια για οικονομική ευμάρεια, τώρα είναι η ώρα σας, είτε μέσω μιας νέας θέσης εργασίας ή με μια αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα σας. Μπορείτε εύκολα να υλοποιήσετε τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σας για χρήματα. Αν έχετε άγχος από έναν γονέα σας, ο οποίος διαρκώς εφιστά την προσοχή σας στην οικονομική σας κατάσταση και σας τονίζει ότι δεν έχετε ποτέ αρκετά χρήματα, τώρα δεν σας επηρεάζει πλέον και αναλαμβάνετε την πλήρη ευθύνη των πράξεών σας.

Πού θα δώσετε περισσότερη έμφαση; Στην ποιότητα ή στην ποσότητα; Είστε τώρα κινητικοί και ομιλητικοί, θέλετε να βρεθείτε με όλο τον κόσμο, είστε στο στοιχείο σας, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον κινητικό τρίτο οίκο σας. Θα συμμετάσχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, ασχολείστε με το περιβάλλον σας, οι επικοινωνιακές σας ικανότητες δεν περνούν απαρατήρητες. Ο κύκλος των φίλων σας θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς ξαφνικά αυτό το μήνα. Ίσως βγάλετε από τη λίστα των φίλων σας στο Facebook κάποια άτομα, αλλά προσθέστε κάποια νέα άτομα με προσοχή, κάνοντας την έρευνά σας και σιγά-σιγά. Ελάτε σε επαφή με πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε, αδέλφια, γείτονες, ακόμη και συναδέλφους ή συμμαθητές, θα μπορούσαν να σας προσφέρουν υπέροχες, διασκεδαστικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου

Image

Ζείτε μια πραγματικά χαρούμενη και ερωτική ατμόσφαιρα, χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητοι, καθώς η γοητευτική και ευχάριστη Αφροδίτη θα σας ωθήσει στο προσκήνιο, ενθαρρύνοντάς σας να τραβήξετε την προσοχή και να έχετε ερωτικές επιτυχίες. Είστε δημοφιλείς και κερδίζετε τους ανθρώπους με ένα σας χαμόγελο, αφού ενισχύονται η λίμπιντό σας και ο ερωτισμός σας, σε σημείο που προκαλεί το πάθος και την αφύπνιση της ζήλιας του συντρόφου σας! Ευτυχώς, αν είχατε περάσει από κρίσεις, εντάσεις και προκλήσεις, αναζωπυρώνεται η φλόγα του πάθους και ο έρωτας είναι στο ύψος των προσδοκιών σας.

Μειώστε το στρες, είτε μέσω της άσκησης, είτε μέσω πνευματικών πρακτικών, είτε και τα δύο. Ενώ το ζώδιό σας δεν δείχνει εύκολα εμπιστοσύνη, η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας, της εργασίας και της υπηρεσίας, σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους ή ακόμα και αφελείς. Κάντε σχολαστική έρευνα σε ποιόν παρέχετε τις υπηρεσίες σας. Ίσως νιώσετε ακόμα ότι δεν έχετε την απαιτούμενη υποστήριξη, όταν την χρειάζεστε. Το προσωπικό σας, αν έχετε επιχείρηση, δεν θα  είναι διαθέσιμο όταν το θέλετε. Απευθυνθείτε στο κοινωνικό σας δίκτυο και βρείτε αντικαταστάτες. Απλά δεν έχετε καιρό για χάσιμο! Επίσης, αυτό το μήνα δεν θα μπορείτε να νιώθετε κολλημένοι σε μια ανιαρή ρουτίνα και θα κάνετε προσπάθειες, προκειμένου να βρείτε διεξόδους για να αλλάξετε κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας.

Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, η εστίασή σας είναι φυσικά στον εαυτό σας. Πριν πείτε τι θα κάνουν οι συνεργάτες σας χωρίς το σταθερό ώμο σας, σκεφτείτε το εξής: δεν μπορείτε πάντα να είστε ο βράχος για τους άλλους ανθρώπους, ειδικά αν δεν είστε βράχος για τον εαυτό σας. Το φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να αναλάβετε την  πλήρη ευθύνη για το ποιος είστε και πώς προβάλλετε τον εαυτό σας στον έξω κόσμο και τέλος, να αφήσετε κατά μέρος αυτές τις μικρές δυσαρέσκειες που σας στερούν το φως του ήλιου. Και μια συμβουλή: Το πεπρωμένο σας είναι να ανεβείτε στην κορυφή αλλά όσο υψηλότερα ανεβαίνετε, τόσο περισσότερη υποστήριξη θα χρειαστείτε από έμπειρους συμβούλους. Στην αντίθετη περίπτωση, θα είστε μάλλον μόνοι στην κορυφή. Αλλά δεν θα είναι κι εύκολο. Πιστέψτε με!

Λάβετε μέριμνα για την οικονομική σας κατάσταση και προσέξτε πού και πώς ξοδεύετε τα χρήματά σας. Ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σας ζητά να δείτε όλες τις λεπτομέρειες του προϊόντος που αγοράζετε, καθώς τώρα είστε επιρρεπείς σε παρορμητικές αγορές. Από τη θετική πλευρά, ένας συνάδελφος ή ο εργοδότης σας θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν σε ένα νέο οικονομικό άνοιγμα. Μην εκπλαγείτε αν κάποιος εμφανίζεται από το πουθενά και σας εμπνέει με μια νέα οικονομική ιδέα. Ο Άρης είναι στο ζώδιο του Υδροχόου, που κυβερνά την τεχνολογία, έτσι η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται με την επέκταση των τεχνολογικών δεξιοτήτων σας ή χρησιμοποιώντας τα social media για να βρείτε νέους πελάτες. Θα μπορούσατε να κάνετε μια πώληση αγαθών μέσα από το διαδίκτυο ή να δημιουργήσετε ένα έργο στο internet που βάζει χρήματα στην τσέπη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου

ImageΑφήστε πίσω σας κάποιον που δεν αναγνωρίζει τη μεγάλη καρδιά σας και την αξία σας. Η Αφροδίτη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σας και σας ζητά να δώσετε σαφείς απαντήσεις σε δυσνόητες ερωτήσεις. Πράγματι, τώρα μπορείτε να βγείτε από το συναισθηματικό χάος, θα αισθανθείτε πιο ξύπνιοι, κι ας βρίσκεστε στο σκοτάδι. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρά σας και τις ασυνήθιστες συμπτώσεις, έρχονται μηνύματα από το υποσυνείδητό σας με συμβολικό κώδικα και σας παρέχουν σημαντικές βοήθειες. Μπορούν να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων που αισθάνεστε ότι είναι αναγκαίο να πάρετε τώρα. Θα μπορούσατε να ξυπνήσετε μέσα στη νύχτα για να γράψετε  ένα ποίημα ή να βάλετε περισσότερες πινελιές σε ένα καλλιτεχνικό έργο σας, ειδικά αν είστε καλλιτέχνες.

Καλά και κακά νέα σας φέρνει η Πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, που ενισχύει τη γοητεία και τις σαγηνευτικές σας δυνάμεις και αυξάνει τις πιθανότητες να ζήσετε ένα μεγάλο πάθος. Ενθαρρύνει την αναζήτησή σας για μεγαλύτερη απόλαυση και διασκέδαση, στέλνει το φως της στην καρδιά σας και ξαναβρίσκετε τον αισθησιασμό σας, το πάθος και τον έρωτα με την πρώτη ματιά. Αν είστε σε σχέση, τα έντονα συναισθήματά σας, σας οδηγούν στην επιθυμία να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας ή να εμπλακείτε σε κάτι παροδικό, το οποίο ίσως σας αποσπάσει την προσοχή από τη σχέση σας και ίσως περάσετε μια περίοδο έντασης και αναταραχών. Είναι στο χέρι σας πού θα κατευθύνετε τα συναισθήματά σας, για καλύτερα ή χειρότερα!

Η νέα Σελήνη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, καταπραΰνει τον πόνο σας, δημιουργείτε έναν ήσυχο, ιερό χώρο στον σπίτι σας για διαλογισμό, καθώς τώρα έχετε μια βαθιά επιθυμία να αποκαταστήσετε τυχόν ρήξεις με τους αγαπημένους σας, να δώσετε κλαδί ελιάς και ένα τέλος στη θλίψη σας. Ίσως είστε ακόμα προσκολλημένοι σε κάποια αρνητική κατάσταση, διότι υπάρχει ακόμα κάτι περισσότερο να ανακαλύψετε. Ζητήστε βοήθεια από κάποιο φίλο σας ή ακόμα και από μια ανώτερη δύναμη που μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε αυτή την απελευθερωτική διαδικασία. Ίσως ακόμα να σας βοηθήσουν ένα πνευματικό βιβλίο ή μια τυχαία σύμπτωση. Καθώς η μελέτη είναι τροφή για την ψυχή σας, αναζητήστε το μέσο που θα σας φέρει πιο κοντά στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς! Ο Άρης στο καινοτόμο ζώδιό σας ταρακουνά τη ζωή σας για να σας οδηγήσει στην προσωπική σας εξέλιξη. Ποια είναι τα όνειρα, τα ιδανικά και τα σχέδια που θέλετε να επιτευχθούν; Αυτό το μήνα, ίσως προβάλλετε μια επική ιδέα ή ένα νέο έργο με πάθος ή ακόμη κάνετε μια ριζική αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση που τραβάει την προσοχή των ανθρώπων. Ίσως ακόμη να στέλνετε σοκαριστικά μηνύματα στο πλήθος!  Ο Άρης σας χαρίζει περισσότερο αυθορμητισμό και ελευθερία να είστε ο εαυτός σας, αλλά και να συσπειρώσετε γύρω σας τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Ποτέ δεν είχατε πρόβλημα να είστε ο επαναστάτης. Αλλά δεν χρειάζεται να αποστατήσετε τώρα για να εκφράσετε την ανεξάρτητη προσωπικότητά σας, οι άλλοι σας αγαπούν όπως είστε! Η εκκεντρικότητά σας είναι η γοητεία σας!
5 Μαρτίου

ΙΧΘΥΕΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Δεκεμβρίου
Image

Είστε ο διαδηλωτής νέων ιδεών και βρίσκεστε με νέες σχέσεις, νέα έργα, όπως μια ιστοσελίδα, ένα blog ή ίσως ακόμη και κάτι που βασίζεται στο Internet, χάρη στην Αφροδίτη στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας. Ένα κύμα κοινωνικότητας αυξάνει τη δημοτικότητά σας, τονώνει το ηθικό σας και είστε ο ηγέτης μιας αποστολής σε μια ομαδική προσπάθεια. Είναι ώρα για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι, ίσως οι φίλοι σας, σας συστήσουν κάποιον που μπορεί να γίνει ο καλύτερος επαγγελματικός σας σύμμαχος ή ο μεγάλος σας έρωτας. Αποδεχτείτε όλες τις κοινωνικές προσκλήσεις και να είστε ανοιχτοί ανά πάσα στιγμή σε νέες γνωριμίες,  υιοθετώντας το σύνθημα: «όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο». Ο κοινωνικός πειραματισμός θα μπορούσε να φέρει στο δρόμο σας συναρπαστικές νέες γνωριμίες.

Χάος και αλλοπρόσαλλες καταστάσεις δημιουργεί η Πανσέληνος στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, γύρω από το σπίτι σας, Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποια ανακαίνιση ή κατασκευή που καθιστά δύσκολο να χαλαρώσετε. Αν είστε νέος γονέας, αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια ανακατανομή των καθηκόντων στο σπίτι σας. Επίσης, το φεγγάρι επιδρά αρνητικά στις σχέσεις σας με τους συγγενείς σας ή ένα μέλος της οικογένειάς σας, καθώς φέρνει στο προσκήνιο κάποιες αψιμαχίες του παρελθόντος, οι οποίες θα σας αναταράξουν συναισθηματικά. Δοκιμάστε μια νέα, πιο καινοτόμο τακτική αντί να λειτουργείτε με τα παλιά γνωστά πρότυπα συμπεριφοράς.

Είστε ελεύθεροι να πετάξετε και όλος ο κόσμος θα σας αγαπά γι’ αυτό. Αν ήσασταν καιρό μόνοι και είχατε απομακρυνθεί από τους φίλους σας, μη φοβάστε. Η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινότητας και της τεχνολογίας, φέρνει στο δρόμο σας νέες φιλίες ή νέους συνεργάτες που αναφύονται ξαφνικά, άνθρωποι που φέρνουν μια πλούσια διάσταση στη ζωή σας. Επιτέλους! Αλλάζει η εσωστρεφής και έντονα ευαίσθητη φύση σας, γίνεστε πιο κοινωνικοί, θέλετε να μιλήσετε με όλο τον κόσμο και η επαναστατική πλευρά σας κάνει την εμφάνισή της. Το φεγγάρι σας  βοηθά να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο στις χαοτικές σκέψεις σας, ίσως με την ένταξη σε μια νέα ομάδα ή προβάλλοντας τον εαυτό σας στο διαδίκτυο.

Έχετε κερδίσει τη θέση σας στον ουρανό και τώρα ακόμα περισσότερο, καθώς ο Άρης στον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας και στο ανθρωπιστικό ζώδιο του Υδροχόου, αφυπνίζει τις ευαισθησίες σας. Νιώθετε περισσότερο φιλάνθρωποι, οι άλλοι σας πλησιάζουν για να λάβουν τις σοφές συμβουλές σας. Η έμπνευσή σας, οδηγεί  τους άλλους και συνδράμετε θετικά στη ζωή κάποιου που κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Ο Άρης σας δίνει επίσης την ευκαιρία να αξιολογήσετε τις παγιωμένες αρνητικές σας συνήθειες, τα πρότυπα σκέψης σας και τα πάθη που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Ο δωδέκατος οίκος κυβερνά το υποσυνείδητο, έτσι περισσότερο από ποτέ, θα πρέπει να ηρεμήσετε και να αποβάλλετε τις εμμονές και τις περιττές ανησυχίες σας.

002.jpg