ΚΡΙΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου

Image

Νέες φιλίες και συνεργασίες σας χαρίζει η Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Θα μπορούσατε να συναντήσετε τον έρωτα ή να κάνετε νέες επιχειρηματικές συνεργασίες μέσα από τον κοινωνικό κύκλο σας. Είναι μια καλή στιγμή για να προβάλλετε το έργο σας σε μια ιστοσελίδα, για να ενισχύσετε την κοινωνική παρουσία σας στα μέσα ενημέρωσης ή ακόμα και να μάθετε περισσότερα πράγματα για τη μοντέρνα τεχνολογία. Ποτέ δεν ξέρετε πού θα σας βγάλει αλλά σε κάθε περίπτωση, θα αισθάνεστε πλήρως ικανοποιημένοι από την υποστήριξη που θα έχετε. Απλά αποφύγετε τη συνήθεια να βιάζεστε και να περιπλέκετε τα πράγματα περισσότερο.

Μήπως αισθάνεστε κλειστοφοβία ή δεν σας κρατά τίποτα στο σπίτι σας; Η Πανσέληνος στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, θα μπορούσε να σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε ανακαίνιση ή ακόμα και να μετεγκατασταθείτε. Το φεγγάρι έχει μια θεραπευτική επίδραση στη ζωή σας κι αυτό μπορεί να επεκταθεί στην οικογένεια, ειδικά σε μια γυναίκα η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Το σύμπαν στέλνει στην ψυχή σας συμπόνια, συγχώρεση και απελευθέρωση και μπορεί να χρειαστεί να αφήσετε πίσω σας μια νοσηρή σχέση ή μια οδυνηρή κατάσταση, έτσι ώστε να μπορέσετε να θεραπεύσετε την ψυχή σας.

Ανοίξτε τα φτερά σας και με αυτοπεποίθηση αναζητήστε νέες φιλίες και ομάδες, καθώς η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας ενισχύει την κοινωνικότητά σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέες γόνιμες συνεργασίες, να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα ή να κάνετε μια καμπάνια στα social media και να συναντηθείτε με άτομα που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας και μοιράζονται τις ιδιόμορφες ευαισθησίες σας. Αναδείξτε την εκκεντρική πλευρά σας και τολμήστε να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα πιστεύω σας. Όλοι έχουμε μια εκκεντρική πλευρά και η δική σας είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Θα έχετε ένα ευρύ ακροατήριο το οποίο θα σας προσφέρει πολλές εκπλήξεις και συγκινήσεις.

Ο Άρης στο δωδέκατο οίκο σας, της επούλωσης και του τέλους, από τις 12 Ιανουαρίου, σας δίνει το κίνητρο να χαλαρώσετε στο σπίτι σας, νιώθετε μειωμένη την ενέργειά σας και χάνετε την αίσθηση του χρόνου. Μη φοβάστε, ηρεμήστε, αναπαυτείτε και ασχοληθείτε με το διαλογισμό. Οι σκέψεις και τα λόγια σας διαμορφώνουν μια ασαφή πραγματικότητα με τους γύρω σας, έτσι φροντίστε να είστε πιο συγκεκριμένοι και μην προσπαθήσετε να παραπλανήσετε κάποια άτομα γύρω σας. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής από τις 21 Ιανουαρίου στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, σας ωθεί να γίνετε αντιδραστικοί με μια ομάδα, ειδικά αν δεν σας αφήνουν να είστε ο ηγέτης. Ίσως και να θέλετε να απομακρυνθείτε. Βεβαιωθείτε ότι γίνεστε κατανοητοί σχετικά με τις προσδοκίες και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε στα πλαίσια μιας ομάδας και με τους στενότερους φίλους σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου

Image

Ανεβαίνετε προς τα πάνω στην καριέρα σας, είστε στις δόξες σας, καθώς έχετε την υποστήριξη της Αφροδίτης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων.  Εστιάστε στα επόμενα βήματά σας και κάντε στρατηγικές κινήσεις για να πάρετε την εξουσία στην εργασία σας. Ίσως ακόμη να είστε έτοιμοι για μια αλλαγή δουλειάς ή ίσως έχετε μια αρκετά δελεαστική οικονομική επαγγελματική προσφορά και διοχετεύετε την ενέργειά σας σε μια νέα εργασία. Μπείτε σε μια κοινωνική ελίτ, θα μπορούσατε να κάνετε μια σημαντική και καταλυτική γνωριμία που θα απογειώσει την καριέρα σας ή την επιχείρησή σας.

Ένα ταξίδι στην επέκταση και την ανάληψη ρίσκων σας πάει η Πανσέληνος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας αλλά σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας δημιουργεί αναστάτωση στην επικοινωνία. Προσέξτε την τάση σας να κάνετε έντονα επικριτικά σχόλια ή να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Μπορεί να καταλήξετε σε βιαστικά συμπεράσματα ή ακόμη και να προσπαθήσετε να περάσετε τις ελεγκτικές τάσεις σας, προβάλλοντας παράτολμες απόψεις και συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αυτή η περίφημη ψυχραιμία σας θα μπορούσε να ξεσπάσει σαν κεραυνός και να κάνει σοβαρή ζημιά στις σχέσεις σας, αν δεν είστε προσεκτικοί.

Φιλοδοξία, φήμη και επιτυχία σας χαρίζει η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Διανύετε μία από τις πιο τυχερές χρονικές περιόδους στην καριέρα σας, έτσι επωφεληθείτε πλήρως. Δεν αισθάνεστε ότι είστε ακόμα έτοιμοι; Οι πιθανότητες είναι ότι ίσως δεν ήσασταν τόσο παράτολμοι ή δεν είχατε βασιστεί στην τεχνολογία της νέας Σελήνης στο καινοτόμο ζώδιο του Υδροχόου. Κάντε κάτι καινούργιο που έχει πάνω την προσωπική σφραγίδα σας, πάρτε το ρίσκο, δεν είναι και το καλύτερο να μαραζώνετε σε μια αδιέξοδη εργασία. Αν αποφασίσετε να φύγετε, δημιουργήστε στρατηγικά την έξοδό σας, έχετε την καθοδήγηση του φεγγαριού. Κάτι καλύτερο σας περιμένει, όσο κι αν δεν μπορείτε να το πιστέψετε τώρα.

Διακυμάνσεις μέσα σε μια ομάδα ή στις φιλίες σας, δημιουργεί ο Άρης στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της κοινωνικής δικτύωσης, από τις 12 Ιανουαρίου. Επίσης, τυχόν σχέδια μιας ομάδας ή ιδέες που βασίζονται στην τεχνολογία θα σας δημιουργήσουν πίεση. Από τη θετική πλευρά, ο Άρης σας χαρίζει σθένος και ενθουσιασμό να ξεκινήσετε ένα ομαδικό έργο, το οποίο θα έχει τη σφραγίδα της εκφραστικής, εφευρετικής και πρωτότυπης διάνοιάς σας. Από τις 21 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, εφιστά την προσοχή σας σε παρανοήσεις στην εργασία σας και ίσως οι υπολογιστές του γραφείου σας να μη λειτουργούν. Δημιουργήστε αντίγραφα όλων των εγγράφων που σχετίζονται με την εργασία σας νωρίς και κρατηθείτε μακριά από την αγορά νέου υπολογιστή, αφού ο ανάδρομος Ερμής είναι δυσμενής για την αγορά νέας τεχνολογίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου

ImageΝέοι ορίζοντες ανοίγονται στη ζωή σας, χάρη στην Αφροδίτη στον επεκτατικό και μαθησιακό ένατο οίκο σας. Ίσως ασχοληθείτε με την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή πάτε ένα μακρινό ταξίδι ή ακόμα και να μετεγκατασταθείτε, παρασυρόμενοι από μια δελεαστική οικονομική προσφορά. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, διευρύνετε το πελατολόγιό σας αλλά και τα κέρδη σας. Συνδέεστε με την παγκόσμια αγορά, ίσως με έναν πελάτη σε μεγάλη απόσταση ή ένα νέο κοινό, που σας μεταφέρει τον ενθουσιασμό του ή βάζει χρήματα στην τσέπη σας. Διευρύνετε το πεδίο της γνώσης σας και με το πρωτότυπο και ανοικτό μυαλό σας, ξεκινάτε ένα νέο κεφάλαιο για την πορεία της ζωής σας. Ακόμα και τα καλύτερα σχέδια μπορούν να αλλάξουν.

Η στάση σας απέναντι στα χρήματα αλλάζει και εξελίσσεται, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, και βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα που κυβερνά τον πλούτο, τα περιουσιακά στοιχεία και την ιδιοκτησία. Αυτό μπορεί να ακούγεται καλό αλλά το φιλελεύθερο και σπάταλο ζώδιό σας συχνά φοβάται ότι θα παγιδευτεί σε κάτι μόνιμο ή σε ένα πρόγραμμα. Το φεγγάρι σας καλεί να προσπαθήσετε για την οικονομική σας σταθερότητα και να προχωρήσετε πέρα ??από τους φόβους και τις αμφιβολίες σας, προκειμένου να κρατήσετε στο χέρι σας το κλειδί της αφθονίας.

Βλέπετε πιο πνευματικά και με ένα ευρύτερο πνεύμα τη ζωή, χάρη στη νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, της φιλοσοφίας και των ταξιδιών. Μπορεί να είστε ??σκεπτικοί αλλά και ανοιχτοί σε πλήθος νέων πληροφοριών αλλά και γνώσης. Πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μια νέα γνώση; Πώς θα επωφεληθείτε από τις εμπειρίες σας; Για να εκτιμήσετε την πραγματικότητα της ζωής, ίσως ανατρέξετε σε μια νέα εκπαιδευτική γνώση ή πάτε ένα περιπετειώδες ταξίδι. Θα κάνετε απίστευτη πρόοδο, βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις και το μυαλό σας. Περίεργες συμπτώσεις θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε για το σκοπό σας στη ζωή. Ίσως να σκέφτεστε: «Θεέ μου, μακάρι να μπορούσα να κάνω αυτό το ταξίδι» και στη συνέχεια, ως δια μαγείας, εμφανίζεται ένα εισιτήριο ή μια ξαφνική πρόσκληση για το ταξίδι των ονείρων σας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή.

Αποκτάτε σφρίγος και ενθουσιασμό για να υλοποιήσετε τους στόχους σας αλλά μπορεί να βιώσετε κάποια ένταση με έναν πελάτη, το αφεντικό σας ή συνάδελφό σας, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, από τις 12 Ιανουαρίου. Τα κίνητρά σας για να πετύχετε φτάνουν στο ζενίθ. Έτσι, προβάλλετε αυτό το έργο υψηλού προφίλ που απλά έτυχε να πέσει στην αγκαλιά σας, ειδικά αν βάζει το όνομά σας στα φώτα της δημοσιότητας ή σταθεροποιεί τη θέση σας στην εργασία σας. Όμως, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όταν ταξιδεύετε, και ιδιαίτερα με το αεροπλάνο ή στο εξωτερικό, καθώς από τις 21 Ιανουαρίου, ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών. Βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας είναι ενημερωμένο και τα εισιτήρια της πτήσης σας επιβεβαιωμένα και λάβετε μέριμνα για τις αποσκευές σας, θα μπορούσαν να συμβούν αρκετά απρόοπτα συμβάντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου
Image

Κάντε εκκαθάριση στην ερωτική σας ζωή! Η Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σας, της αναγέννησης, σας βοηθά να κάνετε αποτοξίνωση από μια παλιά αγάπη ή από κάποιες παλιές συνήθειες που παρεμποδίζουν την ευτυχία στη σχέση σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είστε συντονισμένοι με τη δική σας ψυχική ευεξία και βλέπετε σε βάθος τα πράγματα. Τι και ποιός πρέπει να φύγει; Μόνο εσείς το γνωρίζετε, και δεν είναι η ώρα να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Το ζώδιό σας είναι βαθιά ευαίσθητο και επιρρεπές στο να λαμβάνει (ακόμη και ασυνείδητα) τις ενέργειες των άλλων γύρω σας. Αλλά αντί αυτό να είναι έξω από τον έλεγχό σας, είναι ώρα να αναλάβετε την ευθύνη για το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε αυτή την ενέργεια.

Μήπως νιώθετε μια εσωτερική σύγκρουση μεταξύ των πιο αγαπημένων επιθυμιών σας και μιας καταπιεστικής κατάστασης στο χώρο της εργασίας σας ή της ερωτικής σας ζωής; Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας βοηθά να ορίσετε προσωπικούς στόχους, τόσο στην ερωτική σας ζωή, όσο και στην καριέρα σας αλλά σας ζητά να περιορίσετε την εξουσία σας. Μήπως αυτές οι δικτατορικές τάσεις σας είναι μια αντανάκλαση της δικής σας εσωτερικής έντασης; Σίγουρα, νιώθετε δύναμη κάνοντας μια δραματική έξοδο από το γραφείο σας ή τη σχέση σας, αλλά είναι πραγματικά αυτό που θέλετε; Το φεγγάρι σας ζητά να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες με τις απαιτήσεις της σχέσης σας και της εργασίας σας.

Τα πράγματα ζεσταίνονται στο οικονομικό μέτωπο, καθώς η νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, φέρνει στις σκέψεις σας πολλά: κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς, συνυπογραφή μισθωτηρίων και επενδύσεις σε χρόνο και χρήμα. Εάν είχατε στο μυαλό σας, εδώ και καιρό, μια ιδέα για ένα οικονομικό σχέδιο, την θέτετε σε εφαρμογή. Ποιος ξέρει; Θα μπορούσατε να βρεθείτε αναπάντεχα με κέρδη. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για την υπογραφή μιας οικονομικής συμφωνίας, πίσω όμως από τα παρασκήνια και μυστικά. Βλέπετε τη ζωή σας να αλλάζει ριζικά μέσα στους προσεχείς έξι μήνες κι αυτό ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο για το ασφαλές ζώδιό σας. Μερικές φορές, όταν αλλάζουν όλα γύρω μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποδεχτούμε αυτή την αλλαγή, το σύμπαν ξέρει τι κάνει για μας.

Εάν χρειάζεστε περισσότερο ενθουσιασμό και κίνητρα για να κάνετε τα μεγάλα οράματά σας πραγματικότητα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την ώθηση που σας χαρίζει ο Άρης στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της ανεξαρτησίας, από τις 12 Ιανουαρίου. Ίσως θέλετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας κάνοντας ένα περιπετειώδες ταξίδι, ίσως έχετε το κίνητρο για να βρείτε τον τέλειο εκδότη για το νέο σας βιβλίο, ίσως ενστερνιστείτε μια νέα θετική φιλοσοφία ζωής. Από τις 21 Ιανουαρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών, και εφιστά την προσοχή σας σε οικονομικές διαπραγματεύσεις και επενδύσεις. Προσέξτε την ακίνητη περιουσία σας και απέχετε από οποιαδήποτε αγορά ή πώληση. Επίσης, να είστε προσεκτικοί με τις πιστωτικές σας κάρτες και τις on-line αγορές, δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά την τεχνολογία και μπορεί να γίνει υποκλοπή στοιχείων.

ΛΕΩΝ

Μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου

ImageΚαλλωπίστε τον εαυτό σας, ξεφύγετε για λίγο από το γραφείο σας και κυκλοφορήστε. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τώρα δεν επιθυμείτε να περάσετε τις μέρες σας κλεισμένοι μέσα στο σπίτι ή με ένα από τα δημιουργικά έργα σας, αλλά να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Βάλτε την εκκεντρική παρουσία σας στο τιμόνι και μην απορρίψετε τις προσκλήσεις των φίλων σας. Ο πιο γρήγορος τρόπος για να συναντήσετε την αγάπη είναι να έχετε μια μεγάλη ομάδα γύρω σας, οπότε γνωρίστε όσο πιο πολλούς φίλους μπορείτε ή παρακινείστε τους φίλους σας να σας γνωρίσουν κάποιον/α.

Απαλύνετε το άγχος σας, απαγκιστρωθείτε από τα παλιά πάθη και ενεργοποιείστε τους αμυντικούς μηχανισμούς σας, σταματώντας να βαδίζετε προς μια αυτοκαταστροφική πορεία. Η Πανσέληνος στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας ζητά να κλείσετε ένα κεφάλαιο ζωής και να παραδοθείτε στο νέο. Ενώ μπορεί διακαώς να προσπαθείτε να ελέγξετε μια κατάσταση, το σύμπαν σας πιέζει, αναγκάζοντάς σας να χάσετε τη σιδερένια πυγμή σας. Προσέξτε τα ανεξέλεγκτα συναισθηματικά σας ξεσπάσματα, απέχετε από τις μάχες σας και για την ψυχική σας ηρεμία, αποδεχτείτε τα πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Ενδιαφερθείτε για κάτι πιο πνευματικό, όπως το να ασχοληθείτε με το διαλογισμό ή να διαβάσετε ένα πνευματικό βιβλίο, θα σας βοηθήσουν να βάλετε τις ανησυχίες σας σε τάξη.

Έχετε μια χρυσή λάμψη, σκορπάτε χαμόγελα, καθώς η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας κάνει να περνάτε το μήνα του μέλιτος με την αγάπη σας, είστε πραγματικά ένα άλλο πρόσωπο. Και το κυριότερο, αποδέχεστε τον αγαπημένο σας με τα ελαττώματα και το παρελθόν του. Το ερώτημα είναι, μπορείτε να είστε με αυτό το άτομο στα «δύσκολα» και τα «εύκολα»; Αν νιώθετε βαθιά ερωτευμένοι ή νιώθετε ότι είστε στην ίδια σελίδα με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη σας, προδιαγράφεται τώρα λαμπρό μέλλον. Μη βιαστείτε όμως να πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις αυτό το μήνα. Έχετε μπροστά σας έξι ολόκληρους μήνες για να αποκωδικοποιήσετε τα σήματα. Αν είστε μόνοι, θέλετε κάποιον/α που μπορεί να παίξει για τα καλά μαζί σας στο παιχνίδι της ζωής, όχι κάποιον/α αμφιβόλου προθέσεων ή που δεν θα τηρεί τις υποσχέσεις του/της.

Θυμηθείτε να έχετε αποταμιεύσει χρήματα για τις δύσκολες μέρες. Ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, από τις 12 Ιανουαρίου, σας ωθεί να κινητοποιηθείτε για να αποθηκεύσετε χρήματα και να σκεφτείτε τι θα κάνετε με τους οικονομικούς πόρους σας. Εάν προσπαθείτε να πουλήσετε ακίνητη περιουσία, μπορεί να παρατηρήσετε ότι κάποια γεγονότα ίσως σας εκνευρίσουν. Ίσως έχετε πολλούς φόρους να πληρώσετε ή αντιμετωπίσετε μια έκτακτη δαπάνη που μειώνει τα αποθέματά σας. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, από τις 21 Ιανουαρίου, εφιστά την προσοχή σας στους όρους μιας συμφωνίας, μη βιαστείτε να υπογράψετε, καθώς δεν θα έχετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Προσέξτε την επικοινωνία με τους ανθρώπους που είναι κοντά σας και αποφύγετε να είστε κατηγορηματικοί και να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου

ImageΑνασκουμπωθείτε γιατί έτσι θα μπορούσατε να φέρετε γρήγορα τα αποτελέσματα που ποθείτε, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον αναλυτικό και πρακτικό έκτο οίκο σας. Έχετε σύστημα και οργάνωση στην εργασία σας και ασχολείστε με τις λεπτομέρειες στην ερωτική σας ζωή. Περνάτε το μήνα σας, απολαμβάνοντας τη ρουτίνα σας και την εργασία σας. Αν οι χειμερινές θερμοκρασίες έχουν θαμπώσει το δέρμα σας, φροντίζετε τον εαυτό σας και επαναφέρετε τη λάμψη σας. Τα ανθρωπιστικά ιδεώδη σας θα μπορούσαν να παρέμβουν στις προσωπικές σας σχέσεις και τρέχετε να βοηθήσετε αυτόν που σας έχει ανάγκη, ίσως ακόμα παραμελώντας κάποιες υποχρεώσεις σας.

Για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων σας, είναι καλό να γνωρίζετε τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε εξίσου με τους φίλους σας. Η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο σας, της ομαδικής εργασίας και των συνεργασιών, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας ζητά να αφιερώσετε χρόνο σε ένα ομαδικό έργο για να αποφέρει καρπούς. Ίσως κάποιος φίλος σας δεν είναι σε θέση να σας δώσει τη βοήθεια που θέλετε. Ίσως αγχωθείτε με ένα μέρος της δουλειάς σας ή κάποια άτομα μέσα σε μια ομάδα σας κάνουν να νιώθετε λίγο άβολα. Σκεφτείτε: Προσπαθώντας να κάνετε τους ανθρώπους να συνεργαστούν, απαιτεί προσπάθεια και υπομονή. Κάντε μετρημένα και προσεγμένα βήματα, ως προσεκτικό και αναλυτικό ζώδιο που είστε, το ξέρετε ήδη.

Μέγιστη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα είναι το μήνυμα της νέας Σελήνης στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, η οποία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινή σας ζωή και τις συνήθειές σας. Εξισορροπείτε το μυαλό και την ψυχή σας, βλέπετε τη ζωή από μια αισιόδοξη και θετική προοπτική αλλά είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Επανεξετάζετε τις συνήθειές σας, ψάχνετε νέες δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν να προωθήσουν τη σωματική και ψυχική σας ζωτικότητα. Εφόσον αυτή η νέα Σελήνη είναι στον Υδροχόο που κυβερνά την ομαδική δραστηριότητα, μπορεί να οργανώσετε μια ομάδα για να πάτε σε ένα γυμναστήριο ή για τρέξιμο, πράγμα το οποίο σας βοηθά να μείνετε σε φόρμα αλλά και να ψυχαγωγηθείτε.

Ξεφαντώστε και διασκεδάστε και αφήστε λίγο τη σοβαρότητά σας κατά μέρος. Ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, από τις 12 Ιανουαρίου, εμποτίζει τις ερωτικές και επιχειρηματικές σχέσεις σας, με ένα πνεύμα ενθουσιασμού και παρορμήσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας του Άρη, φροντίστε να είστε προσεκτικοί, πριν δώσετε ολότελα την καρδιά σας ή υπογράψετε μια νέα συμφωνία. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής από τις 21 Ιανουαρίου, στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, μπορεί να δημιουργήσει διαπληκτισμούς με τους συναδέλφους σας ή ένα βασικό συνεργάτη σας. Να είστε βέβαιοι ότι εξηγείτε τα πάντα αργά και προσεκτικά και μη χάνεστε στην ανάλυση των λέξεων.

ΖΥΓΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου

ImageΞεκινά μια ρομαντική και παθιασμένη αναγέννηση για σας με την ευλογία της Αφροδίτης στο γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια εκπληκτική και ξαφνική ερωτική συνάντηση ή ίσως αισθανθείτε μια εμπνευσμένη δημιουργική ώθηση. Αν είστε καλλιτέχνες, βρίσκεστε στο προσκήνιο και εισπράττετε επευφημίες για τη δουλειά σας. Πολλή κίνηση, νέες φιλίες και ενθουσιασμός αφθονούν, περιμένετε το απρόσμενο στην ερωτική σας ζωή, είτε πρόκειται για μια ξαφνική πρόσκληση από ένα φίλο σας ή τον αγαπημένο σας ή μια αδελφή ψυχή που εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή σας. Εσείς κατευθύνετε την πορεία του πλοίου της αγάπης.

Η εναρμόνιση της προσωπικής με την επαγγελματική σας ζωή είναι ισχυρότερη από ποτέ τώρα, καθώς η Πανσέληνος στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας ζητά να αλλάξετε ριζικά τις συνήθειες της εργασίας σας για τη δική σας ψυχική ηρεμία. Αν δεν το κάνετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το άγχος σας εκδηλώνεται με ψυχοσωματικές ασθένειες ή ότι έχετε φτάσει σε οριακό σημείο. Αν έχετε κάνει κάποιες θυσίες για κάποιον ή στην εργασία σας, τώρα βράζετε σιωπηλά ενώ η κρυμμένη δυσαρέσκειά σας μπορεί να εκδηλωθεί εντελώς ανεξέλεγκτα. Αν υποτίθεται ότι πρέπει να βοηθήσετε κάποιον για πολλοστή φορά, αλλά μέσα σας αισθάνεστε ότι σιγοβράζετε από αγανάκτηση και θυμό, μην εκπλαγείτε, αν ξαφνικά έχετε σωματική κατάπτωση και φυσικά δεν θα είστε σε θέση να βοηθήσετε.

Ξαναζείτε το ρομαντισμό επιτέλους στη ζωή σας, καθώς η νέα Σελήνη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας, ανοίγει μια νέα σελίδα στην ερωτική σας ζωή. Είστε παθιασμένοι, κάνετε τη δική σας ερωτική …επανάσταση, έτσι εάν είστε δεσμευμένοι, ετοιμαστείτε για μια ξαφνική και μεγάλη αποκάλυψη. Ο δημιουργικός και αρμονικός πέμπτος οίκος ίσως σας εμπνεύσει να ακολουθήσετε μια πιο καλλιτεχνική διαδρομή. Ανανεώστε το παρουσιαστικό σας, πάρτε ένα δημιουργικό ρίσκο και σίγουρα θα εισπράξετε το βραβείο και τα χειροκροτήματα. Συμβουλή: Αν και μπορεί να ανταλλάξετε καυτά ερωτικά λόγια με μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία, μη δώσετε τελείως την καρδιά σας. Μην ξεχνάτε ότι η νέα Σελήνη είναι στον Υδροχόο και απεχθάνεται τη δέσμευση!

Έντονη δράση στην καθημερινότητά σας, σας χαρίζει ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της καθημερινότητας από τις 12 Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​ίσως προσλάβετε ένα βοηθό ή έναν εμπειρογνώμονα στην επιχείρησή σας ή κάποιον που μπορεί να σας δώσει σαφείς οδηγίες για τη βελτίωση της υγείας σας. Ασχολείστε με έντονες δραστηριότητες ενώ ο αυθορμητισμός και η έντονη ενέργειά σας, σας ωθούν να καταπιαστείτε με την προπόνηση ή να πάτε σε ένα γυμναστήριο, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα που ταιριάζει στην ακόρεστη ανάγκη σας για ενθουσιασμό. Είναι ένας ωραίος τρόπος για να απολαύσετε τη διασκέδαση και την κοινωνικοποίηση. Από τις 21 Ιανουαρίου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον παθιασμένο και ρομαντικό πέμπτο οίκο σας και δημιουργεί μπερδεμένα σήματα και δράμα με την αγάπη σας. Ίσως αναδευτούν έντονα συναισθήματα για μια πρώην αγάπη ή με έναν ανταγωνιστικό φίλο ή συνάδελφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου

ImageΠερνάτε το χρόνο σας με τους συγγενείς σας, την οικογένειά σας και τα παιδιά σας, καθώς η Αφροδίτη στον οικείο τέταρτο οίκο σας, σας κάνει να αισθάνεστε την ανάγκη να δώσετε επιπλέον αγάπη και φροντίδα. Η προστασία και η φροντίδα των ανθρώπων που αγαπάτε είναι καταπραϋντική για εσάς. Έτσι, αν κάποιος χρειάζεται την παρουσία σας, είστε χαρούμενοι που βρίσκεστε εκεί, κοντά του, έτοιμοι να του προσφέρετε ένα καλό λόγο. Τώρα ποθείτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους γονείς σας, τα παιδιά σας και τις σημαντικές γυναίκες στη ζωή σας. Η αρμονική Αφροδίτη μαλακώνει όλες τις διενέξεις που σχετίζονται με το σπίτι. Αν είχατε εντάσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σας, τώρα δίνετε κλαδί ελιάς.

Ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός σας, σας βγάζουν στο μονοπάτι της περιπέτειας χάρη στην Πανσέληνο στον περιπετειώδη και διεθνή ένατο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, και ίσως ξαφνικά μαζέψετε όλα τα υπάρχοντά σας για να περάσετε ξέγνοιαστες νύχτες στο ..Μπαλί! Αυτό ακούγεται σαν μια καλή ιδέα, αλλά ίσως το μόνο που πραγματικά χρειάζεστε τώρα είναι να έχετε περισσότερη ελευθερία στη ζωή σας. Συμβουλή: Όσο και αν θέλετε να είστε ένας επαναστάτης με αιτία, έχετε τη θέληση και τη δύναμη να αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα προσεκτικά και με αργά και υπολογιστικά βήματα.

Βρίσκετε το ακίνητο των ονείρων σας ή λαμβάνετε ειδήσεις για μια διαπραγμάτευση ακίνητης περιουσίας ή αλλάζετε εντελώς το χώρο σας για να νιώσετε περισσότερη θετική ενέργεια στην ψυχή σας. Η νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, θεραπεύει τις σχέσεις σας με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή μια γυναίκα. Εάν ήσασταν παγιδευμένοι σε ένα διαρκή πόλεμο ή είχατε διακόψει τις σχέσεις σας, το φεγγάρι σας βοηθά να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Μια προειδοποίηση: Χαράξτε πιο σαφή όρια, σε περίπτωση που συμβιβαστείτε. Αυτό δεν θα σας κάνει απαραίτητα «κακούς». Αλίμονο, μπορεί να προσελκύετε έναν συγγενή σας, γιατί έχει κάποια  συμφέροντα από σας. Απομακρυνθείτε αν το ένστικτό σας, σας λέει ότι δεν υπάρχει αγάπη. Δεν έχετε χρόνο να ασχολείστε με ένα τέτοιο άτομο.

Ελέγξτε την ψυχραιμία σας, η οποία μπορεί να εκραγεί από το πουθενά. Ο Άρης στο δραματικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας, από τις 12 Ιανουαρίου, αυξάνει το πάθος σας στη σχέση σας αλλά μπορεί να βγάλετε στη φόρα κάτι πάνω στην έξαψη της στιγμής. Κινηθείτε συνειδητά και όχι παρορμητικά, αν νιώθετε ότι κάποια απρόβλεπτα, και ενδεχομένως καυστικά, λόγια βγαίνουν από το στόμα σας. Επιπλέον, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 21 Ιανουαρίου στον οικογενειακό τέταρτο οίκο σας, έτσι ίσως αισθανθείτε ότι οι σχέσεις σας με κάποια μέλη της οικογένειάς σας ή ένα συγκάτοικο είναι λίγο απόμακρες. Προσέξτε τα λόγια σας αλλά και το επικίνδυνο παιχνίδι του καταλογισμού ευθυνών. Ζητήστε ό, τι χρειάζεστε αλλά χωρίς να εκτοξεύετε κατηγορίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου

ImageΕνεργοποιείστε το χάρισμα της επικοινωνίας που έχετε, συζητήστε με όλο τον κόσμο, κάντε νέους φίλους μέσα από το διαδίκτυο, καθώς η Αφροδίτη περνά μέσα από τον τρίτο οίκο σας, των επικοινωνιών. Σίγουρα αισθάνεστε πως είστε στην πρίζα, λαμβάνετε και δίνετε πολλές πληροφορίες, αφομοιώνετε όλες τις ειδήσεις, τις συζητήσεις και τις ιστορίες που ακούτε, τα πάντα γύρω σας, σας δίνουν έμπνευση. Θα μπορούσατε επίσης να συνδεθείτε στενότερα με τα αδέλφια σας ή τους γείτονές σας ή να λάβετε μέρος σε πολλές συζητήσεις στην τοπική σας κοινότητα. Μια νέα ερωτική σχέση ή δημιουργική συνεργασία θα μπορούσε να σας φέρει χαρά, ακόμα κι αν δεν γεμίσει πλήρως την καρδιά σας ή τις τσέπες σας.

Μήπως υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία περιορίζουν τις πεποιθήσεις σας, τα σχέδιά σας και καταστάσεις που σας ωθούν σε αυτοκαταστροφικές συνήθειες; Η Πανσέληνος στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας ζητά να μεταμορφώσετε τους τομείς του χρήματος, της αγάπης, της εργασίας και της οικειότητας. Τι λειτουργεί καλά και τι όχι; Κάντε στον εαυτό σας τη χάρη να ζήσετε όπως σας αξίζει. Ακριβώς επειδή αγαπάτε και νοιάζεστε τους αγαπημένους σας, δεν σημαίνει ότι τους χρωστάτε και τη ζωή σας. Καλύτερα να απομακρυνθείτε από το να αποστραγγίζετε περαιτέρω τον εαυτό σας. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να κάνετε πράγματα που δεν αγαπάτε!

Έχετε έναν καταιγισμό ιδεών,  χάρη στη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, και όλοι θαυμάζουν τις ιδέες σας και τη διάνοιά σας. Το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση, είστε ενεργητικοί και πατάτε σε γόνιμο έδαφος για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Ίσως γράψετε σε ένα περιοδικό ή στο διαδίκτυο ή παρασύρετε πλήθος κόσμου γύρω σας που σας χαρίζει δημοτικότητα. Κάποια σκέψη σας μπορεί να επιφέρει πολλά κέρδη στην τσέπη σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για νέες επιχειρηματικές  συναντήσεις ή να βγείτε για δείπνο με μια πολλά υποσχόμενη νέα συνεργασία. Εξερευνήστε όλες τις επιλογές, πριν από την επισφράγιση των συμφωνιών.

Ασχολείστε με τις συναισθηματικές διακυμάνσεις ενός ηλικιωμένου γονέα ή μέλους της οικογένειάς σας ή συγγενού σας, ο οποίος διέρχεται από μια δύσκολη μετάβαση, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στον οικείο τέταρτο οίκο σας, από τις 12 Ιανουαρίου. Αν σκέφτεστε ανακαίνιση του σπιτιού σας, θα μπορούσε κάτι να σας εκνευρίσει ή εντελώς απρόβλεπτα ίσως χαλάσει κάποια ηλεκτρική συσκευή. Επιπλέον, να είστε προσεκτικοί, σχετικά με το τι ανεβάζετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις 21 Ιανουαρίου, καθώς ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Ένα επίμαχο ή καυστικό σας σχόλιο ή είδηση, μπορεί να παρεξηγηθεί. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει πίσω ανθρώπους από το παρελθόν σας, έτσι είναι μια πολλά υποσχόμενη στιγμή για επανένωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου

ImageΚατευθύνεστε σε ένα ανθηρό μονοπάτι και στα μεγαλεία, καθώς η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, γεμίζει την τσέπη σας και έχετε εμπιστοσύνη στην αξία σας. Μια οικονομική βοήθεια μπορεί να έρθει μέσω των φίλων ή μιας φαινομενικά απλής συνομιλίας. Ένα blog θα μπορούσε να οδηγήσει στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης ή μια μεγάλη ιδέα σας, την οποία δημοσιεύετε, δίνει «φωνή» και χρήμα στην εταιρεία σας και στην τσέπη σας. Η Αφροδίτη σας προτρέπει, επίσης, σε μια γλυκιά απόδραση με τον αγαπημένο σας. Πηγαίνετε έναν περίπατο, ακούστε μαζί χαλαρωτική και αισθαντική μουσική, η ευδαιμονία βρίσκεται έξω στη φύση.

Θέστε αυστηρά όρια στις προσωπικές σας σχέσεις! Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα, σας ζητά να εξισορροπήσετε το χρόνο που αναλώνετε στο «εγώ» και στο «εμείς», προτού καείτε! Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να είναι ευάλωτος και ανοιχτός στους αγαπημένους σας αλλά παράλληλα θέστε υγιή όρια. Αν και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στις στενότερες σχέσεις σας, το νούμερο ένα πλεονέκτημα είναι η δική σας ηρεμία. Προσέξτε τον εαυτό σας και αποκρούστε άσχημες καταστάσεις, οπισθοχωρώντας και χωρίς να ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Το φεγγάρι φέρνει επίσης στο φως τις δικές σας τάσεις εξάρτησης, οι οποίες θα φουντώσουν και θα μπορούσατε να παρασυρθείτε σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι ως δικαιολογία για να αποφύγετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Η νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, της εργασίας και των χρημάτων, θα μπορούσε να σας φέρει ξαφνικά μια χρυσή οικονομική ευκαιρία που θα βοηθήσει τα οικονομικά σας να ευδοκιμήσουν, από αυτό το μήνα μέχρι το καλοκαίρι. Το επιχειρηματικά δαιμόνιο μυαλό σας θα μπορούσε να προσελκύσει ένα πλούσιο πελάτη ή μια κερδοφόρα οικονομική συμφωνία. Αν εργάζεστε σε μια εταιρεία, ίσως γίνετε επικεφαλής τμήματος ή αναλάβετε μια καλοπληρωμένη δουλειά για να εκπληρώσετε μια νέα αποστολή. Συμβουλή: Ερευνήστε τις επιλογές σας, προτού υπογράψετε ένα μεγάλο check, ίσως υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα, χωρίς να βάλετε χέρι στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε ένα πρόβλημα να σας φτάσει σε σημείο βρασμού, ελπίζοντας ότι θα επιλυθεί από μόνο του. Ο Άρης στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, από τις 12 Ιανουαρίου, σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε, να πάρετε την πρωτοβουλία και να αποφασίσετε να συζητήσετε ό, τι θέλετε να αλλάξετε στις σχέσεις σας και σίγουρα θα δείτε μεγάλη διαφορά. Προσέξτε όμως τα λόγια σας. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, από τις 21 Ιανουαρίου, σας ζητά να αναπροσαρμόσετε τα σχέδιά σας γύρω από ένα οικονομικό θέμα στο γραφείο ή την προσωπική οικονομική σας κατάσταση. Εάν συζητάτε εδώ και καιρό την υπογραφή μιας νέας οικονομικής συμφωνίας, αυτή δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να δώσετε τα χέρια ή ακόμα και να κάνετε οποιαδήποτε οικονομική πρόοδο. Αντίθετα, στραφείτε σε έναν πρώην συνάδελφο ή εργοδότη για παροχή συμβουλών (επειδή οι ανάδρομες πορείες των πλανητών ευνοούν τις σχέσεις από το παρελθόν).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου

ImageΚαλωσορίστε την ερωτική ανανέωση στη ζωή σας! Ξεφεύγετε από την ομίχλη,  έρχεται η άνοιξη πίσω στην ερωτική ζωή σας μέσα στο κρύο του χειμώνα, χάρη στην Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Είστε έτοιμοι να διώξετε τη συναισθηματική θύελλα, να τολμήσετε να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο ή να ξεκινήσετε αυτό το έργο που είχατε καιρό στο μυαλό σας και πάντα το αναβάλλατε. Μήπως είχατε ορκιστεί ότι ποτέ δεν θα ξαναγαπήσετε; Αυτό ήταν τότε! Τώρα ο καθένας θέλει ένα «ναι» από την καρδιά σας, έρχεστε πιο κοντά με την αγάπη σας ή δεσμεύεστε με μια επιχειρηματική συμφωνία. Είστε σίγουρα κολακευμένοι, απολαύστε τη χαρά του να έχετε τόσο υψηλή ζήτηση.

Κάντε εσωτερική ενδοσκόπηση: Έχετε υγιείς συνήθειες στη ζωή σας; Η δουλειά που αγαπάτε βοηθά επίσης τον κόσμο; Αυτά είναι τα ερωτήματα που σας θέτει η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της υπηρεσίας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα. Το να αγωνίζεστε για ένα μεγαλύτερο όραμα και να είστε αλτρουιστές είναι ζωτικής σημασίας για το ζώδιό σας. Ως φιλάνθρωπο ζώδιο, αισθάνεστε περήφανοι γι’ αυτό που είστε και συνεισφέρετε στην κοινωνία. Το φεγγάρι σας παροτρύνει να προσφέρετε υπηρεσία στους λιγότερο τυχερούς από εσάς ή ακόμα και στις αναπτυσσόμενες χώρες, να ενδιαφερθείτε περισσότερο για το γενικότερο καλό.

Η νέα Σελήνη ανάβει τον πρώτο οίκο σας, των προσωπικών στόχων. Σκεφτείτε, είναι η δική σας Πρωτοχρονιά, ξεκινά ένας νέος κύκλος ζωής και σας στήνουν …  «προτομή». Τι είναι αυτό που θέλετε να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών; Αν ήταν πεσμένο το ηθικό σας, ίσως θέλετε να κάνετε πιο τολμηρά πράγματα για να ανανεώσετε τη ζωή σας, ίσως αποφασίσετε να κάνετε αυτό το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν. Ίσως είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας κάποια άτομα που απορροφούν την ενέργειά σας, θέλετε να πετάξετε πιο ψηλά, έτσι σκοπεύετε να σταματήσετε να είστε με ανθρώπους που τα κίνητρα και τα πιστεύω τους δεν είναι αυθεντικά, για να μην αναφέρω αρνητικά.

Είστε ανυπόμονοι και βιάζεστε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας ή αντίθετα να ξοδέψετε και το τελευταίο ευρώ για χάρη της πολυτέλειας και του αισθησιασμού, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, από τις 12 Ιανουαρίου. Ο ανυπόμονος Άρης σας κάνει απρόσεκτους, παράτολμους και ριψοκίνδυνους. Από τις 21 Ιανουαρίου, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, σας διατάζει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των σημαντικών εγγράφων και των αρχείων σας και να αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστός ότι προκαλεί προβλήματα με τους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά, και εάν είναι δυνατόν, καθυστερήστε την αγορά νέου υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου. Επίσης αναβάλλετε νέες συμφωνίες και υπογραφές ή, τουλάχιστον, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει όλους τους όρους προσεκτικά.
5 Μαρτίου

ΙΧΘΥΕΣ

Μηνιαία πρόβλεψη Ιανουαρίου
Image

Εύκολο να ερωτευτείτε, δύσκολο να ξεχάσετε. Η Αφροδίτη στον εσωστρεφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, φέρνει στην επιφάνεια κάποιες βαριές αναμνήσεις του παρελθόντος, ίσως νιώθετε τώρα περισσότερη υπνηλία, αναζητάτε την ξεκούραση και τη χαλάρωση. Είστε σε διαδικασία εκκαθάρισης της ερωτικής σας ζωής στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια νέα αρχή τον επόμενο μήνα, όταν η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας. Κρατηθείτε μακριά από νέες πρωτοβουλίες στην αγάπη και τελειώστε με το παρελθόν που βάζει οδοφράγματα στο μέλλον. Καλά, ίσως όχι τα πάντα. Είναι βέβαιο ότι κάποιες αναμνήσεις θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό σας, κάποιες όμως θα σβήσουν για πάντα.

Το σαμποτάζ που κάνετε μερικές φορές στον εαυτό σας και στην ερωτική σας ζωή επιδεινώνεται με την Πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Πλούτωνα. Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με αλαζονικούς και περιφρονητικούς ανθρώπους. Μήπως όλοι αυτοί οι θαυμαστές γύρω σας απλά ενισχύουν το εγώ σας; Προσέξτε μια έλξη που μπορεί να έχετε για τα «κακά» αγόρια/κορίτσια ή να είστε αδιάλλακτοι στη σχέση σας. Σίγουρα, μια ερωτική περιπέτεια μπορεί να σας φαίνεται άκρως διασκεδαστική, αλλά αυτό θα σας αποσπάσει την προσοχή από τον αγαπημένο σας και τα μελλοντικά συναρπαστικά σας σχέδια. Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε ένα σταθερό μέλλον για μια εφήμερη απόλαυση.

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας να αναγνωρίζει τη ψευδαίσθηση από την πραγματικότητα. Ακόμα κι αν το μυαλό σας επιμένει ότι ήρθε το …τέλος του κόσμου, η μεταβλητή φύση του ζωδίου σας ξέρει πώς να ελίσσεται και να ξεπεράσει τις κακουχίες. Η νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνείδητου, σας καλεί να εστιάσετε στο παρόν και το μέλλον και να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Κάντε περισσότερα για την αναγέννηση της ψυχής σας και όχι λιγότερα. Στρέψτε την προσοχή σας σε νέες δυνατότητες, που μπορούν να σας προσφέρουν μια νέα ερωτική σχέση ή μια νέα εργασία και όχι σε αυτές που έχουν στερέψει.

Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 12 Ιανουαρίου, είναι αρωγός σας για να αρχίσετε να σχεδιάζετε τη ζωή σας και να βάλετε ένα πρόγραμμα, και όχι μόνο, αλλά και να ανακτήσετε το χαμένο ενθουσιασμό σας. Έχετε σθένος να προβάλλετε ένα προσωπικό project, ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή απλά κάνετε μια ριζική θετική μεταστροφή στη ζωή σας. Να είστε όμως προσεκτικοί από τις 21 Ιανουαρίου, όταν ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας και προσέξτε μην προκαλέσετε σύγχυση στους γύρω σας με τα λόγια σας. Προσέξτε την αποστολή e-mail ή μηνυμάτων, θα μπορούσαν να πάνε σε λάθος πρόσωπο. Ελέγξτε κάθε είδους ειδήσεις που ακούτε, καθώς θα μπορούσατε να εκτεθείτε σε φήμες, κουτσομπολιά και ανειλικρίνεια. Προφυλαχθείτε, μην είστε αφελείς.

003.jpg